View Full Version : Оригинални идеи за специален повод :)
Nekvo SLadko MOmichence
09-27-2007, 09:55
Zdraveite :) amii skoro S priqtelqT mi Pravim Polovin godiNa Mnogo SI go OBichkam I iskam Da go Zaradvam S ne6to :smt007 :smt007 :wink: Shte Sam Vi blagodaRna Ako Dadete Nqkolko OriginalNI idei :D
gPa3HuTeJl
09-27-2007, 09:57
Б1дете заедно ? Излезте... Забавлявайте... Be together... ? :)
EleniTka
09-27-2007, 10:17
kupi mu neshto manicho no simvolichno...neshto koeto vi svyrzva po nqkakav nachin...neshto koeto vi napomnq za neshot....naprimer seti se kak ste se zapoznali... i izmisli neshto...no dori i da nqma podaryk...prekaraite denq zaeddno i se zabavlqvaite :) pr prekarvane!
sladuranka_17
09-27-2007, 10:27
Зависи с колко пари разполагаш.Може да му подариш нещо малко но от сърце :wink:
luda^S^vibrator
09-27-2007, 10:44
emi znae6 li az na moq priqtel za 14-i fevruari mu napisah pod balkona s golemi 4erveni bukvi sas sprei " AZ POVE4E!!!" :) poneje imame spor koi kogo obicha poveche :) mn se zaradva :) vse o6te ne se e iztrilo :)
za godishninata s priqtelq mi mu podarih chasovnik/stenen/ s nashi snimki i imashe nadpis "obicham te" ... mn sladko se poluchi ....pravqt takiva chasovnici po porachka .. ne sa skapi ....mogat i za chas da stanat ....formata i cveta si gi izbirash sama
"правим половин година" big deal ........ след 1/2 години ще си с друг
иначе за идея ..... нож ;)
GregoryHouse
09-27-2007, 12:40
Най хубавия подарък...Тройка...
SwEeT_BaD_BoY^`
09-27-2007, 12:46
:lol: то сичко зависи от финансите . Може да е нещо мн малко но с голямо значение за него :) Аз обаче си падам по големите неща (да ги подарявам) например много голям букет с рози (то тва за момиче , така че отпада :lol: ) ако имаш повече пари може да му купиш истинска звезда и да я кръстиш на него . Незнам по дубре гу питай какво иска и му гу подари :) :-({|=
hahavteen
09-27-2007, 13:53
:arrow:Kogato pravihme polovin godina s priatelia mi my vzeh edna goliama karti4ka na me to you v koiato ot ednata strana napisah "obi4am te" na 24 ezika a na drygata napisah ne6to milo i se poly4i dosta dobre.
:arrow: Za purvata godi6nina my kypih edna durvena kytia ne mnogo goliama koiato prili4a6e na kov4eje,izraziah 100 sur4ica ot 4erven karton i na vsiako napisah po edna pri4ina za6to go obi4am(materialite za poslednoto gi kypih ot BG i mi izleze ne pove4e ot 11-12 lv kato se ima predvid 4e kytiata be6e 8 ).
:arrow: Zа rojdenia my den kypih kytia za podaruci(gore doly kolkoto teia za obyvki) i slojih vutre razni malki ne6ta deto imat ob6to s nas(primerno kliy4odurjatel4e tigur4e za6toto my vikam taka) i my napravih malka knijka ot raznocvetni kartoni i vutre napisah stih4e koeto sama si biah izmislila kato na vsiaka stranica pi6eh po edna fraza i lepiah ot teia lepenkite s razni me4eta,zai4eta,sur4ica koiato simvolizira napisanoto.Su6to ne mi izleze skupo i toi mnogo se zaradva.
:arrow: Prednata godina puk pak za rojdenia my den my kypih edno suvsem malko krust4e ot bialo zlato i na karti4ka napisah teksta na edna pesen koiato 4esto sly6ahme togava v koiato se kazva ne6to kato "iskam da me nosi6 na vrata si kato taen talisman,kato malko krust4e blizo do surceto ti....".
