View Full Version : Несподелета любов
Здравейте, хора, аз сам нова тук ,но се надявам да срещна някой, който може да отговори на въпросите ми и да откликне на тревогите ми.
И сега по моят проблем: ](*,) влюбих се в сина на шефа на мама.Ходихме заедно на море .Там о6те от първа вечер се влюбих в него.Нотои е с 5 год. по- голям от мен.
:-s :smt007 [-( =P~ :|
Обикновено когато не съм виждала ,някой повече от седмица , дори да го харесвам - "любовта,,просто отминава,но сега не е така,не съм го виждалаповече от 3 седмици ,а още не мога да забравя усмивката му.[color=violet] :smt008
моля ви! help mi! Ще полудея!!!!!! ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) :smt010 :smt010 :smt010
Така...как разбираме, че любовта е несподелена преди да си му разкрила чувствата си?Не знаем!
Споделила ли си му какво чувстваш?
Аз бих те посъветвала да го направиш...пък, ако любовта ти е несподелена(пожелавам ти да не е)...няма начин....на сила хубост не става!
Enjoy_yourself
09-29-2007, 21:25
аз мисля че е по -добре да му кажеш за чувствата си , така нищо не губиш.. напълно възможно е и той да изпитва същото ;)
или пък не му казвай а му намекни че го харесваш , използвай някои от женските си хитринки =)
успех , стискам палци=)
КАЖИ МУ! само че първо се увери в чувствата си,за да не съжаляваш после! ;)
Съветче от мене:изчакай още мъничко,през това време разучи повече неща за него.А не после да се окаже че си се влюбила във външността му,а всъщност характера му изобщо да не ти допада!!!:)
ади стискам палци за тебе!!!!!! 4а0 и весело ;)
Wrathchild
09-29-2007, 21:39
Еми защо примерно не започнете да се виждате и да го докосваш уж неволно например...
И като се разделите да го прегърнеш и целунеш по бузата...
И виж как ще реагира и от там сама си прецени стъпките...
Нужно ли е всеки път да се изстрелва 'Ми аз те харесвам...'
Бе не знам.. аз например никога не бих издържала да си мълча..аама при тебе нещатата са малко шитнати .. нямате някси общи допирни точки и т н..ебаси най-малкото ходи по често при мама на работата току виж го срещнала.. в такова положение скайпове майпове си разменете .. почни чисто приятелски .. разпитай го гадже има ли си няма ли си .. и почвай да се ориентираш .. излезте така само .. ноо недей от нищото изведнъж да му изтърсиш : Ей братле влюбена съм в тебе .. момчетата ги плаши много тва ! [-X и успех \:D/
kazanovaa
09-29-2007, 21:46
Първо бъди сигурна в себе си и тогава вече може да му кажеш.И да ти разкажа малко от моята история аз бях влюбена в сина на учителката ми по литература...2 години не му казах нищо и накрая вече не издържах и му признах... :oops: След като съм признала той не се настрои лошо към мен а аз си мислех че дори ще ме обиди и т.н...А и не сме станали гаджета :smt010 ...А само приятели...
А сега...сега дори не си казваме едно здрасти! :smt010 :smt011 ](*,)
аиде успехи и умната :smt006
Така...как разбираме, че любовта е несподелена преди да си му разкрила чувствата си?Не знаем!По принцип чрез факти може да се разбере дали ЩЕ БЪДЕ :-D
е, така е...
но от нейната история разбрах, че кърпите им са били близо една до друга и са се къпали в едно море :roll:
ZaHaRcHe
09-29-2007, 22:03
така не бих отг на нито един от двата посочени отг..Защо ли ми.. зашото ако му призная че мн го обичам и там ала бала тем подобни той ше се надуе и..... прави съм тази грешки да кажа на някое момче съм го обичам и той започна да ми се праи на интересен и д ами праи номера и зн че го обичам и няма да го оставя
но секи човек е различен и постъпва различно
multiplus
09-29-2007, 22:13
iskam da vi razkaja kakvo mi se slu4i naskoro i da vi pomolq za pomosht za6toto sym v bezizhodica i problema mi edva li 6te nameri re6enie...
