View Full Version : Moля помогнете
drebosak
09-27-2007, 23:23
Pravq seks ot skoro :oops: Tui kato priqtelqt mi e po golqm ot men i ima dosta golqm opit i po vreme na akta toi si misle6e 4e mi e purviq i prosto surceto ne mi pozvoli da my kaja 4e prei tova bqx s edin dryg za 2 min i v kraina smetka samo ximentut mi se razkusa.kakto i da e.Sega6niqt mi priqtel mn se y4ydi 4e ne mi te4e kruv (normalno obqsnix ve4e za6to)az my kazax 4e 4ak 1-2 4asa pokusno e teklo i toi mi povqrva.Kaza mi 4e ot doly sum bila dosta tqsna koeto bilo normalno i da to taka si i be6e do sega edvam edin tampon vliza6e a sega ve4e sled tretiq mi put kato se vgledax odolo mi se e raz6irilo i v momenta e kato tunel.Ogromno e i za tova koeto iskax da pitam.nprmalno li e da ima takava ostra mirizma?!Sled purvq put izob6to nqamx takiva problemi a sega me e mn strax e absurd da ida na lekar za6toto po edin ili dryg na4in na6ite 6te razberat i 6te stane mn slojno i zatova se obru6tam kum vas.Molq vi kajete mi dali e tova e normalno! :|
Зацепила си здравата.Рано или късно ще разбере.Късмет!
thefreak
09-27-2007, 23:28
Ние откъде да знаем каква миризма има!?
nie tuka sme samo ekstrasensi, ili p1k virtualni lekari :lol:
vij sq, za tvoq problem edinstveno ginekologa ti e re6enieto. moje da ima6 nqkakva infekciq ot ne6to. ili p1k ne dai si boje priqtelq ti da ti e lepnal ne6to. spored men vazmojno nai-skoro trqbva da poseti6 lekar
nelka_hubavelka
09-27-2007, 23:46
pose6tenieto pri lekar e zadaljitelno!nai-4esto ostrite mirizmi govorqt za infekcii ili veneri4eski bolesti!!!taka 4e ne otlagai
ти някога да си цхужала за лекарска тайна?
nie tuka sme samo ekstrasensi, ili p1k virtualni lekari :lol:
vij sq, za tvoq problem edinstveno ginekologa ti e re6enieto. moje da ima6 nqkakva infekciq ot ne6to. ili p1k ne dai si boje priqtelq ti da ti e lepnal ne6to. spored men vazmojno nai-skoro trqbva da poseti6 lekar =D>
sentient_
09-28-2007, 07:24
i spored men trqq da otide6 na lekar a pyk za mirizmata ti znam 4e ako mom4eto s koeto go pravi6 ima drugi polovi kontakti s drugi momi4eta koito imat takiva problemi posle se predava i na teb, no tova stava ako go pravite bez prezervativ i nedei samo i ti da probva6 da se lekuva6 po babe6ki 6tot nai mnogo da stane6 po zle
Щом си достатъчно отговорна да правиш секс,ще си достатъчно отговорна да си носиш и последствията...Отивай на лекар :!:
sasha_90
09-28-2007, 08:48
По-добре посети лекар.А това дали ще кажеш на вашите ти реши,но те рано или късно ще разберат.
ChRiSTiaNo_07
09-28-2007, 08:53
1 - недей да лъжеш гаджето си..и 2 - отиди на лекар.
gavro64eto
09-28-2007, 09:02
spored men ne e normalno,otidi na lekar.
Знам, че се повтаря, но наистина иди на лекар. Може да е най- безобидна инфекция, но нелекувайки се, може да предизвикаш нешо много по-сериозно.
alkobalko
09-29-2007, 07:04
Щом се е появила остра миризма, може да имаш инфекция. Задължително отиди на гинеколог.