View Full Version : Защо свърших толкова бързо и какво да направя, за да...
Значи, с приятелката ми правихме секс няколко пъти. Първия път, естествено, свърших бързо. Но дори след това, продължих да си "работя" и го правихме около 20 минути. Втория път, естествено свърших по-бавно, като пак след това продължих и малко след мен тя свърши. Изпитах удоволствие даже няколко пъти. Правихме го малко повече от 30 минути. До тук добре, но вчера решихме да го направиме за трети път. Този път обаче свърших ненормално бързо! След това се опитах да продължа, но просто не ми стана повече.
Сега направо ме е срам. Тя ми казва да се успокоя и че може да се случи на всеки. Аз обаче изобщо не се успокоявам. И как, та ние го правихме ако има 5 минути!
Знаете ли защо стана така, какво трябва да направя и дали се случва и на други? Неопитен съм, както виждате и изобщо си нямам на представа какво стана. Ако може някой да ми обясни за какво става въпрос, или трябва да пия хапчета (ОМГ) :shock:
Редактирано от ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
Според мен си се превъзбудил и приятелката ти е права на секи може се случи ;)
Дано. Сега ме е страх за следващия път :? Въпреки, че съм доста уверен, че няма пак да ми се случи ме е страх :(
пазя-го-в-тайна
09-29-2007, 14:02
Слушай приятелката си :) явно по ги разбира нещата :)
Щом приятелката ти знае и те разбира я помоли следващия път ти да си отдолу и когато усетиш, че скоро ще свършиш просто отпусни мускулите на таза си - това възпира възможността за изтласкване на спермата. Елементарно е, но няма как да се постигне ако ти си отгоре (следователно - ти се движиш). Когато усетиш, че вълната е отминала продължавай :)
Успех!
А дали ще може маалко по-така да ми обясниш как да отпусна мускулите на таза :oops: :oops: :oops:
swords1010
09-29-2007, 16:54
А дали ще може маалко по-така да ми обясниш как да отпусна мускулите на таза :oops: :oops: :oops:
Просто се стремиш, да не ги напрягаш, но не винаги е лесно за постигане. Иначе можеш оросто да намаляш или да спираш за кратко, когато усетиш, че свършваш.
Тренинг! :) Ако водиш от скоро полов живот е съвсем нормално. С повече опити и постоянство ще издържаш повече. Като усетиш, че скоро ще свършиш, сменете позата, мисли за нещо друго, извади си члена за малко... може дори и преди секс да мастурбираш- със сигурност ще свършиш доста по-късно.
trenirai s nqkoi k***A :)
Wrathchild
09-29-2007, 23:50
Много интересно как след като си свършил сте продължили да го правите, като обикновенно след свършване омеква...
Пък и първите няколко пъти е нормално бързото свършване...
Проблем ще е ако системно свършваш едва ли не с вкарването...
krem4et0
09-30-2007, 07:47
Е, голяма работа. Аз пък не искам секс по 30 минути. След 15-тата е напълно излишен. И защо трябва да се притесняваш? Ако тя те обича няма да направи проблем!
Schnitzer
09-30-2007, 11:56
Вуичо ми е прав че за някои неща трябва да си непукист. :-D :-D Случило се 1 път еби му майката,кво толкова?Се едно в тоя живот 5 пъти ше праите секс та се панирате че 1 път сте се изложили. :)
marina star
09-30-2007, 11:59
Вуичо ми е прав че за някои неща трябва да си непукист. :-D :-D Случило се 1 път еби му майката,кво толкова?Се едно в тоя живот 5 пъти ше праите секс та се панирате че 1 път сте се изложили. :)
da,naistina,za6to tolkova se vprqga6?nqma za kakvo :wink:
Абе я не се сдухвай...
Мацката ти го е казала. Още нямаш достатъчно опит - като практикувате, всякакви подобни притеснения ще се изчистят.
Практика, практика, практика...
Пък не можете да се оплачете, че упражненията ще бъдат скучни и неприятни :Р
BeautifulWorld
09-30-2007, 17:21
Щом си неопитен, е напълно в реда на нещата. Случваше ми се в началото така с бившия ми приятел. Веднъж буквално свърши още като ми го допря, но с течение на времето започна да свършва по-бавно и правехме страхотен секс. Щом твоята мацка те разбира, изобщо не се впрягай!
Благодаря много на всички :)
krem4et0, не знаеш колко ме светна за нещо :P
bqsna_teenagerka
09-30-2007, 17:51
ами,напълно нормално е...защото отсега по4ваш да водиш полов живот,и бързо свършваш! при вси4ки е така! спокойно!
:-D освен това можеш да се измъкваш: "ами...то ти си толкова възбуждаща...4е просто не мога де не свърша бързо!" :smt016 :smt005
:wink: споко,както казаха по горе..практика практика практика 8) :-D :smt016 :!:
HePeAJIeH
09-30-2007, 18:13
Пробвай с мастурбиране! Примерно като мастурбираш и усещаш че ще свършваш спри и после пак! Това ще ти помогне и за в секса :wink:
слушай приятелката си. :wink:
ами,напълно нормално е...защото отсега по4ваш да водиш полов живот,и бързо свършваш! при вси4ки е така! спокойно!
:-D освен това можеш да се измъкваш: "ами...то ти си толкова възбуждаща...4е просто не мога де не свърша бързо!" :smt016 :smt005
ХАХхахАХ :lol: :lol:
Ако пак ми се случи така ще се измъкна :lol: Обаче съм почти сигурен, че няма да се повтори ;)
Абе я не се сдухвай...
Мацката ти го е казала. Още нямаш достатъчно опит - като практикувате, всякакви подобни притеснения ще се изчистят.
Практика, практика, практика...
Пък не можете да се оплачете, че упражненията ще бъдат скучни и неприятни :Р
=D>