PDA

View Full Version : Има ли такова нещо наистина?!

karamellll
09-29-2007, 20:11
Такаам според един приятел е възможно да се спират чувствата... т.е. след мн пъти когато е бил нараняван да успее да не се влюби... Примерно срещтне някое много яко момиче,супер мн я харесва но поради страх да не бъде отново с разбито сърце си спира чувствата и се опитва да не я обикне... дори ид а знае факта че тя го обича. А според мен няма такова нещо дори и да се опитваш да не се отпускаш изцяло не вярвам тфа да се случи. Все пак любовта не пита,а някакси врахлита... Тези които са наясно с този метод бих им била мн благодарна ако споделят как става щото фр-да не ще да каже... :)

vikipf
09-29-2007, 21:16
Кво кво.. нищо не разбрах... Той пита... Аз искам да знам... Кой можел какво да спира... :roll:
Този "метод" е много често срещам.. Като си дотолкова наранена, ч ене можеш да понесеш повече болка тогава се олучава това... Надявам се да не ти се случи.. :-)

Wrathchild
09-29-2007, 21:28
Еми да, можеш да си спреш чувствата.
Примерно да си попречиш да се влюбиш в някой.
Или пък да обичаш някой и да направиш така, че да го спреш...
Тънкостта е да си контролираш психиката. От главата идват чувствата все пак...

DivoTo_KoTe
09-29-2007, 21:32
Еми да, можеш да си спреш чувствата.
Примерно да си попречиш да се влюбиш в някой.
Или пък да обичаш някой и да направиш така, че да го спреш...
Тънкостта е да си контролираш психиката. От главата идват чувствата все пак...

Съгласна съм когато си нараняван много пъти се отчайваш и започваш да си мислиш,че въпросния човек ще ти разбие сърцето както предните и... се отчайваш....
Аз лично съм го изживявала..

Blab
09-29-2007, 21:38
Аз не допускам потенциални любими до себе си...просто ги отблъсквам, най-несъзнателно...
Страдала съм достатъчно...и ме е страх, да, страх ме е...и съм изградила крепост, в която крия любовта си...
Вчера бях толкова близо до него...и избягах преди да се е появил...ще ми се да е като в приказките, не за друго...
Отплеснах се...

Да, възможно е..., страдаш, но не е толкова мъчително...Просто слагаш една усмивка, поглед встрани...и живееш...

ZaHaRcHe
09-29-2007, 21:44
Можеш разбира се..Трябва да имаш нагласата че ако се влюбиш и сле това ще бъдеш наранен и си изграждаш една защитна стена през която трудно човек може да премине

Navixo
09-29-2007, 22:10
Ми... според мен да защото през живота съм преминал през много тежки проблеми и от много отдавна не съм се чуствал тъжен, или нервен или объркан, така че да, възможно е.

Незнаеща
09-30-2007, 01:01
Ми да при мен го има тоя момент...страх ме е да се влюбя, ама пак ми разбиха сърцето ;(

Vikitooo
09-30-2007, 02:14
Не мисля, че някой може да спре чуствата си към някого. Друг е въпроса дали въобще ще ги покаже. :roll:

freedom
09-30-2007, 07:03
Не мисля, че някой може да спре чуствата си към някого. Друг е въпроса дали въобще ще ги покаже. :roll:

+1

koalka
09-30-2007, 07:21
Може би може или да се залъгва, че ги е спрял...а в един момент просто да го осъзнае.Може, но наистина се изисква да не сте се сближили толкова, да не я/го харесваш чак толкова много.Но пък защо трябва да ги спираме?Това страхуване да не бъдеш наранен пак е разбираемо, но не мисля, че е удачно.Не може за нищо да не бъдеш наранен и за никой да не ти пука в един момент, ти ще изпиташ нужда да обичаш и да бъдеш обичан, а не постоянно да си сам.Не може вечно така да продължава.

monityY
09-30-2007, 07:24
priqteliq ti ne e prav,pravata si ti :roll:

lLady_MooN_RaiN
09-30-2007, 08:47
Ако можеше да става така, нямаще да ги има Шекспитовите драми, нито пък безбройните случай на самоубийства от нещастна любов...

HePeAJIeH
09-30-2007, 09:27
Да ви имам аз на вас и методите :twisted: Айде сега някой като ни е наранил да си останем ергени и стари моми Защо? Защото едно време "голямата ни любов която сме срещнали на 11 години" ни е наранила :-D Просто е глупав този "метод" =P~

cassy
09-30-2007, 09:29
moje razbira se.na men li4no ne mi se e slu4valo, no na edin priqtel da.

AliceSw
09-30-2007, 09:34
чувствата не могат да се спират...могат да се контролират до степен, зависеща от човека и силата на волята му...

mechtaq_za_teb
09-30-2007, 09:36
Не мисля,че приятеля ти е прав.Или се влюбваш или не.Това няма как да го спреш...Мое мнение.

ceco_meco
09-30-2007, 13:57
tfa e tolkova elementarno kato da pregazi6 no6tem zaek koito se e oble6til pred kolata na farove

prosto ne i puka i ako znae6 4e moje6 da pravi6 ne6to - deistva6 ako ne - ne ti puka i dava6 natatayk.....

BebSsSs
09-30-2007, 14:02
Много зависи от самия човек,и от нещата ,които е преживял до сега.Но мисля,че има такав момент,когато много много пъти си бил нараняван и издигаш нещо кото преграда около теб,непозволяваща ти да обикнеш отново(или поне не скоро) :) :smt006

GregoryHouse
09-30-2007, 14:03
moje razbira se.na men li4no ne mi se e slu4valo, no na edin priqtel da.

Пък батко видял как един друг яде сирене и каза че е много вкусноо... [-(

Да ги спреш не можеш но можеш да ги задържиш в себе си при достатъчно воля и да не им даваш гласност...

Fallen`Angel
09-30-2007, 14:10
Може, аз съм такъв. Просто преди да опозная човека си казвам да не показвам чувства, докато не съм сигурен, че няма да ме нарани след време. Веднъж се разкрих, беше споделено..беше и прекрасно..но приключи и сега сме много добри приятели..Та - възможно е, да.. Но при мен имаше и степен, в която се чувствах раздвоен - ту исках да се втурна право напред, ту да не си ги показвам. Е, избрах да ги покажа и не сгреших..

MeGiTyY
09-30-2007, 14:15
emi mn qsno 4e moje6 da si spira6 4uvstvata az ot mn vreme ne sum se vliubvala prosto ne go iskam za kvo da ti razbivat surceto.. moje bi pove4eto mom4eta go pravqt tova .. no za6to i momi4etata da ne go pravim za6to se nie da sme preebanite aa nqma .. ve4e :D pone za men ve4e 1 godina ne vlagam 4uvstva v nikoq vruzka :)

sasha_90
09-30-2007, 16:19
Да спреш любовта е невъзможно.Можеш само да я криеш!

karamellll
09-30-2007, 19:56
Мдам благодаря ви на всички... горе долу ми се изясниха нещата :wink: миси за помощта :)

slun4evo
09-30-2007, 20:02
Абсолютно е възможно.Когато веднъж хапнеш люто и се улютиш не пробваш отново нали?От страх, че пак ше се улютиш.Ем така е и в любовта, веднъж като се опариш и после те е страх да пробваш.

pepitaaa
09-30-2007, 23:10
Когато един човек е бил прекалено много нараняван, той се опитва да не допуска околните до сърцето си. Но колкото и да опитва да скрие чувствата си, лъже само себе си...(според мен) :) (пфф как го написах :D )

sweety_blondy
10-01-2007, 15:18
Това ми е доста познато ! И при мен се получи за известно време да нямам никакви чуства , но с малко усилия и подкрепа се възобновяват :smt007