View Full Version : Как повече харесвате момичетата,с или без грим ?
Интересно ми е,как повече харесвате момичетата с грим или без ? .. е то е ясно,че никои не харесва такива дето имат все едно маска на лицето,за това да поясня,че става дума за малко лек грим,който подчертава хубавите черти :D :wink:
Btw : Ако има такава тема,се извинявам,че се повтарям.Аз не намерих..
GregoryHouse
10-01-2007, 14:47
Харесвам ги с малко грим...не обичам 2 см слой от гримове ружове пудри и други глупости...даже да си кажа и без грим да са още по добре ама в днешно време коя ходи без грим :)
flowerlina
10-01-2007, 14:50
Момиче съм,но все пак ще кажа,че и за себе си предпочитам или с малко или без
Харесвам ги с малко грим...не обичам 2 см слой от гримове ружове пудри и други глупости...даже да си кажа и без грим да са още по добре ама в днешно време коя ходи без грим :)
На същото мнение съм :wink:
kobrichka
10-01-2007, 14:54
Момиче съм,но лично за себе си предпочитам малко грим,колкото да подчертая чертите си.Не ми харесват момичетат с мн грим,защото изглеждат,като на карнавал.
ArTanDra
10-01-2007, 14:54
Повечето момчета дето съм питала харесват момичета с малко грим - спирала + черен молив + малко пудра.
az lichno izpolzvam po-malko grim ... i haresvam hora s po-malko grim... no ponqkoga se sluchva i s po tejak grim da sam .. naprimer ako hodq na nqkoi klub ili disko
ForeverZ
10-01-2007, 15:07
Ами с по-малко грим :-s
sweety_blondy
10-01-2007, 15:13
аз съм момиче и почти не използвам гримове .. само когато има повод , а не при всяко излизане
Obsession
10-01-2007, 15:28
И аз съм момиче и се харесвам с малко грим. Естественото е най-хубаво според мен. Пък и не смятам за нужно да се гримирам примерно вс ден за училище със сенки, фон-дьо-тен, руж, червило и дрън-дрън... В ежедневието ползвам гланц, пудра и спирала, защото мн държа на миглите си :-D Другото е излишно според мен поне. Ако има повод - сенки, но малко, не като Менсън или молив, но никога в стил магистрална Клеопатра :!:
az lichno izpolzvam po-malko grim ... i haresvam hora s po-malko grim... no ponqkoga se sluchva i s po tejak grim da sam .. naprimer ako hodq na nqkoi klub ili disko
Да,и аз така..През деня слагам само спирала и гланц,а по някой път ако имам нужда и малко коректор :wink:
CurseD_KiD
10-01-2007, 15:35
Спирала и черен молив, балсам за устни или гланц. Естествено при специални случаи, всеки иска да се поиздокара - тогава вече идва тежкия грим :wink: . Но ако всеки ден се гримираш като за последно, си пропускаш шанса да изглеждащ наистина различен понякога.
sexy_for_you
10-01-2007, 15:45
Гримът се използва за да подчертае хубавите черти от лицето ни.Прекалената му употреба според мен не е красива,дори понякога състарява.Аз слагам грим,но малко-спирала,молив и гланц.Не прекалявам.
gotinia_niki
10-01-2007, 15:45
с малко грим, повечко грим на важни срещи и т.н.
Shadow_Walker
10-01-2007, 15:49
Без или с малко.
Не обичам да гледам момичетата с натрапчив грим...много ми е грозно :roll:
Айде ако са черни сенки и т.н. - ок, ама като мацнат някакви шарении :-#
kameliqbaby
10-01-2007, 15:52
S malko
VerryBerry
10-01-2007, 15:58
s malko grim e nai-dobre,a savsem bez grim sa6to ne e mn priemlivo,pone spored men
SuN_LiGhT
10-01-2007, 15:59
Аз също съм за малкото грим.По принцип аз използвам само гланц и много рядко спирала...А понякога нито едното,нито другото..не ми е комфортно с грим,не знам защо.... :roll: :-k
Би трябвало без грим, защото тогава наистина се вижда красотата на едно момиче, а не с тонове грим.
Maimunche_f
10-01-2007, 16:29
Изопщо не харесвам млади и красиви момичета, които сглагат много и то тежък грим, който никак не е подходящ за ежедневието. Аз използвам спирала и гланц; в по-редки случаи слагам молив или светли сенки, много много рядко и фон-дьо-тен (когато имам пъпчици), но винаги се старая гримът ми да е лекичък, подходящ за възрастта ми :smt006
GaNgStAz
10-01-2007, 16:32
С малко грим..
някво леко червилце не крещящо, сенки и спирала са напълно достатъчни за да изглежда едно момиче добре но има и такива които и без тях са си много добре
моми4е съм.. но 6те кажа 4е ако бях мом4е 6тях да се кефя на моми4ета с мноо грим..и аз нЗ 6то ма ме кефат пове4е.. ест всеки си е разли4ен..има моми4ета които са ужасни без грим (давам пример за себе си :mrgreen:) както и такива които без грим им е по хубаво така4е Нз...
lookatme
10-01-2007, 16:38
Аз също съм за малкото грим.По принцип аз използвам само гланц и много рядко спирала...А понякога нито едното,нито другото..не ми е комфортно с грим,не знам защо.... :roll: :-k
и аз съм така!само дето използвам често прозрачна спирала,нещо не се справям с черната {ставам една смешна,да не говорим че миглите ми се слепват и прочие}
но всички казвате сега с малко грим,ами вижда ли ли сте как изглежда едно например 14-15 годишно с черен молив,според мен на 25 години!незнам изглежда ми смешно на мен този молив.разбирам металите и тем подобните,ама е много грозни
Аз ходя без грим...
ami vednuj se celuvah s edno momi4e s mnogo grim i vseh 4e opitah malko ot nego
dosta e luti4ak
ta ot predi tova haresvah s malko ili bez i sled tova s momi4e koeto nosi mnogo grim nehodq
Момиче съм,но все пак ще кажа,че и за себе си предпочитам или с малко или без и аз съм така :wink: :)
suantito
10-01-2007, 17:28
Залагам на естествената красота. 8)
ouT-oF(coNtr0L)
10-01-2007, 17:37
Аз съм за или малко грим или без!Аз лично ходя с малко :arrow: слагам една спирала и един гланц.Не ми допада наситения и много грим.Прави момичето по-възрастно :-D
sexy_boys
10-01-2007, 17:46
Aз харесвам момичетата с малко грим :)
MaXy_GiRL
10-01-2007, 18:13
АЗ!!! :?
gPa3HuTeJl
10-01-2007, 18:18
Без грим или с мн малко..но наблягам на това " без грим "
Сега.. извинете ма ако харесам едно момиче, ще го харесам за това което е... а не за това което се опитва да б1де, слагайки тези гримове... и по този начин да се прев1рне в някое ходещо покрито с гримоте мекотело..
MaXy_GiRL
10-01-2007, 18:21
Всъщност излъгах....много често се налага да ми слагат тонове грим и за това може би мразя да ползвам в ежедневието си грим...Карам с миглоподгъвач и един балсам(НЕ ГЛАНЦ)...
sasha_90
10-01-2007, 18:31
Момиче съм (личи си от ника ми) слагам си само малко черен молив и гланц или светло червило(да не ми се напукват устните).Не понасям госпожици с тонове грим-отблъскващо е!
Дори няма да си направя труда да прочета какво пише по-назад в темата...
Само една истинска красавица може да си позволи лукса да ходи без грим -.-
Summer_Girl_6
10-01-2007, 18:49
Формулата на успеха да изкушиш момче е:
СПИРАЛА + ЛЕКО ПУДРИЧКА + БЕЗЦВЕТЕН ГЛАНЦ ЗА УСТНИ
Всичко останало вече е патент на фолкпевиците и какичките, дето са нощем по магистралите ;)
UnaBletoLoVeU
10-01-2007, 19:32
Момиче съм, ама все пак ще кажа, че ми харесва или с малко грим или дори без. Обаче все пак аз от нас не излизам без черен молив и спирала, а последно време към тези двечките добавих и фон-дьо-тена.
shivacheva
10-01-2007, 19:34
Ми...доста...например аз... :|
tItEufFf
10-01-2007, 20:08
Аз се харесвам само с гланц и много рядко със спирала...Тя някак си ме състарява. Е, сигурно има много момичета, кои са хубави с грим, но НИКОГА не бива да се прекалява. И без тва вече не е модерно :P
`Death`Whore``
10-01-2007, 20:11
През 90% от времето съм въобще без грим. Но се чувствам по-добре с грим. Да подчертая - не слагам пудра и фон де тен.
Dencheto_92
10-02-2007, 09:34
Po dobre malko grim az li4no xodq s malko samo moliv za o4i ili bez grim :-) a pove4eto momi4eta slagat tolkova mn grim i pudra 4e ne im se vijdat o4ite :-) Za kakvo im e tolkova mnogo grim i az neznam :smt017 :smt017 :smt017
:smt017 :smt017
GregoryHouse
10-02-2007, 09:37
Ми...доста...например аз... :|
Ти да не се имаш за 1/2 България :) То една птичка пролет не прави :)
koteto_5
10-02-2007, 11:04
Аз съм момиче и почти никога не слагам грим.
Без никакъв грим :smt007
Направо не мога да понасям кукли барбита :smt011
gabrielka@a
10-02-2007, 11:36
Ми аз съм момиче и си слагам само милив и гланц и мисля, че е достатъчно! :roll:
men sa mi kazli 4e sum, po dobre bez grim :roll:
slan4iceto_n
10-02-2007, 11:49
еми аз съм момиче. слагам спирала(задължително) и сенки или молив(мн рядко и двете едновременно) имам хубава кожа за щастие така че фон-дьо -тен и пудра не ползвам. обаче без гланз на устните не мърдам
~*~By~Myself~*~
10-02-2007, 11:54
Аз съм момиче и се харесвам най-много без грим или със савсем малко.Попринцип не се гримирам,слагам си балсам и по рядко лек гланц,от време на време слагам молив.
АЗ! 8-[
meden dixlorid
10-04-2007, 12:20
без грим или ако има да е минимален ако искам с много грим ше си фана магистралка :lol:
steisito
10-04-2007, 12:28
momi4e s1m i mislq 4e ne e neobhodimo da ima6 tonove grim po liceto si.
moliv za ochi spirala i glanc spored men e napalno dostatachno
Аз се харесвам най-вече без грим... Но понякога се налага да слагам по някой молив за очи... Че иначе ми се губят очертанията на очите... :lol:
romantichna^
10-04-2007, 13:17
аз слагам само молив и гланц или балсам за устни и мисля че е достатъчно
bqsna_teenagerka
10-04-2007, 17:18
АЗ!
Рано или късно момичето остава без грим. За това, предпочитам изобщо без грим, в редки случаи(официални събития и т.н.) може да сложи малко
Общо взето нямам нищо против грима, но процента на момичетата, които знаят как и защо се използва е много малък
MaRiNkA_16
10-04-2007, 18:24
ami otgovorih s malko grim 6toto taka mislq 4e edno mlado momi4e izglejda nai dobre -spiralka moliv i glanc tva e dostatu4no spored men...
naMy4Ho_KoTe
10-04-2007, 18:58
Малко грим, подчертаващ естествените надарености :)
И аз съм момиче и от моята гледна точка,колкото по - естествена си,толкова по - добре...Не трябва да се преклява с грима..През деня нещо по - семпло,а вечерният грим,там вече можеш да си позволиш да "попрекалиш" :smt016
Обикновено ходя без никакъв грим - слагам си само крем за лице защото кожата ми е суха. Но когато има наистина важен повод си слагам пълна гама гримове - фон дьо тен, сенки, спирала, молив....звучи като яка мацаница но така си слагам грима, че почти не си личи :D Просто или се гримирам както трябва или изобщо не се гримирам :-D
Charlotte_
10-04-2007, 20:32
аз пък имам чувството че и с грим и без грим съм си все еднаква :D :D ,уж си слагам червило(розово)спирала и молив,а те почти не личат,20 мин след тва вече са се изтрили :D :D ,аве яко си е да си си хубав. :-D
KisskilleRcHe
10-04-2007, 20:42
Едно момиче се познава колко е хубаво след като се изкупе и си измия зъбите. Без гримове рокли и незнам си какви женски лайна!
meden dixlorid
10-04-2007, 21:04
lelelelelleleelel ko e qko da sipqygdjkas,M>X Cn aedvhsbnlfc/MW MDNJSVBUKLCNAMW.D :twisted:
meden dixlorid
10-04-2007, 21:04
lelelelelleleelel ko e qko da sipqygdjkas,M>X Cn aedvhsbnlfc/MW MDNJSVBUKLCNAMW.D :twisted:
meden dixlorid
10-04-2007, 21:06
http://www.youtube.com/watch?v=VuWtsCNAank POZDRAV ZA VSIЧKI OT ARIISKATA RASSA :twisted:
gLoRiOuS_aNGeL
10-04-2007, 21:18
Стига с тоя флууд бе!
Ами и аз съм момиче и смятам,че изглеждам добре с малко грим!
praskovka91
10-04-2007, 21:51
ima momi4eta koito prekalqvat s grima..no go pravqt izkiu4itelno dobre..prosto te ne se haresvat bez grim..zatova slagat dosta..i pri nqkoi se polu4ava dosta dobre..zashtoto znaqt kak stava i kak se slaga..no pri drugi se polu4ava ne6to grozno..ima edna ot moq klas deto ot kakto q pomnq vse idva sys super mn pudra fondiuten perli 4eren molin adski mn slaga a senkite i sa ili masleno zeleno ili tymno sinio..i sedi vse edno si gi slaga sys 6patola..nz kak vyrvi taq..ama vednyj be6e do6la bez grim 6toto bila spqla nz si kyde..i ne mojeh da q poznaq v pyrviq moment..!taka 4e da ne prekalqvame..az li4no slagam spirala i moliv..a za kojata hodq na sularium..taka si opravqm tena i tva e..ne slagam glancove i takia..!no vseki si precenq sam za sebe si!:)
Octofunk
10-04-2007, 22:35
Има момичета, на които гримът им стой добре и такива, които ги загрозява. Така че не мога да дам еднозначен отговор. Може би все пак без грим, защото така не се хабат излишни пари! :lol:
Предпочитам без грим,или ако има такъв да е много малко :wink:
Без грим е по-лесно. Един матиращ крем на лицето със защитен ефект, някакво балсамче за устни, за да не ги чувстваш сухи и изфирясваш от вкъщи буквално за пет минутки.
Възхищавам се на добрия макиаж. Все пак когато се използва по-силен грим, той не е поставен на лицето, за да подчертава нещо по скрит и незабележим начин. Той е там, за да изпъкне, за да направи впечатление.
Лично аз харесвам и двата типа - и лек, и силен. Без грим излизам до магазина само. Лекия грим за ежедневието, забързаната атмосфера. По-тежкият си идва с по-предизвикателното облекло, излизането вечер, някакъв празник и т.н., когато човек иска да изпъкне по някакъв начин.
Devilz_666
10-05-2007, 20:11
И аз съм момиче.Предпочитам да ходя със малко грим т.е. само спирала и прозрачен гланц но това става само когато имам важна среща :D Момичетата със много грим не ми допадат :!:
s malko grim razbira se p1k ako liceto na momi4eto e nejno i gladko izob6to ne i trqbva grim
аз си слагам молив (не много),гланц и пудра някои път и сенки
momi4e sym... no... ebala sym maika muuu xhauxyaxh.... koit kakto iska da hodi... az si hodqddz kak... mai s mn grim xhaxha :P ama pak sam si hubava.. is kromna xhauyxauhxauy
LuCiFersAngeL
10-06-2007, 06:01
Аз не харесвам много наклепаните момиченца, особено ако са на възраст от 14 надоло. Иначе за ежедневието и аз не прекалявам с грима. В повечето случаи слагам само черем молив, защото имаче очите ми не се виждат. А имаче от време на време си слагам черни сенки, но не мосля че е зле. По-добре е от оранжеви или жълти все пак! Иначе повечко грим слагам само при официални поводи - Нова година напр.
Аз лично за училиште дори не слагам грим, когато излизам си слагам лек грим, а и понякога и тогава съм без грим.А за рожден ден или нова година например си слагам малко повече грим, но също не прекалявам. :)
Az sam momi4e oba4e po4ti nikoga ne se grimiramSlagam si samo spirala i ni6to drugo.Predpo4itam estestvenata krasota.Ako nqkoi te haresa 6te te haresa takav kakavto si.
Без - ако не я харесвам без грим и вземем да се оженя за нея след време :-D и ставаме рано некоя сутрин и я погледна без грим и инфаркт :)