View Full Version : покана за сре6та(мом4етата да кажат)
искам да се обадя на един фр тази ве4ер да се видим на кафе аз 6те бъда с компания и евентоално и тои да доиде с някакъв нвгов фр , но до сега не съм канила мом4е на сре6та :) мом4ета кажете ми какво искате да 4уете ако ви звънне моми4е с подобно предложение дали да зву4и несериозно или ........знам ли....какво да му кава
плс помагаите
мерси предварително
ти с компания той с приятел - тфа не е среща ...... незнам как можа да си помислиш че може да си насреща с някой с още 10 човека на главата ви
sh3_1s_7h3_0n3
10-01-2007, 06:38
Кажи му, че ще излизаш с приятели, и ако иска нека дойде той и да вземе еди-си-кой примерно.
Но наистина т'ва ваш'то няма да е 'среща' от онези, които ти може би си представяш, а просто излизане с компанията....
Според мен нищо няма да си помисли, нали има други хора, компания сте. :wink: Пък и ти май не го харесваш.
пиши един СМС:
айде на бира с мен, Иван, Петя ......ако искаш вземи някои - 8 часа на ...(:
Ами казваш :
Аре бе човек всички те чакат митко яна (еди кои си ) ако изкаш ела с
онова момче (и така се преструваш че все едно нищо не си направила и после гледаи да направиш така че да му обърнеш толкова внимание колкото и на другите като леко извъртяш нещата в твоя полза)
Здрасти.Излиза ли ти се на кафе или на капан някъде тая вечер?Ае аз ше се обадя на още 3-4 човека да стане по -весело, звънни и ти на някой и да се събереме.
MiMcHeToOo
10-01-2007, 08:23
Здрасти.Излиза ли ти се на кафе или на капан някъде тая вечер?Ае аз ше се обадя на още 3-4 човека да стане по -весело, звънни и ти на някой и да се събереме.
+1
+2
suantito
10-01-2007, 12:27
здрсти ще се събиераме с приатели в ......... .... часъ ако иска се оабди може да си доведе и компания :-D