View Full Version : Тя разби моята душаааа
GregoryHouse
09-30-2007, 20:59
Написах и в скайп "Обичам те", а тя каза "Радвам се"...Боже съкрушен съм а аз мислех,че се обичаме...Тя разби моето сърце...вече няма за какво да живея...Ще слушам Слави-Камикадзе и след 3 дни ще си направя харакири с 2та кухннски ножа!
:smt005 :smt005 :smt005
Що бе, на мен кат ми каже гаджето "Обичам те" и аз казвам, че се радвам... :smt005 :smt005
ZaHaRcHe
09-30-2007, 21:02
тцтццт как е можала да направи подобно нещо.. ои милото хих
Еми какво да ти кажа или си намерила друг или нз..... Искай и обяснение
ouT-oF(coNtr0L)
09-30-2007, 21:04
Съжалявам :( Ооо колко съжалявам :(
GregoryHouse
09-30-2007, 21:08
Плс кажете какво да правя... :cry: не мога да го понеса направо...
Wrathchild
09-30-2007, 21:09
Живота свършииии... :smt010
Днес пък гаджето не ми каза 'Любов моя... обичам те... ще си дам живота за теб... ожени се за мен...' и на всичкото отгоре дори не си изтръгна сърцето и не ми го даде, както правят онези... май пон и зи се казваха... :smt010
Хайде заедно да се самоубием...
EvilBrunette
09-30-2007, 21:10
Написах и в скайп "Обичам те", а тя каза "Радвам се"...Боже съкрушен съм а аз мислех,че се обичаме...Тя разби моето сърце...вече няма за какво да живея...Ще слушам Слави-Камикадзе и след 3 дни ще си направя харакири с 2та кухннски ножа!
Не искам да си представя какво щеше да направиш ако ти беше казала "Гледай си работата" :-D ... самоубийствен атентат в центъра на София? ( Ъъъ... май давам лоши идеи... 8-[ ) хихи
GregoryHouse
09-30-2007, 21:14
Аз си изливам мъката а вие ми се подигравате... ;(
За мен това е голям проблем...
ставаи, отиваи да изпиеш 3-4 водки в бара, забии някоя 13-14 годишна и като се върнеш пиши пак в темата :-D :-D :-D
sweety_blondy
09-30-2007, 21:17
е какво лощо има в това ? Обичам те - Радвам се , ми естествено че ще се радва щом знае че я обичаш :-D :-D По - Добре би било да ти отговори " и аз те обичам мило " но като не се е сетила а тфа и е дощло първо в главата :wink: Спокойно , Може и да не ти го е казала веднага след твоето признание , но може да го направи след малко 8) имай търпение \:D/
Понякога и аз казвам "Радвам се" защо не :P но после веднага казвам 'Обичам те \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ '
GregoryHouse
09-30-2007, 21:22
Благодаря ви хора много ми помагате в този така труден за мен миг...А на Аут ъф контрол мерси за съчувствито...
ouT-oF(coNtr0L)
09-30-2007, 21:25
Моля :( Наистина много съжалявам :cry: Щом оная пача не ти го е казала :arrow: "Обичам те" дано ти стане по-добре :cry:
Написах и в скайп "Обичам те", а тя каза "Радвам се"...Боже съкрушен съм а аз мислех,че се обичаме...Тя разби моето сърце...вече няма за какво да живея...Ще слушам Слави-Камикадзе и след 3 дни ще си направя харакири с 2та кухннски ножа! в такива моменти аз прилагам хранителна терапия - ям като свиня сякви сладки неща основно - БАНАНОВА МЕЛБА !!!! иначе може само да се е притеснила нали знаеш ..... случва се ако не е очаквала толкова внезапно да и го кажеш .... споко ;) ко додеш в търново ще те черпя една мелба
KocMoHaBTa
09-30-2007, 21:30
МОООООООООООООООООООООООО ОЛЯЯЯЯЯЯЯЯЯ ТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, НЕЕЕЕДЕЙЙЙЙЙЙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! АКО ТРЯБВА, АЗ ЩЕ ТИ СТАНА ГАДЖЕ :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007
МОООООООООООООООООООООООО ОЛЯЯЯЯЯЯЯЯЯ ТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, НЕЕЕЕДЕЙЙЙЙЙЙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! АКО ТРЯБВА, АЗ ЩЕ ТИ СТАНА ГАДЖЕ :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 ти женско ли си :shock:
GregoryHouse
09-30-2007, 21:32
Мани мелбите...май ше правя както е във твоя подпис...ше одя СЪС прахосмукачката...
Ще направвя като на кoсмонавта на аватара !!! НЕ издържам.
Мани мелбите...май ше правя както е във твоя подпис...ше одя СЪС прахосмукачката...
Ще направвя като на кoсмонавта на аватара !!! НЕ издържам.
waaaaaaaaahhhhh :S недей глеа аватара ще е загуба ако го копираш
KocMoHaBTa
09-30-2007, 21:36
МОООООООООООООООООООООООО ОЛЯЯЯЯЯЯЯЯЯ ТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, НЕЕЕЕДЕЙЙЙЙЙЙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! АКО ТРЯБВА, АЗ ЩЕ ТИ СТАНА ГАДЖЕ :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 ти женско ли си :shock:
а ти не иждаш ли, че се ебавам
KocMoHaBTa
09-30-2007, 21:37
вие половината му се връзвате :twisted:
GregoryHouse
09-30-2007, 21:37
Моля ви дайте някакъв съвет как да постъпя в случея много съм объркан от нейното поведение... :S
а ти не иждаш ли, че се ебавам
не 1 4аса малко ми е трудно вече да асимилирам такива дълбоки шеги
ouT-oF(coNtr0L)
09-30-2007, 21:43
Лека нощ :-D
thefreak
09-30-2007, 21:47
Замалко и да ми стане тъжно...
Ама не успя.
scorpias
09-30-2007, 21:55
Аз си изливам мъката а вие ми се подигравате... ;(
За мен това е голям проблем...
ОО тъпако как ме?
Polinkaaaaa
09-30-2007, 22:09
И аз винаги казвам багодаря,радвам се,трогната сам,защото сам кучка а кучките никога не обичат....