View Full Version : Какво да правя сега??
danitooooooooooo
09-28-2007, 11:31
Zdr!Haresvam edno mom4e ot moeto daskalo samo s ena godina po golqm e ot men.Az mu kazah 4e go haresvam a toi be6e mn iznenadan i kaza 4e sam mn gotina no misli 4e nqma da se polu4i mejdu nas!Pls daite nqkvi saveti kvo da pravq za da trugnem.ms predvaritelno.Da zn az iam mn golqmo samo4ustvie i e opravdano :) sori ako ima dr takiva temi
Редактирано от ^npocTo^a3^f^
Заглавието на темата трябва да е написано на кирилица!
Emm shtom ti e kazal che nqma da se poluchi nai veroqtno nqma chustva kam teb i shte ti bude mnogo trydno da go spechelish,no vse pak moje da opitash...ddz pokani go da izlezete na kafe pogovorete opitai se da mu dokajesh che ako ne e s teb samo toi shte zagubi ot tova.xqx.dryj se taka vse edno ne ti puka koi znae kolko mnogo za nego po tozi nachin shte uspeesh da privlechesg vnimanieto mu.neznam kakvo drygo da ti kaja...E yspeh :P
Kub4e_Led
09-28-2007, 11:50
И аз мисля като RaLiTyy^L0V3!
ДеЯТеЛкЪ
09-28-2007, 11:53
нз защо се буташ кудето не те искат :)
той сам е казал 4е си хубава огледай се намери си друг ако те харесваше нямаше да ти каже това :wink:
pavkata91
09-28-2007, 11:55
щом се харесвате излезте на кафенце ала бала...и се запознайте кой какво харесва и т.н. :wink: :wink:
sentient_
09-28-2007, 12:06
Е явно не те харесва а щом е така неможеш да направиш нищо! На сила хубост не става!!! :D
thefreak
09-28-2007, 12:29
Zdr!Haresvam edno mom4e ot moeto daskalo samo s ena godina po golqm e ot men.Az mu kazah 4e go haresvam a toi be6e mn iznenadan i kaza 4e sam mn gotina no misli 4e nqma da se polu4i mejdu nas!Pls daite nqkvi saveti kvo da pravq za da trugnem.ms predvaritelno.Da zn az iam mn golqmo samo4ustvie i e opravdano :) sori ako ima dr takiva temi
Редактирано от ^npocTo^a3^f^
Заглавието на темата трябва да е написано на кирилица!
Няма начин, остави го на мира човека.
thematrix
09-28-2007, 13:28
Е явно не те харесва а щом е така неможеш да направиш нищо! На сила хубост не става!!! :D nesi savsem prav moje i na sila da se polu4i ako znae kak da uprajni taq sila da kaje na nqkoi go zapla6i moje i da stane ;] ama nema da e ot liubov ili ot ne6to drugo a prosto ot strah :D
Ясно ти го е казал, недей да бъдеш нахална и лесна. :wink:
Казал ти е, че си готина, но това не означава, че те харесва.
sentient_
09-28-2007, 13:32
Е явно не те харесва а щом е така неможеш да направиш нищо! На сила хубост не става!!! :D nesi savsem prav moje i na sila da se polu4i ako znae kak da uprajni taq sila da kaje na nqkoi go zapla6i moje i da stane ;] ama nema da e ot liubov ili ot ne6to drugo a prosto ot strah :D
hubu ama az s1m momi4e :lol:
SuN_LiGhT
09-28-2007, 13:34
+1
thematrix
09-28-2007, 13:36
hubu ama az s1m momi4e :lol:oh sj togava naistina ... dano nesam te obidil s ne6to.... pomislih 4e si mom4e.... sorry mn ;[[[
sentient_
09-28-2007, 13:38
NP :-D
HePeAJIeH
09-28-2007, 13:58
Може да е обвързан а може и да не те харесва-и в двата случая губиш,следователно остави го :::
примирява6 се :smt012 мом4ето те е отрязало.. насила ли 6е го накара6 да тръгнете?
Остави го. Щом самочувствието ти е оправдано, лесно ще си намериш някой друг.
sasha_90
09-28-2007, 18:57
Не нахалствай!Щом не те иска,значи не те иска.
desi_bonbona
09-28-2007, 19:36
potarsi si drug
`Death`Whore``
09-28-2007, 19:38
Emm shtom ti e kazal che nqma da se poluchi nai veroqtno nqma chustva kam teb i shte ti bude mnogo trydno da go spechelish,no vse pak moje da opitash...ddz pokani go da izlezete na kafe pogovorete opitai se da mu dokajesh che ako ne e s teb samo toi shte zagubi ot tova.xqx.dryj se taka vse edno ne ti puka koi znae kolko mnogo za nego po tozi nachin shte uspeesh da privlechesg vnimanieto mu.neznam kakvo drygo da ti kaja...E yspeh :P
И с какво ще привлече вниманието му, щом не я харесва? С тяло, с нахалство...ако я интересува само сексът, окей, но за повече няма да стане.
danitooooooooooo
10-04-2007, 08:01
si4ko potrugna s nego i sega mn se loff!MS :) :) :)
`Death`Whore``
10-04-2007, 09:46
За цели 6 дни се обикнахте безумно много. Плаша се вече...
Ами браво на вас, само че се съмнявам за няколко дена да се влюбите така.... :::
sladi4ka_qni4ka
10-04-2007, 11:23
Bravo ..Dano ste 6astlivi
slynce_f
10-04-2007, 15:33
Ako naistina go obi4a6 bydi s nego.
Радвам се за тебе мила дано вси4ко между вас варви добре :P :P :P
gLoRiOuS_aNGeL
10-04-2007, 21:28
След като ти е казал,че не иска да е с теб,значи няма да бъдете заедно! Най-добре си намери някой по-готин!
Щом категорично ти е заявил,че нищо няма да се получи между вас,значи така е преценило момчето.Казал ти е,че си готина ама явно има друга или просто не си негов тип..По - добре недей да тъпчеш на едно и също място и не си губи времето в напразни опити :wink: .
За цели 6 дни се обикнахте безумно много. Плаша се вече...
много се loff-ели, хаххехеах :lol: не е леко да си на 13, здравей се използва по-рядко от 'обичам'/'loff' хъх.
MiMcHeToOo
10-04-2007, 23:54
+1
+2
talisman4e_
10-05-2007, 01:14
Щом самия той ти е казал,че не може да се получи нищо значи няма какво да се опитваш да го спечелиш... просто няа да стане и между другото..
Da zn az iam mn golqmo samo4ustvie i e opravdano :)
И това може да ти изиграе лоша шега,защото момчетата не си падат по надуфки или много самовлюбени путки.. така да се изразя 8) Така че...поработи малко над този въпрос... със самочувствието.. няма лошо да се харесваш, то даже е хубаво, но си изгради някакви граници в рамките на прилично самочувствие... Или поне докажи,че имаш оправдано самочувствие,защото е лесно да се каже ама тряа и да се докаже !
:wink:
SPORED MEN TOI MNOGO DELIKATNO TI E KAZAL 4E NE TE HARESVA.TI MOJE DA SI MNOGO GOTINA NO E SUVSEM VUZMOJNO DA NE SI NEGOV TIP.NO AKO MISLI6 4E IMA6 6ANSOVE S NEGO DEISTVAI..... :wink: