View Full Version : Мисля,че започвам да се влюбвам в наи-добрия си фр!!
EmO_KiD_;(
09-27-2007, 16:08
Ами историята е такава:
От онзи ден има някакви странни отношения м/у нас,постоянно ме прегръща,като се сбогуваме ме целува(по бузата),ама не мисля,че това са приятелски прегръдки и целувки.Той наистина е яко готин,най-якото мом4е!Проблем има и в тва,че до преди 1 седмица той ходеше с наи-най-най-добрата ми фр.Тя сега мн страда за него,а ако той ме харесва и ако й кажа няма да ми проговори.Освен това,той ми пише по Скайп постоянно и днеска като целунах един др фр,той каза "а мене"и аз и него го целунах и ми прасна една такава неприятелска(любовна)Мн ме обърка!! :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 Какво да правя,защото го харесвам?? :-$ :s :cry: :cry: :cry: :cry: mt008 :smt008
Tomi-stile
09-27-2007, 16:13
ЖивЕй,ДиВеЙ :smt016 :smt016 И ВсИ4Ко щЕ Е ОК!!
STOM vsi4ko s tvoqta priqtelka e svarshilo nq ma nqkakav ogromen problem,sa opredeleno nqma da i e priqtno ,no ako toi nqma 4uvstva kam neq.
a za drugoto-stot te celuva po buzata,(stot pregrastaneto ne e tolkova pokazatelno) nai veroqtno toi ima 4uvstva kam teb,no e pritesnen,koeto e normalno,lato se ima v predvid situaciqta
Определено и двамата сте привлечени един от друг, обаче приятелката ти ще страда адски много, ако го направиш.Освен това, че са се разделили и го направиш това.. :-#
По-добре остави нещата така, но престанете с тези целувки, защото нещата ще станат без да се усетите.
Need_A_Girl
09-27-2007, 21:13
Просто говори с приятелката си...Обясни й, че наистина мн харесваш момчето и й кажи, че би дейстала с него само с нейното съгласи, щото не искаш да си разваляте приятелството...и се надявай да те подкрепи. Би трябвало да го направи, ако ти е приятелка следва да не бъде егоистична ;)
EmO_KiD_;(
09-28-2007, 10:27
Тя преди малко ми каза,че е тръгнала с друго момче и каза,че го обича.Аз я попитах "ами Б.(най-добрия ми фр)" и тя каза "ами каквото иска да прави,не ме интересува вече".А те тва с Б. го правят мн често.Ходят по 2 месеца,после късат и после пак се събират.Да и кажа ли,че аз го харесвам??Наистина я обичам мн и нз какво ще правя,ако прекратиме прителството си!!! :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt009 :smt009 :smt009 :smt009 :smt009 :smt009 :smt009
flowerlina
09-28-2007, 10:32
Моят съвет е да изчакаш малко да видиш как ще потръгнат нещата :wink:
Sladinka_f
09-28-2007, 11:15
STOM vsi4ko s tvoqta priqtelka e svarshilo nq ma nqkakav ogromen problem,sa opredeleno nqma da i e priqtno ,no ako toi nqma 4uvstva kam neq.
a za drugoto-stot te celuva po buzata,(stot pregrastaneto ne e tolkova pokazatelno) nai veroqtno toi ima 4uvstva kam teb,no e pritesnen,koeto e normalno,lato se ima v predvid situaciqta
ако наистина много го харесжаш деистваи...а ако тя ти е толкова добра приятелка ще те разбере. :lol:
HePeAJIeH
09-28-2007, 14:05
Не се занимавай с никой от двамата [-X
тия моми4ета по4ват яко да ме дразнат... "приятелката ти" е скъсала с него.. тогава къф и е проблема?мноо се дразна на такиа моми4та,тя е то4но като някой егоист който мисли само за себе си и неиска ти да си 6тастлива,а 6тастието ти е именно с "конкретния"4овек.. просто не ти е никакфа фр.. тегли и една майна и бъди 6тастлива с тфойто мом4е! успех :smt006
П.П ама аман от тия "Фр-ки" пуу да ги еба ..
Ypotrebena
09-28-2007, 15:58
Просто говори с приятелката си...Обясни й, че наистина мн харесваш момчето и й кажи, че би дейстала с него само с нейното съгласи, щото не искаш да си разваляте приятелството...и се надявай да те подкрепи. Би трябвало да го направи, ако ти е приятелка следва да не бъде егоистична ;)
nemislq 4e tfa e mn dobur savet za6toto taka edna fr hode6e s edno mom4e no 1-vo az i toi se zabivahme i tq go haresa i az i go otstupih sled meseci po4anhme da izpitvame ne6to pove4e 1 kum drug i az i kazah 4e sum vliubena v nego i nqma da naprava ni6to za6toto te sa zaedno i q popitah tq dali go obi4a tq me udari i mi kaza pove4e da ne i govora be6e mn gadno sa pak sme fr ama ne kakto predi
A po dobre purvo kaji na priqtelkata si i ako se skarate zimai mom4eto ako e sugalasna pak go zima6 taka 4e :)
тия моми4ета по4ват яко да ме дразнат... "приятелката ти" е скъсала с него.. тогава къф и е проблема?мноо се дразна на такиа моми4та,тя е то4но като някой егоист който мисли само за себе си и неиска ти да си 6тастлива,а 6тастието ти е именно с "конкретния"4овек.. просто не ти е никакфа фр.. тегли и една майна и бъди 6тастлива с тфойто мом4е! успех :smt006
П.П ама аман от тия "Фр-ки" пуу да ги е** ..
