View Full Version : Закъснява ми..
pepiilieva
09-30-2007, 18:07
Mnogo sum pritisnena za6toto ve4e pove4e ot mesec mi zakusnqva cikala..poprincip si e ne redoven.. no nikoga 4ak tolkova. Pravih si test 2 puti ...i dvata puti be6e otricatelen ... ima li variant i dvata testa da pokazvat gre6no ii da sum bremenna ???
Модерирано от ramaiana.
Т.7 от правилника.Заглавието трябва да е написано на кирилица!
I see a child... of great power.. that will lead this... WTF full stop. Не ми пука ;D
Ами ако се храниш нередовно мисля че може и да е от това...една моя фр яде малко и безразборно смисъл няма никакф режим и й се е случвало да и закъснява дори и повече от месец не си бременна спокс ;)
pepiilieva
09-30-2007, 18:14
Aaa dali ima takuv variant testa da ne e veren ... da dva puti si go pravih noo vse pak ne mi e zakusnqvalo tolkova mnogo aaa ne sum spazvala nqkaka dieta ili ne6to takova za da se dulji na tova
spox .. ako iska6 napravi si 3ti za tvoe spokoistvie ;)
spored men ne si bremenna (:
pepiilieva
09-30-2007, 18:20
Aaa ot koi mesec zapo4va6 da nadadava6 kilogrami ...neprekusnato se merq da ne bi da sum ka4ila
swords1010
09-30-2007, 18:20
Едва ли си бременна! Цикълът ти е нередовен, най-вероятно е от това! Все пак ако се притесняваш, консултирай се с гинеколог! :wink:
Най-добре се конултирай с гинеколог,ако толкова те притеснява.
Бременна не си!
nasty_13
09-30-2007, 18:56
хората не напразно учат медицина и стават лекари...иди на гинеколог..тука сякви неща можем ти говорим ама лякаря по може да разбере какво ти има
pepiilieva
09-30-2007, 18:57
Blagodarq mnogo za suvetite ... 6te ida dano da ne e nai -lo6oto !!!!
ramaiana
09-30-2007, 18:58
От толкова притеснения и нерви е нормално да ти закъснява...
Ami parvo 6tom cikalat ti e neredoven zna4i si e normalno na men mi sa e slu4valo i 2 meseca da propusne.A vtoroto koeto e za da si bremenna trqbva da si pravila ne6to pomisli si i 6te si otgovori6 sama na vaprosa :wink: Iii mislq se pak 4e ne e problem .Uspeh!
От колко време имаш цикъл и колко годишна си? Стрес, диети, прием на хапчета, далечни пътувания? Много неща могат да окажат влияние на цикъла ти? И какво значи нередовен ми е? Закъснява ти с по няколко дена или направо ти прескача? При всички положения- ако имаш цикъл повече от 2-3 години, не е нормално да не ти дойде цял месец! Посети лекар. Иначе за бременност- при наличие на 2 отрицателни теста- няма как да си бременна.
Kras4eto_lp
09-30-2007, 19:33
Не си бременна...на много хора им се случва да им пропусне 1 месец.На една моя фр пък и дойде за 1 месец 3 пъти :shock: Случват се всякакви неща :wink:
&ILoveU2
09-30-2007, 19:36
Не си бременна...на много хора им се случва да им пропусне 1 месец.На една моя фр пък и дойде за 1 месец 3 пъти :shock: Случват се всякакви неща :wink:
какво толкова и е имало горката
&ILoveU2
09-30-2007, 19:46
На мен един ден-лятото гаджето ми каза,аз май се изпразних в теб...
Аз не съм пила ескапел,ама направо се побърках от притеснения,10 дена ми закъсня.Говирих с гаджето,даже измислихме име на бебето :smt005
Накрая ми дойде и се ядосах даже :smt005 :smt005 :smt005
хахах ти си луда. та какви именца бяхте избрали :mrgreen:
pepitaaa
09-30-2007, 23:55
Не си бременна, успокой се. Може различни фактори да ти влияят на цикъла и затова да ти закъснява. Най-много стресът. Ако искаш да се успокоиш си направи още един, но не виждам причина :)
shadow4e
10-01-2007, 00:33
На колко си години и от колко време имаш менструация?
Първо има случаи, в които тестовете са отрицателни, но има бременност, но тя може да бъде отразена единствено с видеозон, разбира се, това са много редки случаи и при теб не е така, но щом ти е прескочило 1 месец е хубаво да отидеш на гинеколог да ти прегледа яйчниците. Ако си на 13-14, и е защото не ти се е регулирал още, но може и да има и друг проблем, затова е хубаво да си се ходи на лекар, поне ще те успокои. Лекаритене хапят :wink:
nelka_hubavelka
10-01-2007, 04:28
spoko macka-nesi bremenna!i na mene mi e neredoven cikala,i zn kakvo e da ti zakasnqva i da treperi6 vs mesec ama 6tom si si pravila 2 testa i te pokazvat 4e nqma pri4ina to zna4i e taka!savetvam te dase uspokoi6 za6toto moje i ot pritesnenie da ti zakasnqva!vs e nared-spoko
Summer_Girl_6
10-01-2007, 06:05
Това че ти закъснява не означава, че си бременна. Може би е от напрежение, от притеснение че не ти идва, ако си била болна напоследък или си взимала антибиотик също може да имаш нарушения. А и ти си още малка, нормално е да имаш нередовен цикъл.
Dark_Angel_F
10-01-2007, 08:51
Aaa dali ima takuv variant testa da ne e veren ... da dva puti si go pravih noo vse pak ne mi e zakusnqvalo tolkova mnogo aaa ne sum spazvala nqkaka dieta ili ne6to takova za da se dulji na tova
Не си бременна щом и 2-та теска са били отрицателни ;)
rihannka
10-01-2007, 09:28
edvali ti prichinata e v bremenostta..na mene sashto mn mi e nerednovno i edin pat mi doide chak sled 54 dni...ama i az tva go dalja na vremeto..ako mn se trevojish idi na ginekolog..
sasha_90
10-01-2007, 10:14
Може от притеснение да е.При мен пък веднъж ме беше прескочило 2 месеца. :-s
Закъснява ми..и на мене....сигурна тоя месец сметката за тока ще е доста :smt009
DeVoi4eTo
10-04-2007, 13:16
Това че ти закъснява не означава, че си бременна. Може би е от напрежение, от притеснение че не ти идва, ако си била болна напоследък или си взимала антибиотик също може да имаш нарушения. А и ти си още малка, нормално е да имаш нередовен цикъл.
Това за антибиотика вярно ли е??Защото аз бях 1 седмица на инжекции с антибиотик и трябваше да дми дойде на 20 и още не ми е...и аз си мислих че се дължи на него..дано да е така де утре иамм час за генеколог и като ида...кво да кажа :D закъснява ми гледаи дали имам бебе ли :D то смях смях ми накрая ако се окаже така ... :?
Закъснява ми..и на мене....сигурна тоя месец сметката за тока ще е доста :smt009
:-D :smt005 :smt082 :smt081 :smt080 :smt112
palomaaa
10-05-2007, 16:14
не мисля че си бременна,но по-добре иди на лекар че не е много нормално да ти закъснява толкова