View Full Version : Защо гледат?
Abe mn interesno za6to edno mom4e kato si ima gadje trqbva da broika drugite momi4eta i da gi gleda!?????????????????????????????Ne moga da go razbera az tova i me drazni SUUUUPPPPPPERRRRR MNOGO SAMO kato 4uq za tova ne6to! :smt013 :smt013 :smt013 Tova e super drazne6to ne6to i ne moga da razbera za6to trqbva da go ima!Pro4etoh novata statiq tam za belite luji na mujete!E kak taka 6te im e lubimo zanimanie da oglejdat drugite jeni,6to za tupotiq e tova!Mnogo se drazna,za6toto taka kato si ima ve4e momi4e do nego,sqka6 tursi drugo novo,po-dobro!Deba i ujasiqta!Of nqma da pi6a pove4e ,4e samo se qdosvam!Ta vi pitam vas vie kak mislite- ZA6TO????
sasha_90
10-02-2007, 09:44
Защо се заглеждат ли?Въпросът ти е "леко" реторичен.Отговор:Защото им харесва.
GregoryHouse
10-02-2007, 09:50
Защо ли? Защото МОГАТ.
E kak tak 6te gledat?Tova,koeto imat ne im li stiga?Za men tova e pulno neuvajenie kum momi4eto,s koeto sa!Ujasno mnogo me drazni tova! :smt010 :smt011 :smt013 Gledat na tqh da im e dobre ,a kak se 4uvstvat momi4etata?Taka gi podcenqvat!Mamka mu! :smt013 :smt013
С моя бившия... пффф РАЙ! Той се заглежда,аз се заглеждам и изобщо не ни пука един от друг...Дори заедно сме ги обсъждали...Аз съм му казвала кое не ми харесва в дадено момиче,което той е загледал.А той на мен какво не му харесва в момче,което съм загледала.. И така... забавлявахме се и то доста :) АХхахХАхахХ Ний сме изродчета беее ХАхахХАхах
hungry_vampire_f
10-02-2007, 10:17
Наистина е много изнервящо и неприятно. Имало някакъв хормон, не знам точно как се нарича, който те кара да си верен на полонинката си. При мъжете бил в по-малко количество, тоест изневеряват повече от жените и мисля, че на това се дължи.
Ти малоумна ли си?!?!
Ще гледаме квото си поискаме, ясно?
Мъжете сме животни, свободни хора, нямате право да ни слагате окови!
Мъжът може всяка вечер да ебе други жени, но сърцето му да принадлежи само на една.
Много сте малки и не разбирате обаче.... =;
Да изневеряваш...всичко си опира до чувствата и до човека.Ако той си е такъв, изневерява, рядко това може да се ограничи или трябва да обича адски силно и да не го желае той самия. :wink:
Иначе за заглеждането, аз не се заглеждам, защото никой не ми харесва, само един.Не казвам, че няма хубави, но определено не може да ми привлече вниманието по улицата.Той е по същия начин.До голяма степен си е и до човек.
shaka_kan
10-02-2007, 10:35
T0va e v granicite na n0rmaln0t0 za majete...da i az ne g0 priemam, da otvratiteln0 gadn0 e p0nqk0ga i drazne6t0! I m0q p0st0iann0 se zaglejda,nqmam ni6t0 pr0tiv, n0 p0nqk0ga naistina prekalqva! I t0va ne stava vapr0s sam0 za m0m4eta na p0 17-18 g0dini...g0v0rq i za g0lemi maje! Iz0b6t0 vsi4ki sa takiva,t0va im e prir0data i k0lk0t0 i da se 4udi6 nema da m0je6 da razbere6,za6t0 jenite sme sazdadeni p0-drug na4in kat0 4e li... s edna duma MAJE!
hungry_vampire_f
10-02-2007, 10:35
Ти малоумна ли си?!?!
Мъжът може всяка вечер да ебе други жени, но сърцето му да принадлежи само на една.
