View Full Version : ПФууу,дилемите на любовта...
lilit_666
09-30-2007, 09:25
Значи какво да направя?
Аз харесвам него,той нея,а тя друг,който също я харесва,ама още не са тръгнали.Тя уж има приятел,ама...А моя човек го харесва и още една,ама той нещо май не и е навит.Тази,която той харесва е доста разкрепостена.Не смятам,че е по-хубава от мен.Не мисля да му кажа за чувствата си,защото няма да мога да го гледам в очите чак до 13 клас.
Да се откажа ли,за да не страдам? :smt010
mechtaq_za_teb
09-30-2007, 09:39
Според мен ако не му кажеш пак ще страдаш,защото няма да знаеш какво мисли по въпроса.Не знам... :? Гадна ситуация,пък и харесва друго момиче.Бе кажи му пък да става каквото ще.Поне ще знаеш,че си опитала всичко възможно.Не се отказвай толкова лесно!Успех!
не му казвай няма смисъл такива любовни многоъгълници ( въртележки ) са много кофти намери си някой който ще потърси първо теб а не като алтернатива на някоя друга
MiMcHeToOo
09-30-2007, 09:47
не му казвай няма смисъл такива любовни многоъгълници ( въртележки ) са много кофти намери си някой който ще потърси първо теб а не като алтернатива на някоя друга
+1
HePeAJIeH
09-30-2007, 09:47
От цялата работа ништо не разбрах но жсе пак му признаи чувствата си
Тва твойто голяма сапунка, бе :!: Давай го малко по спокойно и нещата ше се оправат :roll:
lilit_666
09-30-2007, 10:03
Тва твойто голяма сапунка, бе :!: Давай го малко по спокойно и нещата ше се оправат :roll:
В смисъл???
Wrathchild
09-30-2007, 10:37
В смисъл???Прекия.
Забрави го.
Откажи се, явно не те харесва, за какво ще си губиш времето.