View Full Version : дали има чувства към мен
zvezdi4kata
09-28-2007, 20:20
Пиша си с едно момче от известно време познавам го лично и мисля че много си падам по него, но той си има приятелка. Всеки път когато си пишем той ми казва, че ме обича и, че иска да бъде с мен, но не мога да разбера за какво не остави приятелката си. Всеки път когато го попитам той отбива темата. До сега никога не ме е карал да излезем само двамата, но тази вечер незнам какво му стана и започна да ме моли да ида с него при неговите приятели. Отказах, а той ми каза, че щом аз неискам да ида с него и той няма да иде. Моля Ви кажете ми според вас той наистина ли има някакви чувства към мен или просто си играе игри :cry:
ZaHaRcHe
09-28-2007, 20:26
Ам.. вии на 13 ли сте че така се държите а? ам.. поговори с него ама не в чата или по нета а лице в лице и да се разберете дали ще оставя аверката си или няма
gLoRiOuS_aNGeL
09-28-2007, 20:50
След като ти казва,че те обича...Може би има някакви чувства към теб!Попитай го отново за приятелката му и ако и този път отклони темата му кажи,че ти е писнало и че трябва да избира!Между другото не те разбирам!Как така той се отнася така с теб,говори ти мили неща,а в същото време си има гадже и ти...още го търпиш! #-o
GregoryHouse
09-28-2007, 21:20
ъъъ сложно ли е да се сетиш отговора...вупроса е какви са чувствата му моме...
FreeSpirit
09-28-2007, 21:26
Има чувстава ,то е ясно.Навярно и той сам нз какви са .
GregoryHouse
09-28-2007, 21:28
Имах предвид дали иска само да те чука лили друго...ъъъ това го знае със сигурност...
Това, че те обича и иска да бъде с теб са си пълни глупости.Да, ако толкова искаше да сте заедно, щяхте да бъдете, но уви и той не знае значението на думите "обичам те".Показателно е, че всеки път отбягва темата, значи не иска да го направи.И това на теб ти стига да не се занимаваш с него, да го отрежеш.
Е, такива момчета са за пребиване.
Ти също. :!:
zvezdi4kata
09-29-2007, 08:25
Мерси много за съветие и за мнениеята, които ми дадохте. Истината е, че за първи път ми се случва да искам съвет в такива сайтове и неочаквах да получа отговор. Благодаря Ви отново.
MiMcHeToOo
09-29-2007, 10:19
Е, такива момчета са за пребиване.
Ти също. :!:
+1
sentient_
09-29-2007, 11:01
Moje bi naistina te obi4a, no ne e siguren 4e i ti ispitva6 su6toto zatova i ne iska da ostavi priqtelkata si 6tot moje da ostane na suho :-D
Защо просто не отидеш с него... Ако отидеш ще разбереш какво иска той.. И няма да си подронваш самочувствието в това време... Ако не му пука за тебе, го заебаваш.. Ако ти каже, че реже приятелката си заради теб... Оставаш с него.. :-D