PDA

View Full Version : Несподелета любов

anji92
09-29-2007, 21:19
Здравейте, хора, аз сам нова тук ,но се надявам да срещна някой, който може да отговори на въпросите ми и да откликне на тревогите ми.
И сега по моят проблем: ](*,) влюбих се в сина на шефа на мама.Ходихме заедно на море .Там о6те от първа вечер се влюбих в него.Нотои е с 5 год. по- голям от мен.

:-s :smt007 [-( =P~ :|
Обикновено когато не съм виждала ,някой повече от седмица , дори да го харесвам - "любовта,,просто отминава,но сега не е така,не съм го виждалаповече от 3 седмици ,а още не мога да забравя усмивката му.[color=violet] :smt008

моля ви! help mi! Ще полудея!!!!!! ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) :smt010 :smt010 :smt010

Blab
09-29-2007, 21:22
Така...как разбираме, че любовта е несподелена преди да си му разкрила чувствата си?Не знаем!
Споделила ли си му какво чувстваш?
Аз бих те посъветвала да го направиш...пък, ако любовта ти е несподелена(пожелавам ти да не е)...няма начин....на сила хубост не става!

Enjoy_yourself
09-29-2007, 21:25
аз мисля че е по -добре да му кажеш за чувствата си , така нищо не губиш.. напълно възможно е и той да изпитва същото ;)
или пък не му казвай а му намекни че го харесваш , използвай някои от женските си хитринки =)
успех , стискам палци=)

GerSity
09-29-2007, 21:28
КАЖИ МУ! само че първо се увери в чувствата си,за да не съжаляваш после! ;)
Съветче от мене:изчакай още мъничко,през това време разучи повече неща за него.А не после да се окаже че си се влюбила във външността му,а всъщност характера му изобщо да не ти допада!!!:)
ади стискам палци за тебе!!!!!! 4а0 и весело ;)

Wrathchild
09-29-2007, 21:39
Еми защо примерно не започнете да се виждате и да го докосваш уж неволно например...
И като се разделите да го прегърнеш и целунеш по бузата...
И виж как ще реагира и от там сама си прецени стъпките...
Нужно ли е всеки път да се изстрелва 'Ми аз те харесвам...'

Carly
09-29-2007, 21:44
Бе не знам.. аз например никога не бих издържала да си мълча..аама при тебе нещатата са малко шитнати .. нямате някси общи допирни точки и т н..ебаси най-малкото ходи по често при мама на работата току виж го срещнала.. в такова положение скайпове майпове си разменете .. почни чисто приятелски .. разпитай го гадже има ли си няма ли си .. и почвай да се ориентираш .. излезте така само .. ноо недей от нищото изведнъж да му изтърсиш : Ей братле влюбена съм в тебе .. момчетата ги плаши много тва ! [-X и успех \:D/

kazanovaa
09-29-2007, 21:46
Първо бъди сигурна в себе си и тогава вече може да му кажеш.И да ти разкажа малко от моята история аз бях влюбена в сина на учителката ми по литература...2 години не му казах нищо и накрая вече не издържах и му признах... :oops: След като съм признала той не се настрои лошо към мен а аз си мислех че дори ще ме обиди и т.н...А и не сме станали гаджета :smt010 ...А само приятели...
А сега...сега дори не си казваме едно здрасти! :smt010 :smt011 ](*,)
аиде успехи и умната :smt006

Blab
09-29-2007, 21:54
Така...как разбираме, че любовта е несподелена преди да си му разкрила чувствата си?Не знаем!По принцип чрез факти може да се разбере дали ЩЕ БЪДЕ :-D
е, така е...
но от нейната история разбрах, че кърпите им са били близо една до друга и са се къпали в едно море :roll:

ZaHaRcHe
09-29-2007, 22:03
така не бих отг на нито един от двата посочени отг..Защо ли ми.. зашото ако му призная че мн го обичам и там ала бала тем подобни той ше се надуе и..... прави съм тази грешки да кажа на някое момче съм го обичам и той започна да ми се праи на интересен и д ами праи номера и зн че го обичам и няма да го оставя
но секи човек е различен и постъпва различно

