Влез

View Full Version : аз отслабнах с....

glupacheE
09-29-2007, 21:43
предлаглам тук всеки отслабнал да кажа как го е постигнал ще помогнете на мен поне а и на и други навярно

Just_Be
09-29-2007, 21:45
редовно бягане и скачане на въже :),но по-скоро аз не съм отслабнала така а така си подържам фигурката

nice_bunny
09-29-2007, 21:46
Амии.. аз лятото бях отслабнала с около 3-4кг :lol: ама естествено си ги наваксах за .. 3-4 седмици ](*,) ,но по-зашеметяващо е как една фр. е отслабнала с около 15кг за година може би, и продължава а си пази диетата-очевидно до гроб. :roll:

ramaiana
09-29-2007, 21:47
Аз лятото свалих доста от коремчето си със "сауна слим"
Този,коланът дето се слага на корема и се потиш и отслабваш
Също ядох повечко доматки,краставици,сирене, о-малко хляб.
Не съм пазила диета,но избягвах тежките храни.И мноооого вода.А и то лятото не ти се яде толкова.Все пак съм си доволна от резултата :-)

glupacheE
09-29-2007, 21:52
а ползваш ли го още колана и имали още ефект този дето е от телешоп ли е или се бъркам зашото сега има пак някакъв такъв от телешопа за около 100лева ??

sladku_bebzi
09-29-2007, 22:20
Промених си режима на хранене.

Blab
09-29-2007, 22:27
Значи...става така....най-подходящото време е лятото...
Живях на морето...работех...хапвах нормално(безумно обичам "Raffy", тъй че и той фигурираше в менюто :lol: ), плувах си(принципно за мен плуването е най-удачният и подходящ спорт за отслабване и поддържане на фигурата) и дивеех по дискотеките до 5('щото в 6 бях на работа:))....иии...такам...

black_mamba
09-29-2007, 22:38
свалих 4 кг, но нз точно за колко време..около 4/5 месеца ... :arrow: здравословно хранене и фитнес O:)

Shine`
09-30-2007, 00:26
Хах, преди няколко години се бях подложила на драконовска диета, просто още се чудя как не се самоунищожих..
Имайки предвид, че тази диета продължи многооо дълго време..и в един момент бях на стъпка пред анорексията, просто ораганизма ми не искаше да приема храна...
Е, измъкнех се и аз не знам с какви сили..
Сега вече не правя диети, например това лято просто реших да променя начина си на хранене-като ям 3 пъти на ден без никаква храна в промеждуцаците и постигнах очевиден резултат 8-[

iveto89
09-30-2007, 06:23
moga da vi kaja edno....kolanut ne deistva!!!tova,4e momi4eto ne e qlo tejki hrani i 4e e pilo mn voda i e pomognalo i az imam kolanut,oba4e efekt nqma...su6toto e i s hap4etata-zlatno 4udo,calorex i tn..piqt se,ama kum receptata si ima i dieta...posle se 4udi6 dali hap4eto e pomognalo ili rejimut na koito si bil!

koalka
09-30-2007, 08:05
Аз отслабнах с 23 кила. :lol: Сериозно, но за две години някъде, като се има предвид, че съм спирала и пак съм почвала...Имало е и периодни, когато съм се тъпкала като прасе, хаха.Иначе никакво сладко, хляб и газирано, това всички го знаят.

glupacheE
09-30-2007, 08:15
mersi ako i drugi na4ina pishetye mislq 4e se polu4ava interesna tema

linka92
09-30-2007, 08:47
Аз отслабнах с 23 кила. :lol: Сериозно, но за две години някъде, като се има предвид, че съм спирала и пак съм почвала...Имало е и периодни, когато съм се тъпкала като прасе, хаха.Иначе никакво сладко, хляб и газирано, това всички го знаят.

=D> Как отслабна с 23 килограма?И аз искам да отслабна(на 15 без 3 месеца съм),защото съм 168см. 49-52кг.(зависи кога се тегля,но вече по-често взех да ставам 52 :smt013 ).И съм забелязала,че с всяка год. няпълнявам(по дънките разбирам т.к. не ми стават,апък килограмите са ми горе-долу едни и същи уж) не знам как да го спра това(и да кажеш,че ям много-не,ограничавам се и ходя да бягам някой път(е имам и периоди на ядене като прасе ама.. :smt012 :smt011 )).Та искам да го спра това дебелеене ..имам чувството,че както съм почнала след 2-3 год. ще съм като свиня!Това го забелязах(с пълнеенето всяка год.)когато бях на 12год.!Носех 26 номер дънки,сега нося 27-28 :smt013

П.С.Извинявам се,че ви занимавам с моите глупости и не е много по темата,но просто исках да попитам коалка с какво е отслабнала толкова много.

