View Full Version : Дали постъпих правилно?!
neusan88
10-01-2007, 19:53
здравейте всички!
незнам колко правилно постъпих като оставих гаджето си и сега ще ви обесна защо съм толкова объркан:
от 2год и 6месеца бяхме заедно.той беше човекът с който преживях първата си истинска любов и той ми беше учител за всичко защото ми беше първия -секс,сериозна връзка,държание и т.н
наистина и аз си имам недостатаците,доста често му вдигах скандали от ревност,карахме се за дреболии...
но след като го опознах след време престанах с глупостите,но той започна да ме ревнува ужасно- преглеждаше ми редовно тел-а,караше се с мен заради регистрациите ми в интернет(флиртчето,сладур, кайп,ICQ и т.н),неискаше да излизам с приятели и т.н,дори ми посегна,ревнуваше ме а се държеше безразлично и студено - дори неискаше да ме целува и прегръща!после бяхме с него в софия на гости и там гледах клипче как се .. натиска с друга!а дори незнаеше как да ми се извини!
живеехме заедно,но след последните неща и обидните думи един ден просто си събрах багажа и се махнах!
а той вместо да ми се извини ме обвини че съм постъпила като малко дете и че за мен всичко било просто игра!
кажете ми този човек обича ли ме според вас?дали ще може да се оправят нещата и да се сдобрим и всичко да е както в началото?!
gotinia_niki
10-01-2007, 19:58
според мен добре си напраил кат си го скъсала. Квото и да е миналото, важно е настоящето. Не мисля че може да се оправат нещата, като гледам е тръгнало доста на зле....
sasha_90
10-01-2007, 19:58
Правилно си постъпила,като си го зарязала,с такъв човек е невъзможно да се живее спокойно.
Правилно, правилно така и така хората от флиртче и други подобни сайтове са прекалено готини за нормалното общество.
Пък тфа че те ревнува си е баш нормално. Освен ако ен си грозна.
Но иначе прваи и той така значи сте си писнали. Що годе правилно. Де да знам ако не бяхте деца можехте и да се оправите по човешки.
`Death`Whore``
10-01-2007, 20:06
Правилно, правилно така и така хората от флиртче и други подобни сайтове са прекалено готини за нормалното общество.
Пък тфа че те ревнува си е баш нормално. Освен ако ен си грозна.
Но иначе прваи и той така значи сте си писнали. Що годе правилно. Де да знам ако не бяхте деца можехте и да се оправите по човешки.
Как да се оправи с човек, който И забранява да излиза с други хора и И посяга?
Като ен предизвикваш посягането. Аз съм 100% убеден,че това не е едностранно не можеш да държиш сметка само на 1-ния.
Колкото и клиширано да звучи за една раздяла са виновни и двамата.
Тц тц Странна женска солидарност.
`Death`Whore``
10-01-2007, 20:14
Аз доста пъти предизвиквам мъжете, но не ми посягат. Мъжът ми не съм го виждала да удари някого силно, макар че са го рпедизвиквали много пъти. С какво една жена може да предизвика един мъж? Да не би да трябва да си стоим мълчаливо и покорно?
И не, не е женска солидарност. Ако даде повече факти и се окаже, че тя е виновна, ще я осъдя, разбира се.
тоя е височайшо говедо присъщо за мъжкия "елит" наречен "мачо"
Аз доста пъти предизвиквам мъжете, но не ми посягат. Мъжът ми не съм го виждала да удари някого силно, макар че са го рпедизвиквали много пъти. С какво една жена може да предизвика един мъж? Да не би да трябва да си стоим мълчаливо и покорно?
Добре ще е . Освен това ти не си Тя и Твоя "мъж" не е "нейния". ВТФ това са характери а не шаблони. Не е нормално да посегнеш така си е, но каквото повикало такова се обадило има една приказка. напомням. не казвам,че е ПРАВ, но не казвам,че тя е света вода ненапита
`Death`Whore``
10-01-2007, 20:20
Добре, да оставим посягането. Как може да И забранява да излиза с приятели?
neusan88
10-01-2007, 20:21
това което накара гаджето ми да ме удари беше един смс който изтривах и той видя това!а след това защото се скарахме за плейстейшъна му тъй като ми писна да стои пред него а аз да съм само "част от мебелировката".а наистина сме имали много хубави моменти - и дори като го зарязах ми казваше със сълзи на очите че обичта му ставала все по голяма с всеки изминал ден!но и на него му писнало от скандалите ни! аз съм на 19год!най ме ядоса това че точно деня в който си тръгнах отивах на работа сутринта и той ми каза че неможел да дойде да ме вземе от работата щото нямал бензин в колата а пеша не му се ходело(демек оправяй се както намериш)!и аз се ядосах и си тръгнах.но и че доста пъти е плакал за мен и тъи като аз съм на около 100км от Пловдив той си идваше всяка седмица след работа само за да е с мен!
