View Full Version : най-интересната свалка
гдот-от-ада
09-27-2007, 14:17
Кой е бил най-интересният успешен начин за сваляне, който сте праили някога или са ви праили някога... :-k
MiMcHeToOo
09-27-2007, 14:20
не мисля, че има най-интересна - всяка е уникална сама по себе си
thefreak
09-27-2007, 14:25
"Седнах" в нея, без да искам, в един автобус(това е началото, нататък се сещате).
Кой е бил най-интересният успешен начин за сваляне, който сте праили някога или са ви праили някога... :-k
Интересен... не. Обаче най-успешният е да действаш без да си задаваш философски въпроси от порядъка на "Ама нали момчето трябва да направи първата крачка... Дали няма да ме помисли за уличница..."
otdavna ne sym svalq nova madama :( abe az shto nevzema nai-posle si namerq nova gaje :D
Samo trqbva da skysam sys staroto. A tq neiska da kysa s mene. :( HELP
отидох до него и му казах "на бас че те е срам да ме целунеш, а ти се иска..??" и подейства .. той показа че не го е срам :-D горда съм със себе си.. по някога от къде ми идват едни идеи не знам :roll: :idea:
otdavna ne sym svalq nova madama :( abe az shto nevzema nai-posle si namerq nova gaje :D
Циганче ли си или си от Сатурн !?
Е*а го у правописа ти...
П.Т. Интересни не знам, ама последната беше, когато бяха промоциите на М-Тел от 21ч. - 5ч. безплатно. Та звъна си на нек'ф номер , щот адски тъпо ми беше, а то 23:00ч. няк'де ... дига ми маце, зиаме си говорим за живота ... след 5 месеца се видяхме , хаха от различни градове сме ии от тогава вече 2г. заедно :>
Ch0c0la73
09-30-2007, 12:10
Samo trqbva da skysam sys staroto. A tq neiska da kysa s mene. :( HELP tva kato nova tema li se vodi :smt005
GregoryHouse
09-30-2007, 12:16
Ъъъ кааш няя кфо повече да прайм заедно...и ксаш с нея и това че тя не те "къса" не значи че ходите...
По темата...ахахе ами най интересната беше следната: Седят си 2 момичета в на кафе и понеже нямаше места(е имаше да ама ме мързеше да ида до там) и най нахално им казах: Може ли да седна при вас :-D. Завърза се разговор и после с едната от тях ходихме малко...ама с малко си останах :-D
FreeSpirit
09-30-2007, 12:54
Момчето прегръща момичето и й казва "Искам да те изчукам"
Или ще го отнесе или ще намаже :) :smt005 :smt005 :smt005
sentient_
09-30-2007, 12:57
Mi az se vru6tam ot magazina natovarena sus sumati 4anti i otsre6ta se zadava muj na horizonta xaxa . I az takava mu vikam 66eiii alo moje li da mi pomogne6 malko s 4antite i toi oo da.. isprati me do nas. I posle mu vikam dai si nomera 4e ako mi trqbva pomo6t da ti call. I taka trugnahme i vse o6te sme si zaedno blizo ve4e 2god :P
ami za interesna ne moga da se setq sega .... no se seshtam za neshto dosta smeshno ... bqh 6klas i edno momche, s koeto se sabirahme vsqka vecher da igraem na mijanka doide pri men, izvikame zad edin kamion i mi kaza: Vanq, iskash li az i ti /pri koeto pochna da si varti racete/ taka i taka ... tova bqha negovite dumi .... togava vaoobshte ne sam mislila za gadjeta izsmqh se i mu kazah: Az i ti /zavartqh si racete/ taka i taka nqma da stane ..... sega sme mn dobri priqteli i vinagi, kogato se setim za tova se smeem mn
emi otidoh da si pla6tam neta v edin klub i tam mom4eto deto mi zima6e parite be6e adski sladko i sled malko idva drugo mom4e 6ef4eto i toi sqda na edin kompiutur i vliza v mirkata i az vidqh kak se pi6e i se pribrah i mu pisah ne6to tam ama be6e tupo i ni6o ne stana i sled 1 sedmica az i edni fr otivame da biem edna kurva deto se be6e natiskala na gadjeto na edna fr i taq s koi hodi s hubavoto mom4e ot kluba :D :D i koi namaza mEGiii axax az mu vikam a be taq e mn zle za kvo hodi6 s neq i toi emi neznam ama q eba seki den i az vikam ee ti si mn zle ne tursi6 li ne6to po stoinostno i toi emi neznam i az e da znae6 i go drupnah i go celunah i taka hodehme 6 meseca ama go zarqzah xaax
~*~By~Myself~*~
09-30-2007, 15:09
Еми той си изтърва щангата върху крачето ми и аз някфа секи момент ще ревна(е не равнах,нали съм мъжко момиче :-D ) и тои започна да ми се извинява и някаф ме преграща.И поговорихме си и след тренировката отидохме на кафе.Излязахме още два пъти обаче разликата ни беше голяма и останахме фр
Мдам, сещам се веднъж, когато вървях по улицата и един страшен сладур (с когото по-късно ходих някъде към 6 месеца :smt005 ) мина покрай мен, спря ме и ми каза: -Аз теб те познавам от някъде, няма начин да не те познавам,сладурче!- Аз естествено му казах, че има някаква грешка и че сигурно се припознава. Обаче той пак : -Познавам те...Сигурен съм.- :smt005 Аз се ухилих и му викам -Еми може ти да ме познаваш, но аз теб не те познавам- и продължих да вървя... Той бързо ме настигна и добави: Е,тогава дай да оправим този проблем.Вальо, приятно ми е...- :smt005 :smt005
И така... Никога няма да го забравя този случай... Пък може да пробваш... При мен подейства... :roll:
e tva be6e golqmo 6ou, az si sedqh na edno stol4e i v edin moment vidqh samo 1 ruka da leti kul mene, i v sledva6tiq moment bqh na poda :D :mrgreen: da ne govorim 4e s mom4eto iskarahme dosta vreme zaedno :D :D
GregoryHouse
09-30-2007, 17:24
Mi az se vru6tam ot magazina natovarena sus sumati 4anti i otsre6ta se zadava muj na horizonta xaxa . I az takava mu vikam 66eiii alo moje li da mi pomogne6 malko s 4antite i toi oo da.. isprati me do nas. I posle mu vikam dai si nomera 4e ako mi trqbva pomo6t da ti call. I taka trugnahme i vse o6te sme si zaedno blizo ve4e 2god :P
Това ме заби в земята :-D
xodeh si po ulicata i edna macka mi vika ima6 li lis4e az i vikam imam mn raboti i tq emi ela mi gi pokaji i mi napravi svirka
suantito
09-30-2007, 19:05
вървя си аз по улицата и някакво момиче се беше изсилило с колелото си и ми вика бягай ама аз малко съм глух и нечух и докато си помисля тя ме беше свалила на земята ама си струваше болката
IsoMniaC_
09-30-2007, 19:28
xodeh si po ulicata i edna macka mi vika ima6 li lis4e az i vikam imam mn raboti i tq emi ela mi gi pokaji i mi napravi svirka
:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
kakva fantaziq prosto nqmam dumi
:D :D :D :D Наистина интересно :smt023
sLaDkA_GrEsHkA
09-30-2007, 20:49
аз ти вярвам,а ти вярваш ли си ? :shock:
sweety_blondy
10-01-2007, 15:28
ami za interesna ne moga da se setq sega .... no se seshtam za neshto dosta smeshno ... bqh 6klas i edno momche, s koeto se sabirahme vsqka vecher da igraem na mijanka doide pri men, izvikame zad edin kamion i mi kaza: Vanq, iskash li az i ti /pri koeto pochna da si varti racete/ taka i taka ... tova bqha negovite dumi .... togava vaoobshte ne sam mislila za gadjeta izsmqh se i mu kazah: Az i ti /zavartqh si racete/ taka i taka nqma da stane ..... sega sme mn dobri priqteli i vinagi, kogato se setim za tova se smeem mn
:smt005 и аз се казвам Ваня но не ми се е случвало подобно нещо
gothic_angel
10-02-2007, 10:20
Не се сещам :roll:
не съм много сигурна дали спада в категорията свалки, но карай... Преди около месец и половина някъде за първи път отидох с брат ми на нощтна дискотека. Отидохме в едно гей заведени с травеститско шоу от певеци и танцьори да гледаме. И влизаме вътре и самия персонал целия с някви яки мъжаги - мускули, работи...красота! С първия оглед мервам вътре едно сладурче. Мургавичък, мускулест и гол до кръста...ммм... и аз такава взех да го гледам, ама нищо само го гледам. И той май ме беше забелязал...По едно време като започна програмата се оказа, че той е един от танцьорите. И ме гледаше от сцената...И аз го гледах право в очите...По едно време ми намига. После аз се отпуснах и като забелязах, че от мини - сцената гледа само мен започнах да му се усмихвам. След 10-15 мин визуален контакт ми предложи тройка от сцената....