View Full Version : Как да поканя на среща момичето , което харесвам...
значи учим в едно училище , аз съм една година по-голям от нея , имаме много общи приятели и познати , с даденото момиче сме на здравей , здрасти ... от една страна ако я покана да излезем и тя ме одреже ще ме базикат в половината даскало(за което ми пука) , а пък от друга страна ако не я покана ще постъпя още по -глупаво!
Та се чудя какво да направя , и по-точно как да го направя :?
gPa3HuTeJl
09-27-2007, 15:09
To be or not to be !
Ако не я поканиш ще изгубиш, но ако я поканиш няма както да губиш... такаче... просто отиваш при нея... я питаш... толко ли е сложно ?
MiMcHeToOo
09-27-2007, 15:10
покани я пък и да те бъзикат ше го преживееш.. бъзикай ги и ти..
С уста мойто момче,с уста каним девойките на среща... :twisted:
kobrichka
09-27-2007, 15:16
To be or not to be !
Ако не я поканиш ще изгубиш, но ако я поканиш няма както да губиш... такаче... просто отиваш при нея... я питаш... толко ли е сложно ?
Съгласна съм с gPa3HuTeJl.
Честно казано ти сам си отговори на въпроса,"от една страна ако я покана да излезем и тя ме одреже ще ме базикат в половината даскало(за което ми пука) , а пък от друга страна ако не я покана ще постъпя ОЩЕ ПО-ГЛУПАВО!"Покани я,и помни важно е ти да смяташ че постъпваш правилно и да правиш това което ти желаеш,а не това което останалите ти казват.
samnqvam se 4e podigravkite ste imat nqkakvo zna4enie za men na primer.ako te sa po-vazni ot momi4eto na4i nesto ti hlopa.pokani q pa kvoto ste da stava
Slave4You
09-27-2007, 17:38
Еми то даскалото според мен ще те бъзика и да не ти откаже ... и честно казано не разбирам кво има да те бъзика... да не сте първи клас :-D А ако те бъзика това че е приятелско бъзикане. Абе не знам накратко трябва да решиш кое е по-важно за теб-това момиче или мнението на останалите :D
makarona
09-27-2007, 17:58
Прецини си сам кое е по-важно!Дали като се сагласи да излезете ще се чивстав добре , или ако никой не те "ебава" в даскало но с празни ръце ;) =;
lyly_lili
10-02-2007, 14:23
С уста мойто момче,с уста каним девойките на среща... :twisted:
E kak be ti samo ustata si izpolzva6 :-D :-D
suantito
10-02-2007, 14:25
Давай направо да не ти пука, се за нещо ще те ебават 8)
Искай и скайпа,започнете да си пишете и след време и предложи да излезете :)
nikito0o
10-02-2007, 19:02
stapi si zdravo na krakata i ne prepirai momi4eto dai i da te opoznae
nikito0o
10-02-2007, 19:02
davai smelo nezavisimo kvo 6te ti kaje tq
nikito0o
10-02-2007, 19:03
spoko be
направи го с уста и на български
nikito0o
10-02-2007, 19:08
i az imah podoben problem.4udeh se kak da zagovorq mom4eto koeto haresvah.spored mene razberi kade hodi tq za da hodi6 i ti tam,i ot duma na duma da i zeme6 nomera na GSM-a sled tova moje6 da i pi6e6 SMS-si ot sorta ne mi se spi i re6ih da pi6a na nqkogo i tai kato ti be6e parvata v okazatelq pi6a na teb ili tam ne6to podobno.po kasno mojete da si pi6ete po skype.Spored mene predi da q pokani6 da izlezete trqbva da q nakara6 da vijda v teb dobar fr i da ti vqrva.s vremeto mojes da i pravi6 nqkakvi malki nameci i sled kato si siguren ili vidi6 4e tq ti otgovarq moje6 da i razkrie6 4uvstavata si no na same v nqkakva nejna i krasiva obstanovka.ee taka mislq az USPEH i ne se pritesnqvai.NE SE STRaHUVAI OT OTGOVORA I .aide stiskam palci \:D/ i da kaje6 posle kvo e stanalo :P
suantito
10-02-2007, 19:17
Значи купуваш една дозина рози и в тях поставяш бележка ако сикаш да видиш момчето на твоя живот ела едиси каде в едиси колко часа
Значи купуваш една дозина рози и в тях поставяш бележка ако сикаш да видиш момчето на твоя живот ела едиси каде в едиси колко часа
Ахам, и ако тя не харесва т'ва момче, знаеш ли колко приятна атмосфера ще има? =;
Мен лично ей така някакъв, с който почти не общувам, ако дойде и ме покани да излезем, ще го изгледам накриво. Всмисъл, ще ме стрестне. :-s
Spraymaster
10-02-2007, 22:34
Рискувай, живей за риска, защото поканата е едно екстремно начало :) Не мислиш ли :)
абе ти сам си отговори на въпроса. Действай! И да те бъзикат после...к'во от това... и ти ги бъзикай
sasha_90
10-03-2007, 09:04
Покани я да излезете и да не ти пука какво ще кажат другите.
Недей директно да я каниш. Сприятелете се малко станете по близки и тогава.
Angel4enebesno
10-03-2007, 09:58
Ami sus sigyrnost ostavate sami,v edin takuv moment go napravi,popitai q dali iska nqkoi put da izlezete nqkude!Momi4etata obi4at vnimanieto,dai i go i tova e!