View Full Version : Имам някаква болест ...
Europeeco
09-30-2007, 09:06
С гаджето ми правихме секс за първи път и двамата. Направихме го даже 2 пъти. Обаче съм прихванал някаква болест, което е странно защото и двамата бяхме девствени :?
Не знам точно как да я опиша ... имам нещо като странни ... пъпки (или не знам как да го кажа) по главичката (като го оголя). Не ме боли при ориниране, обаче забелязах, че когато оринирам и се появява нещо бяло, което май не е сперма (как ще идва сперма като оринирам лол) и не мирише хубаво :?
Не мога да отида на лекар защото не мога да кажа на нашите! Те няма да ме разберат, казват, че съм малък и ако направя нещо тежко ми :( Аз не мисля, че на 15 съм малък обаче просто не мога и не мога да се разбера с тях! АКо им кажа и отида на лекар, те ще говорят със родителите на приятелката ми. Те иначе са печени. Не обаче знам как ще реагират, но най-вероятно ако това стане ще се разделя със нея, а аз не мога :(
За това ви моля да ми помогнете, като ако знаете какв е болестта да ми кажете и дали ще ми мине. Ние го правихме с презерватив, как е станало така не знам. Възможно ли е когато ми е лъскала да е била с мръсни ръце (което е почти невъзможно защото тя от тях дойде направо в нас)?
Благодаря на всички, които се опитат да ми помогнат!
Miracle-Heroe
09-30-2007, 09:31
6tom si go pravil s prezervativ bi trqbvalo vsi4ko da e nared, problema moje da idva ot samiq prezervativ, ako e bil star .. ili dedaznam ..
ами може да е инфекция или пък алергия към някоя от съставките на презерватива ,защото имам познат,който има такава алергия,но 2-та случая трябва да те види лекар или най-малкото варив аптеката и питаи
alkobalko
09-30-2007, 09:42
Използвахте ли презервативи?
Може да е някаква инфекция. Най-добре е да отидеш на лекар, колкото и да не ти се иска.
swords1010
09-30-2007, 09:46
Можеш да отидеш на лекар и без тях! Но защо, кажи им те трябва да знаят, ако ти се предпише някакво лечение, ще ти стане трудно да криеш. Имат правото да са информирани за здравословното ти състояние. :wink:
Europeeco
09-30-2007, 09:50
Да, с презерватив го правихме. Не мога да отида на лекар. Мисля, да изчакам малко време с надеждата само да ми мине :(
Надявам се още хора да изразят мнение по въпроса
swords1010
09-30-2007, 09:59
Да, с презерватив го правихме. Не мога да отида на лекар. Мисля, да изчакам малко време с надеждата само да ми мине :(
Надявам се още хора да изразят мнение по въпроса
Защо не можеш да отидеш на лекар? Как ще чакаш, щом се касае за здравето ти?
alkobalko
09-30-2007, 10:48
Не е задължително да казваш на родителите си, че ще отидеш на лекар. Вземи само направление от личния си лекар и готово. Не трябва да отлагаш, защото може да е нещо сериозно.
Europeeco
09-30-2007, 10:53
Щом сме били с презерватив, едва ли е нещо сериозно, нали? Какво може да ми стане?
Ще изчакам малко и дано ми минеее ;(
alkobalko
09-30-2007, 11:00
Никой не знае каква е причината и какво точно може да ти стане и в това е проблема. Да, може да ти мине и да не е нищо сериозно, но може и да е и да има последствия.
swords1010
09-30-2007, 11:27
Щом сме били с презерватив, едва ли е нещо сериозно, нали? Какво може да ми стане?
Ще изчакам малко и дано ми минеее ;(
Не ми обясни, защо ще чакаш !!! Страх те е да отидеш на лекар ли?
Schnitzer
09-30-2007, 11:47
Иди сам на лекар и не се излагаи на 15 си.Аз на 13 като бях ходих сам на лекар. :wink:
marina star
09-30-2007, 11:50
idi na lekar,ako ne iska6 da razberat rodite lite ti,nqma da razberat,spoko
CuteBaby
09-30-2007, 11:55
Иди сам на лекар,без да казваш на родтелите ти.Както каза Aleandra преди мен личния лекар ще ти даде направление за уролог и той вече ще ти каже какво е ;) успех и дано не нищо сериозно
Europeeco
09-30-2007, 11:55
Еми ... като гледам наистина няма друга възаможност. Ще отида на лекар и ако се окаже нещо серизоно, което трябва лечение ще кажа на майка ми.
Благодаря на всички!
Иначе все пак, има ли някой, който може да предположи каква може да е тази болест или е по-вероятно да е инфекция?
Schnitzer
09-30-2007, 11:58
Еми ... като гледам наистина няма друга възаможност. Ще отида на лекар и ако се окаже нещо серизоно, което трябва лечение ще кажа на майка ми.
Благодаря на всички!
Иначе все пак, има ли някой, който може да предположи каква може да е тази болест или е по-вероятно да е инфекция?Вероятноста някои тук да ти отговори в проценти е не повече от 5. :wink:
swords1010
09-30-2007, 12:17
Благодаря на всички!
Иначе все пак, има ли някой, който може да предположи каква може да е тази болест или е по-вероятно да е инфекция?Вероятноста някои тук да ти отговори в проценти е не повече от 5. :wink:
Прав е, никой не може да прецени какво е без да го види! :wink: