PDA

View Full Version : Подарък за любим човек

domatche
09-27-2007, 22:22
Ами може д ане му е точно тук мястото, но не знаех къде да пиша...Та Искам да направя подарък на моя приятел...Да е нещо, което да носим и двамата..В смисъл..Примерно едно момиче и нейния приятел си бяха взели гривни с някакви висулки на тях...Еднакви..Та искам да е нещо такова..Но просто не ми идва на акъла какво може да е..Защото гривни ще е малко трудно онеже той носи злато а аз сребро.. Та ако можете много ще се радвам на малко помощ и предложения... ;) Страшно много си го обичам и искам да си има нещо, което д аму напомня за мен...И което и на мен д ами напомня за него.мерси предварително. :)

Kettty
09-27-2007, 22:42
Еми каквото и да хму подариш,то ще му напомня на теб.Не е эадължително да е нещо,което и двамата да имате.Пък и снимките служат эа това,което ти искаш :-D :-D :-D

domatche
09-27-2007, 22:44
Е аз искам да е нещо, което да носим и двамата...Ако беше само за него щеше да ми е доста по - лесно...Но искам това..И за това реших да пиша тук.

BUFU994
09-27-2007, 23:09
подари мъ презеративи да си ги ползвате двамата :wink: :wink:

Presley
09-27-2007, 23:12
:-D

domatche
09-28-2007, 07:02
То човек да не смее да попита нещо сериозно тука и после 30 човека ще напълнят всичко с глупости.. :) Мерси все пак за помоща... Мноо ми помогнахте.

rakiQ
09-28-2007, 07:09
оф малеееееееееееееееее ............................за 2 път забелязвам мненията ти иии направо нямам думи!!!!!!! и катоо гледам профила ти....... ужас

ми купи му примерно гривна която и ти и той ше имате ...

domatche
09-28-2007, 07:25
Аз и аз това си мислех, но е трудно с гривната като той носи злато , а аз сребро... Мислех си еднакви ма неговата зллатна нали ала бала.. Ама пък къде ще ги търся еднакви златна и сребърна... Пък и доста ще тря да се оръса за златната :D

rakiQ
09-28-2007, 07:30
ееееее тоя па твоя ше го кръстим г-н "претенция" :-D
абе ниес моя постоянно си копуваме некфи джъвки........постоянно му зимам гердани гривни ...ама не сребарни ,златни тн....а примерно дървени,...от кост...от порцелан....и сега пак съм му харесала една с раста цветовете мн добра....

хм....ама твояяя.... :?: купи му нещо там па ако ще да го носи...нали е от сърце ...аре са....

domatche
09-28-2007, 07:43
Абе претенций :) не е с претенций аз съм с претенций просто, щото искам д аму хареса. :D И за дървени си мислех ама...... Не е квото искам...Все едно да си вземем еднакжи блузи..Няма такъв смисъл какъвто искам да има.. :> Нещо ми става все по трудно да го измисля... :>

maybelline
09-28-2007, 07:51
Вземете си сърчице,което можете да разделите и всеки да носи едната половинка на врата си.

domatche
09-28-2007, 08:03
Мислех си го за гривни и на тях сърчице ама ...Представяш ли си момче как ще носи на гривна или на синджир сърце ... :D И тва замина като възможност.. :)

FreeSpirit
09-30-2007, 14:18
Една хубава обща снимка в ефетна рамка :)

domatche
09-30-2007, 19:49
Е той снимката няма да си я носи винаги с него. :) Имам предвид нещо от рода на гривните с някви висулки ама ....

bungle
09-30-2007, 20:11
Портмоне.. с твоя снимка ?

hahavteen
09-30-2007, 20:19
Ami ima edni takiva kliy4odurjateli koito sa vuv formata na polovin surce i kato gi dopre6 si stava cialo.Az biah podarila takova na poslednia mi priatel i mnogo se zaradva.Su6to moje6 da my podari6 kliy4odurjatel sus tvoia snimka i da si kypi6 i ti su6tia i da sloji6 negova.Syper sladko e,originalno,6te my vur6i rabota i ne e skupo :wink:

sweety_blondy
10-01-2007, 15:29

:smt005 :smt005

domatche
10-03-2007, 15:07
За мъж... Сърчице не върви сякаш не знам.. Искам да е нещо по.. нестандартно..Така да се каже.. Баси гадното още не измислям.. ;)

Summer_Girl_6
10-03-2007, 15:21
Ключодържател с ваша снимка...правят ги по фото студиата и не са скъпи. Може ако дъджиш все пак да е нещо златно...пръстенчето на което се нанизват ключовете да е имитация на злато. Така ще е още по ясно за него че той ти е най-любимия човек !

domatche
10-03-2007, 15:24
Как ? Като му купя имитация на злато ли АХхаха .... :> Тъпо ми е с тия снимки и тия сърчица и т.н.... Явно ня стане работата.. ;)

sentient_
10-03-2007, 16:14
Ами може д ане му е точно тук мястото, но не знаех къде да пиша...Та Искам да направя подарък на моя приятел...Да е нещо, което да носим и двамата..В смисъл..Примерно едно момиче и нейния приятел си бяха взели гривни с някакви висулки на тях...Еднакви..Та искам да е нещо такова..Но просто не ми идва на акъла какво може да е..Защото гривни ще е малко трудно онеже той носи злато а аз сребро.. Та ако можете много ще се радвам на малко помощ и предложения... ;) Страшно много си го обичам и искам да си има нещо, което д аму напомня за мен...И което и на мен д ами напомня за него.мерси предварително. :)
Ами поръчай да ти направят 2 тениски, едната с твой лик- за него. Другата с негов за теб. И си ги носете, мн е сладко :)

DevilWish
10-03-2007, 16:37
Нещо ,което има някакво символично значение и за двама Ви.

mislitelka
10-03-2007, 16:54
знаеш ли,може да му подариш гривна-от тези обикновените,низаните с името ти,а за теб-с неговото,но я няправи сама и му кажи,че си я няправила специално за него.(ще му стане приятно,че си се потрудила за него) :roll: и нека мънистата да бъдат еднакви:)))с тях(мънистата де ::: )можеш да се сдобиеш от...магазините за мъниста:)))айде успехчета

domatche
10-04-2007, 07:33
АХАХха АхахаХАха :> дай ми пари и ги земам веднага .. :D :D :-D :-D :smt005 :smt005 Ми идеята за гривните не е лоша, но с нещо друго не с името..Не знам. И идеята с тениските вече съм я намислила... :> Аз ще си взема такава http://portokal.bg/browse/viewproduct/837/%D0%A1%D0%B8%D0%BD%D1%8C%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D0%BB%D 0%B0%D0%B2-%D0%BF%D0%BE%D1%82%D0%BD%D0%B8%D0%BA-%D0%B4%D0%B0%D0%BC%D1%81%D0%BA%D0%B8/?pid=54
но неговата още не знам каква да е .. :P