А ти от коя планета викаш, че идваш?! Много почна ме дразниш нещо :evil: Такива нещастници кат` теб не заслужават да живеят :evil: Върни се в пещерата от която идваш и спри да ни заливаш с кухите си коментари ](*,) :smt013 :smt013 :smt013
Ох колко сте невинни и милички, а ония лоши,вмирисани мъже са виновни за всичко :smt011
Ти малоумна ли си?!?!
А ти от коя планета викаш, че идваш?! Много почна ме дразниш нещо :evil: Такива нещастници кат` теб не заслужават да живеят :evil: Върни се в пещерата от която идваш и спри да ни заливаш с кухите си коментари ](*,) :smt013 :smt013 :smt013
Жените са животни.
Знам от личен опит!
KaTinCeTy
10-02-2007, 10:38
Защо се заглеждат по други момичета? Ами това като, че ли им е вродено. Може би го правят за да сравняват своето гадже с другите момичета или просто, защото немогат да си контролират навика да се заглеждат. Това наистина е доста неприятно и дразнещо за момичето, с което е, но пък тя може да му го върне, като започне и тя да се заглежда по други момчета, и давидим дали на него тогава това ще му е приятно.
gothic_angel
10-02-2007, 10:44
Ами все пак са мъже и ..
Black_JAG_Bundy
10-02-2007, 10:47
защото няма да ни слагате в клетка :smt018
Ще гледаме всичко, което ни е на сърце.
Да, повечето на улицата са по-красиви от вас, така че се радвайте на факта, че мъжът е до вас, защото винаги може да отиде до друга, не ни пука за чувства - РАЗБЕРЕТЕ ГО!
Man Power! 8)
Да, повечето на улицата са по-красиви от вас, така че се радвайте на факта, че мъжът е до вас, защото винаги може да отиде до друга, не ни пука за чувства - РАЗБЕРЕТЕ ГО!
Man Power! 8)
идиот.... пълен идиот .....
та по темата ами можем - заглеждаме се няма лошо .... обичаме момичето до на с и тфа е важното ...... може пък дякой да го правят с умисъл "леле колко е по добра моята приятелка от тая тука" ;) u get the idea
Black_JAG_Bundy
10-02-2007, 11:10
Man Power! 8)
та по темата ами можем - заглеждаме се няма лошо .... обичаме момичето до на с и тфа е важното ...... може пък дякой да го правят с умисъл "леле колко е по добра моята приятелка от тая тука" ;) u get the idea
Аз ли бе? :smt013
Ти си срам за мъжкото съсловие!
Роб на жената!
Женчо, ГЕй :twisted:
Аз ли бе? :smt013
Ти си срам за мъжкото съсловие!
Роб на жената!
Женчо, ГЕй :twisted:
и съм 5 пъти по харесван от тебе
Любовта е за слабите
10-02-2007, 11:29
Съгласен съм, че жените са боклуци =D>
Кви са тия глупости бе, ще гледаме жените и ще им се кефим :smt004
Любовта и чувствата са женски измислици!
Котарана
10-02-2007, 11:38
Всеки има право да си гледа каквото иска...И мен ме дразни...но пък за сметка на това и аз си гледам поне да сме квит :-D
VerryBerry
10-02-2007, 11:39
ne vijdam lo6o v tova da se zaglejdat,pri polojenie 4e i az pravq taka..neka si gledat,nali za tva sa im o4ite :smt005 :smt005 :smt005
slan4iceto_n
10-02-2007, 12:06
мн е гадно така все едно не сме достойни за тях и за това все се заглеждат по някоя
flowerlina
10-02-2007, 12:06
ЖЕНИТЕ НЕ СА БОКЛУЦИ!
Попринцип мъжете са си такива,това не можем да го променим
suantito
10-02-2007, 12:36
Защото мъжете сме устроени на друг принцип, вие се задоволявате с това което имате, ние не. Някой го правят умишлено за да ви накарат да ревнувате,защото вашата ревност им показва колко държите на тях и ги обичате. И не слагайте всички ъже под общ знаменател, все още има някой изключения.
meden dixlorid
10-02-2007, 12:42
Вие момичетата живеете в пещери всеки има право да гледа каквото си поиска аз мразя във вас това че си мислите че сме ваша собственост не аз не съм собственост не съм вещ на някоя никои нищо неможе да ми каже кво като гледам баси като чели вие не гледате и не се заглеждате ама иначе все ние сме виновни! [-X !Вие да не сте ми някакви надзиратели че да ми казвате какво да правя!
Съгласен съм, че жените са боклуци =D>
Кви са тия глупости бе, ще гледаме жените и ще им се кефим :smt004
Любовта и чувствата са женски измислици!
Жените били боклуци .. :smt012 .. ми стани педерас кат ти не изнася .. :!:
FiRe_LaDy
10-02-2007, 12:55
Това си е типично мъжко!Заложено си им е и ние не можем да го променим!Примири се с това,че момчето само гледа другите,а е с теб!А я се замисли ти не се ли заглеждаш по момчета,независимо дали имаш гадже или не?И ти го правиш!Дори несъзнателно да е!Няма нищо лошо в това!
bossychick
10-02-2007, 12:57
Nqma na4in te sa si takiva:) Kofti e ponqkoga,ama se pak nqma lo6o da gledat ima lo6o ako pipat ;) Ina4e spored men na tqh si im e vrodeno kakto i na nas,no nie go priemame tupo 6oto se vkarvame v nekfi filmi 4e haresvat onaq det zqpat pove4e i t.n.t a ne e taka :) taka 4e muje..jeni..zqpaite si na volq :mrgreen:
Emi za6toto sa Maje :D ne e smeshno ama trqbva da se primirim
meden dixlorid
10-02-2007, 13:09
Леле колко е права zelena feq и Fire_Lady евалата момичета ако всички бяха и мислеха като вас светът щеше да е прекрасен :smt007
Е какво толкова те дразни нали за това са му очите, ти не можеш да им затвориш очите, пък и ме съмнява, че ти не заглеждаш, може би го правиш несъзнателно, както някой по-горе каза.Както се казва това, че са на диета не значи, че не може да прегледа менюто.Това, че заглежда друга не значи, че не обича теб.
mislitelka
10-02-2007, 14:11
задавате си въпроса защо гледат...аз пък не виждам нищо лошо в тфа...да гледа,да гледа,че да се увери,че по-добро от мене няма да намери :roll: по-добре да си зададем въпроса:"защо не" :-) ...сега живота не е ли по-хубав?! :::
***BORK@***
10-02-2007, 16:47
Няма лошо =; затова си имат очи,за да гледат е малко е изнервящо,н :smt013 о какво да се прави,мен лично някой път ме фаща яд :smt011 и аз почвам да ги гледам :smt019 :smt019 :smt019 и общо взето пада голям смях :smt005 :smt005 :smt005 ,или им мятам един зловещ :twisted: :evil: :twisted: поглед и не си го и помислят. ::: :-$ :::
Защо ли? Защото МОГАТ. хъх...и кво...то и аз мога,ама като съм с гажето не го правя :lol:
Abe mn interesno za6to edno mom4e kato si ima gadje trqbva da broika drugite momi4eta i da gi gleda!?????????????????????????????Ne moga da go razbera az tova i me drazni SUUUUPPPPPPERRRRR MNOGO SAMO kato 4uq za tova ne6to! :smt013 :smt013 :smt013 Tova e super drazne6to ne6to i ne moga da razbera za6to trqbva da go ima!Pro4etoh novata statiq tam za belite luji na mujete!E kak taka 6te im e lubimo zanimanie da oglejdat drugite jeni,6to za tupotiq e tova!Mnogo se drazna,za6toto taka kato si ima ve4e momi4e do nego,sqka6 tursi drugo novo,po-dobro!Deba i ujasiqta!Of nqma da pi6a pove4e ,4e samo se qdosvam!Ta vi pitam vas vie kak mislite- ZA6TO????
