PDA

View Full Version : Образуват ли ви нерви гаджетата ви?

danakis
09-28-2007, 07:07
Kajete mi pi4ove ne vi li pisva ponqkoga ot polovinkite vi? Ne vi li tormozqt s tova 4e iskat neprekasnato da ste nejni i mili s tqh da im obra6tate vnimanie nz si kvo dran dran. Men tova li4no mn me nervi. a vas?

MiMcHeToOo
09-28-2007, 07:09
ами аз нямам такъв проблем, защото се държа мило и нежно.. ако ти не си такъв/такава нормално е да те тормозят.. кви гаджета сте ако няма нежност ;)

tuka6na
09-28-2007, 07:14
Никога не ме е дразнело.Ако се дразня на всяко едно такова нещо,надали щяхме да стигнем далече :-s
И защо да не съм мила с любимия човек-ако не с него,то с кого :-D

xXxScreamxXx
09-28-2007, 07:15
Mi nali ste za tva we pi4ove..( ili az se zablujdavam) ...... da ste mili4ki i slad4ki pred cqloto vreme .... :wink:

monityY
09-28-2007, 07:21
zasega NE :roll:

rakiQ
09-28-2007, 07:24
понякога идвамата си образуваме нерви..................... но след тва се сдобряваме по мн як начин -- :smt008 :smt058 :smt057 :smt056 :smt055 :smt054 :smt007 :smt060 :smt052

LizZz
09-28-2007, 08:06
Мойта иска да съм по-груб,а не мил... :smt005

koalka
09-28-2007, 08:09
Не се е случвало.

asinkaa
09-28-2007, 08:15
Мии... аз обичамм да се държат по мило с мене..и.. ако не ми се обръща мн внимание взимам да си гии въобразявам еднии...ужас... #-o Абее... тийнове кфо да ги правиш.. :smt005

mistral
09-28-2007, 08:19
е точно с тва нямам проблеми , ама с някви други неща ме нервира.... от сорта ''мързи ме да се видим?!'' ..... :evil: уааа и кви ли не още глупости, ама аз.... винаги прощавам

LizZz
09-28-2007, 08:24
е точно с тва нямам проблеми , ама с някви други неща ме нервира.... от сорта ''мързи ме да се видим?!'' ..... :evil: уааа и кви ли не още глупости, ама аз.... винаги прощавам
Мда...

kobrichka
09-28-2007, 08:36
Мсля че нямя човек,които да не обича да се държат мило с него.

flowerlina
09-28-2007, 09:16
Мсля че нямя човек,които да не обича да се държат мило с него.
И аз съм на това мнение

Erica
09-28-2007, 09:41
Kajete mi pi4ove ne vi li pisva ponqkoga ot polovinkite vi? Ne vi li tormozqt s tova 4e iskat neprekasnato da ste nejni i mili s tqh da im obra6tate vnimanie nz si kvo dran dran. Men tova li4no mn me nervi. a vas?

Аз не съм пич,ама ще ти кажа и моето мнение.. :lol:
Ако имаш в предвит обсебващото внимание...Да мен лично ме дразни...,всеки си има право на лично пространство и свободно време 8)

MoHuTo
09-28-2007, 10:13
Няма човек, който да не обича да се държат мило с него, а с кой друг да се държа нежно и мило, ако не с приятеля ми...мен не ме дразни..надявам се и него :roll: :wink:

maybelline
09-28-2007, 10:23
Не

sLaDkA_GrEsHkA
09-28-2007, 10:24
абе вие маи вярно мислите че ставате само за бой е*банйе и сръбска музика :shock: много ясно че всяко същество от нежния пол иска НЕЖНОСТ .... :!:

`Death`Whore``
09-28-2007, 10:36
И на мен той ми образува нерви, и аз - на него...нормално е.

SuNsEt
09-28-2007, 16:09
mi po някога да... :lol:

babity
09-28-2007, 16:22

Ми ти кво очакваш? Че ще ти се надъхва за спаринг?! :roll:

lyly_lili
10-02-2007, 14:21
da be ujasT napravo ne izdurjam :-D :-D

suantito
10-02-2007, 14:23
Мене за сега не ме нерви щото нямам приателка :-D няма приателка няма проблем. :-({|=

Борат
10-02-2007, 14:36
Мислех си същото.
Направо треперя от нерви и побеснявам от тая `нежност` :smt012
Понякога едва се сдържам да не изпочупя всичко живо наоколо :oops:

FiRe_LaDy
10-02-2007, 14:41
nerвят ме,но не защото не съм нежна и мила...мразя да съм много миличка и добричка или с мен да се държат така.Но за други неща с аме изнарвали извън нерви .... еее сега ми е добре като съм си сама няма кои да ме нерви :wink:

krem4et0
10-02-2007, 15:12
Много ме нерви като имаме уговорка да ми се обади след изпит или след работа, а той не го прави. Аз не смея да звънна, за да не би да не е излязал, а той се прибрал у тях и заспал :twisted:
Нерви ме и когато имаме уговорка, а той се води по акъла на техните да им върши спешни и незабавни услуги!

LizZz
10-02-2007, 15:19
Чат пат...

