View Full Version : Когато някой бивш досажда?
Spored vas kakvo trqbva da se napravi kogato nqkoi s koito ste se.. dva puti predi 3-4 meseca i NE ISKATE pove4e da go vidite dosajda po telefona kolkoto i da mu zatvarqte da si spirate gsma i tn
На мен един бивш ми досажда по скайп...и ми пише СМС-и ама мен нещо не ми се занимава с мухльовци и го заебавам :roll:
swords1010
09-29-2007, 16:21
Просто разговаряш с него. Ако се продължи и е нещо по-сериозно, можеш и обвинение да повдигнеш, за да му стане ясно. :wink:
Ami az kato go vidqh predi mesec nqkade mu kazah 4e gsma mi e izklyu4en toi posle zvanq kato lud a az se napravih na luda i dnes mi se obadi i kaza "kvo praish"ili ne6to ot sorta i az zatvorih ama rabotata e 4e toq se vpiva kato lepenka ne razbira 4e ne iskam da mi zvani..
palomaaa
09-29-2007, 17:34
ami ne my vdigai ili nakarai priqtelq ti (ako ima6,ili prosto nqkoi poznat da se napravi na tvoe gadje) da go stresne i zapla6i malko,ta da spre
malkoto_sladur4e93
09-29-2007, 17:40
spored mene trqbva da mu vdigni6 telefona edna ve4er i da mu obqsni6 4e kolkoto i da ti zvani ti ve4e ne izpitva6 ni6to kam nego.i mu kaji prosto da te zabravi.kaji mu 4e ima mnogo momi4eta da si nameri druga.i mu kaji 4e da spre da ti zvani.posto trqbva da pogovorite.ako go otbqgva6 toi 6te prodaljava da te tormozi.. :wink: :wink: :wink:
emi kogato si legnesh s nqkoi dva pati i toi si misli 4e trqbva da si mu na raspolojenie? men prosto me e strah da mu kaja 4e ne iskam da go vijdam vednajse napraih 4e e sbarkal nomera ama toi ne se vurza a puk ne mi e zvanql kogato sum s moq za da go pomolq nego da digne gsma..
Замери го с нещо тежко ;)
Triumpha
09-29-2007, 18:24
Идиотчета колкото щеш ! Обясни му , че не искаш да те търси и тва е \:D/
Идиотчета колкото щеш ! Обясни му , че не искаш да те търси и тва е \:D/
Emi toi 6tom sled kato 3 meseca mu zatvarqm telefona bi trqbvalo da e razbral ama ako pak mi se obadi 6te se probvam, neiskam da smenqm nomera zaradi edin idiot
naMy4Ho_KoTe
09-29-2007, 18:32
Игнорираш го или го псуваш яко. Аз редувам двете и след повече търпение помага.
em to minaha pove4e ot tri meseca ili kato se pensioniram 6e spre da me tarsi :D vse pak 6te go ignore ako zvani ili nqma da si pipam tela ili 6e go odreja
naMy4Ho_KoTe
09-29-2007, 18:42
em to minaha pove4e ot tri meseca ili kato se pensioniram 6e spre da me tarsi :D vse pak 6te go ignore ako zvani ili nqma da si pipam tela ili 6e go odreja
Звънни на оператор и го питай как да блокираш даден телефон ;)
A ima li koi? I toi mi zvani ot btk ot dva nomera cifrovi
Пфффф... колко ми е познато - само дето не съм си запазила добрите отношения с никой от бившите (било то да сме били заедно година или седница) всеки път прекрачват границата на приятелството като се изцепват нещо от сорта на "ако се хване с някой ще го убия" или "бе ние дако сме скъсали аз ще си ходя при нея всеки удобен случей" и то се едно излиза, че сме скъсали ама ще си се е*еме... и таковай му майката - писне ми и наговоря куб глупости ( че съм кръшкала, че никога не съм го обичала, че в секса не струва и т.н.) все пак и на мен ми писва да ми тичат по задникапри положение, че сме имали връзка и не се е получило.... и предпочитам да не си говориме от колкото да ми се "сплитат у краката"...