multiplus
09-29-2007, 22:13
iskam da vi razkaja kakvo mi se slu4i naskoro i da vi pomolq za pomosht za6toto sym v bezizhodica i problema mi edva li 6te nameri re6enie...
tova lqto sre6tnah myj koito sqkysh me haresa...v na4aloto go otbqgvah struvashe mi se mnogo otnesen i nepriqten,no edna ve4er kogato na moreto toi be6e edinstveniq 4ovek s kogoto moga da izlqza re6ih da se zabavlqvam s nego sled dalgite razgovori mi haresa sled koeto posledva edna 4udesna no6t i tyi kato tova be6e poslednata mi ve4er na moreto ne vlojih 4uvstva v tova(sqkysh) sled kato se privrah v moq grad poddarjahme vrazka toi se osmeli da kajee dumi kato "obi4am te" makar 4e znam 4e te sa lyja tyi kato toi ima mn dalga vrazka...nqkyde 8-9 god s dr jena(zabravih da spomena 4e toi e s 12 god po-golqm ot men) naskoro re65ih otnovo da otida tam pri nego sled nqkolko dni i no6ti prekarani otnovo zaedno re6ih 4e vyob6te ne gledam povyrhnostno na ne6tata i 4uvstvata mi sa po-dylboki ot kolkoto predpolagah sega otnovo se vyrnah v moq grad a toi pri priqtelkata si imam mn silni 4uvstva kym nego no sym sig 4e toi mn darji na polovinkata si,a az sym prosto lekata jena za nego ;(

Blab
09-29-2007, 22:30
iskam da vi razkaja kakvo mi se slu4i naskoro i da vi pomolq za pomosht za6toto sym v bezizhodica i problema mi edva li 6te nameri re6enie...
tova lqto sre6tnah myj koito sqkysh me haresa...v na4aloto go otbqgvah struvashe mi se mnogo otnesen i nepriqten,no edna ve4er kogato na moreto toi be6e edinstveniq 4ovek s kogoto moga da izlqza re6ih da se zabavlqvam s nego sled dalgite razgovori mi haresa sled koeto posledva edna 4udesna no6t i tyi kato tova be6e poslednata mi ve4er na moreto ne vlojih 4uvstva v tova(sqkysh) sled kato se privrah v moq grad poddarjahme vrazka toi se osmeli da kajee dumi kato "obi4am te" makar 4e znam 4e te sa lyja tyi kato toi ima mn dalga vrazka...nqkyde 8-9 god s dr jena(zabravih da spomena 4e toi e s 12 god po-golqm ot men) naskoro re65ih otnovo da otida tam pri nego sled nqkolko dni i no6ti prekarani otnovo zaedno re6ih 4e vyob6te ne gledam povyrhnostno na ne6tata i 4uvstvata mi sa po-dylboki ot kolkoto predpolagah sega otnovo se vyrnah v moq grad a toi pri priqtelkata si imam mn silni 4uvstva kym nego no sym sig 4e toi mn darji na polovinkata si,a az sym prosto lekata jena za nego ;(
Щом си сигурна, че държи на приятелката си(която за 9 години несъмнено е станала неизменна част от живота му) няма смисъл да се месиш...ще навредиш/нараниш не само на себе си, а и на други хора...

пп:можеше да пуснеш своя тема...

ICED
09-29-2007, 23:41
определено по-добрия вариянт е да споделиш чувствата си, стига да знаеш че този човек си заслужава..

kael
09-29-2007, 23:43
определено по-добрия вариянт е да споделиш чувствата си, стига да знаеш че този човек си заслужава.. на по една бананова мелба за да можеш да му дръннеш чашата ( от мелба ) в главата
ако не ти харесва как върви разговора

koalka
09-30-2007, 06:44
А сина на шефа колко е голям?Има значение.
Аз ти предлагам да му кажеш, в смисъл ще ти стане по-добре и няма да се тормозиш той дали те харесва-по реакцията му може би ще разбереш.

freedom
09-30-2007, 06:55
Щом си сигурна, че държи на приятелката си(която за 9 години несъмнено е станала неизменна част от живота му) няма смисъл да се месиш...ще навредиш/нараниш не само на себе си, а и на други хора...

Съгласна съм !

multiplus
09-30-2007, 10:32
"Щом си сигурна, че държи на приятелката си(която за 9 години несъмнено е станала неизменна част от живота му) няма смисъл да се месиш...ще навредиш/нараниш не само на себе си, а и на други хора..."
da znam 4e e taka no mi e strashno trudno + toi postoqnno mi zvani i tarsi kontakt s men i ne znam kak 6te svar6i cqlata tazi istoriq[/quote]

Slave4You
09-30-2007, 10:34
емиии по принцип аз съм по срамежлива и не казвам на някой като си го харесам но пона4ало според мен трябва да се казва;)

Blab
09-30-2007, 11:14
"Щом си сигурна, че държи на приятелката си(която за 9 години несъмнено е станала неизменна част от живота му) няма смисъл да се месиш...ще навредиш/нараниш не само на себе си, а и на други хора..."
da znam 4e e taka no mi e strashno trudno + toi postoqnno mi zvani i tarsi kontakt s men i ne znam kak 6te svar6i cqlata tazi istoriq[/quote]
Нагонът е едно...склонността на мъжете към полигамия - друго...
Ти ще трябва да събереш смелост и да спреш да му отговаряш...