:arrow: Za vtorata godi6nina koiato e sled mesec naistina ne znam kakvo da my podaria za6toto iskah da e ne6to specialno no za sega sum vzela edna meki4ka malka vuzglavni4ka na koiato pi6e "Love is everything" za da ia gy6ka ve4er i da se se6ta za men kogato zamina za Germania da y4a(vse o6te ne e sigyrno dali 6te doide s mene :( ) i edna 4a6a za kafe s iagodi otpred za6toto mi kaza 4e niama na rabota v kakvo da si pie kafeto a puk obojava iagodi i sum 100% sigyrna 4e 6te my haresa i 6te my vur6i rabota.
Nadiavam se da sum pomognala.Ako se setia za ne6to 6te pi6a pak. :wink:
:arrow:Kogato pravihme polovin godina s priatelia mi my vzeh edna goliama karti4ka na me to you v koiato ot ednata strana napisah "obi4am te" na 24 ezika a na drygata napisah ne6to milo i se poly4i dosta dobre.
:arrow: Za purvata godi6nina my kypih edna durvena kytia ne mnogo goliama koiato prili4a6e na kov4eje,izraziah 100 sur4ica ot 4erven karton i na vsiako napisah po edna pri4ina za6to go obi4am(materialite za poslednoto gi kypih ot BG i mi izleze ne pove4e ot 11-12 lv kato se ima predvid 4e kytiata be6e 8 ).
:arrow: Zа rojdenia my den kypih kytia za podaruci(gore doly kolkoto teia za obyvki) i slojih vutre razni malki ne6ta deto imat ob6to s nas(primerno kliy4odurjatel4e tigur4e za6toto my vikam taka) i my napravih malka knijka ot raznocvetni kartoni i vutre napisah stih4e koeto sama si biah izmislila kato na vsiaka stranica pi6eh po edna fraza i lepiah ot teia lepenkite s razni me4eta,zai4eta,sur4ica koiato simvolizira napisanoto.Su6to ne mi izleze skupo i toi mnogo se zaradva.
:arrow: Prednata godina puk pak za rojdenia my den my kypih edno suvsem malko krust4e ot bialo zlato i na karti4ka napisah teksta na edna pesen koiato 4esto sly6ahme togava v koiato se kazva ne6to kato "iskam da me nosi6 na vrata si kato taen talisman,kato malko krust4e blizo do surceto ti....".
:arrow: Za vtorata godi6nina koiato e sled mesec naistina ne znam kakvo da my podaria za6toto iskah da e ne6to specialno no za sega sum vzela edna meki4ka malka vuzglavni4ka na koiato pi6e "Love is everything" za da ia gy6ka ve4er i da se se6ta za men kogato zamina za Germania da y4a(vse o6te ne e sigyrno dali 6te doide s mene :( ) i edna 4a6a za kafe s iagodi otpred za6toto mi kaza 4e niama na rabota v kakvo da si pie kafeto a puk obojava iagodi i sum 100% sigyrna 4e 6te my haresa i 6te my vur6i rabota.
Nadiavam se da sum pomognala.Ako se setia za ne6to 6te pi6a pak. :wink:
LoL, подари ги тея неща и на мен! Как ги мислиш, бе, момиче? 8-[
hahavteen
09-27-2007, 16:14
LoL, подари ги тея неща и на мен! Как ги мислиш, бе, момиче? 8-[
Ami ili si gi izmisliam sama sled kato sme govorili za ne6to ili prosto 4eta v www.lovingyou.com kakvi podaruci praviat drygite,haresvam si niakoi idei,kombiniram gi ili gi vidoizmeniam i se poly4ava :lol:
krem4et0
09-27-2007, 16:20
Защо трябва да правиш подарък? Ти и твоята любов не са ли му достатъчни. Бтв снощи му дадох 2 парченца ананас(той не беше ял никога пресен ананас) и идея си нямаш колко се зарадва. Почти толкова, когато видя най-новата ми блуза с огромно деколте :lol:
deathproof
09-27-2007, 16:25
хубав нож !!!
Mn qsno tova e perfectniq podaruk. Krasivo, stilno i opasno :)
hahavteen
09-27-2007, 16:33
Защо трябва да правиш подарък? Ти и твоята любов не са ли му достатъчни. Бтв снощи му дадох 2 парченца ананас(той не беше ял никога пресен ананас) и идея си нямаш колко се зарадва. Почти толкова, когато видя най-новата ми блуза с огромно деколте :lol:
Ami az my pravia podaruci za6toto toi e ot mnogo gadno semeistvo i daje rojdenia my den ne pomniat puk kamo li da my podariat ne6to i to tova e ot kakto e stanal na 12-13 a i "priatelite" my ne gi e grija za takiva praznici i hi4 ne se starae nikoi da my napravi denia specialen :smt012 Puk i toi prosto tolkova se radva 4e sum pomislila za nego,postarala sum se i tova koeto sum napravila mi e kostvalo ne samo pari(za6toto e nai-lesno da kypi6 ne6to) ami vreme i tryd 4e napravo mi idva da se raztopia kogato o4ite my se nasulziat i mi blagodari :smt007
A ina4e i toi se radva syper mnogo na razni takiva malki ne6tica(primerno ymira ot kef da iadem zaedno diyner i me gleda s goliamo obojanie sled tova a puk az hi4 ne sum fenka na diynerite :shock: ) no prosto se staraia da go nakaram da se po4ystva specialen na dadenia praznik za6toto znam 4e nikoi dryg niama da go napravi :roll:
krem4et0
09-27-2007, 16:42
За РД, имен ден, Коледа,Нова година,8-ми декември-ок. Ама за 1 месец, 48 дни заедно, 2 години, 8 години и 5 дни. Прекалено е! За 3-тата годишнина му подарих картичка, както беше писала. Не се впечатли особено, за жалост :( Ама беше впчатлен от настояването ми за анален секс точно тогава, при все, че бях болна.
Мисълта ми е, че 1 подарък е хубав, когато радва човекът до тебе. Може да е нещо нематериално, дребно или правено от тебе. важното е да познаваш човека и да знаеш, че това истински би го зарадвало.
hahavteen
09-27-2007, 16:51
Мисълта ми е, че 1 подарък е хубав, когато радва човекът до тебе. Може да е нещо нематериално, дребно или правено от тебе. важното е да познаваш човека и да знаеш, че това истински би го зарадвало.
=D> suglasna sum
A ina4e my napravih karti4kata za polovin godi6ninata za6toto toi togava be6e v kazarmata i misleh da my ia pra6tam za da go zaradvam ma posle se otkazah za6toto me be6e strah da ne vzeme da se izgybi,izma4ka ili koi znae kakvo i my ia podarih 4ak kato se vurna :oops:
hahavteen
09-27-2007, 17:02
Sega se setih za o6te ne6to koeto my podarih sled purvia ni put za da ne go zabravi naistina nikoga :lol:
Vzeh kytiika ot disk,izraziah hybavi snimki na vliybeni ot spisania kato Cosmopolitan naprimer i gi slojih kato oblojka(ot vsi4ki strani oba4e i otpred,i otzad,i otvutre na kapaka i pod diska).Kartinkite si prili4aha i stana mnogo stilno.Posle zapisah disk s pesni koito iskam da sly6ame dokato go pravim(purvite sa doooosta romanti4ni kato primerno Mariah Carey-Blessed,kum sredata Justify my love koiato e malko po-taka i nakraia sa takiva deto ne znam to4no kuv stil se vodiat dali trance ili ne6to drygo primerno Plumb-Damaged i Delirium-Silence).Pysnah go ve4erta kogato se ysamotihme i na drygia den my go podarih da si go ima.Mnogo my se zaradva i kogato biah v BG i ne se vijdahme kaza 4e go e sly6al vseki den :smt005
lilit_666
09-27-2007, 17:28
Първо се замисли,дали и за него една половингодишнина е от същото значение,както за теб.И двамата ще се почувствате глупаво-ти,че си прекалила със значението(и ще си разочарована),а той,4е не ти носи нищо.
Ако вс си е ОК,
ножът наистина не звучи зле,така той ще разбере,4е го имаш за мъжкар и че уважаваш мъжките му интереси(и аз бих се зарадвала на нож :-D )
pux4o_f1
02-10-2008, 08:42
za godishninata s priqtelq mi mu podarih chasovnik/stenen/ s nashi snimki i imashe nadpis "obicham te" ... mn sladko se poluchi ....pravqt takiva chasovnici po porachka .. ne sa skapi ....mogat i za chas da stanat ....formata i cveta si gi izbirash sama
hei iskam da te popitam kade pravqt takiva 4asovnici po poru4ka i gore dolu kolko pari???mersi predvaritelnoo :-)