View Full Version : Презервативът се изхлузи
моля, помогнете ми, имам проблем :( правих секс и презерватива беше паднал, без до го усетим, приятеля ми не свърши, но проблемът е, че преди това вече веднъж беше свършил и не се беше измил, нито беше ходил на тоалетна :( и сега много ме е страх? знам, че в подобни случаи има вероятност за забременяване :( моля ви, кажете ми, че не съм права :( а постинор дуо? дали да прибегна до него? :( и бихте ли ме ориентирали за цената му.
т.7 от Правилника!
Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
моля, помогнете ми, имам проблем :( правих секс и презерватива беше паднал, без до го усетим, приятеля ми не свърши, но проблемът е, че преди това вече веднъж беше свършил и не се беше измил, нито беше ходил на тоалетна :( и сега много ме е страх? знам, че в подобни случаи има вероятност за забременяване :( моля ви, кажете ми, че не съм права :( а постинор дуо? дали да прибегна до него? :( и бихте ли ме ориентирали за цената му.
Седи си мирно на гъзъ :) нищо ти няма,няма и да ти има.
swords1010
09-29-2007, 06:11
Нищо ти няма! Постинор дуо, не се произвежда. В момента има Ескапел (Escapelle). Ако ти се наложи да го използваш някога (сега не ти е нужен), струва около 30 лева. :wink:
alkobalko
09-29-2007, 06:48
Рискът е минимален.
nelka_hubavelka
09-29-2007, 08:39
spored mene ni6to ti nqma no ako 4ak pak tolkova se straxuva6 i pritesnqva6 kupi si edin test(struva m/u 2-3lv)i 6te se uspokoi6!vs nai-hubavo :smt023
Ice_Queen_
09-29-2007, 08:40
Спокойно.И аз мисля че няма голяма опасност.
vie ne se li miete sled sex???? tova e elementarna li4na higiena. a i posle nqma da se pritesnqva6 bremenna li si ili ne. abe tuka vsqka vtora tema e "bremenna li sam?". ama nie kak da kajem? ima si testove i lekari za taq rabota!!!
glezan4e
09-29-2007, 15:10
spoko ;)
Според мен няма за какво да се притесяваш.