View Full Version : Няма желание
beautiful.soul
09-29-2007, 09:36
Преди няколко дни правихме секс с гаджето ми, и точно когато свърши се скъса презарватива.. в мен! веднага пих хапче.. но проблема е че гаджето ми няма вече желание за секс...
Супер много се дразня.. преди тва го правихме без презарватив без да свършва.. след тва с презарватив.. кофти е че когато ползваме презарватив сме сигурни че нищо няма да стане.. а то кво става накрая.. от цялата тая сигурност.. презарватива се къса.. е как да ползваш презарватив ми кажи..
krem4et0
09-29-2007, 09:41
Той си вади пениса в момента, когато свършва. Така и да е скъсан-няма спермата да е в тебе. Толкова ли е сложно? Мини на друг контрацептивен метод.
beautiful.soul
09-29-2007, 09:48
Да ние сме го решили вече, но говоря специално за този път..
ramaiana
09-29-2007, 09:55
Не всички презервативи се късат,а и няма 100%тово противозачатъчно средство.
Няма желание може би, защото се е притеснил и му е криво сега, но не мисля, че трябва да се притеснява чак толкова.На всеки може да се случи.
Bolen_Mozak_F
09-29-2007, 10:44
Кремчето е права
CuteBaby
09-29-2007, 14:31
На нас на 2 пъти ни се е късал презерватива и оттогава приятеля ми преди да свърши го вади от мен за по-сигурно ;)
Наистина най-добрия вариант е с презерватив и преди да свършва, да си го вади. Естествено, ако не ти се струва сигурне вариан, може да минеш на хапчета. Когато започнеп да водиш полов живот, трябва да си със съзнанието, че риск винаги има. Единственото сигурно нещо е въздържанието.
palomaaa
09-29-2007, 17:53
i pri men see polu4avolo tai...kazax pove4e nqma i moq priqtel poiska nqkolko pati ama az my otkazax,sedqxme na suxo 1mesec i otnovo po4naxme postaro my
Dark_Angel_F
09-29-2007, 19:04
Пий хапчета , а едновременно и използвайте презерватив. ТОва според мен е най- безопасният начин.
beautiful.soul
09-30-2007, 01:08
Пий хапчета , а едновременно и използвайте презерватив. ТОва според мен е най- безопасният начин.
мисля че още съм малка за противозачатъчни...
krem4et0
09-30-2007, 07:42
Ама за секс и Ескапел не си малка, нали?
Миличка, щом водиш полов живот, трябва да си достатъчно голяма, за да можеш дори и да поемеш последствия, от неща като забременяване, и болести. Да не говорим за прием на противизачатъчни. Щом си малка за тях, изчакай да пораснеш достатъчно, и тогава прави секс.
KimBerLy1912
09-30-2007, 09:35
Значи ние винаги го правим с презерватив..на няколко пъти са се късали,но не в опасни ситуации...И веднъж се скъса в мен,точно като свършваше...пих хапче...и тогава точно същия проблем...Изчезна му желанието,сякаш секса го плашеше,да не кажа и стресираше....
Решението-поговорих с него (макар и да си призная без особен ефект) просто му обясних че не е чак такава голяма работа....щом проблема е решен..обясних му,че каквото и да стане,не е само той виновен а и аз...Както вече казах нямаше особен прогрес от разговора...Все пак поне разбра че съм до него и не го обвинявам...С времето сичко мина и се изглади O:)
alkobalko
09-30-2007, 09:40
Преди да свъри нека го вади от теб. Иначе нежеланието му може да е предизвикано от страха да не стане отново гаф. Скоро ще му мине, не се притеснявай.
Ще му мине.
И на мен с гаджето ми ни се е случвало. Той беше като гипсиран целия ден, после доста дълго време го държа стреса. И досега по веднъж-два пъти си го вади и проверява дали презерватива е цял - така сме хванали още 3 спукани кондома.
Нормално е... пука му за теб, тревожи се... Бъди мила и нежна и го подкрепяй и ще го преодолее.
bqsna_teenagerka
09-30-2007, 17:57
Няма желание може би, защото се е притеснил и му е криво сега, но не мисля, че трябва да се притеснява чак толкова.На всеки може да се случи.
bqsna_teenagerka
09-30-2007, 17:57
Няма желание може би, защото се е притеснил и му е криво сега, но не мисля, че трябва да се притеснява чак толкова.На всеки може да се случи. :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
Преди време ми се случи същото.Не се притеснявай с времето ще му мине имай малко търпение!
A..nqmal jelanie ne se pritesnqvai ne e zaradi teb prosto se e sduhal zaradi samata slu4ka i mu e stanalo kofti.I za prezarvativite spore dmne ne si prava TRQBVA da se izpolzvat a i te ne se k1sat vinagi taka se e slu4ilo.Prosto drugiq pat malko pove4ko vnimanie i vsi4ko 6te e nared{}