PDA

View Full Version : трудна любов

multiplus
09-30-2007, 10:37
iskam da vi razkaja kakvo mi se slu4i naskoro i da vi pomolq za pomosht za6toto sym v bezizhodica i problema mi edva li 6te nameri re6enie...
tova lqto sre6tnah myj koito sqkysh me haresa...v na4aloto go otbqgvah struvashe mi se mnogo otnesen i nepriqten,no edna ve4er kogato na moreto toi be6e edinstveniq 4ovek s kogoto moga da izlqza re6ih da se zabavlqvam s nego sled dalgite razgovori mi haresa sled koeto posledva edna 4udesna no6t i tyi kato tova be6e poslednata mi ve4er na moreto ne vlojih 4uvstva v tova(sqkysh) sled kato se privrah v moq grad poddarjahme vrazka toi se osmeli da kajee dumi kato "obi4am te" makar 4e znam 4e te sa lyja tyi kato toi ima mn dalga vrazka...nqkyde 8-9 god s dr jena(zabravih da spomena 4e toi e s 12 god po-golqm ot men) naskoro re65ih otnovo da otida tam pri nego sled nqkolko dni i no6ti prekarani otnovo zaedno re6ih 4e vyob6te ne gledam povyrhnostno na ne6tata i 4uvstvata mi sa po-dylboki ot kolkoto predpolagah sega otnovo se vyrnah v moq grad a toi pri priqtelkata si imam mn silni 4uvstva kym nego no sym sig 4e toi mn darji na polovinkata si,a az sym prosto lekata jena za nego ;(

Wrathchild
09-30-2007, 10:40
Еми спри да му ходиш по гъза бе...
Е, освен ако не искаш да те изпраска 1 път и да те зареже.
Спри да се виждаш с него и си намери някой на твоята възраст. Баси...

kael
09-30-2007, 10:42
той е с 12 по голям от теб а ти на колко си ?!? ( чсно казано тоя те ползва само за секс май )

VerryBerry
09-30-2007, 10:43
6tom toi ima dalga vrazka s druga ,ne si struva da se zanimava6 s nego..toi te ima samo ei taka..za zabavlenie..ako naistina te obi4a5e 6te6e da q napusne..vij,ostavi go i potarsi drug

multiplus
09-30-2007, 10:46
6te6e mi se da be6e tolkova lesno da priklu4a vsqkykvi vrazki s nego i vse si kazvam 4e nqma da vdigam tel no ne moga

koalka
09-30-2007, 10:47
Грешка е било, че сте се видяли пак, защото чувствата ти са се засилили, а той търси просто развлечение.Е, и хубаво е, че не си повярвала на думите му, защото, ако има връзка с жена 8-9 години значи има защо и просто ей така не може да каже "обичам те".То може, но дали ще е истина.
Според мен трябва да престанете да се виждате, защото това само ще ти навреди.Той може да те харесва, да иска да правите секс, обаче ти влагаш чувства и накрая ще се откаже, че той не иска да се виждате, а ти си хлътнала...

suantito
09-30-2007, 10:48
Поредното наивно омиче..... според мен трябва да си благодарна че не те е "изпраскал" . Какво си мислите че има някаква възможност човек с 12 години по голям от вас ще иска да бъде с тебе и ще си зареже гаджето? Заеби го! намери си някое момче което ще държи на теб и ще те уважава.

kael
09-30-2007, 10:49
с две думи била си прее*ана и после нае*ана

multiplus
09-30-2007, 10:57
ne znam kakvo da kaja,toi postoqnno mi govori hubavi dumi za 4uvstvata si az ne znam dali da mu vqrvam ili ne...6te mi se da sym v glavata mu da znam kakvo misli naistina

kael
09-30-2007, 10:59
ne znam kakvo da kaja,toi postoqnno mi govori hubavi dumi za 4uvstvata si az ne znam dali da mu vqrvam ili ne...6te mi se da sym v glavata mu da znam kakvo misli naistina
той и хитлер е говорил хубави думи :lol:

suantito
09-30-2007, 11:03
Абе той да не е някой депотат :-k

Wrathchild
09-30-2007, 11:06
6te6e mi se da be6e tolkova lesno da priklu4a vsqkykvi vrazki s nego i vse si kazvam 4e nqma da vdigam tel no ne mogaНапротив, не искаш.
Нещо като 'не мога да не му звъня (примерно) просто няма...

multiplus
09-30-2007, 11:10
mislq da priema 4e s kraq na lqtoto vsi4ko e svar6ilo i vseki pyt si kazvam nqma da mu vdigam nqma da kontaktuvam s nego i kato mi zvanne si kazvam za posledno

suantito
09-30-2007, 11:11
mislq da priema 4e s kraq na lqtoto vsi4ko e svar6ilo i vseki pyt si kazvam nqma da mu vdigam nqma da kontaktuvam s nego i kato mi zvanne si kazvam za posledno
За това трябва да имаш силна воля.

