View Full Version : Кой купува презервативите?
Една моя приятелка на 17 години се срамува да си купува презервативи и казва,че за нищо не света не би го направила.Друга,на 18,пък казва,че не било нейна работа да ги купува,а на гаджето й и също не би го направила.Според вас има ли значение кой ще ги купи,дали момичето или момчето и нормално ли е да те е срам да си купиш презервативи???
Nz za6to ama predpo4itam az da si gi kupuvam.A i ot kakvo da me e sram...Kato tova se otnasq za zdraveto mi \:D/ :wink:
no_more_pain
09-27-2007, 14:02
spored men e normalno i dvamata da kupuvat.v kraq na krai6tata e za sigurnost i na 2mata :)
krem4et0
09-27-2007, 14:17
Презервативите купува той, лубрикант и хапчета-аз. Айде малко разделение на труда!
Разликата идва единствено в това кой ще даде парите.
Обикновено купувам аз. Или двамата заедно влизаме в аптеката и аз купувам. Или той плаща но аз избирам.
Абе важното е аз да ги избера :-D
thefreak
09-27-2007, 14:19
Няма никакво значение.
nqma znachenie koi gi kupuva. az sym na mnenie che vseki, momche ili momiche, trqbva da ima pone edin prezervativ po vsqko vreme v sebe si. A kolko chesto mi se e sluchvalo da davam prezervativi na poznati momicheta shtoto sa mi spodelqli che vidish li prednata vecher sa praveli sex s nqkoi i nqmali prezervativ pod ryka. omg ... to tova da nqmash prezervativ trqbva da se obqvi za nezakonno.
MalKa_BLuDnica
09-27-2007, 14:29
spored men mom4etata trqbva da kupuvat prezervativite :smt006
i kvo ... svyrshvat ti kondomite, ama vecherta se zapoznavash s nqkoq madama s koqto himiqta vri i kipi i hop otivate da go pravite ... ama ti kazvash nemojem skypa nqmam kondom.
Da ama tq shtoto e momiche grijeshto se za sebe si vadi edin i ti gledash typo ... aide stiga gluposti.
Ako momicheto ne isli za sebe si zashto momcheto trqbva da misli???
opa sorry ... pomislih che si momche :D ... ta ... da perafreziram :
vecherta se zapoznavash s nqkakyv pich s koqto himiqta vri i kipi i hop otivate da go pravite ... ama toi nqma kondom i ti nqmash ... i poneje nemojete da se odyrjite ... tolkova mnogo go iskate i dvamata go pravete bez ... i hop sled 2 meseca mu servirash bremenna sym.
toi kupuva prezervativite, as samo ponqkoga kogato imam pretencii :D no kato se naloji sama si kupuvam hap4eta i dr ne6ta!
shadow4e
09-27-2007, 14:40
Аз съм купувала 1 път, той също един път. И един път майка ми :lol:
А таблетките си ги купувам аз. Той ходи последния път, но не успя да купи, защото ги е нямало в 3 аптеки, а в едната са му казали, че не се произвеждат вече... :) Та накрая аз намерих, но идеята ми е, че не го е срам. :)
hahavteen
09-27-2007, 14:51
Ami poprincip toi no se e sly4valo da kypyvam i az . :roll:
deathproof
09-27-2007, 15:20
Kopuva gi tozi na koito mu se pravi pove4e sex :D slu4valo se e i tukmo da po4nem i da se okaje 4e nikoi ne e vzel i po4va edno mrunkane koi da hodi do aptekata :D v takiva slu4ai krada ot brat mi koito vinagi si durji rezervi
Ами по принцип той дава парите за презервативите, но за купуването се редуваме :roll:
Досега само той е купувал презервативи. Знам, че и аз трябва да взема участие, но ... така сме си свикнали :)
Kras4eto_lp
09-27-2007, 20:49
Досега винаги той е купувал :lol:
Misho4ka
09-28-2007, 07:57
Na men ne mi se e sluchvalo. 1-zashoto v kushti vinagi ima (imam sestra koqto...) NO po princip toi vinagi ima. NAuchil mi e nomerata, che moje po vsqko vreme da mi se priiska. Taka che, nai-dobre e vinagi da si nosite 1!
sentient_
09-28-2007, 07:59
nie ne izpolzvame :-D
Ами аз винаги копувам презервативите ..и не ме е срам защото няма от какво... Това си е нещо нормално ;)
И двамата купуваме. Че и майка му... :-s
gavro64eto
09-28-2007, 08:48
Vajnoto e da se izpolzvat prezervativite ne koi gi kupuva!
