View Full Version : Какви са тея жени бе ?!??!?! Help....!!!
Значи казвам ви кво е станало напрао съм в бахти параноята не ми се е случвало до сега такова нещо .. значи запознах се с едно момиче което дойде в моя клас тая година и напрао незнам кво ми стана зех че хлътнах .. появи ми се онова чувство което не ми се е случвало от бая време .. реших че трябва да я опозная .. в случая стана така че тя си има приятел от 2 години .. а пък приятелят й е приятел на един от мойте най-добри френдс .. и така стана че тоя моя приятел ми каза че гаджето на тая която ми харесва и изневерява постоянно и тя нищо не знае а пък в същото време ми говореше на мен колко мн иска да е с него да се оправят (Защото бяха скарани) говореше ми неща от сорта на .. с него искам да си имам някой ден дете .. да изградим бъдеще и т.н .. говорим за момиче на 17 години .. след това със всеки изминат ден се опознахме по-добре и по-добре .. виждах я как се надяваше на приятеля си да се оправят казваше че е верен и т.н а пък в това време знаех че й изневерява .. така един ден беше преди 2 3 дена реших да й го кажа щото не издържах повече .. мисля че се влюбих в нея и исках да бъда с нея каквото щеше да стане .. обаче стана така че и казах помолих я да не казва че съм бил аз тоя който е казал щото щеше да стане много лошо .. и тя каза .. стана така че се скарах с един от най добрите ми приятели .. а след като й казах какво е станало какво е казал тоя моя френд (каза ми с тебе неща да имам нищо общо с такиа хора дет предават приятелите не искам да си имам работа) и тя накрая само ми каза .. съжелявам че развалих нащо приятелство .. съжелявам и за твоя приятел .. нищо друго .. не съм и казвал директно че я харесвам и т.н но мисля че сама се е сетила .. но незнам дали и тя би имала някви чувства към мен не мога просто да разбера .. а пък не ми стиска да отида да и кажа сичко квото чувствам.. защото си представям че ще ми откаже виждайки че неска се е събрала с приятеля си .. и просто незнам какво да правя .. в параноя съм .. днес например въобще не и говорих а тя ме гледаше и нищо аз се праех че не ми пука .. и тя след това ми писа само в скайп да ме пита дали съм там .. аз не и отгворих.. незнам какво да правя!!??!?! да и кажа ли че разбрах че въобще не и пука за мен и че само съм се надявал?!?!.. мисля че не е знаела че я харесвам а пък доста време сме заедно .. приказваме и т.н ... или пък какво мога да направя за да направя така че да разбера дали ме е харесвала въобще ?!?! или дали пък съм можел да имам някакъв шанс .. незнам кво да правя.. някой ако може да помогне :( :( :( :( :(
DivoTo_KoTe
10-01-2007, 17:17
амм я направи едно резюме накратко,че както ми се спи,ако тръгна да го чета ще заспя на клавиатурата :smt005
амм я направи едно резюме накратко,че както ми се спи,ако тръгна да го чета ще заспя на клавиатурата :smt005shshshs tiho ...i az sum taka..no dai na ne trovim temata na 4oveka a?
Найстина си в трудно положение, сега ще ти кажа нещо което ако бях на твое място не знам дали щях да остискам да го направя, но ти гарантирам че ще се почувстваш по-добре!
Отиваш при даденото момиче казваш и каква жертва си направил за нея и и признаваш чувствата си!
Отиваш при приятеля си и му разправяш тая изтория дето си я написал!
Ако приятеля ти е найстина добър ще ти прости, а за момичето малко ме съмнява че ще стане, защото явно е побъркана по гаджето си!
Ми с 2 думи как да разбера поне дали съм имал някакъв шанс с нея или поне дали съм и харесвал през това време дето се познаваме .. секи ден се виждаме в клас приказваме всичко но не съм и казвал кво чувствам поради факта 1. че не искам да мисли че съм някъв супер изперкал по нея дет не може без нея и дето само ще и нахалства .. ( а аз съм хипер флюбен ако става въпрос ) 2. за да не мисли че съм накарал да скъсат с гаджето си ..да и кажа ли това дето го го написах горе в темата последните редове или .. ?!
Найстина си в трудно положение, сега ще ти кажа нещо което ако бях на твое място не знам дали щях да остискам да го направя, но ти гарантирам че ще се почувстваш по-добре!
Отиваш при даденото момиче казваш и каква жертва си направил за нея и и признаваш чувствата си!
Ако приятеля ти е найстина добър ще ти прости, а за момичето малко ме съмнява че ще стане, защото явно е побъркана по гаджето си!
