View Full Version : Какви презервативи като за 1ви път ?
Zna4i iskam da ppopitam kakfi prezervativi da si kupq za da go naprawq 1viq put ( 17 cm mi e penisa) 4udq se za6toto ima mn izbor i nz na koq marka da se spra ^^
FelisDirus
09-29-2007, 21:27
вземи си durex elite
латексови .. квито си харесаш .. не се препоръчват тези от 0.20лв
CuteBaby
09-29-2007, 21:36
За марка съм доволна от Durex-вече ти си избираш какъв модел точно,но ако и момичето е девствено е добре да не са релефни ;) Както казаха преди мен Durex Elite са добри и на мен много ми харесват Durex Tingle
Wrathchild
09-29-2007, 21:45
Durex, пък вече какъвто модел си избереш...
PaRty'GirL
09-29-2007, 22:22
durex opredeleno
ama ako iska6 moje i sportex no durex nai dobre
Взимай SPORTEX и си перкай \:D/
SPORTEX са ужасни. Недей.
inSane_baby
09-30-2007, 06:53
opredeleno markata da e DUREX!!! ve4e modela si izbira6 ti. az prepora4fam elite
krem4et0
09-30-2007, 07:27
Аз като не съм ползвала Durex, да не съм забременяла вече 3 пъти. Марката няма значение. Важното е да не са супер тънки или оребрени. Най-добре класически презерватив с повече лубрикант или просто такъв с лубрикант в опаковката!
вземи си durex elite
да те са хубави не съм ги ползвал но мой приятели нямат оплаквания
Mersi za otgovorite!Sprqx se na Durex Elite oba4e tam v temata za prezervativite gledam 4e 6te mi e golqm s 4 - 5 cm.problem li e tova dali nqma da se isxluzi ? :?
CuteBaby
09-30-2007, 12:05
Ами за дължина мисля че няма да е проблем..просто го развиваш по дължината на пениса и дори и да не се развие целия то си остава на края..малко неясно се изказах дано си ме разбрал
Като за първия път е добре презервативите да са стандартни, марката не е от значение. Аз препоръчвам спортекс от гледната точка на това, че имат пакетче лубрикант ако ви се наложи допълнително овлажняване.
За Дюрекс Елит няма да споря, защото съм силно предубедена към тях - един път използвах такъв и се скъса и после тичай за Постинор и стрес и... бля.
Факта, че презерватива е по-голям, не трябва да те тревожи. Трябва да се притесняваш ако е по-малък. Иначе нали знаеш, че презерватива се развива по дължината на пениса? Е, развиваш го доколкото дълго ти трябва, останалата част си остава неразвита и стои като пръстенче в основата на пениса. ;)