Влез

View Full Version : най-интересната свалка

гдот-от-ада
09-27-2007, 14:17
Кой е бил най-интересният успешен начин за сваляне, който сте праили някога или са ви праили някога... :-k

MiMcHeToOo
09-27-2007, 14:20
не мисля, че има най-интересна - всяка е уникална сама по себе си

thefreak
09-27-2007, 14:25
"Седнах" в нея, без да искам, в един автобус(това е началото, нататък се сещате).

My_Dear
09-27-2007, 14:50
Кой е бил най-интересният успешен начин за сваляне, който сте праили някога или са ви праили някога... :-k
Интересен... не. Обаче най-успешният е да действаш без да си задаваш философски въпроси от порядъка на "Ама нали момчето трябва да направи първата крачка... Дали няма да ме помисли за уличница..."

Krom
09-27-2007, 14:52
otdavna ne sym svalq nova madama :( abe az shto nevzema nai-posle si namerq nova gaje :D

Samo trqbva da skysam sys staroto. A tq neiska da kysa s mene. :( HELP

ICED
09-30-2007, 00:40
отидох до него и му казах "на бас че те е срам да ме целунеш, а ти се иска..??" и подейства .. той показа че не го е срам :-D горда съм със себе си.. по някога от къде ми идват едни идеи не знам :roll: :idea:

BAYO
09-30-2007, 00:45
otdavna ne sym svalq nova madama :( abe az shto nevzema nai-posle si namerq nova gaje :D

Циганче ли си или си от Сатурн !?

Е*а го у правописа ти...

П.Т. Интересни не знам, ама последната беше, когато бяха промоциите на М-Тел от 21ч. - 5ч. безплатно. Та звъна си на нек'ф номер , щот адски тъпо ми беше, а то 23:00ч. няк'де ... дига ми маце, зиаме си говорим за живота ... след 5 месеца се видяхме , хаха от различни градове сме ии от тогава вече 2г. заедно :>

Ch0c0la73
09-30-2007, 12:10

Samo trqbva da skysam sys staroto. A tq neiska da kysa s mene. :( HELP tva kato nova tema li se vodi :smt005

GregoryHouse
09-30-2007, 12:16

Ъъъ кааш няя кфо повече да прайм заедно...и ксаш с нея и това че тя не те "къса" не значи че ходите...

По темата...ахахе ами най интересната беше следната: Седят си 2 момичета в на кафе и понеже нямаше места(е имаше да ама ме мързеше да ида до там) и най нахално им казах: Може ли да седна при вас :-D. Завърза се разговор и после с едната от тях ходихме малко...ама с малко си останах :-D

FreeSpirit
09-30-2007, 12:54
Момчето прегръща момичето и й казва "Искам да те изчукам"
Или ще го отнесе или ще намаже :) :smt005 :smt005 :smt005

sentient_
09-30-2007, 12:57
Mi az se vru6tam ot magazina natovarena sus sumati 4anti i otsre6ta se zadava muj na horizonta xaxa . I az takava mu vikam 66eiii alo moje li da mi pomogne6 malko s 4antite i toi oo da.. isprati me do nas. I posle mu vikam dai si nomera 4e ako mi trqbva pomo6t da ti call. I taka trugnahme i vse o6te sme si zaedno blizo ve4e 2god :P

09-30-2007, 14:56
ami za interesna ne moga da se setq sega .... no se seshtam za neshto dosta smeshno ... bqh 6klas i edno momche, s koeto se sabirahme vsqka vecher da igraem na mijanka doide pri men, izvikame zad edin kamion i mi kaza: Vanq, iskash li az i ti /pri koeto pochna da si varti racete/ taka i taka ... tova bqha negovite dumi .... togava vaoobshte ne sam mislila za gadjeta izsmqh se i mu kazah: Az i ti /zavartqh si racete/ taka i taka nqma da stane ..... sega sme mn dobri priqteli i vinagi, kogato se setim za tova se smeem mn

MeGiTyY
09-30-2007, 15:08
emi otidoh da si pla6tam neta v edin klub i tam mom4eto deto mi zima6e parite be6e adski sladko i sled malko idva drugo mom4e 6ef4eto i toi sqda na edin kompiutur i vliza v mirkata i az vidqh kak se pi6e i se pribrah i mu pisah ne6to tam ama be6e tupo i ni6o ne stana i sled 1 sedmica az i edni fr otivame da biem edna kurva deto se be6e natiskala na gadjeto na edna fr i taq s koi hodi s hubavoto mom4e ot kluba :D :D i koi namaza mEGiii axax az mu vikam a be taq e mn zle za kvo hodi6 s neq i toi emi neznam ama q eba seki den i az vikam ee ti si mn zle ne tursi6 li ne6to po stoinostno i toi emi neznam i az e da znae6 i go drupnah i go celunah i taka hodehme 6 meseca ama go zarqzah xaax

~*~By~Myself~*~
09-30-2007, 15:09
Еми той си изтърва щангата върху крачето ми и аз някфа секи момент ще ревна(е не равнах,нали съм мъжко момиче :-D ) и тои започна да ми се извинява и някаф ме преграща.И поговорихме си и след тренировката отидохме на кафе.Излязахме още два пъти обаче разликата ни беше голяма и останахме фр

yuyuto
09-30-2007, 15:24
Мдам, сещам се веднъж, когато вървях по улицата и един страшен сладур (с когото по-късно ходих някъде към 6 месеца :smt005 ) мина покрай мен, спря ме и ми каза: -Аз теб те познавам от някъде, няма начин да не те познавам,сладурче!- Аз естествено му казах, че има някаква грешка и че сигурно се припознава. Обаче той пак : -Познавам те...Сигурен съм.- :smt005 Аз се ухилих и му викам -Еми може ти да ме познаваш, но аз теб не те познавам- и продължих да вървя... Той бързо ме настигна и добави: Е,тогава дай да оправим този проблем.Вальо, приятно ми е...- :smt005 :smt005
И така... Никога няма да го забравя този случай... Пък може да пробваш... При мен подейства... :roll:

drozila
09-30-2007, 15:43
e tva be6e golqmo 6ou, az si sedqh na edno stol4e i v edin moment vidqh samo 1 ruka da leti kul mene, i v sledva6tiq moment bqh na poda :D :mrgreen: da ne govorim 4e s mom4eto iskarahme dosta vreme zaedno :D :D

GregoryHouse
09-30-2007, 17:24
Mi az se vru6tam ot magazina natovarena sus sumati 4anti i otsre6ta se zadava muj na horizonta xaxa . I az takava mu vikam 66eiii alo moje li da mi pomogne6 malko s 4antite i toi oo da.. isprati me do nas. I posle mu vikam dai si nomera 4e ako mi trqbva pomo6t da ti call. I taka trugnahme i vse o6te sme si zaedno blizo ve4e 2god :P

Това ме заби в земята :-D

danakis
09-30-2007, 19:00
xodeh si po ulicata i edna macka mi vika ima6 li lis4e az i vikam imam mn raboti i tq emi ela mi gi pokaji i mi napravi svirka

suantito
09-30-2007, 19:05
вървя си аз по улицата и някакво момиче се беше изсилило с колелото си и ми вика бягай ама аз малко съм глух и нечух и докато си помисля тя ме беше свалила на земята ама си струваше болката

IsoMniaC_
09-30-2007, 19:28
xodeh si po ulicata i edna macka mi vika ima6 li lis4e az i vikam imam mn raboti i tq emi ela mi gi pokaji i mi napravi svirka
:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
kakva fantaziq prosto nqmam dumi

Lapin
09-30-2007, 19:47

:D :D :D :D Наистина интересно :smt023

sLaDkA_GrEsHkA
09-30-2007, 20:49

аз ти вярвам,а ти вярваш ли си ? :shock:

sweety_blondy
10-01-2007, 15:28
ami za interesna ne moga da se setq sega .... no se seshtam za neshto dosta smeshno ... bqh 6klas i edno momche, s koeto se sabirahme vsqka vecher da igraem na mijanka doide pri men, izvikame zad edin kamion i mi kaza: Vanq, iskash li az i ti /pri koeto pochna da si varti racete/ taka i taka ... tova bqha negovite dumi .... togava vaoobshte ne sam mislila za gadjeta izsmqh se i mu kazah: Az i ti /zavartqh si racete/ taka i taka nqma da stane ..... sega sme mn dobri priqteli i vinagi, kogato se setim za tova se smeem mn

:smt005 и аз се казвам Ваня но не ми се е случвало подобно нещо

gothic_angel
10-02-2007, 10:20
Не се сещам :roll:

babity
10-02-2007, 13:42
не съм много сигурна дали спада в категорията свалки, но карай... Преди около месец и половина някъде за първи път отидох с брат ми на нощтна дискотека. Отидохме в едно гей заведени с травеститско шоу от певеци и танцьори да гледаме. И влизаме вътре и самия персонал целия с някви яки мъжаги - мускули, работи...красота! С първия оглед мервам вътре едно сладурче. Мургавичък, мускулест и гол до кръста...ммм... и аз такава взех да го гледам, ама нищо само го гледам. И той май ме беше забелязал...По едно време като започна програмата се оказа, че той е един от танцьорите. И ме гледаше от сцената...И аз го гледах право в очите...По едно време ми намига. После аз се отпуснах и като забелязах, че от мини - сцената гледа само мен започнах да му се усмихвам. След 10-15 мин визуален контакт ми предложи тройка от сцената....