PDA

View Full Version : Много се притеснявам

malkata_marti
09-29-2007, 07:47
zdraveite na vsi4ki az sam na 16 god martinela se kazvam i imam edin problem acki mnogo se nadqvam da mi pomognete!taka stava duma za men i moqt priqtel.v4era tragnahme da pravime sex no toi neuspq da si go digne toi mi kaza 4e sa6to mu se e slu4valo mno puti no s men e za 1-vi put pri men ne e imalo slu4ei da ne mu stane!az go popitah dali ne sam az problema i toi kaza ,,samnqvam se'' toi pu6i acki mno koz (pone po 3-4 puti dnevno)sa6to taka predi nqkolko meseca fuka6e nqkvi anfeti nzm dali e bilo mno za6toto togava ne hodeh s nego.i toi se 4ude6e dali ne e taka ot koza i ot drugite takiva laina za6toto ne mu e taka za 1-vi put s mno momi4eta mu e bilo taka!dali naistina e ot teq laina ili prosto toi si ima nqkav pr i dali problema ne e momi4etata?molq vi pi6e te!!!

Модерирано от ramaiana.
Заглавието трябва да е написано на кирилица! И следващия път пиши по-възпитано!

Mariel
09-29-2007, 07:50
Виагра \:D/

Anf3tamin4o
09-29-2007, 07:54
Знай със сигурност не е от анфетите и аз ги "фукам" ама не ми създават проблем ;-)

aniezina
09-29-2007, 07:54
Напърно е възможно да е от тези "лайна", всичко което се приема във тялото рефлектира върху половите органи и функций особенно при мъжа. Например храна влияе на вкуса на спермата а алкохола и наркотиците на сексуалната способност, такаче може и от това да е :wink: Въпреки че има и друго-първите 2 пъти когато бях с моя приятел и той имаше прекалено краткотрайна или направо никаква ерекция-можеби се е притеснявал кка ще се представи на първия ви път и това притеснение е спомогнало да се изложи, но ако е от това ще премите-ето сега пък само с едно докосване причинявам "куродръв" на приятеля си :lol: Накарай го да спре с тези "лайна" (колко дро упределение само :D ) защото те ще вредят не само на половата му мощ а и на много други неща въпреки и да е след време, но ще рефлектират :-$ но иначе когато му стане кофти че не е успял-не гу окорявай или задавай въпроси-успокой го и разсей вниманието му от неприятния проблем :wink:

bEbsI
09-29-2007, 08:19
Да поспре малко коз-а и ще решите сами дали от там идва проблема.. :wink:

nelka_hubavelka
09-29-2007, 08:30
mn e vazmojno to4no ot teq gluposti da nemu stava!pomoli go da spre za izvestno vreme da vzima teq 'laina' i ako vidite rezeltat-zna4i e ot tva.ako li pak ni6to nese promeni-da otiva nalekar ima problem s vdiganeto

ChRiSTiaNo_07
09-29-2007, 09:04
ми малко да поспре да фука тез лайна! :smt005

malkata_marti
09-29-2007, 10:01
da blagodarime vi i nie si mislehme 4e moje da e nai ve4e ot koza i tn !

krem4et0
09-29-2007, 10:05
da blagodarime vi i nie si mislehme 4e moje da e nai ve4e ot koza i tn !
Заключвам тогава!