`Death`Whore``
10-01-2007, 20:25
Добре, сега искаш да ти намерим извинение да се върнеш при него ли? Това са си ваши работи...ако се обичахте истински, щяхте да намерите начин да оправите нещата, все пак проблемите ви не вярвам да са от 2 месеца.
hahavteen
10-01-2007, 20:26
С какво една жена може да предизвика един мъж? Да не би да трябва да си стоим мълчаливо и покорно?
Na men su6to priatelia mi mi posegna i v su6tia moment prikliy4ih vruzkata.Pri4inata be6e 4e sum tancyvala predizvikatelno i priatelite my me obsujdali.Sly4valo se e i na moi poznati i na maika mi i moga da kaja 4e nikoga niama osnovatelna pri4ina muj da ydari jena.Iavno na niakoi im e vrodeno i v momenta v koito po4ystvat 4e momi4eto im e sigyrno i niama da gi zareje posiagat. :roll:
Po temata: Spored men pravilno si postupila 4e si go zariazala i po-dobre hi4 ne govori pove4e s nego i gledai da ne go vijda6 izvestno vreme za da niama vuzmojnost da ti se izvini i ti da go sujali6.Poviarvai mi znam kolko e tejko(i moita vruzka be6e 2 godini i daje pravehme planove da zajiveem zaedno sled niakolko meseca) no bez nego 6te ti e po-dobre.Muje koito se durjat po na4ina po koito opisa i si pozvoliavat da posiagat izob6to ne te zaslyjavat.6te vidi6 4e 6te nameri6 ne6to po-dobro.Yspeh :wink:
боя над жената е престъпление в всичките му форми освен самозащита ( то и над мъж ама поне мъжа може да се защити )
`Death`Whore``
10-01-2007, 20:29
Той още малко ще те пребие, защото си хубава и хората те заглеждат. Лелеллел...аз не че танцувам често, но когато го правя, е доста предизвикателно...само да посмее мъжо да каже нещо...леллеллее...'баси мъжете!
neusan88
10-01-2007, 20:31
да,проблемите ни не са от вчера.и искам просто да разбера дали съм била права и се радвам за дадените мнениа!не си търся оправдание за да се върна при него,но и не отричам, че бих желала да се сдобрим,но ест да е различен.да ме обича истински както беше преди до около 6 месеца!
neusan88
10-01-2007, 20:33
а да,и този моя ми разби устата и окото ми беше синьо!
що не си извади медицинско ?!? аз ко бях на тебе щях да го осадя до последната му стотинка
`Death`Whore``
10-01-2007, 20:34
Значи не ти е посегнал, а те е набил...
neusan88
10-01-2007, 20:36
болката от тези удари не беше толкова силна от болката която ми е в сърчицето и колко и смешно да звучи аз съм си романтичка!
а той направо си ме преби онзи път де!
Холи шит момиче вие да не сте праили спаринг. Е виж сега твоя приятел е един путьо. Честито. Добре че си го заебала.
hahavteen
10-01-2007, 20:38
да,проблемите ни не са от вчера.и искам просто да разбера дали съм била права и се радвам за дадените мнениа!не си търся оправдание за да се върна при него,но и не отричам, че бих желала да се сдобрим,но ест да е различен.да ме обича истински както беше преди до около 6 месеца!
Niama nikoga ne6tata da stanat kakto predi.6tom e posegnal vednuj 6te go napravi pak i pak i pak dokato nakraia ne te otkarat v bolnica s komociym i melanomi po cialoto tialo(sly4i se na edna priatelka liatoto.Pri neia ne6tata sa zapo4nali po su6tia na4in kato pri vas-zabrani,hladno otno6enie,6amar i posle...).Prosto se opitai da go prevuzmogne6.Takiva hora ne se promeniat.Dоri sega da se sdobrite i vsik4o da e syper i da se durji milo i da ne ti posiaga vse niakoga 6te go napravi pak.Ami ako ste jeneni i imate dete i te prebie pred deteto vi? Niama da e hybavo nali? No ti ve4e 6te si my dala razre6enie edva li ne da ti posiaga sled kato si prostila purvite puti...Ne,ne, ne ti triabvat takiva ne6ta.Malka si o6te i niama6 ni6to za gybene.Mahai se dokato moje6.2 godini i polovina ne sa 4ak tolkova mnogo.
hahavteen
10-01-2007, 20:41
що не си извади медицинско ?!? аз ко бях на тебе щях да го осадя до последната му стотинка
I az tova bih napravila! Kakuv e toi 4e da te prebiva? Te roditelite ti ne ti posiagat puk niakuv tup kompleksar 6te go pravi! Naistina triabva6e da si izvadi6 medicinsko i dori da ne go sudi6 pone da go zapla6i6 i da go zareje6 na miga!
Yjas! :smt011
neusan88
10-01-2007, 20:42
разбирам че е най добре да забравя за този човек и дори да си забраня да мисля за него,но разбирате че след като ми е бил първият за всичко няма да успея толкова лесно,пък и май трябва да си призная че нямам достатачно воля!
а родителите ми ме обожават-аз съм единствено дете и просто съм гледана винаги като принцеса и може би за това ми е трудно да приема подобно отношение!
разбирам че е най добре да забравя за този човек и дори да си забраня да мисля за него,но разбирате че след като ми е бил първият за всичко няма да успея толкова лесно,пък и май трябва да си призная че нямам достатачно воля!
мойта първа ( истинска - не некви за по 1 / 2 месеца ) ме заеба така яко ... минава с времето най лесно е ако си намериш друг :)
neusan88
10-01-2007, 20:53
slun4ice, може ли да ми пишеш лично съобщение че аз нещо немога да те намеря!
FaTaLnO_sLaDkA
10-01-2007, 20:54
hmm mn gadno se e polu4ilo emi hubavo e 4e si go ostavila.. az sum na 16 i men me e udrqlo mom4e be6e mi razbilo ustata :roll: posle si ima6e mn problemi.. :twisted:
gothic_angel
10-02-2007, 14:46
Mislq 4e si postapila dobre
suantito
10-02-2007, 14:47
2 години и 6 мевсеца си е доста време вероятно те обича...
AnIcHkAtA
10-02-2007, 15:15
Аз мисля, че много те обича, но по негов си странен начин.И все пак не си заслужава да се връщаш при такъв човек и всеки ден да се чудиш за какво ще намери да те набие след като се прибереш от работа. Недей да се връщаш при него всичко започва с един шамар, после стават два и после незнаеш дали ще уживееш утре.
Сложна работа... Едно знам със сигурност - любовта и флиртовете вървят ръка за ръка. Абсолютно съм убеден, че няма напълно верен човек на тази планета! Не мога да ти дам съвет, но винаги има място за прошка, винаги може едно обичащо сърце да бъде щастливо... :wink:
sentient_
10-02-2007, 15:54
здравейте всички!
незнам колко правилно постъпих като оставих гаджето си и сега ще ви обесна защо съм толкова объркан:
от 2год и 6месеца бяхме заедно.той беше човекът с който преживях първата си истинска любов и той ми беше учител за всичко защото ми беше първия -секс,сериозна връзка,държание и т.н
наистина и аз си имам недостатаците,доста често му вдигах скандали от ревност,карахме се за дреболии...
но след като го опознах след време престанах с глупостите,но той започна да ме ревнува ужасно- преглеждаше ми редовно тел-а,караше се с мен заради регистрациите ми в интернет(флиртчето,сладур, кайп,ICQ и т.н),неискаше да излизам с приятели и т.н,дори ми посегна,ревнуваше ме а се държеше безразлично и студено - дори неискаше да ме целува и прегръща!после бяхме с него в софия на гости и там гледах клипче как се .. натиска с друга!а дори незнаеше как да ми се извини!
живеехме заедно,но след последните неща и обидните думи един ден просто си събрах багажа и се махнах!
а той вместо да ми се извини ме обвини че съм постъпила като малко дете и че за мен всичко било просто игра!
кажете ми този човек обича ли ме според вас?дали ще може да се оправят нещата и да се сдобрим и всичко да е както в началото?!
Мисля че щом те ревнува до такава степен, явно мн те обича, толково че чак той е объркан от чувствата си, някакъв вид странна защитна реакция, Уплашен и объркан от силните си чувства е направил глупоста да ти посегне, а именно защото ти е посегнал се държи по-студено, осъзнава че е прекалил, съжалява, чувства е виновен. Не е важно дали ние мислим че си или не си постъпила добре, важно е ти как мислиш. Помисли, осъзнай чувстата си, попитай се дали ще можеш с него за на пред и вземи решение :-k
neusan88
10-03-2007, 09:44
знам че с него ще мога да съм занапред а и сам той ми е казвал че никога не е искал да ми посегне но се ядосвал когато съм го одрала и съм му оставила белег на лицето точно за това неможал да се сдържи - каза"няма значение че си момиче,важното е че както ти така и аз съм човек и имам своите чувства и слабости"!но не мисля че ме обича чак толкова след като когато се разделихме не направи дори и малко усилие да ме спре!а и след това като говорихме той само ми повтаряше че бил разочарован от мен и че искал да е сам!това немисля че ще ми го каже човек който ме обича!а и да ми казва че може би щял да обича и друга!мислел да пробва!това е наглост! :smt009 :smt018
все пак каквото и да казвам аз го обичам.искам да съм с него,но и вече незнам дали някога отново ще бъда с този човек и дали ме обича ! :smt010 :smt086 :smt073
gLoRiOuS_aNGeL
10-03-2007, 11:09
Според мен той не те е обичал достатъчно! след всичко което каза,че ти се е случило,не знам как въобще ти е минало през ума да се върнеш при него! Та той е бил направо луд...Нормално е човек да изпитва ревност,ама той е бил вманиячен! Постъпила си абсолютно правилно като си го напуснала и ще постъпиш правилно,ако не се връщаш при него!
Той те има за вещ.
Не ти трябва.
Сигурна съм, че го обичаш безумно много. Но недей да се връщаш при него. Никой няма правото да се държи така с теб и да те бие. Ти не си куче. Горе главата.
тоя е височайшо говедо присъщо за мъжкия "елит" наречен "мачо"
+1