Влез

View Full Version : За тези,които са носили брекети!?

linka92
09-30-2007, 01:21
Здравейте!Нося от 2 год. брекети (само на горната челюст) и сега трябва да реша дали да си сложа и на долната,защото предната ми линия(м/у горните предни зъби и долните(как я обесних само.. :smt017 )) не съвпада.Та искам да ви попитам(тези,които сте носили или сте чували от приятели и т.н.) дали след дълго носене на брекетите стават петна на зъбите? :smt017 :smt012 :smt011

Много благодаря на всички за отговорите ви,наистина е много важно за мен!

П.С.Сега някои ще кажат защо питаш по форумите и т.н.!?Просто искам да разбера на др-те дали са им се получили такива петна,защото чух за тях и сега честно казано се двоумя дали да слагам и отдолу или да махам горните(тя зъболекарката така каза-или слагаш и долните или махаш горните) :roll:

Wrathchild
09-30-2007, 01:35
Не стават.
После най-много да ти останат следи от лепилото, ама като си измиеш веднъж зъбите и вече и това няма...
2 години бях с брекети, така че няма да се плашиш (:

fuckface
10-01-2007, 00:16
Ми аз па съм нямал! :-D

tItEufFf
10-01-2007, 09:20
Ами петна не остават, но могат да ти останат белези, ако не си спазвала елемнтарна хигиена :wink:

MusicIsTheKey
10-01-2007, 09:27
Не остават нито петна,нито лепило,нито нищо.

ПП: Твоят зъболекар е длъжен да изчисти лепилото от зъбите ти!

viki_nt
10-01-2007, 10:00
mislq 4e ne stavat.poprincip breketite sum 4uvala 4e se nosqt po malko vreme ot obiknovennite 6ini.az sum nosila 6ina okolo 3 godini i nqkoi mi kazvaha 4e 6inite ti razvalqt emaila.i naistina e taka za6toto na nqkoi ot zubite emaila mi e protrit