Влез

View Full Version : Незнам какво искам..

09-27-2007, 15:58
малко (хм..) тъпа тема ама незнам всички имат планове за работа ии всякакви мечти и .. аз незнам какво искам.. и идеята да знам какво искам ии да следвам мечтата си ми се струва малко скучна..в смисъл да знаеш какъв ще си ии че винаги ще си такъв защото затова си учил..не че няма курсове и така нататък но говоря по общо.
Но от друга страна е кофти и да незам каква че бъда примерно като трябва да избирам специалности и така нататък се шашкам ии дотам.Голям мързел съм ..аа сетих се ще мечтая да се омъжа за богаташ ии да мързелувам по цял ден :Р Значи имам някакви влечения към разкрасителните процедури ии дам дрехите(хах типично.. и все пак ще ми омръзне) и преди много исках да стана дизайнер на дрехи.. ии повечето хора ми казаха че едва ли ще успея..най много да стана шивачка.. ии общо взето нямам голяма представа в какво се състои определена работа може би там е проблема.. Искам да се определя какво искам и да се опитам да го постигна.. та незнам защо го казах ноо искам да ви питам Вие знаете ли какво искате(ми то май само за работа стана въпрос ама ..) и кога го решихте?Кога ?? Въобще решили ли сте го?/знам че темата не е за тук но не мога да си вляза в профила ии така/

aP0kAlIpSiS
09-27-2007, 16:07
Решила съм го много отдавна. При мен хубавото е, че докато не постигна нещото,което съм си наумила, не се отказвам. Ако пък ми доскучее- какво толкова,има хора който са сменяли доста работни места,докато открият това,което има харесва.
Решила съм да се занимавам с психология. Реших го още на 10 и от тогава това ми е главната цел и смятам,че ще я постигна.

Seducti0n
09-27-2007, 16:27
От догодина,ще бъда 10-ти клас в хуманитарен профил-история и литература.След като завърша 12-ти клас заминавам за чужбина.Виена може би да уча право,въпреки че и психологията много ме влече.След това,искам отново да се върна в България.Да създам семейство да имам мъж до себе си,когота да обичам...да имам хубав дом въобще всичко от финансова иматериална гледна точка да ми е наред....но това не ми е преоритет,има много по-важни и стойностни неща от това с какви дрехи ще се облека,каква ще бъде прическата ми днес и дали цветът на лакът ми ще е в тон с този на дрехите... :wink:

caRamelO_cHicA
09-27-2007, 17:11
И аз като Зветито от догодина ще съм 10 клас вече съвсем съм сигурна какво искам и в личен и професионален план.В момента уча в езиковата гимназия в паралелка -туризъм т.Туризъмът много ме влече и бих следвала в някой чуждестранен университет по туризъм може би в Италия или Германия мм искам да се реализим като хотелски администратор или управител в някой голям хотел в чужбина може и в Слънцев бряг.Искам да живея в някой хубав град в Испания или най-вече в Нова Зеландия .Мм по относение на личния план искам красив добър работлив :-D ъъ с чуство за хумор мил и грижовен съпруг който да обича мен и децата ми искам да са две момицета или две момцета близнацета исками се къщата да ми е голяма хубаво луксозна да имам пари и да се глезя но и да работя това е май.

moon_flower
09-27-2007, 17:22
Мечтая само за едно откакто се помня и няма да се откажа!Хубавото е,че се нахъсвам ако наистина искам нещо и го постигам.Злото в мен помага! :-D
Хубаво е да си ориентиран,защото идва времето,когато ще избираш университет.Аз сега съм девети клас и не е много далеч това време.В 11 трябва да почна подготовката и то като погледнеш имам 2 години за размисъл...
Трябва да се занимаваш с това,което обичаш и доставя радост,защото ако не обичаш работата си,ще ти е много тежко.От друга страна гледаш да избереш професия с големи доходи(наи за това работим все пак)Това е моята схема.
Успех в решението.
П.П:Ако си момиче,не се води по това,че харесваш процедурите и дрехите.Все пак това си е присъщо за теб,нали всичките сме такива...маниячки на тема красота и шопинг. :-D

petet
09-27-2007, 19:05
ДА!Всичко,което искам съм си го направил в тема "Мечти" [-o<