View Full Version : Какво да го правя?!?!
romantichna^
09-30-2007, 17:57
Темата може да ви се стори глупава но все пак искам мнения по въпроса( по възможност без простотии).
Досега когато правим секс с приятеля ми винаги сме го правили с презерватив,два-три пъти сме го правили без.И напоследък той иска все без презерватив, а така аз се притеснявам да не стане някой гаф и немога да се отпусна достатъчно.Като му кажа че не искам без той ми казва че го дразни презерватива и по хубаво му е така и ми се муси...
Въпросът ми е как да го накарам като правим секс да е с презерватив без ми се сърди :?
Miracle-Heroe
09-30-2007, 18:01
priqtelq ti si tursi belqta 6tom iska bez prezervativ i ako iska6 da mu ogodi6 izpolzvai protivoza4atu4ni drug variant neznam dali ima.. ili mu bii duspata :arrow: ..
em se pak ako stane ne6to ti 6te si bremenna ne toi tai 4e my kaji ili s prezervativ ili nqma .az moq za tva ne go glezq taka .variant (koito i az obmislqm) e da si kypite i tiq po tankite.ama po-dobre iz4akai da ti otgovorqt po opitnite :wink:
swords1010
09-30-2007, 18:33
Ами кажи му, че няма да правиш секс с него без презерватив. А ако искаш, иди на гинеколог, да ти предпише противозачатъчни хапчета. :wink:
Sexa e hubavo ne6to kogato moje6 napalno da mu se otdade6,a ti kazva6 4e kogato go pravite bez prezarvativ ne moje6 da se otpusne6 :arrow: pravete go sas ako trqbva mu go slagai ti za da e po strastno no nai-napred e tvoeto zdrave nali taka :?: da ne govorim kakva belq bi mogla da stane i posle ti da treperi6 i da se pritesnqva6..moje6 vsi4ko tova da mu go obqsni6 i na nego i da postignete vzaimno saglasie :) uspeh! :smt006
Violenza
09-30-2007, 18:42
badi tvarda...kaji mu "ILI S PREZERVATIV ILI NQMA SEX"
Т'ва щях да напиша..
Просто му кажи това,което написа!
Sun_Shine`f
09-30-2007, 19:09
Кажи му,че постоянно се притесняваш и не се отдаваш напълно на секса.И му обясни,че в предеякулационната течност се съдържат сперматозоиди.
точно;)
според мен е пълна безотговорност да се прави секс без предпазни мерки и момчетата, които казват, че презерватива пречел и т.н. са егоисти, които само гледат как на тях да им е добре. Дори и да не свършва в теб, наистина в предеякулажионната течност има сперматозоиди (въпреки, че вероятността от тях да се забременее е мн малка). Говори с него... ама не като търгнете да правите секс, а преди това, защото преди секс дори и да ти откаже ти трудно можеш да му кажеш "със презерватив или няма секс" - казвам го от опит.
друго нз каво да те посъветвам, освен да се замислиш дали на него му пука за теб и дали заради единия секс без презерватив си труват полсле нервите дали ще ти дойде.
Fyrforanche
09-30-2007, 19:14
ами то принципно май без презерватив е по-хубаво...ако и за теб е така иди при генеколог да ти предпише противозачатъчни.Ако не искаш да пиеш хапчета просто говорете сериозно и му обясни,че просто те е страх,че нещо може да стане... :-k
Щом иска да е с теб трябва да зачита желанието ти и да мисли за безопасността ви. Ами ако стане гаф? Последствията са си за теб!
&ILoveU2
09-30-2007, 19:35
еми да мисля, че ще му е по-хубаво секс с презерватив отколкото никакъв
Темата може да ви се стори глупава но все пак искам мнения по въпроса( по възможност без простотии).
Досега когато правим секс с приятеля ми винаги сме го правили с презерватив,два-три пъти сме го правили без.И напоследък той иска все без презерватив, а така аз се притеснявам да не стане някой гаф и немога да се отпусна достатъчно.Като му кажа че не искам без той ми казва че го дразни презерватива и по хубаво му е така и ми се муси...
Въпросът ми е как да го накарам като правим секс да е с презерватив без ми се сърди :?
Как така ти се муси?!?!?????
За него няма ли значение твоето здраве, твоята сигурност, твоето спокойствие????
Или иска ей така там нещо да блъска, за да му е кеф на него!!
Или е недорасъл, или егоист, или двете.
Виж ся, мацка... имай уважение към себе си. И не прави компромис. Да не ти пука дали той се муси или не, защото ти си по-важна - той и с презерватив свършва, нали? Като толкова иска без, да ходи да си бие чикий!
ChRiSTiaNo_07
09-30-2007, 19:55
Ми кай му,че е егоист и не го обиждай поече :lol:
sladko_teenche_v
09-30-2007, 19:56
romantichna^
10-01-2007, 09:05
Един-два пъти се е случвало когато тръгнем да правим нещо и той като каже че иска без презерваттив и на мен ми изчезва всякво желание и накрая нищо не правим(всъщност от тогава не сме правили секс) и той хем вижда че няма да стане на неговата хем пак си знае
Или го накарай с презерватив или наистина ходи да ти предпишат противозачатъчни. Като гледам, не знам колко сте големи но очевидно сте малки за дете. Тоест, още е малък да го прави без не знам защо толкова упорито го иска, като със не е много по-различно.
Всеки си мисли, че може да го вади преди да свърши и отлично знае кога. Много хора обаче не знаят колко лесно може съвсем малко да влезне и от това съвсем малко да стане бебе :wink:
Противозачатъчните обаче не са добра идея, още повече ако момичето няма 20 години, а както гледам случаят е такъв. Хормоналните нива не са балансирани и едни хапчета могат да внесат доста безпорядък. Смисъл, че докато ги пиеш ще си ок, обаче в един момент като престанеш, настава хаос. А си представи, че тя започне да пие отсега и си използва постоянно този метод на контрацепция, един ден реши, че иска да има дете и спре... и става много кофти :/
Според мен момчето наистина е недорасло. Като иска без презервативи, да си намери друга, която да ч*ка. Авторката на темата не трябва да поема риска евентуално да носи последиците от неговата глупост.
sentient_
10-01-2007, 11:11
Mi 6to puk ti ne otstupi6? Ako mu ima6 doverie 6te si sigurna 4e toi 6te te pazi i nqma da puska v teb, e ve4e ako ne mu viarva6 tolkova tova e drug vupros...
romantichna^
10-01-2007, 11:31
Mi 6to puk ti ne otstupi6? Ako mu ima6 doverie 6te si sigurna 4e toi 6te te pazi i nqma da puska v teb, e ve4e ako ne mu viarva6 tolkova tova e drug vupros...
аз му имам доверие принципно,проблема идва когато трябва да ми дойде и ми закъснее и докато ми дойде аз полудявам,защото знам че сме го правили без презерватив и ме е страх да не е станал някакъв гаф...
sentient_
10-01-2007, 11:33
аз му имам доверие принципно,проблема идва когато трябва да ми дойде и ми закъснее и докато ми дойде аз полудявам,защото знам че сме го правили без презерватив и ме е страх да не е станал някакъв гаф...
E kat ne puska v teb kuv gaf beee? Osven ako ne e mn opiten i nemoje da uvladee....emociite navreme :)
christina_aguilera
10-01-2007, 11:36
Ти пък толкова ли не можеш да му го кажеш това, да не те е срам, а да се ебеш не те е срам ](*,) Не е моя работа ако забременееш ама все пак ти ще си тази с надутия корем, не той, така че бягай и му кажи или си купи противозачатъчни..
sentient_, миличко, не знаеш колко малко трябва да влезне за да стане белята. Те големи мъже не могат да се контролират пък това момче, което за мен е наистина недорасло и с извинание към авторката, глупаво!
Всъщност, така съм се получил аз, майка ми и баща ми са били само гаджета :smt004 Недей да даваш страшно глупави съвети като не си много на ясно.
romantichna^
10-01-2007, 11:38
е да ама аз така си се притеснявам и немога да се отпусна просто....
sasha_90
10-01-2007, 11:57
Кажи му,че ти искаш "с" и няма да промениш решението си.А от негова страна ако не му харесва-няма секс.
Seducti0n
10-01-2007, 12:06
Кажи му го направо...няма смисъл да овърташ.Ако е достатъчно отговорен и загрижен за теб ще те разбере. :wink: На него,може да му е по-хубаво без кондом,обаче като се замислиш не е ли егоистично,неговото удоволствие да е за сметка на твоите притиснения :?: :!: :wink: :wink:
romantichna^
10-01-2007, 21:15
мерси за отговорите по темата... одеве говорих с него \:D/
ramaiana
10-01-2007, 21:17
мерси за отговорите по темата... одеве говорих с него \:D/
:-) Тогава заключвам :-)