View Full Version : Едно предложение...
Виждам, че повечето от постовете се правят от "гости" или нерегистрани (в смисал простотийте от типа на "аз съм на 13 и съм момче ебаха ме некви бабички с бастуна в задника, но ми хареса...." и т.н. и т.н.) Предлагам да може да се пише във форума само от регистрирани потребители и ако започнат да се регистрират и да пускат пак същите простотий - да се изтрива или заключва поста. Знам ли дайте някакви мнения за да се намалят поне тея идиотщини...
Sorry ако е имало такава тема просто не я намирам...
bqsna_teenagerka
09-28-2007, 07:55
аз също сам за! :? за тях какво е зна4ението дали ще пишат от гост,или ще се регистрират...ако ще е за нещо важно няма да им пре4и да се регистрират,и да е за един път,нищо ще се изтрие после юзъра!
според мен това присъства във всеки форум но не и в нашия! трябва да се направят някои промени за да може форума да бъде 4ист,готин и изолиран от едни и същи идиотски теми! и още нещо,когато някой пуска подобна тема,сайта автоматично да му покаже 4е има такива,и така да не става спам от безмисленни теми! :?
sh3_1s_7h3_0n3
09-28-2007, 07:58
Вече ще могат само регистрирани потребители да пишат и то във всички раздели БЕЗ изключение.
nJoy (:
bqsna_teenagerka
09-28-2007, 08:03
Вече ще могат само регистрирани потребители да пишат и то във всички раздели БЕЗ изключение.
nJoy (:
наистина =D> :-D :wink: :P йеее!!! а дано е наистина така! :?
ProstoAz
09-28-2007, 08:03
1. Пълно е с такива теми!
2. РЕДАКТИРАНО!
3. Колкото до горното предложение сайтът "автоматично да показва, че има такива теми" - това е напълно невъзможно, самото предложение несериозно и необмислено.
bqsna_teenagerka
09-28-2007, 08:06
1. Пълно е с такива теми!
2. РЕДАКТИРАНО!
3. Колкото до горното предложение сайтът "автоматично да показва, че има такива теми" - това е напълно невъзможно, самото предложение несериозно и необмислено.
хах,4е като се регистрират някой ще разбере изобщо кои са!
ProstoAz
09-28-2007, 08:08
Не като се регистрират, а като използват собствените си акаунти.
По темата - може би трябваше да надникна първо в нововъведенията... :roll: Наитина вече Гости не могат да постват във форума. :smt011
DjBaloon
09-28-2007, 08:54
Az sum "za" gosti da mogat da postvat temi i da si otgovarqt v temite,a ne ako nqkoi gi pita neshto da ne mogat da otgovorqt po temata si i tova da bude v gornite 3 razdela,zashtoto az lichno sum polzval takava anonimnost predi :lol:
sh3_1s_7h3_0n3
09-28-2007, 09:01
Az sum "za" gosti da mogat da postvat temi i da si otgovarqt v temite,a ne ako nqkoi gi pita neshto da ne mogat da otgovorqt po temata si i tova da bude v gornite 3 razdela,zashtoto az lichno sum polzval takava anonimnost predi :lol:
Точно за това първоначално решихме да оставим в Любов, Секс и Здравните проблеми възможността да се въползват потребителите от анонимност, но то настана още по-голяма анархия. Не стига, че спамът там си остана (както и винаги е бил предимно в първите 2 раздела), ами и разни гости пускат теми, които са за Музика и ТВ примерно или някой др раздел, който също изисква регистрация...
На никой не му пречи да си направи още 1 регистрация, от която да пише 'анонимно'...
sh3_1s_7h3_0n3
09-28-2007, 09:12
не :)
нали точно т'ва повтаряме сега... - във всички раздели се иска регистрация, за да пишеш... :)
DjBaloon
09-28-2007, 09:16
Lichno moeto mnenie ,che mnogo promeni nqma da dovedut do mnogo dobur krai;]
Vasha volq e i imate pravo da go napravite zaradi tezi spameri,no spored mene i golqma chast ot gostite,koito obiknoveno sa dvapati poveche ot registriranite shte budat oshteteni,a me sumnqva sichki te da se registrirat.. ne znam moje da burkam
Това дали ти си 'за' или 'против', в точно конкретния случай няма абсолютно никакво значние, по ред причини, които дори няма да ти спомена ;)
Регистрацията е 2 мин - който иска да пише, ще си направи - който не иска - прав му път. Колко е просто и ясно, нали?!
И, дами и господа, темата се изчерпа. Лек ден на всички.