Влез

View Full Version : Въпрос за момичета:

Ramires
09-29-2007, 08:25
Занимавам се с дзен будизъм от няколко години и както сигурно знаете в него има една не малка част отделена на сексуалният акт, сексуалното здраве и удоволствие. Както всеки знае - оргазма на мъжете е съпроводен с еякулация (в повечето случеи), но има начин чрез упражнения (физически и психически) да се прекъсва момента на еякулацията и да остава само доброто изживяване. Това е поради две причини:
1. Според дзен будистите спермата е течност не по-малко ценна от кръвта (дори повече) и в нея се крие силата на мъжа. Поради тази причина тя не бива да се похабява за друго освен за създаване на нов живот.
2. При секс, когато не отделяш сперма при оргазъм се увеличава многократно броят на оргазмите, до които може да достигне един мъж.

Тук идва и моя проблем. Практикувам тази част от дзен будизма от година и малко и действа наистина много добре. Досега никога не съм имал проблем с нея, но последнота ми приятелка е на мнение, че щом няма семеизпразване аз не достигам до оргазъм (което не е вярно) и твърди, че не свършвам, защото не я обичам ;( всъщност аз наистина много я обичам, но знам че няма как да имам същата потентност и сексуални възможности ако не упражнявам този метод. Аз много обичам приятелката си ... правил съм всичко за нея. Не мисля, че ще мога да я задоволявам достатъчно ако не използвам този метод .. а за мен това е наистина важно ..Пробвах да й обесня но тя просто не разбира...

Тъп въпрос и сигурно има бая такива теми, но не намерих с търсачката.
Надявам се на отговор

Mariel
09-29-2007, 08:28
Не разбрах въпроса ти,

bEbsI
09-29-2007, 08:30
И аз не го разбрах.

Amigo0o
09-29-2007, 08:32
То това въпрос ли е? :smt005

Ramires
09-29-2007, 08:35
Проблема е че ако се изхвърля няма да мога да издържам толкова много време и е против първата точка (горе е написана) а тя незнам защо си мисли, че това е признак че не я обичам.

Въпроса е дали и вие смятате така и какво бихте ми препоръчали да правя? Да свършвам ама да не ми е толкова кеф и да не изпитвам повече от 2-3 оргазма или да си продължавам по стратегията дето досега карам ?

ramaiana
09-29-2007, 08:36
Пита как да обясни на приятелката му,че не е нужно да се изпразни,за да получи оргазъм.

KimBerLy1912
09-29-2007, 09:13
Еми ще трябва да съкратиш оргазмите си....поне за сега...та....ще трябва да се изпразваш явно...До ако много държиш..опитай се още веднъж да обясниш на приятелката ти....Ако не стане...ще тряя да си смениш метода...А може и да си направите компромисно решение-понякога по нормалния метод да карате,а понякога по твоя,будисткия.Честно казано не го разбрах много ама мисля че успях да ти предложа решение...Въпроса ми е ясен а начина на всършване за пръв път го чувам...и затфа така...реагирам...ахах....Дано съм ти била полезна :)

`Death`Whore``
09-29-2007, 09:15
Аз не съм привърженичка на това, защото според науката спермата се обновява напълно за 24 часа. Иначе И обясни това, което си написал.

Ramires
09-29-2007, 09:34
Идеята на тоя метод е контрол над мускулите, които изхвърлят спермата. Те могат да бъдат контролирани волево, но трябват малко упражнения. Те се намират в областта на простата и просто с някои упражнения можеш да прекратиш семеизпразване. Ако имаш по-голям опит и знаеш кога освен, че няма да има семеизпразване получашаваш оргазъм. Нямам идея как става...
Не съм много добър разказвач, ако някой иска повече информация ще му дам линк.

Morning
09-29-2007, 10:55
Да ! Може да дадеш линк защото идея си нямам каква е тая работа.. свършване без изпразване? Това не е ли някак си вредно.. Все пак не е в природата на човека...

kael
09-29-2007, 11:06
Идеята на тоя метод е контрол над мускулите, които изхвърлят спермата. Те могат да бъдат контролирани волево, но трябват малко упражнения. Те се намират в областта на простата и просто с някои упражнения можеш да прекратиш семеизпразване. Ако имаш по-голям опит и знаеш кога освен, че няма да има семеизпразване получашаваш оргазъм. Нямам идея как става...
Не съм много добър разказвач, ако някой иска повече информация ще му дам линк. тфа ме кефи дай линкче :twisted: ( мани мани то голема мацаница става понякога с тая сперма .... :twisted: )

deathproof
09-29-2007, 11:16
Преди много се интересувах от дзен и изобщо от източните учения, но нещата свързани със секса така и не успях да ги възприема. Да гледаш на него като на някакво свръхземно действие ми е малко непонятно. Това си е секс. Някак си начина, по който братята с дръпнатите очи го разглеждат е малко странен. А това, че спермата се смята за свещена течност го има и при католиците, които по тази причина дълго време са били против използването на противозачатъчни,а аборта е бил немислим. А колкото до приятелката ти- опитай се да я зарибиш по дзен или направи компромис и от време на време просто "отделяй ценна течност" :)

bungle
09-29-2007, 11:34
Обясни и на нея това, което обясни на нас. :)
На мен ми стана интересно. Нищо, че съм момиче.

Ramires
09-29-2007, 13:51
http://it-light.net/forums/lofiversion/index.php?t2659.html

тук намерих малко в нета. Иначе ще набера информация от книгите ама незнам кога ще имам нужното време. Интересно е и наистина помага. Това за семезадържането и че ти дава сили незнам ама от личен опит знам, че така не е проблем да издържаш много дълго без да имаш проблеми с изморяване, болки в тестисите и тн. Прочетете го - интересно е, но се изискват тренировки

поправка: дори от дзен будизма е препоръчано да има семеизпразване от време на време, но това да е по усмотрение на човека. Просто при мен започва да се усеща че трябва към 1 път на месец и гледам да го правя само когато има нужда.

Morning
09-29-2007, 18:06
Хм..!! Ще започна да тренирам това бе.... АА смаях се... Само със стягане на мускули и малко концентриране да стане това противодействие ??!

Ramires
09-30-2007, 19:04
става :) знам от личен опит. Стигнах до консенсус - Просто накрая си свършвам и всичко е ок