AliceSw
09-30-2007, 09:09
кажи ми, че си природно тъпа, моля те - не дебелееш - растеш ](*,)

linka92
09-30-2007, 09:15
кажи ми, че си природно тъпа, моля те - не дебелееш - растеш ](*,)

Ами,не не съм :lol: пък може и да съм блондинка под прикритие :lol: !Абе,познавам хора,който са на по 18-19год. и носят 25-26номер(аз 25 никога не съм носила :smt013 ) дънки и видимо са по-слаби от мен(те паласките са ми проблема,няма махана това животно :smt013 :lol: )!Така че ако обичаш не ми казвай каква съм и каква-не,след като не ме познаваш,ок!? :smt017

ramaiana
09-30-2007, 09:16
а ползваш ли го още колана и имали още ефект този дето е от телешоп ли е или се бъркам зашото сега има пак някакъв такъв от телешопа за около 100лева ??
ами този синия дето е...беше около 70-80 лв,промоция-2 ми дадоха.
И има ефект :)
Поне 5-6 см от талията свалих много бързо :)

AliceSw
09-30-2007, 09:39
аз общо взето познавам 2-3 човека, които могат да се намъкнат в 25-2 номер дънки...и трите са високи около 160 и тежат по около 40 килограма и са по на 18 години...всъщност твоите пропорции са подобни на техните, но ти никога няма да се напъхаш в 25-ти номер дънки, по простата причина, че ще са ти къси...

iveto89
09-30-2007, 10:25
glupostiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kolanut sauna slim,koito i az imam i ot koito nqma nikakuv efekt struva 29,99 lv s dostavkata ti izliza 35lv

maroon
09-30-2007, 13:26
glupostiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kolanut sauna slim,koito i az imam i ot koito nqma nikakuv efekt struva 29,99 lv s dostavkata ti izliza 35lv
a ne ste li se zamislqli, 4e moje bi govorite za razli4ni kolani? postnete snimki
1. http://www.teleshop.bg/product/big/7_67_prod.jpg
2. http://www.teleshop.bg/product/big/seven_za-neta---goljama.jpg
3. http://www.dogancanulker.com/wp-content/uploads/2007/06/sauna.jpg
4. http://www.hitmarket-bg.com/images/sauna1.jpg

Lele, ideq si nqmate kolko podobni bokluci se prodavat! Nqmam Dumi :lol: :lol: :lol:

lilit_666
09-30-2007, 13:35
Ами за тия колани-единия-80-90лв,а другия 30-направете си изводи.
В един магазин видях такъв за 30лв-ест ,че не е онзи ,който рекламират,а долнокачествен дубликат.Благодаря,че ми казахте,4е не действа,защото и аз се чудех,дали да не спестя някой лев с него....

glupacheE
09-30-2007, 14:25
miSs^SixTy vnnimavai da ne si dovle4esh problemi ne znaesh kakvo da popadnesh v kraka s dietite ............... az ako stigna do 55 ili 53 kg shteee sam ne na sedmoto a na 10 nebe a sam 168 sashto

Борат
09-30-2007, 14:47
Хахха имам сауна коланът, но никога не съм го използвал :smt012 щото пише с малки букви: ВНИМАНИЕ, ИЗГАРЯ КОЖАТА И СЕ ЗАЧЕРВЯВА!
Не искам да умра заради тъпия колан :smt011

А по темата, сега ще почвам да отслабвам :-D

glupacheE
09-30-2007, 15:06
borat az sahto sega zapo4vam po natatak shte pisha za rezultati

glupacheE
09-30-2007, 15:08
nikoi li ne e otslabnal s dieta nqkakva

RAWRRR
09-30-2007, 15:09
Най-много съм отслабвала със 17 килограма,бях станала 40 (за ръст 175).
Начин на отслабване : анорексия.

Втория път с 10кг.Пак анорексия.

Третият път 12кг.Булимия.

Не преувеличавам,и не го препоръчвам на никого.

kameliqbaby
09-30-2007, 15:27
Otslabnah s 7 8 kg za 1 mesec bez dieti i bez trenirovki ,a ot nervi edin glupak mnogo me tormozishe i taka,prili4ah na skelet naprao ;(

glupacheE
09-30-2007, 15:45
ami na men mi trqbvat 8-10 kg i to ako gi svalq nqma da sam klioshtava.....no ne mislq da izmolzvam anoreksiqta i bulimiqta opredeleno neee otslbnalite da prodaljavat da spodelqt molqqqq a i ako ima ottarvali se ot striii te sahto mogat da spodelqt molqqq

RiseGirl
09-30-2007, 15:51
zna4i visoka s1m 167 i zimata tejax 54.5 kg no lqtoto za nqma i edin mesec svalix 5 kg.prosto ima6ee edin period ot vreme kogato ne mi se qde6e ni6too izd1rjala s1m i s edno paket4e soleti :-s ne s1m bila na nikakva dieta prosto sezona e tak1v 4e ne ti se qde mnogo, no sega s1m si gi v1rnala 3 kg i s1m 53 kg :-) mislq 4e ako svalq 5 kg 6te b1de super :wink:

glupacheE
09-30-2007, 16:37
az pak mislq 4e sega si super ako svalish 1 se zabarkvash opasna zana s dieti i 2 shte si kokalesta koeto e i grozno a i ve4e ne e moderno

sh3_1s_7h3_0n3
09-30-2007, 16:42
...с нерви...
смъкнах 5кг... :| и сега се чудя как да си ги наваксам :?

glupacheE
09-30-2007, 17:04
amiii.....kakvo shte mi kajete za edna dieta "10kg za 20 dni" v rozala ia ima ne mi haresa zaradi zaglavieto a za tva 4e ima i mle4ni produkti i plodove i hlqb si vklu4va i vsi4ko molq pro4etete ia ako vi se zanimava i mi kajete ako ne prepory4aite mi nqkoia za kolkoto i da e kg za 5 za 7 za 8 i t.n koito deistva spazvali ste i nqkoi vash blizak i spazval

boci
09-30-2007, 17:28
amiii.....kakvo shte mi kajete za edna dieta "10kg za 20 dni" v rozala ia ima ne mi haresa zaradi zaglavieto a za tva 4e ima i mle4ni produkti i plodove i hlqb si vklu4va i vsi4ko molq pro4etete ia ako vi se zanimava i mi kajete ako ne prepory4aite mi nqkoia za kolkoto i da e kg za 5 za 7 za 8 i t.n koito deistva spazvali ste i nqkoi vash blizak i spazval
Аз съм доста навътре в нещата.Висок съм 184см,да кажем че съм бил 1-2 по-малко в началото на лятото,бях 116кг.Причината човек да има желание да отслабне е ясна,особено в моя случай,трябваше само повод. :smt007 Любов...за съжаление несподелена и до днес...както и да е.Та сега съм си пак толкова висок,само че тежа 97кг.И интересното е,че запазвам теглото си,даже свалям още.Та бях 116кг,казах на едно момиче в което още съм лудо влюбен,макар и не чак толкова както тогава,за чувствата си,тя ме отблъсна...аз разбира се си помислих,че причината е в килограмите ми,въпреки че не бях "поничка",та това беше повода.Започнах въпросната зверска диета,която съм правил и преди,само че за 1-2 месеца си връщах сваленото.Бях се поболял по нея,сещате се че бях готов на всичко,та тая диета продължава 2 седмици,първата сваляш по 1кг на ден,втората по 700г.Така свалих 11-12кг,тоя период беше от около 7-8 до 23-24 юли.Бях около 104-105 кг,зависи кога се теглиш след това.Диетата не е страшна,след първите 2-3 дни коремът ти се свива и губиш желание да ядеш,обаче трябва да се внимава-при най-малкото натоварване ти се завива свят,едва не припадаш,и трябва да се пие адски много вода,нищо,че ти се подува корема от нея.Попринцип трябваше да ям без абсолютно никакви подправки(и без сол,което е всъщност цаката на тая диета),то е направо отвратително...2 варени яйца на обед,някаква печена пържола(пилешка)или риба вечер,с малко зеленчуци..то няма никакъв вкус...отврат,ама се свиква.Та така изкарах две седмици,после почнах да си ям нормално,вмисъл след тая диета ядеш много по малко,разбира се без хляб,мазно,сладки неща...а и на село правихме голям ремонт,та имаше натоварване,а и малко упражнения правех.Към 25 август за първи път слязох на 100 кила,без диети след оная зверската,а сега,след месец съм 97.Просто явно процесът е станал естествен..бе жените чудеса правят.Само има един малко гаден страничен проблем,който при мен вече изчезва,трябват време и упражнения-кожата не може да се свие толкова бързо,та се получава едно малко като провисване,но след извесно време всичко си идва на мястото.Рабира се организмът е изтощен след такава диета,даже лекарката ми ми предложи да си правя изследвания,обаче аз се чувствам чудесно и мисля,че това ще продължи,въпреки че и сега съм си много добре.Жалко само че не това се оказа причината да не тръгне с мен :smt010 ...а иначе потдържаме контакти,току виж нещо излязло,щото тя е малко на настроение... [-o<

glupacheE
09-30-2007, 17:33
ami da si priznaq i az sam inlove zna4i
taka da te razbiram otslbnal si s qponskoto 1udo zashtoto tova koeto kazvash na obqh qica i ve4er pe4eno meso az go znam kato qponsko 4udo

136179
09-30-2007, 17:46
аз .. ми аз не следя грамове и килограми .. по-скоро гледам да се чувствам добре в тялото си, да намалявам случаите на тъпчене от лакомия и така става .. само че като знам как лесно се качват килца през зимата ми става едно такова никакво и си казвам 'язък за лишенията' но все пак е по-добре така отколкото само да трупаш ..

AliceSw
09-30-2007, 19:38
диети не правя и не съм правила никога...ям според организма си в момента и не качвам, но и не свалям, а имам нужда, уотевър

обаче си спомням единственото си рязко отслабване до такава степен, че се набиваше на очи...бях за 10-15 дни на екскурзия в Германия, боже с техните помии бях свалила поне 6-7 килограма за тези дни ](*,)

snow__queen
09-30-2007, 20:04
23 кг за 10 месеца :)

miloto_girl_4e
09-30-2007, 21:52
...с нерви...
смъкнах 5кг... :| и сега се чудя как да си ги наваксам :?

Да ти дам от моите? :lol: :lol:
snow__queen, как си свалила толкова много, бре, похвали се и ни отвори очите и на нас :wink:
Аз лятото свалих 5 кг. за месец, още не съм си ги върнала, а вече си ям повече от нормално :-D

snow__queen
10-01-2007, 05:41
Ми,аз мн пъти обяснявах,ама постоянно се намира някой да ме критикува :) Играех баскетбалл в САЩ и качих 16 кила,като се върнах,беше лятото,и се видях по бански и реших,че нещата не мога да ги оставя така хахаха.Започнах с шоколадова диета,с която НАТЪРТВАМ (че все ме критикуват за нея),не целях да отслабна,а да се отвратя от сладкото.Така и стана,7 дена ядох само шоколад и повече не исках,и да го виждам :) После започнах балансирана диета,която ми дава всичко,от което имам нужда,но в малки количества.Сутрин като станех,пиех зелен чай (Сание) и половин грейпрфрут,отивах да тренирам на плажа по близо 2 часа (но аз съм спортистка,вие може и по-малко),като се върна,задължително поне 30 мин след тренировката,защото,ако ядеш веднага,организмът не взима да разгражда каквото имаш излишно,ами само изядената на момента храна.Мецду яденията ядях само плодове и зеленчуци,на обяд ядях салата с риба тон или салата с пилешко месо,важно е да не е само салата.На всичко каквото ядях изтисквах лимон отгоре,защото помага за разграждането на мазнините.Вечер,плодова салата или просто някоя по лека салата.И точно преди лягане половин кофичка кисела мляко,от 0,1%. Аз тренирах и вечер по два часа,ама тва няма да ви го казвам,защото вие няма да ставате професионални спортисти хехехе :) Пожелавам ви успех :)

caRamelO_cHicA
10-01-2007, 07:50
аз не съм имала проблем с теглото винаги съм имала идеално тяло но имах период в който бях кяцила 1-2 килце стопих ги с една просто диета никакво сладко или мазно.Само плодове зеленцуци супи сокове и нетлъсто пилешко месо.Разбирасе и с много спорт като бягане сутрин скачане на важе гимнастика и фитнес.Понякога и плуване с аеробика и таебо.За щастие ми се е случвало само 1 и свърши в рамките на 2 семици сега ми е супер ям здравословно в буквалния смисъл и нямам проблеми

tItEufFf
10-01-2007, 09:19
Отслабнах с 5 кг - вагуст. Сега незнам колко съм :roll: По принцип избягвам да се меря на кантар....По-скоро се гледам в огледалто :wink:

viki_nt
10-01-2007, 10:05
kato malka bqh mnogo debela.v 4ti klas bqh okolo 50 kilograma.be6e mi pisnalo da mi se podigravat i se podlozih na edna mnogo stroga dieta.po4ti ni6to ne qdqh i otslabnah s 12kilograma.ot rqzkoto otslabvane edno 4e polu4ih dosta zdravoslovni problemi i vtoro4e mnogo burzo gi ka4ih posle.togava trugnah na fitness.ne svalqm kilogrami no se 4istq ot mazninite i izglezdam mnogo po dobre ot predi.

junk
10-01-2007, 12:45
преди доста време когато започнах по-сериозно да употребявам наркотици за около 4-5 дена свалих 5кг.. и така още си свалям и се чуфствам просто перфектно.е също така и върта пойове(и огнени..), което допълнително ми помага (: аа някой да не си помисли, че се друсам, за да отслабна.. не просто вметнах, че заради тфа отслабнах.. никога не съм имала нужда да отслабвам като се замисля..

Madness
10-01-2007, 13:18
Аз свалих десет кила с неядене...после ми писна...и пак си ги качих...тъпа работа

_BoSSy_
10-01-2007, 15:02
Ами качих се един ден на колелото с една приятелка и се извозихме до едно село на 15км разсояние от града в които живея.преди да тръгна бях 46кг. като се прибрах бях 44кг. Бая зор се видя нагоре,защото повечето от разсоянието което изминахме беше само байри..Свалих 2 кг за отрицателно време.По принцип никога не съм имала проблем с килата в момента съм 43кг и от месеци си седя на тях \:D/ Качвам по 1 кг само преди да ми доиде,защото ми се отваря бая апетита,но после веднага го губа с повечко тичане сутрин :-D

yoriko
03-04-2009, 23:01
аз лятото свалих 7 килца.Седях си по цял ден пред компа,държах хладилника празен,вечер към 8/9 часа отивах и си зимах един чипс и кола или сладолед нещо ей такова.. ии това беше

DessieQueen
03-05-2009, 07:20
Аз трябва да сваля 5-6 килца,нооо има проблем. Върховен мързел съм. Иии не ми се занимава с тренировки и т.н. . Някакви идеи..? :-o

Magichkaa_
03-05-2009, 15:04
Като бях бебе на 1-15 кг..
Майка казваше,че на година съм качвала по десет килограма.В 4-ти клас бях 50-55.В шести надебелях многоо..и в края на шести с една фр се уговорихме да ходиме да бягаме,да плуваме като цяло да спортуваме.Обаче това беше първата 1 седмица.После и двете отидохме у нас с се натъпкахме с шоколад :D От този ден си казах,че ще ям по-зравословно.Смисъл такъв,че няма да се тъпча прекалено много със сладко,хляб,тежки храни и т.н.За 3-4 месеца станах от 60 килограма на 51.Сега зимата ходих на екскурзия и като се върнах бях 49 кг илограма.
Сега,обаче пак почнах да се тъпча с прекалено много сладко..много го обичам..оф абе незнам как ще се огранича малко от сладкото :o Сега съм на 14 и съм около 49кг 163см.Има какво да се желае :)

Jamalska
03-05-2009, 15:06
Аз отслабнах от...нерви.Свалих повече от 6 кила щото хиич не ми се яде:(

pifiella
03-05-2009, 17:38
Аз отслабнах с 13 кг. за 3 месеца с здравословни храни и фитнес,тичане и т.н. :-) успех

Dark_Angel_F
03-05-2009, 17:42
Промених си режима на хранене и доста от храните , които ям. Също така освен каратето бягам или ходя на фитнес :) Отслабнах с около 3 килограма .

Sintya
03-05-2009, 19:03
Свалих много от шести клас... сега съм много добре, но искам да си дооформя коремчето... още 3 - 4 кг и ще съм супер! :)

ira90
03-05-2009, 19:12
Я кажете какво да ям ...сега точно нз на каква диета съм , смисъл храня се само с плодове и зеленчуци,супички,варен ориз или картофи,мюсли с фибри.Чай за отслабване ил зелен чай ... Какво друго мога да ям? Че не съм много наясно !!! Дайте някави предложения ???Моля!!! :( :( :( :( :-)

heroine
03-05-2009, 22:37
аз отслабнах с 6 килограма за 4 дни, бях болна и повръщах , ма т'ва беше лятото са пак съм ги качила :?

cherrypezz
03-06-2009, 07:56
Свалих 3 кила за 2 седмици с точковата диета и малко упражнения (тип Синди) и не съм ги качила.

gLypChenCee
03-06-2009, 09:28
Еми..Правя си доста дълги разходки с бърз ход .. Ям от всичко по малко .. И не ям тестено. :)

galu6a
03-07-2009, 09:04
в момента се опитвам да се ограничавам наблягам на солетите на плодовете малко пилешко и някви такива храни :)

3oPuTy
03-07-2009, 09:11
Я кажете какво да ям ...сега точно нз на каква диета съм , смисъл храня се само с плодове и зеленчуци,супички,варен ориз или картофи,мюсли с фибри.Чай за отслабване ил зелен чай ... Какво друго мога да ям? Че не съм много наясно !!! Дайте някави предложения ???Моля!!! :( :( :( :( :-)
А къде ти е месото?! :shock:
Хапвай пилешко филе и риба :)
И естествено наблягай МНОГО на водата :)

Darkkiss
03-07-2009, 16:05
аз па на седмица качвам по 2-3 паунда (мускули)

MentallyBlind
03-07-2009, 16:23
Свалих 18 кг за около 4 месеца с плуване и редовно бягане.

ira90
03-08-2009, 13:37
А къде ти е месото?! :shock:
Хапвай пилешко филе и риба :)
И естествено наблягай МНОГО на водата :)

Ами бяха ми казали да не ям никакво месо :( :( :( А от мюслито пълнее ли се ? Защото в някои форуми пише че не се пълнее, в други пък обратното и сега незнам да продължавам ли се храня с него или не?? :smt102 :smt102 :smt102 8-[

snow__queen
03-09-2009, 03:47
Meсото е важно при диети :)

colymoly
03-09-2009, 05:02
Хах, преди няколко години се бях подложила на драконовска диета, просто още се чудя как не се самоунищожих..
Имайки предвид, че тази диета продължи многооо дълго време..и в един момент бях на стъпка пред анорексията, просто ораганизма ми не искаше да приема храна...
Е, измъкнех се и аз не знам с какви сили..
Сега вече не правя диети, например това лято просто реших да променя начина си на хранене-като ям 3 пъти на ден без никаква храна в промеждуцаците и постигнах очевиден резултат 8-[
кажи какво ядеш обаче, всичко или само плодове, зеленчуци(които аз вече намразих и не искам да ям) ](*,)

inl0f4i
06-07-2009, 21:38
плс кажете нещо без зеленчуци :( адски ги мразя а всички диети са със зеленчуци :( бтв правя упражнения всеки ден,контролирам сладкото хляба и газираните напитки ама ефект няма :? :?

clever
06-07-2009, 23:10
плс кажете нещо без зеленчуци :( адски ги мразя а всички диети са със зеленчуци :( бтв правя упражнения всеки ден,контролирам сладкото хляба и газираните напитки ама ефект няма :? :?колко тежиш? и височина ??
колко искаш да свалиш?
не очаквай бързи резултати ;)

Sasha2k8
06-08-2009, 00:52
Аз като отслабнах, сиотслабнах от самосебе си - без диети, без упражнения. Просто си ми беше дошло времето явно. И свалих за не повече от 2 месеца 13 кг. И сега само си поддържам тялото с тичане от време на време като не ме мързи :grin: :grin: :grin:

Sunrisee
06-08-2009, 06:00
3, 4

KadifWerewolf
06-08-2009, 06:27
Не съм отслабнал :razz:

Madness
06-08-2009, 07:03
е намалих яденето и от миналата зима(май) съм минус 6-7 кила поне,ама през тва цялото време непрестанно качване,сваляне по кило-две.Та общо взето последните 2 месеца съм си свалила 5 кила и то почти без спорт,сега си ям и тичам :)

zero
06-08-2009, 07:41
За да станеш машина е нужно
- Ежедневно сутрешно бягане ! НА ГЛАДНО !
- Качествена храна ! Овесени ядки, чисто месо, яйца и др. ...
- Добро физическо натоварване (фитнес) !!!
- Преди лягане едни лицеви опори + коремни преси !
- Добра почивка !
- ВОЛЯ и търпение !!!

kuklichka_bg
06-08-2009, 08:37
С една диета. 8-) Нищо,че е вредена,свалям си кг и не ме барка. :) ++фитнес и тае бо

DimovB
06-08-2009, 09:16
Аз отслабнах с по-малко свинско и повече физическа активност.

vellvet
06-08-2009, 09:19
след нова година замених вечерята със натурални сокчета и така до преди месец.в началото на май си поръчах :
http://superhrani.dir.bg/_wm/pbasic/?df=156847&GDirId=7ecec18ae8275943487dcf4cb86b3e12

сега има нова подобрена формула още по ефективна.
Лошото при мен е че мн пътувах и не го пиех вс ден, и така пропуснах 6 7 дни.
Ако човек спортува ефекта е двоен, но аз нали съм мързелана правя упражнения от дъжд на вятър.
За 6 месеца отслабнах доста, но последния месец от както го пия съм свалила 3 килограма :)
Остана ми само да си стегна " любовните дръжки" те са м голям проблем :( ако можете да ми препоръчате упражнения за тази област ще съм благодарна :-)

clever
06-08-2009, 09:58
vellvet;поясни като на неграмотен кое наричане любовни дръжки :oops:
:lol: :lol: :razz:

pinki
06-08-2009, 10:42
vellvet;поясни като на неграмотен кое наричане любовни дръжки :oops:
:lol: :lol: :razz:
паласките = любовни дръжки

pinki
06-08-2009, 10:45
Преди 3 год отслабнах : спрях тестеното, бягах през ден и правех по някоя коремна като се сетя, хапвах повечко месо и салатки (6кг за месец)
Мин год отслабнах : Диетата на Дюкан (9кг), но я спрях по средата и си ги върнах килата на половина, ако бях продължила сега щях да съм като модел...както и да е.
Сега отслабвам : спрях тестеното, тичам по 3 пъти седмично, правя коремни отново като се сетя, хапвам сладко, но умерено ; и ако има салатка е добре дошла :)

inl0f4i
06-08-2009, 16:59
плс кажете нещо без зеленчуци :( адски ги мразя а всички диети са със зеленчуци :( бтв правя упражнения всеки ден,контролирам сладкото хляба и газираните напитки ама ефект няма :? :?колко тежиш? и височина ??
колко искаш да свалиш?

висока съм 160 а тежа 70 кг. бая е...

clever
06-08-2009, 17:10
колко искаш да свалиш?

висока съм 160 а тежа 70 кг. бая е...това ще помогне ))
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=253161

RiseGirl
06-08-2009, 17:12
аз съм -1 килограм, голяма радост, няма що :D

KillerAna
06-08-2009, 18:53
На ден правех секс по 5-6 пъти, 1 час плуване, ядях само за закуска, след което взимах лаксативи за да я повърна, 1 час бягане, 1 час колкоездене, цяла вечер по купони с разни танци манци и още много секс :grin: Свалих много с този режим миналото лято и смятам това лято пак да повторя, за да стана 27кг :P

bubblebabe
06-08-2009, 18:57
^^спри се бе
толкова си проста

KillerAna
06-08-2009, 19:04
^^спри се бе
толкова си проста Пък ти си много остър :lol:

Pepincetyy
06-08-2009, 19:07
KillerAna не си интересна :booooomb:
Аз отслабнах най-вече със спорт и спазвах хранителен режим.

bubblebabe
06-08-2009, 19:14
^^спри се бе
толкова си проста Пък ти си много остър :lol:трай бе, овца нетърпима

KillerAna
06-08-2009, 19:21
овца :razz: Добър опит пудел недорасъл за кастрене :lol:
Ок виждам, че ви дразня много затова обещавам, че ако ми кажете, че съм най-клющавото момиче на света, обещавам да се махна и да не пиша повече тука.

Ag
06-08-2009, 19:24
Ами не.Не си най-кльощавата на света.Хепи?

zai4ety13
06-08-2009, 19:38
Ще го направя заради всички свясни(за разлика от тебе) хора във форума и се надявам наистина да не пишеш повече...
Ти си най-най-най-клощавото момиче на света!
Доволна ли си?

Pepincetyy
06-08-2009, 19:43
Ок виждам, че ви дразня много затова обещавам, че ако ми кажете, че съм най-клющавото момиче на света, обещавам да се махна и да не пиша повече тука.
Ти си най-най-клющавото момиче на света!
Доволна?

inl0f4i
06-08-2009, 19:44
ти друга работа нямаш ли си :D айде стига си дразнила всички :?

Bianca
06-08-2009, 19:46
Ще го направя заради всички свясни(за разлика от тебе) хора във форума и се надявам наистина да не пишеш повече...
Доволна ли си?
Какво се правиш, бе?! Ти и тя сте един и същ човек, знам аз всичко. 8) Има си ИП-та за тази работа.
:-) :-) :-)
Ебати тъпата ебавка, честно.

Pepincetyy
06-08-2009, 19:52
Доволна ли си?
Какво се правиш, бе?! Ти и тя сте един и същ човек, знам аз всичко. 8) Има си ИП-та за тази работа.
:-) :-) :-)
Ебати тъпата ебавка, честно.
Верно ли са един и същ човек?

clever
06-08-2009, 20:03
Ок виждам, че ви дразня много затова обещавам, че ако ми кажете, че съм най-клющавото момиче на света, обещавам да се махна и да не пиша повече тука.ти си най-кльощавото момиче на Вселената!
айде спри да се заяждаш !!

inl0f4i
06-08-2009, 20:06
стига сте разваляли темата с глупости :( за момиче което си няма работа се прецака всичко тцтцтц

george19
06-08-2009, 21:01
4-5 кг. :)

grrrrr
06-29-2009, 19:58
ахаха разкриха те :D
апък и да ти го кажат пак няма да си най-клощавата :-P

Най-много да си повярваш и а си кажеш "а аз съм слаба" няма да ми пречи а изям 2 хамбургера неска и утре иии... :-)

Не съм спазвала диети и ако ми се наложи няма а спазвам,по скоро ще спортувам

PanaH
06-29-2009, 21:29
аз това лято съм започнала не диета ами големи ограничения от къ храна и се надявам едно 4-5 килца да смъкна... в края на лятото ще пиша евентуално ако има резултати :)

brokeninside13
06-29-2009, 21:53
фитнес и правилно хранене

p3rf3c7
06-30-2009, 08:43
Със скачане на въже,коремни преси,клякане,въртене на обръч, сутрин бягане,каране на колело.Също така и с правилно и здравословно хранене.
И тези упражнения - http://www.vbox7.com/play:c500421d

t1n4e7o
06-30-2009, 14:58
Много са ми интересни тези хлапетийки, които са 1.68 - 50 кг.. Хеле 14-15 гоишните. Абе за трепане сте бе деца! Къде ги видяхте тези сланини и дебелини, а? Аз съм на 18 и съм 1.68 и съм 62 кг и изобщо не се имам за дебела! Отслабнах 12 кг за 2-3 месеца със зравословно ханене и фитнес и от части с Дюкан --- > ето ме в момента http://www.impulse.bg/photos/by/3038335/view/18076934 , http://www.impulse.bg/photos/by/3038335/view/16869327 , http://www.impulse.bg/photos/by/3038335/view/17393794 , http://www.impulse.bg/photos/by/3038335/view/16330570 Интересно ми е аз след като на тези снимки съм 62-63 какви ли са тези дето са високи колкото мен и са 48-50 :D Луди хора.

buuu
06-30-2009, 15:04
emi as bqh na mn stroga dieta i svalih okolo 5-6 kg za 6 dena

mArMaLaDkA
06-30-2009, 17:27
t1n4e7o, на всеки килограмите различно му стоят. ;) Аз съм 1.63 и тежах последно някъде 52-3 кг, сега може и да съм отслабнала, не знам, не съм се теглила скоро. Мисълта ми е, че имам коремче. И то гадно коремче. Ако сваля 1-2 кг ще изчезне. Бягам ли, за да стопя мазнините в областта на корема, със сигурност ще сваля точно толкова - 1,2 кг, което си е перфектно, защото искам коремчето ми да е като дъска. Така че, всеки сам за себе си преценява. Вярно, че има и някои, които са пълни перфекционистки, направо маниачки и си докарват оттам разни анорексии и булимии, но пък и не са малко момичетата, които имат реална преценка за себе си.