naMy4Ho_KoTe
09-29-2007, 18:58
A ima li koi? I toi mi zvani ot btk ot dva nomera cifrovi
Е, може да се болкират естествено, говори с оператор :) Успех! Аз ако бях на твое място - щях да му дигам за да го ебавам и да му се смея колко е жалък. Много съм лоша :roll:
Poprincip e taka no az se draznq 4e mi dosajda az ako zvanq 4 meseca na nqkoi i toi pravi taka ne bih nastoqvala
malkoto_sladur4e93
09-30-2007, 08:03
ami kato tolkoz toq iska da mu vdiga6 vdigni mu i ostai telefona si na strani.toi neka si govori sam.i vinagi taka pravi i na toq 6te mu pisne da ti zvani a i 6te razbere 4e ni6to ne postiga osven da pla6ta golqma smetka na gms...
Тегли му една майна :smt005
^`Viki`^
09-30-2007, 08:46
Ами кажи на приятеля ти, че бившия постоянно ти досажда и предполагам, ако е момче на място веднага ще предприеме нещо. И мен бившия постоянно ме търсеше и ме преследваше - отивам някъде на кафе и той сяда там, свършвам училище и той ме чака, а аз даже не исках да говоря с него, защото много го намразих по ред други причини... Казах на сегашния ми приятел още в началото на връзката ни и той веднага се зае това да не продължава и сега бившия даже не ме поглежда, за което наистина съм много благодарна на сегашния ми приятел. :D GooD LucK :wink:
Поговори с него, обясни му, че имаш свой живот, и той вече не е част от него. Нормален човек, би те разбрал и уважил решението ти.
ami kato tolkoz toq iska da mu vdiga6 vdigni mu i ostai telefona si na strani.toi neka si govori sam.i vinagi taka pravi i na toq 6te mu pisne da ti zvani a i 6te razbere 4e ni6to ne postiga osven da pla6ta golqma smetka na gms...
Toi se obajda mai ot rabotata si ot tel na btk ili ot doma6niq si ina4e nqkolko pati mu digam i toi kazva alo kam 10 pati s nqkav mnogo nastoqtelen ton i me poburkva i vapreki vsi4ko - izklyu4vane na gsm kato zvani, zatvarqne na telefona vdigane bez govorene ili vednaj mu dignah i se pravih na luda prodaljava da si dzarka i da si misli 4e kato mu se pravi seks trqbva da sam my na razpolojenie.
P.s. ako me vidi nqkade pak zvani kato lud i mislq 4e ako mu kaja da ne me tarsi toi 6te kaje "ZASHTO!" ili ne6to gadno nqkvo i nqma da ima efekt nadqvah se sam da razbere 4e mi e nejelan ama zasega ni6to prosto e kato karlejite koito se vpivat v 4ovek i go smu4at i ne iskat da go pusnat xora
Toi se obajda mai ot rabotata si ot tel na btk ili ot doma6niq si ina4e nqkolko pati mu digam i toi kazva alo kam 10 pati s nqkav mnogo nastoqtelen ton i me poburkva i vapreki vsi4ko - izklyu4vane na gsm kato zvani, zatvarqne na telefona vdigane bez govorene ili vednaj mu dignah i se pravih na luda prodaljava da si dzarka i da si misli 4e kato mu se pravi seks trqbva da sam my na razpolojenie.
P.s. ako me vidi nqkade pak zvani kato lud i mislq 4e ako mu kaja da ne me tarsi toi 6te kaje "ZASHTO!" ili ne6to gadno nqkvo i nqma da ima efekt nadqvah se sam da razbere 4e mi e nejelan ama zasega ni6to prosto e kato karlejite koito se vpivat v 4ovek i go smu4at i ne iskat da go pusnat xora
Хах искаш да кажеш,че за тези три месеца ти досега един път не си се опитала да му обясниш като човек,че неискаш да си с него и да не те притеснявя.Ами извинявай ама в случая ти си си виновна...той е човек бе...говори с него...не му прави селски изцепки...Диалог...това е решението...
Ami vednaj go vidqh i mu kazah da ne me tursi i 4e mi e sprqn gsma i sled tva toi zvanq 5-6 pati ne znam kak da go obqsnq oba4e e mnogo nastoqtelen v forma na ludost