multiplus
09-30-2007, 11:14
imah silna volq,no ve4e 4ak se mrazq za tova 4e 4ast ot men daje ne iska da go zae*e

EvilBrunette
09-30-2007, 11:22
iskam da vi razkaja kakvo mi se slu4i naskoro i da vi pomolq za pomosht za6toto sym v bezizhodica i problema mi edva li 6te nameri re6enie...
tova lqto sre6tnah myj koito sqkysh me haresa...v na4aloto go otbqgvah struvashe mi se mnogo otnesen i nepriqten,no edna ve4er kogato na moreto toi be6e edinstveniq 4ovek s kogoto moga da izlqza re6ih da se zabavlqvam s nego sled dalgite razgovori mi haresa sled koeto posledva edna 4udesna no6t i tyi kato tova be6e poslednata mi ve4er na moreto ne vlojih 4uvstva v tova(sqkysh) sled kato se privrah v moq grad poddarjahme vrazka toi se osmeli da kajee dumi kato "obi4am te" makar 4e znam 4e te sa lyja tyi kato toi ima mn dalga vrazka...nqkyde 8-9 god s dr jena(zabravih da spomena 4e toi e s 12 god po-golqm ot men) naskoro re65ih otnovo da otida tam pri nego sled nqkolko dni i no6ti prekarani otnovo zaedno re6ih 4e vyob6te ne gledam povyrhnostno na ne6tata i 4uvstvata mi sa po-dylboki ot kolkoto predpolagah sega otnovo se vyrnah v moq grad a toi pri priqtelkata si imam mn silni 4uvstva kym nego no sym sig 4e toi mn darji na polovinkata si,a az sym prosto lekata jena za nego ;(
Уаау, успя да ни разкажеш всичко в едно изречение! :shock:
По темата:
Аз лично не си падам по връзки с по-дърти ( в смисъл 12 години нииикък не са малко). Та, 1-во - наи-вероятно те използва. И 2-ро - ти си си виновна. Не е трябвало да достигате до интимни отношения, след като знаеш, че нищо няма да се получи. Единственто, което според мен можеш и трябва да направиш, е да си намериш някой друг. (за предпочитане в твоя град)

tuka6na
09-30-2007, 12:04
Поредното наивно омиче..... според мен трябва да си благодарна че не те е "изпраскал" . Какво си мислите че има някаква възможност човек с 12 години по голям от вас ще иска да бъде с тебе и ще си зареже гаджето? Заеби го! намери си някое момче което ще държи на теб и ще те уважава.
И защо годините да са пречка.Знаеш ли такива изказвания ме карат да се смея сама.Сетих се случка тази тедмица в бара-две от колежките ми на стабилна възраст ме смаяха с разговор за една младичка новобранка и изказвания от типа 'мен не ми е за друго ,ами ,че той само си играе с нея ,а малката се филмира.'А после се оказа ,че въпросната 'малка ' колежка буквално взела мъжа на една от двете. :lol: :wink: Стига обяснявала на момичето ,че няма начин.Има и вие добре го знаете :twisted: Не казвам сега да се занатискаш да взимаш мъжа за себе си,просто не потдискай чувствата си,а ако може нещо да стане между вас,то повярвай-вероятно ще стане :wink:

multiplus
09-30-2007, 12:19
И защо годините да са пречка.Знаеш ли такива изказвания ме карат да се смея сама.Сетих се случка тази тедмица в бара-две от колежките ми на стабилна възраст ме смаяха с разговор за една младичка новобранка и изказвания от типа 'мен не ми е за друго ,ами ,че той само си играе с нея ,а малката се филмира.'А после се оказа ,че въпросната 'малка ' колежка буквално взела мъжа на една от двете. :lol: :wink: Стига обяснявала на момичето ,че няма начин.Има и вие добре го знаете :twisted: Не казвам сега да се занатискаш да взимаш мъжа за себе си,просто не потдискай чувствата си,а ако може нещо да стане между вас,то повярвай-вероятно ще стане :wink: [/quote]
4estno da ti kaja stra6no mn me okurajavash za6toto ponqkoga si mislq za6to pyk naistina da nqma 4uvstva kym men

tuka6na
09-30-2007, 12:34
Ми така де.Страшно много хора ми се чудят.Имам приятел от доста годинки вече..И понякога се чудя дали не е възможно да си хване някоя малка мацка и ... :-s И чесно казано-гадно се чувствам за момент.И точно за това сега като чета темата ,нормално би било да видя себе си на мястото на неговата жена и без да се замислям да ти кажа нещо от сорта на 'няма как да стане,малка си и той те използва'. :-s Е да ама не-убедила съм се ,че всичко е възможно,и изобщо не бих се учудила ,ако обстоятелствата се развият в твоя полза.

:smt011 колко съм ужасна, :twisted:

multiplus
09-30-2007, 12:46
az sy6to se postavqm na neino mqsto i mi stava gadno,pyk i znam 4e te ne se vijdat mn 4esto makar 4e do kolkoto znam jiveqt zaedno toi raboti na dr mqsto i po4ti ne se pribira tq sa6to

tuka6na
09-30-2007, 12:59
знам ли...
Гледам да не излезне пак съвет от сорта 'мани я,взимай го'...ама... :lol:
Просто не те съветвам да оставиш нещата така,ако мислиш ,че ще си щастлива с този човек.

multiplus
09-30-2007, 13:12
nqma da zadvijvam ne6tata s palna sila no moje bi 6te se ostavq po te4enieto 6te mu vdigam kogato mu zvani no nqma da treperq da mu zvanq i da go tarsq da proverq kolko mu puka za mene i dokoga 6te ima nervi da me tarsi ako skoro spre zna4i ne sym ni6to za nego no ako prodylji qvno naistina ima ne6to

sLaDkA_GrEsHkA
09-30-2007, 22:24
hmmm spored men prosto si hlutnala po nego za6toto e razli4en i privlekatelen, ot dr grad e i ima priqtelka taka da se kaje e "zabranen" ... a seki iska da ima zabranenoto nali se se6ta6 ;) radvai se 4e e zabival gotin tip no ne vlagai 4uvstva ... nai dobroto koeto moje6 da napravi6 v slu4aq e da razdeli6 hora koito sa bili zaedno i sa si imali doverie blizo desetiletie..... ti precenqva6 dali si zaslujava

multiplus
09-30-2007, 23:01
napalno razbiram savetite vi da si namerq drug no 6te mi e mn trudno da go zabravq plus tova dori i da tragna s drug 6te mislq otnovo za nego i nqma da e nikak korektno kym mom4eto,makar 4e sega ne e korektno kym negovata priqtelka

MiMcHeToOo
09-30-2007, 23:07
Ми така де.Страшно много хора ми се чудят.Имам приятел от доста годинки вече..И понякога се чудя дали не е възможно да си хване някоя малка мацка и ... :-s И чесно казано-гадно се чувствам за момент.И точно за това сега като чета темата ,нормално би било да видя себе си на мястото на неговата жена и без да се замислям да ти кажа нещо от сорта на 'няма как да стане,малка си и той те използва'. :-s Е да ама не-убедила съм се ,че всичко е възможно,и изобщо не бих се учудила ,ако обстоятелствата се развият в твоя полза.

:smt011 колко съм ужасна, :twisted:

според мен пък не си ужасна :wink: оптимистка си - +1 за мненията ти, съгласна съм с теб напълно :wink:

sweety_blondy
10-01-2007, 15:21
Един съвет : не се занимавай с заети мъже , особенно ако са женени , само проблеми можеш да си навлечеш :smt011

Lapin
10-01-2007, 15:24
Един съвет : не се занимавай с заети мъже , особенно ако са женени , само проблеми можеш да си навлечеш :smt011

така е просто го заеби забарави за негоо !!! хем си има сериозна връзка и пак му се навираш в гъза

ЗАБРАВИ ГО :wink:

IKisseDAGirL
10-01-2007, 15:35
Никога не можеш да знаеш какво ще се случи, докато не го изживееш. Просто съм се убедила в това.
Забравете ги тия ясновидски истории :wink:

Изказвания от рода на "той ще направи еди-какво-си, а пък ти на края... еди-що-си..." са напълно безполезни. Това, че в повечето случаи обстоятелствата се стичат по определен начин, не означава, че е правило без изключения.

Той и на мен ми повтаряха "зае*и го, 'щото от тебе иска само едно", "няма смисъл да се занимаваш, че само ти ще си набутаната после" и тем подобни, ама само с приказките си останаха.
На края гледаха зяпнали... всъщност краят така и не е дошъл :)
Не че историите ни са едно към едно, но имат някаква прилика.

flowerlina
10-01-2007, 16:24
Трябва да имаш много силна воля и сама да си наложиш да го забравиш

monityY
10-01-2007, 16:29
като държи на приятелката си 6то и изневери? я си представи 4е ве4е му е омръзнала (което е напълно нормално за 9 години връзка...) така4е..той може да иска не6то по сериозно от теб,замисляла ли си се?я поговори с него и си изяснете не6тата..тогава ве4е 6те знае6 има ли смисъл да му ходи6 по гъза или НЕ... :wink:

multiplus
10-01-2007, 16:47
znam 4e trqbva da postavq tozi vapros za izqsnqvane na otnosheniqta no ne iskam izvednyj malko po malko izvli4am informaciq ot nego i sqkysh e v moq polza no nz

suantito
10-01-2007, 17:48
Ех... като гледам заглавието "Трудна любов" тя ако беше лесна тоя фором щеше да е безсмислен...

multiplus
10-02-2007, 11:46
za pryv pyt postavqm nova tema vyv forum...i mislq 4e tezi ne6ta ne sa nai vajnite