View Full Version : Защо ми върви толкова малко?
ZleNCeeee
09-27-2007, 19:13
Ta znachi...sajalqvam,4e pisha taka,no prosto nqmam izbor.. poprincip mi idva na 15-i ... ili okolo 15-i...iuli mesec mi doide na 6...pih mnogo vitamini sqkakvi.. iuli mesec na4aloto..a na 25 g.d pravih lubofff :oops: avgust mi 'doide' na 12..nqkakvo zacapvane kato cikal ama mn po malko..samo 1 prevruzka da sym izpolzvala za cql den..na dr den sleda nqmashe ot cikala ..napravih si test na 25 avgust koito beshe otricatelen.. molq se naistina da e bilo taka [-o< i mi doide na 5-i ... sled kato pih kanela i mlqko... imah bolki v gyrdite i t.n PMS-to si go imashe...korem4eto mi se podu..dosta.. :-s ili nadebelqh nz..ponqkoga mi stava losho..no ne hodq 4esto do toaletna..ne qm koi zn kolko... a veche 2 meseca i nqkolko dni ot kakto pravih sex..ta vyprosa mi e gyrdite prez cqlata bremennost li te bolqt..i sled kato go vidqh,4e se izhvyrli dva puti...vyrhu men *ako ima zn kyde* moje li da sym bremenna ...????? i gyrdite prez cqlata premennost li te bolqt..??? iii dali imam cvetna bremennost.. ? ? ? ? :smt010 :smt010 :smt010 krem4e...mislq,4e ti bi mogla da mi pomognesh...?
т.7
кремчето
krem4et0
09-27-2007, 19:25
След като е свършир върху теб, тестът е отрицателен и са минали 2 менструации(макар и да не са обилни), не мисля, че си бременна. Може да се дължи на друга причина-диета да речем!
Направи си 1 тест още, хапвай повечко и не се шашкай толкова. И аз съм била с менструация 2 дена.
Яж контрацептиви, примерно "линдинет 20", така хем ще ти се нормализира цикъла, хем и няма да се притесняваш, че като приятелят ти свърши на лицето можеш да забременееш, щото видите ли, като изтриеш спермата ще полепне по ръката, а после ще отидеш и да се подмиеш и след 9 мес близнаци.
Противозачатъчни му е майката.
за най-сигурно си направи още един тест...макар че щом не е свършил в теб няма за какво да се тревожиш.Скоро имах подобен проблем- имах такова зацапване за 1 ден и си мислех, че ми е дошло...спря ми... после почнаха да ме болят гърдите, беше ми лошо, болеше ме корема и аз си внуших нещо такова като теб...а след това се оказа, че това си е било ПМС а зацапването не е цикъл(може да е на хормонална основа или от всякакжи други неща и от стрес да не ти е дошло като хората)...така че не се тревожи притеснението ти е по-голямо от вазможността да станеш мама ;) само спокойно и направи още едно тестче :smt016
за най-сигурно направи още един тест,но мисля че няма закво да се тревожиш след като не е свършил в теб .. успехчета
bloodranger
09-28-2007, 00:23
за най-сигурно направи още един тест,но мисля че няма закво да се тревожиш след като не е свършил в теб .. успехчета
ajde сиа оборот на аптеката О_о минало й е 2 пъти бе хора ](*,) :lol: :-({|=
Направи си още един тест за твое успокоение, макар че според мен няма нужда. Намаленото количество менструация може да се дължи на много неща, може да не ти се е регулирал още цикъла, от смяна на времето, или някой хормонален проблем. Направи си още един тест и ... късмет :)
FelisDirus
09-28-2007, 09:38
мляко и канела?
хм, интересно какво ли ще се случи, ако пусна тема, че менструацията идва по-бързо след употрбата на солна или сярна киселина? :::
трябва да се опита :twisted:
Според мен излишно се притесняваш.Направи си още един тест за свое успокоение .. но всичко ще е на ред !
SPOKO NE SE PRITESNQVAI VSI4KO E NARED PONE AZ TAKA MISLQ,NO NE E LO6O DA SI NAPRAVI6 O6TE EDIN TEST
palomaaa
09-28-2007, 14:35
NI6TO TI NQMA!!!