PDA

View Full Version : Каква беше причината?

Insatiable
09-29-2007, 07:31
Каква беше причината да се разделите с бившите си гаджета? Споделете...
Интересно ми е и за това питам ;)

Mariel
09-29-2007, 07:34
Много се бях зарибил по WoW и й обръщах много малко внимание заради някфа игра (Тъп съм), но станалото станало

Gugito
09-29-2007, 07:35
Ami toi zamina s tehnite za Angliq... :smt010 tva be6e pri4inata, prosto nqmahme izbor.

bungle
09-29-2007, 07:41
Много се бях зарибил по WoW и й обръщах много малко внимание заради някфа игра (Тъп съм), но станалото станало

Хахах, а що не цъкахте заедно? Аз си играя с приятеля ми. И на УОУ също. :twisted:
Спомням си как циклех на Кабал и като отидех в тях сядах на компа и с часове никакво внимание не му обръщах. Но той не се сърдеше. :-D

Амииии, с предишните сме късали заради това, че аз не ги кефя като човек, че съм много устата, като не ми изнася, че хейтя нон-стоп, че им посягам.. Аз съм късала с тях щото са на акъл недоразвити, щото са ме издразнили с нещо, заради друго момче..

Mariel
09-29-2007, 07:46
Приятелката ми не беше такъф тип момиче..не се занимаваше много с компютри.. Оффтопик : Относнко кабал и там се бях зарибил играх 2 месеца.. ;)

elioncheto {}
09-29-2007, 07:47
защото се карахме прекалено често...

monityY
09-29-2007, 07:49
или аз съм си намирала друг,или той друга... или пък с един скъсахме,т.е той ме скъса 6тото нямал време за моми4ета от многото тренировки :? един друг пък 6тото 6тял да заминава на някъде си и нямало как да се виждаме... др при4ини :-k ...просто 6тото сме спирали да се харесваме...омръзвали сме си и така.

Ice_Queen_
09-29-2007, 08:08
Беше кретен. Мислеше си че съм негова собственост , почти не ми даваше да комуникирам с други хора/било момчета или момичета/.
Късно осъзнах какво тъпо парче е всъщност..

vikipf
09-29-2007, 08:17
Ами с бившето се разделих, защото наистина не го харесвах... А и тогава се запознах с сегашното ми гадже... И просто не можех повече да съм с него.
А с сегашният бяхме разделени 3 месеца, защото започнахме да се караме всеки ден и нямаше смисъл да бъдем повече заедно. Трябваше ни малко време.. Но сега пак сме заедно..

bungle
09-29-2007, 08:19
^ "Братлееее", 3 месеца са мнооого време. Как успявате да издържите толкова?

Аз сигурно съм много глезена... :o

HePeAJIeH
09-29-2007, 08:26
Защото тя харесваше друг..но сега сме си супер добри приятели с нея :D

Amigo0o
09-29-2007, 08:28
Еми трябваше да изляза с нея пък аз забраих ходихме с един приятел за риба и така ](*,) :-({|=

MiMcHeToOo
09-29-2007, 08:47
Ами с бившето се разделих, защото наистина не го харесвах... А и тогава се запознах с сегашното ми гадже... И просто не можех повече да съм с него.
А с сегашният бяхме разделени 3 месеца, защото започнахме да се караме всеки ден и нямаше смисъл да бъдем повече заедно. Трябваше ни малко време.. Но сега пак сме заедно..

+1 и аз бях така само дето не чак 3 месеца...

sentient_
09-29-2007, 08:52
S biv6oto si gadje skusah 6tot se vlubih v nai dobriq mu priqtel( s koito sum i sega)

vikipf
09-29-2007, 09:00
^ "Братлееее", 3 месеца са мнооого време. Как успявате да издържите толкова?

Аз сигурно съм много глезена... :o
:lol: :lol: :lol:
Честно да ти кажа и аз не съм сигурна как.. :lol:

Той беше с друга, аз бях с друг... Но най-накрая пак потърси мен... :lol: Явно е решил, че ме обича... нз... :-D

`Death`Whore``
09-29-2007, 09:06
Той изведнъж се влюби в своя колежка...след голямата любов, предложенията за брак и плановете за съвместно съжителство след време... :smt017 :smt005

vituu_perkele
09-29-2007, 09:20
Hmm purviq put s nego skusaxme t.e toi me skusa nz za6to no trugnaxme i ne se vidqxme 2 sedmici i toi me skusa Oo (stranno nali) ....vtoriq put skusaxme (sus su6tiq 4ovek) 6toto az mu se nervix i mislix 4e pak 6te me zareje (gone6e me paranoq) i zada ne izlqza az skusana pak ...mu pravix nomera i t.n i skusaxme vzaimno...

a puk s edin dr 4ovek :mrgreen: istoriqta si be6e qko smex xodixme 4 dni i toi me zarqza nz za6to (vupreki 4e sega e mn dobur moi priqtel za koeto 6te sum vinagi happy 4e mi e fr) :-D

girl_inlove
09-29-2007, 09:41
С последния скъсах, защото нямахме мн общи теми... беше ми скучно с него, а и обичах друг и мислех за друг... А имаше и едно момче което не разбрах и аз защо ме заряза :lol: , но бяхме в една компания и бая време след това ме гледаше... :shock:

Kisses_P
09-29-2007, 10:12
С бившия се карахме през ден.. то там дълга история.. накрая ми каза "много те харесвам, но не искам и при следващият скандал някой да скъса другия.няма смисъл." дрън дрън.. честно казано се радвам че стана така.

kael
09-29-2007, 10:52
за последните 2 - незнам

Qnchety
09-29-2007, 10:56
Първото - той скъса с мене. Вика че просто не вървяло ама май харесваше друга!
Второто - почна да се държи отвратително и го зарязах!
Третото - Не го харесвах. Само ми беше симпатичен. И точно него ден в койт щях да късам с него той каа чи иска да скъсаме :mrgreen: !

flowerlina
09-29-2007, 11:24
Просто края сам си дойде :|

deathproof
09-29-2007, 11:45
Ми с бившия ми скъсахме защото ми каза, че съм " себична, егоистична кучка" и че дори не съм се постарала да отделя място за него в моя живот. Сега сме си фр и всичко е точно. Със сегашния ми сме късали 2 пъти- заради един концерт и защото напук на мен направи една щуротия и после ми шиха главата :)

ICEMAN°
09-29-2007, 12:01
Ми щот почна да ме дразни...всъщност късам с всички поради тази причина...рано или късно почват да дразнят...

ODB36
09-29-2007, 18:34
С последната ми приятелка не сме късали (ние не сме и тръгвали де :D но си се държахме като гаджета хихихи) тя ходи на море върна се,като я питах как е изкарала там ми каза че е имало от абсолютно всичко (което ме издразни) и я питах кога ще се видим че от 2 седмици не се бяхме виждали и тя все ми отказваше и накрая аз спрях да и звъня и така от 3 месеца не сме се чували,виждали нищо!