tova lqto sre6tnah myj koito sqkysh me haresa...v na4aloto go otbqgvah struvashe mi se mnogo otnesen i nepriqten,no edna ve4er kogato na moreto toi be6e edinstveniq 4ovek s kogoto moga da izlqza re6ih da se zabavlqvam s nego sled dalgite razgovori mi haresa sled koeto posledva edna 4udesna no6t i tyi kato tova be6e poslednata mi ve4er na moreto ne vlojih 4uvstva v tova(sqkysh) sled kato se privrah v moq grad poddarjahme vrazka toi se osmeli da kajee dumi kato "obi4am te" makar 4e znam 4e te sa lyja tyi kato toi ima mn dalga vrazka...nqkyde 8-9 god s dr jena(zabravih da spomena 4e toi e s 12 god po-golqm ot men) naskoro re65ih otnovo da otida tam pri nego sled nqkolko dni i no6ti prekarani otnovo zaedno re6ih 4e vyob6te ne gledam povyrhnostno na ne6tata i 4uvstvata mi sa po-dylboki ot kolkoto predpolagah sega otnovo se vyrnah v moq grad a toi pri priqtelkata si imam mn silni 4uvstva kym nego no sym sig 4e toi mn darji na polovinkata si,a az sym prosto lekata jena za nego ;(
iskam da vi razkaja kakvo mi se slu4i naskoro i da vi pomolq za pomosht za6toto sym v bezizhodica i problema mi edva li 6te nameri re6enie...
tova lqto sre6tnah myj koito sqkysh me haresa...v na4aloto go otbqgvah struvashe mi se mnogo otnesen i nepriqten,no edna ve4er kogato na moreto toi be6e edinstveniq 4ovek s kogoto moga da izlqza re6ih da se zabavlqvam s nego sled dalgite razgovori mi haresa sled koeto posledva edna 4udesna no6t i tyi kato tova be6e poslednata mi ve4er na moreto ne vlojih 4uvstva v tova(sqkysh) sled kato se privrah v moq grad poddarjahme vrazka toi se osmeli da kajee dumi kato "obi4am te" makar 4e znam 4e te sa lyja tyi kato toi ima mn dalga vrazka...nqkyde 8-9 god s dr jena(zabravih da spomena 4e toi e s 12 god po-golqm ot men) naskoro re65ih otnovo da otida tam pri nego sled nqkolko dni i no6ti prekarani otnovo zaedno re6ih 4e vyob6te ne gledam povyrhnostno na ne6tata i 4uvstvata mi sa po-dylboki ot kolkoto predpolagah sega otnovo se vyrnah v moq grad a toi pri priqtelkata si imam mn silni 4uvstva kym nego no sym sig 4e toi mn darji na polovinkata si,a az sym prosto lekata jena za nego ;(
Щом си сигурна, че държи на приятелката си(която за 9 години несъмнено е станала неизменна част от живота му) няма смисъл да се месиш...ще навредиш/нараниш не само на себе си, а и на други хора...
пп:можеше да пуснеш своя тема...
определено по-добрия вариянт е да споделиш чувствата си, стига да знаеш че този човек си заслужава..
определено по-добрия вариянт е да споделиш чувствата си, стига да знаеш че този човек си заслужава.. на по една бананова мелба за да можеш да му дръннеш чашата ( от мелба ) в главата
ако не ти харесва как върви разговора
А сина на шефа колко е голям?Има значение.
Аз ти предлагам да му кажеш, в смисъл ще ти стане по-добре и няма да се тормозиш той дали те харесва-по реакцията му може би ще разбереш.
Щом си сигурна, че държи на приятелката си(която за 9 години несъмнено е станала неизменна част от живота му) няма смисъл да се месиш...ще навредиш/нараниш не само на себе си, а и на други хора...
Съгласна съм !
multiplus
09-30-2007, 10:32
"Щом си сигурна, че държи на приятелката си(която за 9 години несъмнено е станала неизменна част от живота му) няма смисъл да се месиш...ще навредиш/нараниш не само на себе си, а и на други хора..."
da znam 4e e taka no mi e strashno trudno + toi postoqnno mi zvani i tarsi kontakt s men i ne znam kak 6te svar6i cqlata tazi istoriq[/quote]
Slave4You
09-30-2007, 10:34
емиии по принцип аз съм по срамежлива и не казвам на някой като си го харесам но пона4ало според мен трябва да се казва;)
"Щом си сигурна, че държи на приятелката си(която за 9 години несъмнено е станала неизменна част от живота му) няма смисъл да се месиш...ще навредиш/нараниш не само на себе си, а и на други хора..."
da znam 4e e taka no mi e strashno trudno + toi postoqnno mi zvani i tarsi kontakt s men i ne znam kak 6te svar6i cqlata tazi istoriq[/quote]
Нагонът е едно...склонността на мъжете към полигамия - друго...
Ти ще трябва да събереш смелост и да спреш да му отговаряш...