Like the wind`
10-02-2007, 17:01
Ами да,нервира ме.Всъщност повече ме нервира,отколкото ме радва.. :| Но нашата връзка си е такава-бурна,емоционална,избухлив а..Много си приличаме.И двамата сме със силни характери,всеки държи на своето и си организираме горещи спорове,за да се изясним.Също и двамата сме инати,правим си на пук,котка и мишка с две думи 8-[ И на всичкото отгоре се обичаме много,затова се търпим..ще видим къде ще му излезе края =; :smt016

alkobalko
10-02-2007, 17:52
Никога не съм се изнервяла от чове, че приятеля ми е нежен или иска да сме заедно. Не ми е проблем да го гушкам, целувам и т.н., защото аз самата го искам. Има моменти, когато му се ядосвам за малки неща, но не и защото ме обича.

DevilWish
10-02-2007, 18:35
Хах да само кадето съм момиче и се случва по-рядко ,но ми вкарват нервички като се почне - не ми обръщаш достатъчно внимание.

hforce
10-02-2007, 18:58
moita mi obrazuva nervi po suvsem drugi na4ini, no da... nervira me ujasno mnogo ponqkoga, ama po nqkoga e takova slun4ice 4e mi ide da q izmasila po sredata na ulicata ot liubov

miloto_girl_4e
10-02-2007, 19:15
Понякога ме нервира и аз го нервирам(преди имах гаджета, с които никога не сме се карали или не са ме нервирали, но напоследък не попадам на такива момчета), но не бих се издразнила на факта, че иска да съм мила с него, то ако не съм мила с любимия човек, то с кого да бъда? :wink:

50cent
10-02-2007, 19:24
вижте ся и момичетата и момчетата!!!

дори и една наи обикновенна връзка се гради на разбиране между двоиката ако не си мил ако не си честен и не си добър с другия за какво гадже ми говориш предпочитате ли да са груби с вас и да ви се карат на всяка крачка /не разбира се/ затова сме мили и добри защото във връзката не си само ти ти ти а ние

zmey
10-02-2007, 19:33

дори и една наи обикновенна връзка се гради на разбиране между двоиката ако не си мил ако не си честен и не си добър с другия за какво гадже ми говориш предпочитате ли да са груби с вас и да ви се карат на всяка крачка /не разбира се/ затова сме мили и добри защото във връзката не си само ти ти ти а ние

:evil: > А, Ето го и поредният дървен философ.
:twisted: > Явно заплатата му е 50 цента..
:evil: > Хях хях хях хях...
:twisted: > Хях хях хях...

50cent
10-02-2007, 19:52

ето го и поредния надървен п*едал който си е нямал гадже досега

MaCeTo_
10-02-2007, 20:16
Ами да,нервира ме.Всъщност повече ме нервира,отколкото ме радва.. :| Но нашата връзка си е такава-бурна,емоционална,избухлив а..Много си приличаме.И двамата сме със силни характери,всеки държи на своето и си организираме горещи спорове,за да се изясним.Също и двамата сме инати,правим си на пук,котка и мишка с две думи 8-[ И на всичкото отгоре се обичаме много,затова се търпим..ще видим къде ще му излезе края =; :smt016

Все едно описваш моята връзка.....

zmey
10-02-2007, 21:01

:evil: > Е, и? Да де... Ти като си имал две-три 13 годишни пикли и се кефиш. Нормално е за умствено недоразвит мравояд като теб, да се радва на това свръх голямо постижение.
:twisted: > Сигурно наистина ти е било трудно да го постигнеш.
:evil: > Браво, Хях хях хях хях хях
:twisted: > Браво и от мен. Хях хях хях хях хях хях

50cent
10-02-2007, 21:09

:evil: > Е, и? Да де... Ти като си имал две-три 13 годишни пикли и се кефиш. Нормално е за умствено недоразвит мравояд като теб, да се радва на това свръх голямо постижение.
:twisted: > Браво и от мен. Хях хях хях хях хях хях ами всъщтност наистина ми трябваха много усилия
за да не съм на твоито диридже
о да забравих че ти си имаш гадже как се казваше?
маиче беше нещо от рода мара шепова нали така
на колко години си всъщтност ако си към 16те просто ще ме разбиеш

zmey
10-02-2007, 21:26

:twisted: > Браво и от мен. Хях хях хях хях хях хях ами всъщтност наистина ми трябваха много усилия
за да не съм на твоито диридже
о да забравих че ти си имаш гадже как се казваше?
маиче беше нещо от рода мара шепова нали така
на колко години си всъщтност ако си към 16те просто ще ме разбиеш

:twisted: > Да де, тук обаче големият въпрос е: Защо,
въобще си си направил труда да си помислиш че това трябва да ни заинтересува ?
:evil: > Вероятно не разбираш, защото си умствено изостанал смърф - Ти си идиот.
:twisted: > Хях хях хях хях хях хях хях
:evil: > Хях хях хях хях

50cent
10-02-2007, 21:46
виж пич не съм аз човека които се заяжда аз просто си давах мнението както всички като не ти харесва просто не пиши простотии никви лоши чувства заимоотношения и тва е

gPa3HuTeJl
10-02-2007, 21:48

Е... верно си е са понякога много дразнат... а п1к особено като почнат с тяхната пресилена ревност да те ревнуват от всяко живо женско с1щество...проява на ниско самочувствие

neusan88
10-03-2007, 10:36
абе хора вие за кво си хващате гадже ако неискате да сте мили с ваща мацка?!
и аз ревниви сме - признавам си - но не толкова от ниско самочувствие колкото от това че просто мъжете по природа обичат да изневеряват...и всъщност незнам какво толкова ви харесва това!