Убиваш ма :smt005 , ама си права, човек трябва да е малко егоист, но ще те посъветвам и аз да изчакаш още мъничко :wink:
Ами дори и да се харесвате сама помисли кой за теб е по-важен тя която ти е приятелка и винаги ще можеш да разчиташ на нея или той, с когото ще си известно време... :::
FreeSpirit
09-28-2007, 22:50
ЖивЕй,ДиВеЙ И ВсИ4Ко щЕ Е ОК!! :) :)
EmO_KiD_;(
09-29-2007, 06:42
Сега и др нещо ме притеснява.Тя каза,че винаги ще го обича.Хора моля помогнете,мн съм объркана вече от тоя тъп,скапан живот! ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) :smt009 :smt009 :smt009 :smt009
gPa3HuTeJl
09-30-2007, 16:04
Така... да започна :
ДА ВИ ИМАМ И КОМПЕТЕНТНИТЕ МНЕНИЯ!
Така... По темата...
Авторката защо не седнеш примерно на 4-ри очи с твоята приятели и да и кажеш всичко...Ако е истинска приятела би те разбрала и бихте си останали " най-най-най добри приятелки "... Това лично аз с1м го правил за приятел ( имам предвид, че моят " най-най-най доб1р приятел си беше харесал едно момиче...момичето мен... аз момичето... но в1преки това се отказах от нея, за да му предоставя в1зможност той да се пробва.. в1преки, че не се получи м/у тях... )...та извод1т ми е следният : Ако ти е приятелка, на която можеш да разчиташ на всичко, ама на абсолютно всичко без проблеми " би ти отст1пила " момчето, в1преки че то вече не е нейно...Не мисля че трябва да се притесняваш от факта, че са ходили преди известно време или не са... а това което трябва малко да те заинтригува и да проявиш интерес е да разбереш момчето има ли чувства к1м теб изобщо или просто си играе с теб...
suantito
09-30-2007, 16:11
Когато цъфнат теменугите и работата тръгне зле, еби и майката на другите гледай ти да си добре
gPa3HuTeJl
09-30-2007, 16:14
Когато цъфнат теменугите и работата тръгне зле, еби и майката на другите гледай ти да си добре
Точно така...
Сега и др нещо ме притеснява.Тя каза,че винаги ще го обича.Хора моля помогнете,мн съм объркана вече от тоя тъп,скапан живот! ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) :smt009 :smt009 :smt009 :smt009
Много гадно положение... И двамата ги обичаш много и се чудиш кой да избереш между тях... Няма начин да направиш така, че ту на теб, ту на най-добрата ти приятелка, ту на Б. да ви е добре и всички да сте щастливи... Все на единия ще му е гадно... Трябва да прецениш добре кой от двамата ти е по-скъп, кой е бил до теб повече в трудни моменти и занапред ще бъде, и чак тогава да решиш - тя или той... :(
Седнете тримцата и се разберете като хората очи в очи .. а не онзи казал нещо пък тоя друго и п*тки майни..
точно така не ти е никфо приятелка, а само шибано Емо ! :evil:
Авторката защо не седнеш примерно на 4-ри очи с твоята приятели и да и кажеш всичко...Ако е истинска приятела би те разбрала и бихте си останали " най-най-най добри приятелки "... Това лично аз с1м го правил за приятел ( имам предвид, че моят " най-най-най доб1р приятел си беше харесал едно момиче...момичето мен... аз момичето... но в1преки това се отказах от нея, за да му предоставя в1зможност той да се пробва.. в1преки, че не се получи м/у тях... )...та извод1т ми е следният : Ако ти е приятелка, на която можеш да разчиташ на всичко, ама на абсолютно всичко без проблеми " би ти отст1пила " момчето, в1преки че то вече не е нейно...Не мисля че трябва да се притесняваш от факта, че са ходили преди известно време или не са... а това което трябва малко да те заинтригува и да проявиш интерес е да разбереш момчето има ли чувства к1м теб изобщо или просто си играе с теб...
Точно така!! Поеми си дълбоко въздух,.. успокой се!! Бъди искренна с приятелката си иначе кфи приятелки сте ако не си споделяте, а от нейна страна, ако ти е истинска приятелка, ще те разбере ;) и не се стягай много ... calm down :)
sasha_90
10-01-2007, 09:41
Не бързай,за да не нараниш приятелката си.
Dencheto_92
10-02-2007, 09:46
Убиваш ма :smt005 , ама си права, човек трябва да е малко егоист, но ще те посъветвам и аз да изчакаш още мъничко :wink:
Pravi ste 6tom tq e sk1sala s nego kak1v e problema :smt017 a i da ti se ras1rdi kakvo i na men mi se bqxa ras1rdi i to za ne6to koeto ne be6e vqrno i posle se sdobrixme taka 4e ti ne moje da misli6 postoqnno kakvo 6te stane s neq i kak 6te reagira tq 6tom go xaresva6 a i toi sigorno te xaresva kakvo 4aka6 .Ako 4aka6 neinoto odobrenie oxooo nikoga nqma da stane :lol: :lol: :lol: