View Full Version : мнение за LifeStyles
pitan4icata
09-29-2007, 20:55
abe vseki obsajda Durex,Sportex,no kakvo 6te kajate za lLifestyles?
dovolni li ste?spukvalili ste takav?priqtni li sa?koi sa po hubavi..?
koito polzva ili e polzval 6te se radvam da psodeli menieto si,za6toto mislq da gi probvame..6tot do sq samo durex(6tot nali sa nai sigurnite)am ami se 6te ne6to novo da opitami ..
Wrathchild
09-29-2007, 21:01
Ми аз лично не препоръчвам...
Един път с приятеля ми решихме да вземем Lifestyles Xtra Pleasure...
Нито той, нито аз усетихме нещо...
Добре де, аз усетих просто някаква гума... и нищо повече...
Абе гадни са, не бих пробвала втори път...
.. durex(6tot nali sa nai sigurnite)..
хах и кое им е най-сигурното?! Дюрексите също се късат ... стандартни презервативи .. с малко повече екстри и качество ..
Напоследък само Lifestyles ползвам, преди ползвах Дурекс - честно казано няма значение за мен. За късане, ако го поставиш правилно няма значение какъв е - и тези от 20ст вършат идеална работа. Така че взимай каквито искаш и не се притеснявай.
@Wrathchild - ми опитайте и някой друг вид Lifestyles - то да не е само Xtra Pleasure
Wrathchild
09-29-2007, 22:18
Напоследък само Lifestyles ползвам, преди ползвах Дурекс - честно казано няма значение за мен. За късане, ако го поставиш правилно няма значение какъв е - и тези от 20ст вършат идеална работа. Така че взимай каквито искаш и не се притеснявай.
@Wrathchild - ми опитайте и някой друг вид Lifestyles - то да не е само Xtra PleasureТочно за тва казах... не бих пробвала втори път (:
Не за друго, просто като се разочаровам 1 път от една марка и не взимам повече от нея... било то и друг вид...
Да да, това си е изцяло мой проблем, знам.
krem4et0
09-30-2007, 08:16
Много са добри. Харесват ми!
тези презервативите ми допадат. Пробвала съм различни марки, и LifeStyle не са по-лоши от всички други.
hamilcar
09-30-2007, 10:05
При мен се късат, не ги харесва.
kameliqbaby
09-30-2007, 10:22
Samo takiva polzvah predi.Nikoga ne mi se e kasal i bqh mnogo dovolna
Wrathchild
09-30-2007, 10:44
Аз пък никога не съм чувала LifeStyles да се къса :shock:
Между другото от към здравина няма как да не ги призная...
Спомням си,че се опитах да скъсам един и много се озорих :lol:
nelka_hubavelka
09-30-2007, 11:02
polzvala sam lifestyles dovolna sam no predpo4itam durex
a 6to se otnasq za zdravina-i durex sa mi se kasali vs zavisi ot postavqneto!ina4e nai- nesam dovolna ot sportex-mn sa gadni :smt019
ramaiana
09-30-2007, 11:32
Ползвам само такива вече.Не ми се е късал и ги чувствам перфектно.
marina star
09-30-2007, 11:53
abe vseki obsajda Durex,Sportex,no kakvo 6te kajate za lLifestyles?
dovolni li ste?spukvalili ste takav?priqtni li sa?koi sa po hubavi..?
koito polzva ili e polzval 6te se radvam da psodeli menieto si,za6toto mislq da gi probvame..6tot do sq samo durex(6tot nali sa nai sigurnite)am ami se 6te ne6to novo da opitami ..
ima vajna tema za prezarvativite 4eti tam