Влез

View Full Version : Какъв подход?

oziato
09-29-2007, 17:03
Като четох някои от темите,се замислих:какъв трябва да е подходът към 1 момиче?
От мойте приятели има хора с различни характери-саответно имат и различен подход.Един е по срамежлив,друг е по отракан,директен,романтиче н и т.н..Никой от тях обаче няма приятелка(а определено не са грозни).Ясно ,ми е че колкото момичета-толкова предпочитания ,но има ли някакав подход който е като стандартен?

Valar
09-29-2007, 17:09
Като ти зачитам темата гледам,че си яко заблуден! :roll:
Но... нищо ето ти стандартен подход
Значи един абсолютен манияк,просто човек който съм признал за уникален пич и сваляч,ми каза навремето:''Със жените трябва да се държиш хем мило и специално,хем сякаш много не ти пука.Тоест не точно...абе трудно е да ти го обясня...трябва да го усетиш...и почнеш ли да го усещаш вече...''(май тва му бяха точните думи,но не гарантирам).Та сега като чели почнах да усещам какво има предвид
1Примерно-държиш се в самото начало пичовски,сякаш играта ви е на 6 и си готов да я грабнеш.Само дето изниква нещо и се изпаряваш като пепеляшка.Много много много ти е кофти и тва си личи по лицето ти Поне мога ли да ти взема телефона :)
2.Каниш я да се видите,разхождате се дълго,говорите,ти се усмихваш и пускаш по някоя шега по възможност,небрежно я докосваш(така разбира че не си стеснителен)но през цялото време се държиш сякаш нещо ти тежи и вътрешно се чудиш какво да правиш,сякаш имаш ултиматум-ако я целунеш да бъдеш изпратен на електрическия стол .Така се превръщаш във мечтания мъж,който тя зажалост не може да има Така до два пъти,без да се прекалява
3.(Ако вече не ти се е обяснила в любов или те е поканила вкъщи и е почнала да се съблича)Тя ще бъде в ужасно настроение от невъзможната ви любов.Ти не си и звънял от доста време.Тогава изведнъж най-ненадейно принцът е счупил оковите на проклятието и и се обажда супер жизнерадостен да поизлезнат във такъв хубав ден И оттам... яко секс :wink:

deathproof
09-29-2007, 17:22
Тия неща са пълни глупости. Нз защо си мислите, че можете да промиете съзнанието на момиче и тя да лудне по вас. Ако не ви е харесала в първите 5 мин после каквото и да правиш е все тая. Ако момичето няма интерес опитите са напразни, ако има е достатъчно просто да не си кретен и да не въртиш номера. Всяка сериозна мадама след петата минута знае дали иска да има нещо повече с теб или не. А колкото до свалките- те са просто хм... да кажем нещо като наложено правило, пък и времето на "гонитбата" си е забавно. Едни им харесват по- смели пичове, които показват какво искат и се държат нахакано. Аз пък не мога да ги понасям някви такива. Предпочитам по- затворените момчета, които не се стремят да ти се набиват в очите.