Влез

View Full Version : Едно предложение...

VeSna
09-28-2007, 07:49
Виждам, че повечето от постовете се правят от "гости" или нерегистрани (в смисал простотийте от типа на "аз съм на 13 и съм момче ебаха ме некви бабички с бастуна в задника, но ми хареса...." и т.н. и т.н.) Предлагам да може да се пише във форума само от регистрирани потребители и ако започнат да се регистрират и да пускат пак същите простотий - да се изтрива или заключва поста. Знам ли дайте някакви мнения за да се намалят поне тея идиотщини...

Sorry ако е имало такава тема просто не я намирам...

bqsna_teenagerka
09-28-2007, 07:55
аз също сам за! :? за тях какво е зна4ението дали ще пишат от гост,или ще се регистрират...ако ще е за нещо важно няма да им пре4и да се регистрират,и да е за един път,нищо ще се изтрие после юзъра!
според мен това присъства във всеки форум но не и в нашия! трябва да се направят някои промени за да може форума да бъде 4ист,готин и изолиран от едни и същи идиотски теми! и още нещо,когато някой пуска подобна тема,сайта автоматично да му покаже 4е има такива,и така да не става спам от безмисленни теми! :?

sh3_1s_7h3_0n3
09-28-2007, 07:58
Вече ще могат само регистрирани потребители да пишат и то във всички раздели БЕЗ изключение.

nJoy (:

bqsna_teenagerka
09-28-2007, 08:03
Вече ще могат само регистрирани потребители да пишат и то във всички раздели БЕЗ изключение.

nJoy (:
наистина =D> :-D :wink: :P йеее!!! а дано е наистина така! :?

ProstoAz
09-28-2007, 08:03
1. Пълно е с такива теми!

2. РЕДАКТИРАНО!

3. Колкото до горното предложение сайтът "автоматично да показва, че има такива теми" - това е напълно невъзможно, самото предложение несериозно и необмислено.

bqsna_teenagerka
09-28-2007, 08:06
1. Пълно е с такива теми!

2. РЕДАКТИРАНО!

3. Колкото до горното предложение сайтът "автоматично да показва, че има такива теми" - това е напълно невъзможно, самото предложение несериозно и необмислено.
хах,4е като се регистрират някой ще разбере изобщо кои са!

ProstoAz
09-28-2007, 08:08
Не като се регистрират, а като използват собствените си акаунти.

По темата - може би трябваше да надникна първо в нововъведенията... :roll: Наитина вече Гости не могат да постват във форума. :smt011

DjBaloon
09-28-2007, 08:54
Az sum "za" gosti da mogat da postvat temi i da si otgovarqt v temite,a ne ako nqkoi gi pita neshto da ne mogat da otgovorqt po temata si i tova da bude v gornite 3 razdela,zashtoto az lichno sum polzval takava anonimnost predi :lol:

sh3_1s_7h3_0n3
09-28-2007, 09:01
Az sum "za" gosti da mogat da postvat temi i da si otgovarqt v temite,a ne ako nqkoi gi pita neshto da ne mogat da otgovorqt po temata si i tova da bude v gornite 3 razdela,zashtoto az lichno sum polzval takava anonimnost predi :lol:

Точно за това първоначално решихме да оставим в Любов, Секс и Здравните проблеми възможността да се въползват потребителите от анонимност, но то настана още по-голяма анархия. Не стига, че спамът там си остана (както и винаги е бил предимно в първите 2 раздела), ами и разни гости пускат теми, които са за Музика и ТВ примерно или някой др раздел, който също изисква регистрация...
На никой не му пречи да си направи още 1 регистрация, от която да пише 'анонимно'...

sh3_1s_7h3_0n3
09-28-2007, 09:12
не :)
нали точно т'ва повтаряме сега... - във всички раздели се иска регистрация, за да пишеш... :)

DjBaloon
09-28-2007, 09:16
Lichno moeto mnenie ,che mnogo promeni nqma da dovedut do mnogo dobur krai;]
Vasha volq e i imate pravo da go napravite zaradi tezi spameri,no spored mene i golqma chast ot gostite,koito obiknoveno sa dvapati poveche ot registriranite shte budat oshteteni,a me sumnqva sichki te da se registrirat.. ne znam moje da burkam

machoka
09-28-2007, 14:49

Това дали ти си 'за' или 'против', в точно конкретния случай няма абсолютно никакво значние, по ред причини, които дори няма да ти спомена ;)

Регистрацията е 2 мин - който иска да пише, ще си направи - който не иска - прав му път. Колко е просто и ясно, нали?!

И, дами и господа, темата се изчерпа. Лек ден на всички.