View Full Version : трудна любов
multiplus
09-30-2007, 10:37
iskam da vi razkaja kakvo mi se slu4i naskoro i da vi pomolq za pomosht za6toto sym v bezizhodica i problema mi edva li 6te nameri re6enie...
tova lqto sre6tnah myj koito sqkysh me haresa...v na4aloto go otbqgvah struvashe mi se mnogo otnesen i nepriqten,no edna ve4er kogato na moreto toi be6e edinstveniq 4ovek s kogoto moga da izlqza re6ih da se zabavlqvam s nego sled dalgite razgovori mi haresa sled koeto posledva edna 4udesna no6t i tyi kato tova be6e poslednata mi ve4er na moreto ne vlojih 4uvstva v tova(sqkysh) sled kato se privrah v moq grad poddarjahme vrazka toi se osmeli da kajee dumi kato "obi4am te" makar 4e znam 4e te sa lyja tyi kato toi ima mn dalga vrazka...nqkyde 8-9 god s dr jena(zabravih da spomena 4e toi e s 12 god po-golqm ot men) naskoro re65ih otnovo da otida tam pri nego sled nqkolko dni i no6ti prekarani otnovo zaedno re6ih 4e vyob6te ne gledam povyrhnostno na ne6tata i 4uvstvata mi sa po-dylboki ot kolkoto predpolagah sega otnovo se vyrnah v moq grad a toi pri priqtelkata si imam mn silni 4uvstva kym nego no sym sig 4e toi mn darji na polovinkata si,a az sym prosto lekata jena za nego ;(
Wrathchild
09-30-2007, 10:40
Еми спри да му ходиш по гъза бе...
Е, освен ако не искаш да те изпраска 1 път и да те зареже.
Спри да се виждаш с него и си намери някой на твоята възраст. Баси...
той е с 12 по голям от теб а ти на колко си ?!? ( чсно казано тоя те ползва само за секс май )
VerryBerry
09-30-2007, 10:43
6tom toi ima dalga vrazka s druga ,ne si struva da se zanimava6 s nego..toi te ima samo ei taka..za zabavlenie..ako naistina te obi4a5e 6te6e da q napusne..vij,ostavi go i potarsi drug
multiplus
09-30-2007, 10:46
6te6e mi se da be6e tolkova lesno da priklu4a vsqkykvi vrazki s nego i vse si kazvam 4e nqma da vdigam tel no ne moga
Грешка е било, че сте се видяли пак, защото чувствата ти са се засилили, а той търси просто развлечение.Е, и хубаво е, че не си повярвала на думите му, защото, ако има връзка с жена 8-9 години значи има защо и просто ей така не може да каже "обичам те".То може, но дали ще е истина.
Според мен трябва да престанете да се виждате, защото това само ще ти навреди.Той може да те харесва, да иска да правите секс, обаче ти влагаш чувства и накрая ще се откаже, че той не иска да се виждате, а ти си хлътнала...
suantito
09-30-2007, 10:48
Поредното наивно омиче..... според мен трябва да си благодарна че не те е "изпраскал" . Какво си мислите че има някаква възможност човек с 12 години по голям от вас ще иска да бъде с тебе и ще си зареже гаджето? Заеби го! намери си някое момче което ще държи на теб и ще те уважава.
с две думи била си прее*ана и после нае*ана
multiplus
09-30-2007, 10:57
ne znam kakvo da kaja,toi postoqnno mi govori hubavi dumi za 4uvstvata si az ne znam dali da mu vqrvam ili ne...6te mi se da sym v glavata mu da znam kakvo misli naistina
ne znam kakvo da kaja,toi postoqnno mi govori hubavi dumi za 4uvstvata si az ne znam dali da mu vqrvam ili ne...6te mi se da sym v glavata mu da znam kakvo misli naistina
той и хитлер е говорил хубави думи :lol:
suantito
09-30-2007, 11:03
Абе той да не е някой депотат :-k
Wrathchild
09-30-2007, 11:06
6te6e mi se da be6e tolkova lesno da priklu4a vsqkykvi vrazki s nego i vse si kazvam 4e nqma da vdigam tel no ne mogaНапротив, не искаш.
Нещо като 'не мога да не му звъня (примерно) просто няма...
multiplus
09-30-2007, 11:10
mislq da priema 4e s kraq na lqtoto vsi4ko e svar6ilo i vseki pyt si kazvam nqma da mu vdigam nqma da kontaktuvam s nego i kato mi zvanne si kazvam za posledno
suantito
09-30-2007, 11:11
mislq da priema 4e s kraq na lqtoto vsi4ko e svar6ilo i vseki pyt si kazvam nqma da mu vdigam nqma da kontaktuvam s nego i kato mi zvanne si kazvam za posledno
За това трябва да имаш силна воля.
multiplus
09-30-2007, 11:14
imah silna volq,no ve4e 4ak se mrazq za tova 4e 4ast ot men daje ne iska da go zae*e
EvilBrunette
09-30-2007, 11:22
iskam da vi razkaja kakvo mi se slu4i naskoro i da vi pomolq za pomosht za6toto sym v bezizhodica i problema mi edva li 6te nameri re6enie...
tova lqto sre6tnah myj koito sqkysh me haresa...v na4aloto go otbqgvah struvashe mi se mnogo otnesen i nepriqten,no edna ve4er kogato na moreto toi be6e edinstveniq 4ovek s kogoto moga da izlqza re6ih da se zabavlqvam s nego sled dalgite razgovori mi haresa sled koeto posledva edna 4udesna no6t i tyi kato tova be6e poslednata mi ve4er na moreto ne vlojih 4uvstva v tova(sqkysh) sled kato se privrah v moq grad poddarjahme vrazka toi se osmeli da kajee dumi kato "obi4am te" makar 4e znam 4e te sa lyja tyi kato toi ima mn dalga vrazka...nqkyde 8-9 god s dr jena(zabravih da spomena 4e toi e s 12 god po-golqm ot men) naskoro re65ih otnovo da otida tam pri nego sled nqkolko dni i no6ti prekarani otnovo zaedno re6ih 4e vyob6te ne gledam povyrhnostno na ne6tata i 4uvstvata mi sa po-dylboki ot kolkoto predpolagah sega otnovo se vyrnah v moq grad a toi pri priqtelkata si imam mn silni 4uvstva kym nego no sym sig 4e toi mn darji na polovinkata si,a az sym prosto lekata jena za nego ;(
Уаау, успя да ни разкажеш всичко в едно изречение! :shock:
По темата:
Аз лично не си падам по връзки с по-дърти ( в смисъл 12 години нииикък не са малко). Та, 1-во - наи-вероятно те използва. И 2-ро - ти си си виновна. Не е трябвало да достигате до интимни отношения, след като знаеш, че нищо няма да се получи. Единственто, което според мен можеш и трябва да направиш, е да си намериш някой друг. (за предпочитане в твоя град)
Поредното наивно омиче..... според мен трябва да си благодарна че не те е "изпраскал" . Какво си мислите че има някаква възможност човек с 12 години по голям от вас ще иска да бъде с тебе и ще си зареже гаджето? Заеби го! намери си някое момче което ще държи на теб и ще те уважава.
И защо годините да са пречка.Знаеш ли такива изказвания ме карат да се смея сама.Сетих се случка тази тедмица в бара-две от колежките ми на стабилна възраст ме смаяха с разговор за една младичка новобранка и изказвания от типа 'мен не ми е за друго ,ами ,че той само си играе с нея ,а малката се филмира.'А после се оказа ,че въпросната 'малка ' колежка буквално взела мъжа на една от двете. :lol: :wink: Стига обяснявала на момичето ,че няма начин.Има и вие добре го знаете :twisted: Не казвам сега да се занатискаш да взимаш мъжа за себе си,просто не потдискай чувствата си,а ако може нещо да стане между вас,то повярвай-вероятно ще стане :wink:
multiplus
09-30-2007, 12:19
И защо годините да са пречка.Знаеш ли такива изказвания ме карат да се смея сама.Сетих се случка тази тедмица в бара-две от колежките ми на стабилна възраст ме смаяха с разговор за една младичка новобранка и изказвания от типа 'мен не ми е за друго ,ами ,че той само си играе с нея ,а малката се филмира.'А после се оказа ,че въпросната 'малка ' колежка буквално взела мъжа на една от двете. :lol: :wink: Стига обяснявала на момичето ,че няма начин.Има и вие добре го знаете :twisted: Не казвам сега да се занатискаш да взимаш мъжа за себе си,просто не потдискай чувствата си,а ако може нещо да стане между вас,то повярвай-вероятно ще стане :wink: [/quote]
4estno da ti kaja stra6no mn me okurajavash za6toto ponqkoga si mislq za6to pyk naistina da nqma 4uvstva kym men
Ми така де.Страшно много хора ми се чудят.Имам приятел от доста годинки вече..И понякога се чудя дали не е възможно да си хване някоя малка мацка и ... :-s И чесно казано-гадно се чувствам за момент.И точно за това сега като чета темата ,нормално би било да видя себе си на мястото на неговата жена и без да се замислям да ти кажа нещо от сорта на 'няма как да стане,малка си и той те използва'. :-s Е да ама не-убедила съм се ,че всичко е възможно,и изобщо не бих се учудила ,ако обстоятелствата се развият в твоя полза.
:smt011 колко съм ужасна, :twisted:
multiplus
09-30-2007, 12:46
az sy6to se postavqm na neino mqsto i mi stava gadno,pyk i znam 4e te ne se vijdat mn 4esto makar 4e do kolkoto znam jiveqt zaedno toi raboti na dr mqsto i po4ti ne se pribira tq sa6to
знам ли...
Гледам да не излезне пак съвет от сорта 'мани я,взимай го'...ама... :lol:
Просто не те съветвам да оставиш нещата така,ако мислиш ,че ще си щастлива с този човек.
multiplus
09-30-2007, 13:12
nqma da zadvijvam ne6tata s palna sila no moje bi 6te se ostavq po te4enieto 6te mu vdigam kogato mu zvani no nqma da treperq da mu zvanq i da go tarsq da proverq kolko mu puka za mene i dokoga 6te ima nervi da me tarsi ako skoro spre zna4i ne sym ni6to za nego no ako prodylji qvno naistina ima ne6to
sLaDkA_GrEsHkA
09-30-2007, 22:24
hmmm spored men prosto si hlutnala po nego za6toto e razli4en i privlekatelen, ot dr grad e i ima priqtelka taka da se kaje e "zabranen" ... a seki iska da ima zabranenoto nali se se6ta6 ;) radvai se 4e e zabival gotin tip no ne vlagai 4uvstva ... nai dobroto koeto moje6 da napravi6 v slu4aq e da razdeli6 hora koito sa bili zaedno i sa si imali doverie blizo desetiletie..... ti precenqva6 dali si zaslujava
multiplus
09-30-2007, 23:01
napalno razbiram savetite vi da si namerq drug no 6te mi e mn trudno da go zabravq plus tova dori i da tragna s drug 6te mislq otnovo za nego i nqma da e nikak korektno kym mom4eto,makar 4e sega ne e korektno kym negovata priqtelka
MiMcHeToOo
09-30-2007, 23:07
Ми така де.Страшно много хора ми се чудят.Имам приятел от доста годинки вече..И понякога се чудя дали не е възможно да си хване някоя малка мацка и ... :-s И чесно казано-гадно се чувствам за момент.И точно за това сега като чета темата ,нормално би било да видя себе си на мястото на неговата жена и без да се замислям да ти кажа нещо от сорта на 'няма как да стане,малка си и той те използва'. :-s Е да ама не-убедила съм се ,че всичко е възможно,и изобщо не бих се учудила ,ако обстоятелствата се развият в твоя полза.
:smt011 колко съм ужасна, :twisted:
според мен пък не си ужасна :wink: оптимистка си - +1 за мненията ти, съгласна съм с теб напълно :wink:
sweety_blondy
10-01-2007, 15:21
Един съвет : не се занимавай с заети мъже , особенно ако са женени , само проблеми можеш да си навлечеш :smt011
Един съвет : не се занимавай с заети мъже , особенно ако са женени , само проблеми можеш да си навлечеш :smt011
така е просто го заеби забарави за негоо !!! хем си има сериозна връзка и пак му се навираш в гъза
ЗАБРАВИ ГО :wink:
IKisseDAGirL
10-01-2007, 15:35
Никога не можеш да знаеш какво ще се случи, докато не го изживееш. Просто съм се убедила в това.
Забравете ги тия ясновидски истории :wink:
Изказвания от рода на "той ще направи еди-какво-си, а пък ти на края... еди-що-си..." са напълно безполезни. Това, че в повечето случаи обстоятелствата се стичат по определен начин, не означава, че е правило без изключения.
Той и на мен ми повтаряха "зае*и го, 'щото от тебе иска само едно", "няма смисъл да се занимаваш, че само ти ще си набутаната после" и тем подобни, ама само с приказките си останаха.
На края гледаха зяпнали... всъщност краят така и не е дошъл :)
Не че историите ни са едно към едно, но имат някаква прилика.
flowerlina
10-01-2007, 16:24
Трябва да имаш много силна воля и сама да си наложиш да го забравиш
като държи на приятелката си 6то и изневери? я си представи 4е ве4е му е омръзнала (което е напълно нормално за 9 години връзка...) така4е..той може да иска не6то по сериозно от теб,замисляла ли си се?я поговори с него и си изяснете не6тата..тогава ве4е 6те знае6 има ли смисъл да му ходи6 по гъза или НЕ... :wink:
multiplus
10-01-2007, 16:47
znam 4e trqbva da postavq tozi vapros za izqsnqvane na otnosheniqta no ne iskam izvednyj malko po malko izvli4am informaciq ot nego i sqkysh e v moq polza no nz
suantito
10-01-2007, 17:48
Ех... като гледам заглавието "Трудна любов" тя ако беше лесна тоя фором щеше да е безсмислен...
multiplus
10-02-2007, 11:46
za pryv pyt postavqm nova tema vyv forum...i mislq 4e tezi ne6ta ne sa nai vajnite