ChRiSTiaNo_07
09-28-2007, 08:51
И какво срамно има да купиш презерватив? :shock: иначе аз :lol:
CuteBaby
09-28-2007, 13:31
И аз не виждам какво срамно има в това.И двамата купуваме,повечето пъти той де,но за мен няма значение много пъти и аз съм купувала и не ме е срам от това.Според мен е по-срамно да забременнеш и да правиш аборт,защото те е било срам да си купиш презервативи ;) А и ние гледаме винаги да имаме презерватив в нас,защото не знаем кога и къде ще ни се прииска да го направим :roll:
И двамата правят секс, така че е редно и двамата да купуват презервативи.Мацката, която не иска да купува, въпреки това прави секс и тя намазва, нали? :lol:
Иначе е супер глуправо да те е срам, като просто няма от какво.Все пак това е нещо нормално и на аптекарката не й прави впечетление.Да не говорим, че не само в аптеките ги продават. :wink:
`Death`Whore``
09-28-2007, 13:55
Ако човек държи на презерватива, трябва винаги да има в себе си...защото може да изпусне приятни изживявания.
Insatiable
09-28-2007, 14:10
И двамата ги купуваме :)
Kupuva mi gi gadjety..ponqkoga az O:)
лошо няма момичето да ги купи но някак си мисля че момчетата го правят по стар обичаи :-({|=
FelisDirus
10-18-2007, 23:59
обикновено мъж ми.. случвало се е и аз, но в повечето случаи ме мързи
koito iska sex toi kupuva... az sum stisnat i si seda na suho :D ebavam se est, seda si na suho poradi drugi pri4ini i az gi kupuvam po princip
PSORED MEN MOMI4ETO VINAGO TRQBVA DA IMA PREZERVTIVI,ZA6TOTO NE ZNAE6 V KAKVA SITUACIQ MOJE6 DA POPADNE6...A PUK TIQ DETO SE SRAMUVAT DA SI KUPUVAT DA NE PRAVQT SEX :mrgreen:
maybelline
10-19-2007, 06:27
Различни хора - различни мнения. Някои казват "И двамата правим секс,значи отговорността е обща и заедно би трябвало да купуваме презервативите (или поне да си делим разходите)", някои момичета са на мнение "Като иска да ми го вкарва,ще купува презервативите", а трети "АЗ ще забременея ако нямаме кондоми, значи аз ще ги купувам".
Това не е голям проблем - както се разбере двойката (или както се стекат обстоятелствата), така става. Например в нашата връзка приятелят ми купува презервативите, но не бих имала проблем ако и аз ги купя няколко пъти (по-точно ще имам само финансовия проблем). Както си решат двамата - така ;)
Water_lili
10-19-2007, 07:28
ми ние си ги купуваме обикновено заедно,така има дискусии кой какви иска :lol: само понякога купува единия от нас когато нямаме вазможноаст да отидем заедно и има риск да останем без :roll:
bboy_bunker
10-19-2007, 08:42
Ех, какви философски въпроси се разискват из тоя раздел... :lol:
tanqkoteto
10-19-2007, 10:04
аз винаги си купувам да имам в мен, пък ако "партньора за вечерта" има - ползваме или неговия или моя или и двата хаха :)
rihannka
10-19-2007, 11:12
зависи някой път купувам аз друг път приятеля ми..няма нищо срамно да си купиш презерватив [-X
Sasha2k8
10-19-2007, 11:28
Хахах ми според мен няма значение кой ще ги копува :P Понякога приятеля ми ми е давал пари аз да взема, въпреки,че по-често той ги взима.....но пак в крайна сметка има ли значение!?
Мама или баба-зависи кой ще ходи до аптеката :D
priqtelqt mi e mnogo tochen v tova otnoshenie \:D/ sluchvalo mi se e i az da kupivam , no beshe samo vednyj.spored men i dvamata trqbva da mogat da kupuvat , tova e sigurnost i za dvamata .a otnosno srama , na moq ne mu e problem da mi kupuva prevyrzki i tamponi ot magazina ... spored men zavisi ot vyrzastta na momcheto i momicheto
DevilWish
10-20-2007, 11:10
spored men e normalno i dvamata da kupuvat.v kraq na krai6tata e za sigurnost i na 2mata :)
Taka e ;)
Ama po princip i pri men mom4eto gi kopuva vinagi ;) Ili pone v pove4eto slu4ai ;)
Nadelina
10-20-2007, 12:49
Mmm.. ne mislq che samo momcheto trqbva da kupuva prezervativite.. vypreki che do sega ne mi se e nalagalo da kupuvam az... priatelq mi kupuva :P
az samo dvapati sam kupuvala, ina4e toi :)
biskvitche
10-20-2007, 17:02
И двамата купуваме.
love_only_one_boy
10-20-2007, 18:51
Ми то такова... няма значение :-D
2mata :) to nie si znaeme durex e markata
redno e i momicheto i momchety da kupuvat prezervativi..nqma ni6to sramno v tova..ne6to suvsem estestveno si e..az lichno vinagi si imam edin v men za seki sly4ai
danger4343
10-25-2007, 15:48
Nqma za kakvo da te e sram, vse pak tova e normalno, no e dobre i dvamata da kupuvate
Абе момичета засрамете се - как може да разчитате само на презервативите които е купил приятелят ви?Ами ако е забравил?Какво срамно има в това да си купиш презерватив - същото като да си купиш превръзки или тампони.СРАМ И ПОЗОР ](*,) Пък и в крайна сметка тоя който може да забременее не е той - ще се оттегли пък ти си гледай бебето или прави аборт.Бъдете отговорни и не се срамувайте да си купите кондомче.Пък и тези които той е купил може да не стигнат, така че и ваще няма да са в излишък :wink:
Kupuvame po princip i dvamata zavisi kak se polu4at neshtata ... a i v kraina smetka nqma nishto stranno da se grijim za zdraveto si ... ako vsi4ki misleha po podoben na4in nqmashe da ima nekvi typi temi za tova 4e nqkakvi si pravili sex ama toi svyrshil v neq, i shtoto nqmali prezervativ stanala belqta ](*,) ](*,) ](*,)
sh3_1s_7h3_0n3
10-25-2007, 16:34
предимно Той... изприщвам се, ако трябва аз... :roll:
т'ва като да си взема дамски превръзки от магазина до нас, където магазинера е 'един готин батко'... докато се пресрамя... апфф... поне 5-6пъти съм влизала с идеята 'този път няма да ме е срам', но всеки път излизах с някоя вафла и без превръзки... :? лапешка работа... за някои неща нямам порастване :lol:
SilverAngel
10-25-2007, 17:08
Попринцип и двамата купуваме, ама най вече той :smt008 ... Винаги си нося в мене си :)
brutal_baby
10-25-2007, 17:19
Още от начало той купува и стана като навик !
И двамата,няма нищо срамно в това. :-s
freak_girl
10-25-2007, 20:12
Еми по принцип той взема ама няма нищо срамно и момичето да купува.До сега на мен не ми се е случвало да вземам(той винаги има),но ако се наложи ще мина през аптеката :D
Palav_Sharan
10-25-2007, 22:05
принципно аз (навик) - гледам да има някакви у нас, че ако ми се доправи със да има :)
иначе нея я е срам, но и се е случвало.....
то и мен ме беше срам да купя тампони/превръзки на гаджето 1-вия път и до там - това е просто стока.......
(спучвало ми се е 3-4 пъти....)
И двамата купуваме, на който му е по-близо. Ако тя идва вкъщи тя купува понеже денонощната аптека и е на 2 крачки, ако аз отивам у тях, аз минавам през същата аптека. То се е превърнало в закон вече.
Частен случай - ако отиваме някъде другаде, купуваме заедно (от същата аптека :-D ), но еднозначно - Дюрекс е марката :)
Не виждам причина да нося постоянно в себе си. При мен няма такъв фактор - не знам във каква ситуация ще попадна. Аз знам къде отивам и с кой отивам ако има вероятност да ми потрябва си купувам, това е...
bloodranger
10-26-2007, 00:19
i kvo ... svyrshvat ti kondomite, ama vecherta se zapoznavash s nqkoq madama s koqto himiqta vri i kipi i hop otivate da go pravite ... ama ti kazvash nemojem skypa nqmam kondom.
Da ama tq shtoto e momiche grijeshto se za sebe si vadi edin i ti gledash typo ... aide stiga gluposti.
Ako momicheto ne isli za sebe si zashto momcheto trqbva da misli???
щото НИЕ мъжете сме ГИ възпитали такива да им са дава/прай/угажда на си4ко и сиа вижда се отблагодаряват ни се
---->по темата секи тряа си зима и сам (най-добре да си ходят двамцата да си зимат да няма спорове)
Различни хора - различни мнения. Някои казват "И двамата правим секс,значи отговорността е обща и заедно би трябвало да купуваме презервативите (или поне да си делим разходите)", някои момичета са на мнение "Като иска да ми го вкарва,ще купува презервативите", а трети "АЗ ще забременея ако нямаме кондоми, значи аз ще ги купувам".
Това не е голям проблем - както се разбере двойката (или както се стекат обстоятелствата), така става. Например в нашата връзка приятелят ми купува презервативите, но не бих имала проблем ако и аз ги купя няколко пъти (по-точно ще имам само финансовия проблем). Както си решат двамата - така ;)
То нали големия финансов проблем ;)
pitan4icata
10-26-2007, 06:22
v na4oloto toi , no ve4e v pove4eto slu4ai zaedno ili koito se seti pyrvi ;)
аз вече пия хапчета така че рядко се случва да купуваме презервативи,но преди или аз или той,зависи....никога не ме е било срам да си купя презервативи и никога не съм мислила,че е само негова работа......
ReFlEcTiOn
10-26-2007, 08:37
Презервативите купува той, лубрикант и хапчета-аз. Айде малко разделение на труда!
може би ще съм съгласна ако използвахме презервативи... :smt008
krem4et0
10-26-2007, 08:43
може би ще съм съгласна ако използвахме презервативи... :smt008
Трябва да си спра хапчетата за 3 месеца. Пак той ще купува презервативи. Предупреден е и си знае 8)
beautiful.soul
10-26-2007, 09:04
ние пък се редуваме.. веднъж той вземе, другия път аз... и така. изобщо не ме е срам, нищо срамно няма... тва са съвсем нормални неща, и е глупаво да се срамуваш от нещо, което е създадено точно за това- да се купува и ползва! :)
hamilcar
10-26-2007, 10:20
Аз купувам презервативите.
prettyIdeath
10-26-2007, 11:39
Не ме е срам да купя презарвативи..Ама не ги купувам аз..а той...
macka123
10-26-2007, 15:59
И двамата ги купуваме....повече той , защото все пак работи , малко ме е срам , но все пак ми е рано да ставам майка!!!
spored men trqbva i dvamata da mogat da kupuvat prezervativi! kakvo znachi tva da te e sram,shtom si zapochnal da vodish polov jivot,ne vijdam kakvo znachi da te e sram da vodish polov jivot. principno v moita vryzka i az i toi kupuvame prezervativi, i az lichno sym na mnenie,che momiche,koeto nqma v sebe si nai-malko po edin prezervativ vinagi ne e nikvo momiche :!:
p.s.tochno sq nqmam v sebe si,podarih go na nujdaesh se :P
spored men trqbva i dvamata da mogat da kupuvat prezervativi! kakvo znachi tva da te e sram,shtom si zapochnal da vodish polov jivot,ne vijdam kakvo znachi da te e sram da vodish polov jivot. principno v moita vryzka i az i toi kupuvame prezervativi, i az lichno sym na mnenie,che momiche,koeto nqma v sebe si nai-malko po edin prezervativ vinagi ne e nikvo momiche :!: