View Full Version : Лъжите във връзката.
desi_bonbona
09-29-2007, 19:07
ako hodite s nqkoe mom4e blizo 2 godini i toi prez tova vreme vi kaza, 4e ne moje da jivee bez vas, 4e ste smisala na jivota mu i t.n. i v edin moment se slu4i taka, 4e razkrivare edna ogromna taina pazena o6te ot na4aloto na vrazkata, kak 6te reagirate? a tazi taina e s cel da ne vi zagubi, za6toto ako razberete 6te se otdrapnete ot tozi 4ovek. kakvo bihte storili? bihte li mu prostili?
Модерирано по т.7 от Правилника!
коалка
zvezdi4ka_su
09-29-2007, 19:13
ami zavisi ot mn ne6ta.I vse pak kakva e ogromnata taina?!
a moje bi naistina ne iska da te zagubi 6tom taka umelo q e kriel do sega,v1preki 4e tova ne go opravdava.
a dali se bihme otdr1pnali ili ne..nz kazah ve4e zavisi ot mn ne6ta.Nito znaem kakva e tainata,nito si napisala ti kakvo ima6 k1m nego :-s
desi_bonbona
09-29-2007, 19:16
az mnogo go obi4ah. no tazi taina me otblasna. toi sa6to ima vse o6te 4uvstva kam men i si misli, 4e na men mi e vse edno dali go znam tova ne6to ili ne. kakvo da napravq? mislite li, 4e ne6to krito 2 godini moje da se prosti?
Добре, де, кажи каква е тази тайна!
Зависи каква е тази тайна.
Е, ако 2 години ме е лъгал, че няма дете, а после каже, че има..
Или пък, ако ми каже, че се ебал с мъж..
Или ако ми каже, че е спал с най-добрата си приятелка, докато е ходил и с мен..
Добре, де, каква е тази тайна ? Пф, стана ми интересно.. :lol:
ако я е пазел само и само да не те загуби, това означава че наистина те обича... ако пазената тайна не е толкова лощо нещо, което засяга и теб и вразката ви, просто се опитай да го разбереш :) ако вече е лошо- ти си решаваш :-k
desi_bonbona
09-29-2007, 19:20
da re4em, 4e e ne6to svarzano sas semeistvoto mu
Добре, последно какво е направил?Да, има значение какво точно е, защото едни неща са възможни да се простят, но, ако това е нещо, което е било важно и е трябвало да ми го каже, ще се замисля.И все пак начина да задържиш един човек не е, като скриеш истината...
Да не би майка му/ баща му да те мрази ? 8-[
щом е свързано със неговото семейство и не засяга пряко теб(примерно не е спал с някоя твоя приятелка :-D ) просто му прости, явно е нещо важно, за което той мисли,че би ти направили лошо впечатление или нз... но нали не пречи на теб :-k
sweety_blondy
09-29-2007, 19:23
zavisi kfa e tainata, ako e iznevqra ili golqma l1ja ,edva li bih mu prostila .. no ako e neshto drebno :) nqma problem , samo da ne e vajno
desi_bonbona
09-29-2007, 19:24
kaza mi drugo ime kato se zapoznahme
Излъгал те е как се казва? :roll:
desi_bonbona
09-29-2007, 19:38
da
И толкова време ти не си разбрала?! :shock:
Фамилното или собственото име ?
Ти никога ли не си му разглеждала документите, бре?? :x
LetiCherry
09-29-2007, 19:44
мн странно...за какво ще те лъже за името си?...не сте ли се срещали с негови приятели, те как му викат? само пред теб ли е скрил?
desi_bonbona
09-29-2007, 19:45
mi to be6e proizvodno na negovoto
KpuCuTo0o
09-29-2007, 19:46
И 2 години не ти е казал истинското си име... ами приятелите му.. не вярвам да не сте излизали с негови приятели.. не те го ли наричат по име... а не го ли пита защо го е крил... и защо да го пази в тайна.. само за да останеш с него.. не би ли трябвало да е обратно.. щом още в началото е усетил, че става нещо между вас, защо не си е признал..?
desi_bonbona
09-29-2007, 19:48
sega kajete bihte li prostili takova ne6to?
Да не би да е помак/турчин/арабин и да се срамува?
Или пък просто не се кефи на името си..
И все пак, аз не знам бих простила такова нещо.
50/50 е.
Мммм я кажи как се казва наистина и как е казал на теб ..
desi_bonbona
09-29-2007, 19:52
toi na vsi4ki kazva6e tova ime, koeto i na men i samo semeistvoto mu znae6e istinskoto. no nqma zna4enie kak se e kazval. bihte li prostili tazi laja?
Пфу, бих простила.
Но бих седнала срещу него и бих си поговорила сериозно на тази тема.
И на всяка цена бих му казала, че голям глупчо и че никакви си такива тъпотии , като имена, не биха променили мнението ми за него, като човек. Защото аз съм обикнала него- човека, а не името.
аа лекия щом е излъгал за името си значи ще е някой рязан тип... :smt013 не му прощавай не ти трябват резаци !!! :smt011
сигурно ще се казва Мехмед пък ще казва че е Мишо :smt005 :smt005 :smt005
Ммм и аз си помислих същото , но реших този път да замълча, щото хората се обичат... , нали... :-D
desi_bonbona
09-29-2007, 20:11
ne be6e nito tur4in nito pomak, prosto ne si haresva6e imeto
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Колко трябва да си тъп, за да не си виждал поне един документ на гаджето си.. С КОЕТО СИ ХОДИЛ 2 ГОДИНИ... :shock:
ne be6e nito tur4in nito pomak, prosto ne si haresva6e imeto
OMG OMG OMG OOOOMMMMMGGGGGG само тфа ли е било ?!?!?! много шум за нищо дето се вика ......
toi na vsi4ki kazva6e tova ime, koeto i na men i samo semeistvoto mu znae6e istinskoto. no nqma zna4enie kak se e kazval. bihte li prostili tazi laja?
Ми и аз съм така имам си друго име просто по случайност но не съм крил истинското си име...
EvilBrunette
09-29-2007, 22:24
Всеки си има тайни. Може просто да е пропуснал да спомене, като си е мислел, че не е от голямо значение. След като толкова те притеснява името му и чак се чудиш дали да му простиш, явно не ти пука за него толкова. В смисъл, какво име би представлявало такааава зловеща тайна, която да те накара да се отдръпнеш?! :-k Сигурно ще кажеш - "Ам то не заради името, а заради самата лъжа". Я ми кажи ти, "с ръка на сърцето", никога, ама никога ли не си го лъгала и винаги ли си му казвала абсолютно всичко??? Не бих повярвала, ако кажеш "да". Просто човек винаги някъде бърка. Постъпи с него, както би искала да постъпят с теб, ако беше на неговото място. Най-вероятно просто не е искал да те отблъсне със странното си име (на пример да го помисиш за помак, турчин, циганин или каквото би те отдалечило от него). Съветът ми е - дай му още един шанс, само ако наистина го обичаш! :wink:
Insatiable
09-30-2007, 07:15
Хахах бахти историята ... какво ли ще да е това "ужасно" име?
По темата - аз бих простила :) Ако наистина го обичаш ще му простиш.
zavisi kakva e tainata...
zavisi kakva e tainata...
Момиче, не четеш ли, бе, мама му стара?!!?!?!? :smt011
По темата: Съгласна съм с Evil`Brunette. Едно име - голяма работа. Обичаш човека, а не името му, нали? Може да е имал основателна причина, за да те излъже. А и явно не е лъгал само теб. Според мен е глупаво да оставиш 2 годишна връзка, заради едно име. :shock:
Violenza
09-30-2007, 11:53
Може просто да е пропуснал да спомене, като си е мислел, че не е от голямо значение.
2 години?! Да да...
Може да сте ходили доста, но явно не сте били достатъчно близки...
ArTanDra
09-30-2007, 12:04
Умрях от смях :smt005 Като прочетох темата си помислих , че е ебавка ( и все още го мисля) , обаче ако не е се извинявам на авторката , но просто звучи абсурдно.. цялата история! Как може да си с един човек 2 години и няма да му знаеш името (истинското) не си ли го питала от кое име му викат така галено ?! Или пък лична карта , бележник , шофьорска книжка (ако е голям) ?! Звучи абсурдно и да бих му "простила" :lol: , но ще му кажа , че е смешен в очите ми пък той както иска да го разбира.
П.С. Авторке на колко годинки си ? А приятеля ти ?
Кажи най-накрая как се казва едва ли е по -ужасно от Лиза Мишпека
Ей, може да е травестит (не знам как се нарича т'ва от жена да стане мъж ... ама сигурно е пак същото :smt005 ) и да се казва Ани, а да е казал, че се казва Гошо. :smt005 :smt005 :smt005
Не, сериозно, две години да не разбереш истинското му име. :smt119 Аре, кажете как се казва, деее!
iskamTe_vednaga
09-30-2007, 13:06
ПРОСТИ МУ!
sentient_
09-30-2007, 13:07
I kvo ot tova kat ne ti e kazal istinskoto si ime? Ebaxti tupoto ne6to. i ti si sprqla da go obi4a6 6tot si razbrala 4e ima drugo ime xxaxaxa mi tva e naprao sme6no. 6tom go obi4a6 ako go obi4a6 de nqma zna4enie kak se kazva hasan hiusein vse edno tva e prosto ime, ne si go haresva zatva si e izmislil drugo shodno na negovoto Kuv e problema? Ne vijdam za6to otvarq6 izob6to takava tema 4e i pita6 da mu prostq li ili ne... Tupo e!
Ypotrebena
09-30-2007, 13:11
e az poznavam edno mom4e deto e adski sladuk i kato se zapoznava s nqkoe momi4e kazva 4e se kazva djovani 4e e na 19 i 4e e ot italiq - a se kazva Ivan na 17 e i e ot sf :D ama momi4etata mu se vruzvat :D :D taka 4e :-D
xaxaxax zaedno ste 2 godini i ti ne si razbrala istinskoto mu ime...malko stranno no vse pak vazmojno.Em prosti mu kakvo tolkova ne si haresva imeto i ti e kazal drygo golqma rabota...verno che e malko tbpo vse pak 2 godini ne sa malko ama az bih mu prostila. :P
пазя-го-в-тайна
09-30-2007, 13:32
kaza mi drugo ime kato se zapoznahme
:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
или само аз попадам на такива теми днес или просто хората са луди :?:
а иначе по темата: и аз доста често като се запознавам с момичета не си казвам истинското име и не защото не си харесвам името а просто за базика или по простата причина че нямам намерение да имам нищо общо с нея за в бъдеще..но за 2 год. ще си призная няколко пъти особено след като всичко е сериозно... :smt005
FreeSpirit
09-30-2007, 13:48
Колко такива фр имам,казват само как ги наритан на галено и споменеш ли името му (както е по документи)се сърдят и викат .
Голяма работа,станало,както е казал Шекспир
"Това що зовем го ний роза,ще ухае тъй прекрасно и под всяко др име"
П.П. не помня точо цитата,сори :)