това със моя приятел вчера го направих .. в смисъл че говорихме на 4 очи казах му че не съм искал да го изработя просто я виждах как се надяваше а пък в същия момент беше тя преебаната .. и най чудното е че като тя разбра тея неща е говорила с гаджето си и сега пак са заедно ... а пак за това което ми казваш отнасящо се да отида и го кажа не мислиш ли че един път като й го кажа ще ме избягва след това .. ? Мисля да и пиша сега един смс от типа на това горе което мислех да правя .. дали е правилно незнам .. много съм объркан ..
suantito
10-01-2007, 17:30
Значи купува си една кирка, издебва го тоя хубосник и му я набивяа в гърба, и след 40 дни отиваш да я видиш какво прави ацката :-D
това със моя приятел вчера го направих .. в смисъл че говорихме на 4 очи казах му че не съм искал да го изработя просто я виждах как се надяваше а пък в същия момент беше тя преебаната .. и най чудното е че като тя разбра тея неща е говорила с гаджето си и сега пак са заедно ... а пак за това което ми казваш отнасящо се да отида и го кажа не мислиш ли че един път като й го кажа ще ме избягва след това .. ? Мисля да и пиша сега един смс от типа на това горе което мислех да правя .. дали е правилно незнам .. много съм объркан ..
И аз съм бил (даже може да се каже че още съм) в подобно положение!
Щом това момиче е готова да прости изневярата на приятеля си значи е влюбена в него найстина много! Обаче, ако приятелят и е малоумник няма да се задържат още дълго заедно!
Според мен изчакай да се разделят с приятеля си и после действай, а през другото време контактувай с нея колкото да не те забрави и се прави малко на сърдит! :?
Не знам нали ти казвам и аз харесвам едно момиче, а то от 2 месеца ми разправя колко и липсва бившия и аз съм много объркан...
teenage_drama_queen
10-01-2007, 17:39
ми виж сега мацката не ти е давала никжи надежди до колкото разбрах,може да се е стреснала от загрийеността ти и да не иска да те нарани,а тва което ти е казала че си полстъпил лошо с фрто е супер тъпо щото ти си го направил заради нея.. и капка благодарност няма :-s а иначе.. нз какво да правиш, щом е казала край на приятелството ви що ти пише :-s и тя не знае кво иска както повечето жени #-o
И аз съм бил (даже може да се каже че още съм) в подобно положение!
Щом това момиче е готова да прости изневярата на приятеля си значи е влюбена в него найстина много! Обаче, ако приятелят и е малоумник няма да се задържат още дълго заедно!
Според мен изчакай да се разделят с приятеля си и после действай, а през другото време контактувай с нея колкото да не те забрави и се прави малко на сърдит! :?
Не знам нали ти казвам и аз харесвам едно момиче, а то от 2 месеца ми разправя колко и липсва бившия и аз съм много объркан...
Ок .. добра идея е и тая .. мерси все пак че се опита да помогнеш .. аз мисля да направя така да речем 1 ден въобще да не и говоря .. да не и казвам нищо да и видя реакцията .. неска беше долу-горе така говорих и само сутринта когато тя ми каза че пак са заедно аз и казах че съм щастлив че пак всичко е наред .. ма смятай колко е наивна .. тоя приятеля и изневеряваше с една .. и тая отишла да спи в къщата му и тоя казал на тая коят ми харесва че са спали на различни легла двамата и тя му повярвала !!! викам и ти не си добре .. но щом си решила така .. а пък за идеята да и пиша сега смс От типа на " Неска сигурно си забелязала че не ти говорих , причината е че разбрах че въобще не ти е пукало за мене откакто се запознаме въпреки жертвите и нещата които направих за теб " .. дали ще е добре ?? или да направя това което ти ми каза...
ми виж сега мацката не ти е давала никжи надежди до колкото разбрах,може да се е стреснала от загрийеността ти и да не иска да те нарани,а тва което ти е казала че си полстъпил лошо с фрто е супер тъпо щото ти си го направил заради нея.. и капка благодарност няма :-s а иначе.. нз какво да правиш, щом е казала край на приятелството ви що ти пише :-s и тя не знае кво иска както повечето жени #-o
не ми е казала край на приятелството ..писа ми смс в 3 сутринта да ми каже съжелявам че развалих нащо приятелство и съжелявам за това което се случи с твоя приятел .. нито ми каза благодаря нито нищо .. не мога да я разбера .. случи се че съм я прегръщал че съм я целувал по бузата .. още нещо което стана е .. един ден там беше междучасие и я закарах на едно място където никой не можеше да ни види .. по едно време се случи че се загледахме към 10 секунди ей така постояно на мен ми дойде желанието да я целуна но не го направих .. после и го казах а тя ми каза .. " знаеш че не е възможно " и нищо друго .. не мога да схвана дали и харесвам или не .. много са странни тея жени незнам ..
Ем.. щом си и казал, че той и изневерява, от една страна си направил добро(за нея, смисъл отворил си й очите), но от друга.. :| виждаш к'во е станало.. загубил си фр.
Само не разбрах оправили ли са се двамата, или.. ?
А до колкото т'ва, че не си й казал, че я харесваш.. има време, смисъл АКО са скъсали с нейния приятел.. я остави малко, може да не е готова веднага да започне нова връзка, дори и да те харесва, нали се сеш.. Наблюдавай я как се държи с теб, то се усеща когато някой изпитва некви чувства към теб. Обаче внимавай, 'щото може да те има просто за добър фр. и да се държи мноо яко с теб и ти да си помислиш, че те харесва, а всъщност... (и т'ва го има). Но все пак незнам к'ви са ви взаимоотношенията, ти сам трябва да си прецениш ;)
Т'ва, че не й говориш според мен е тъпо.. 'Бъди пич, имай смелост' ;)
Btw.. и аз не съм сигурна, че е разбрала, че я харесваш.. поне от изписаното тук.. Успехи ти пожелавам.. Пийс ;]
взаимоотношенията са такива че говорим честичко да кажем повече във скайп щото просто не ни се отдава друга възможност .. имам само едно междучасие дето е 10 минути .. другите часове всички са вързани .. говорили сме си за почти всичко .. това което е казала за мен са нещата от сорта .. " преценявам те като човек на който може да се довери , много приятен и с когото може да се говори добре и за всичко " сигурно разбираш че и момичето е сериозно .. не е някоя ей така просто .. праща ми по смс често целувки .. пращам ти голяма целувка ей такива ..... :roll:
GaNgStAz
10-01-2007, 18:02
... Щом това момиче е готова да прости изневярата на приятеля си значи е влюбена в него найстина много! Обаче, ако приятелят и е малоумник няма да се задържат още дълго заедно!
А така.. най добре изчакай да се разделят и тогава вече налазвай постепенно. Смисъл такъв.. то си личи, че момичето е влюбено в приятеля си и явно след като скъсат ще й трябва време да го забрави. Така, че.. ако ти се чака, чакай - ако не : не е само тя.. + т'ва да ти каже ''знаеш, че е невъзможно''.. никви надежди не ти е дала.
GaNgStAz
10-01-2007, 18:09
Ем.. щом си и казал, че той и изневерява, от една страна си направил добро(за нея, смисъл отворил си й очите), но от друга.. :| виждаш к'во е станало.. загубил си фр.
Само не разбрах оправили ли са се двамата, или.. ?
А до колкото т'ва, че не си й казал, че я харесваш.. има време, смисъл АКО са скъсали с нейния приятел.. я остави малко, може да не е готова веднага да започне нова връзка, дори и да те харесва, нали се сеш.. Наблюдавай я как се държи с теб, то се усеща когато някой изпитва некви чувства към теб. Обаче внимавай, 'щото може да те има просто за добър фр. и да се държи мноо яко с теб и ти да си помислиш, че те харесва, а всъщност... (и т'ва го има). Но все пак незнам к'ви са ви взаимоотношенията, ти сам трябва да си прецениш ;)
Т'ва, че не й говориш според мен е тъпо.. 'Бъди пич, имай смелост' ;)
Btw.. и аз не съм сигурна, че е разбрала, че я харесваш.. поне от изписаното тук.. Успехи ти пожелавам.. Пийс ;]
взаимоотношенията са такива че говорим честичко да кажем повече във скайп щото просто не ни се отдава друга възможност .. имам само едно междучасие дето е 10 минути .. другите часове всички са вързани .. говорили сме си за почти всичко .. това което е казала за мен са нещата от сорта .. " преценявам те като човек на който може да се довери , много приятен и с когото може да се говори добре и за всичко " сигурно разбираш че и момичето е сериозно .. не е някоя ей така просто .. праща ми по смс често целувки .. пращам ти голяма целувка ей такива ..... :roll:
Еми.. може да има некви симпатии тогава, но незнам, гледай я как се държи и ще разбереш..
glezan4e
10-01-2007, 18:10
q nqkoi da razkaje taka krati4ko s nqkolko dumi za kfo stava duma .. 4e ne sym mn po dylgite tekstove
glezan4e
10-01-2007, 18:11
q nqkoi da razkaje taka krati4ko s nqkolko dumi za kfo stava duma .. 4e ne sym mn po dylgite tekstove
glezan4e
10-01-2007, 18:12
Е прочети де не е написано на друг език..
благодаря ви че се опитахте поне да помогнете.. по принцип не идвам да се обяснявам в сайтове и такива неща но просто наистина се чувствам много зле и объркан незнам дали някой ме разбира .. все пак ви благодаря за това което казахте .. чувствам се поне малко добре..
благодаря ви че се опитахте поне да помогнете.. по принцип не идвам да се обяснявам в сайтове и такива неща но просто наистина се чувствам много зле и объркан незнам дали някой ме разбира .. все пак ви благодаря за това което казахте .. чувствам се поне малко добре..
,
Оле толкова да ми напомняш на мен самия! Същата работа съм, не обичам да се обяснявам из форуми просто търсех някой който да ме разбира и изслуша, даже не чета и темите тук, просто твоята не знам как така реших да я погледна! :)
Вярвам че нещата ще се оправят, късмет!!!
,
Оле толкова да ми напомняш на мен самия! Същата работа съм, не обичам да се обяснявам из форуми просто търсех някой който да ме разбира и изслуша, даже не чета и темите тук, просто твоята не знам как така реших да я погледна! :)
Вярвам че нещата ще се оправят, късмет!!!
Мерси бате дано се оправят .. неска трябваше да отида на тренировка и не отидох само защото не се чувствам добре .. и нямам търпение да дойде утре да видя какво ще стане ..... мерси пак и ти пожелавам успех и на теб !