PDA

View Full Version : Абе вие момичетата сте супер първични

Jaden
09-29-2007, 12:25
Искам да споделя едно нещо с вас.Да се похваля така да се каже.Значи аз съм на 16 и живея в чужбина.Тука сички са разни черни такива и мургави ,а аз съм рус и синеок и все ми се кефят.И изглеждам по-голям от колкото всъщност съм.
Харесвам се и смятам ,че съм хубав.Няма нищо лошо в това човек да се харесва.
Като ходя на фитнес (понеже не съм някой дето прилича на торба с лайна) разни мощни путки на 20-25 не свалят очи от мен.Все ме гледат и си намират повод да ме заговорят.Как се ползвал този инструмент ,как се настрийвал оня.Взя да ми умръзва.Някой даже ме питат на колко съм бил ,аз им казвам на 19 и те ми вярват.Писва ми вече ,ама все пак е многои яко да си красив.Всички ми казват това.Бил съм рус и синеок ,какво повече съм искал.
Значи съжелявам ви грозните ,как издържате да не ви говори никой.
Оня ден във клас една се уби да ми се гъзи.Тя сядаше пред мен,на предния чин и целия и задник беше изкочил.Чак до дупката.Ама аз се махнах и сега сядам на друго място.Писна ми да ме заговарят се и да ми губят времето.
Вие момичетата сте много ПЪРВИЧНИ.Като видите някой дето изглежда добре и почвате приказка.Представете си обаче ,че той не иска да говори с вас.Стига сте му досаждали.

Levane
09-29-2007, 12:28
А според мен си лапе с голямо его... което иска да искара момичетата едва ли не курви и както нарече " ние грозните :-D " нз кой си имал предвит ама си малко нахален и друб наборе :-D

sladkish_14
09-29-2007, 12:28
И да те видя някога,никога няма да те заговоря!Даже няма да те погледна-така може да усазнаеш,че не си най-красивия на света :smt011 Пък и момчетата с кестенява и черна коса са супер сладки и яки...много повече от русите :wink:

Jaden
09-29-2007, 12:38
Абе аз ви споделям нещо като човек ,а вие веднага да убитиде.То във този форум само това знам да правя.БАси смешниците.Ми какво да направя като момичетата постоянно ме закачат.
Като някое момче каже това бил мухлю с голямо его , като го каже момиче е невинната красавица дето не знае как да се оттърве от лошите момчета!

Levane
09-29-2007, 12:41
Лошо да те харесват няма ама ти се искара плай боя на твоя град където живееш и казваш вие грозните сетисе защо съм го писал просто като искаш да не те закачат тръгни с някоя и като ти кажат нещо и ти се гъзат кажи ей махай се имам си приятелка и толкос :wink:

sladkish_14
09-29-2007, 12:47
Абе аз ви споделям нещо като човек ,а вие веднага да убитиде.То във този форум само това знам да правя.БАси смешниците.Ми какво да направя като момичетата постоянно ме закачат.
Като някое момче каже това бил мухлю с голямо его , като го каже момиче е невинната красавица дето не знае как да се оттърве от лошите момчета!

Аз исказвам мнение,не те Обиждам [-X

stoqn____
09-29-2007, 12:47
хубаво ти се дупят брат , а пишката колко е голяма ? :)

Obsession
09-29-2007, 12:50
Това твоето самореклама ли е, какво е... Не разбрах точно. Ми, хубав си, и кво? Не ми казвай, че ти ако видиш няке момиче, което спр мн те кефи и няма да я заговориш примерно! А? Първо казваш, че не знаеш как живеят грозните, защото никой не говорел с тях. После казваш, че ти е писнало да те занимават. Къде ли е истината, искаш ли да те заговарят или не? Мисля, че искаш :-({|= Стига се оплаква. Иии, както ти сам каза, там повечето са черни. Различнто хваща окото, русото също, така че може да те заговарят, защото им се серуваш различен и си им интересен, а не защото си новия мистър свят. И аз като съм хубава сега клуб ли да си направим, сродни души ли търсиш в тежкото си ежедневие на "секс символ" в чуждата държава?

krem4et0
09-29-2007, 12:52
Много голямо съмочувствие, момче. Айде сега вземи си го под мишница и пиши някъде другаде. Нито темата ти има смисъл, нито е написана като хората!