Скъпа, такива са мъжете - Свине
alkobalko
10-02-2007, 17:51
Това, че е загледал друго момиче не означава автоматично, че ще ти изневери. Момичетата също заглеждат момчетата.
DevilWish
10-02-2007, 18:38
Хах мии харесва им явно...не е особено приятно ,но ако и ти го правиш... :| няма как да се бориш с/у това :-s
Val4etoO
10-02-2007, 19:00
Ami az sum momi4e, no i az se zaglejdam po drugi mom4eta :P
HePeAJIeH
10-02-2007, 19:04
Не всички мъже сме такива :x :smt011 :smt013 Аз лично не съм такъв-гледам да обръщам 100 процентово внимание на момичето до себе си :P
sasha_90
10-02-2007, 19:06
E kak tak 6te gledat?Tova,koeto imat ne im li stiga?Za men tova e pulno neuvajenie kum momi4eto,s koeto sa!Ujasno mnogo me drazni tova! :smt010 :smt011 :smt013 Gledat na tqh da im e dobre ,a kak se 4uvstvat momi4etata?Taka gi podcenqvat!Mamka mu! :smt013 :smt013
Незнам дали им стига това,което имат.Вероятно не.Само знам,че обичат да си гледат момичета.Ти не се ли заглеждаш по момчета?
miloto_girl_4e
10-02-2007, 19:10
Трябва да си доста комплексиран, за да обръщаш чак такова внимание на това и да се нервираш до такава степен...
Просто не обръщай внимание .. повечето момчета са си такива, но това "бройкане" е безобидно :wink:
EvilBrunette
10-02-2007, 19:11
Ами може наистиа да търси нещо по-добро. Но оптимистично погледнато - защото трудно се върви със затвореди очи. :wink:
лъжи лъжи толкова много лъжи има в тая тема
ние мъжете сме устроени по друг начин защо да не гледаме ако вие видите сладко и хубаво момче няма ли да се зарадвате въпроса е там че вие само ще го погледнете за секунда докъто ние представителите на силния пол не се срамуваме да гледаме обаче има и момчета които се заглеждат само че не го показват наяве
Biv6iq mi to4no zardi tova stana biv6, postoqnno puska6e razni komenri i kato go pomolih da prestane, toi daje zapo4na pove4e da go pravi..Mnogo e drazne6to tova, no pri po4ti vs mom4eta e taka. Ne kriq,4e i az se zaglejdam, kato mine nqkoi pi4 O:) ,no samo kato sam svobodna ptica...
:evil: > Ама ти найстина ли все още не си разбрала че го правим нарочно за да ви дразним ??? Явно си прекалено тъпа за да загрееш..
:twisted: > Да, и ще си гледаме където си поискаме... Просто много ни улеква така...
:evil: > И за съжеление скъпа, ти никога няма да можеж да промениш това мъжко качество. Освен ако си намереш някое "ревливо гейче"
:evil: > Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях
:twisted: > Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях
sladko_dete
10-02-2007, 22:07
Ай стига бе едно гледане, голяма работа, все едно като си имаш половинка и света е свършил, кви са тия окови не мога да разбера
А защо не?
Очите за к'во са? За гледане
пазя-го-в-тайна
10-02-2007, 23:35
Това, че е загледал друго момиче не означава автоматично, че ще ти изневери. Момичетата също заглеждат момчетата.
гледаш, но не пипаш!
кое ти пречи от това ?! и ти гледаш ама никой нищо не ти казва и не мога да разбера защо в една толкова тъпа тема се пише толкова много ?!?!?!!?
гледаш, но не пипаш!
кое ти пречи от това ?! и ти гледаш ама никой нищо не ти казва и не мога да разбера защо в една толкова тъпа тема се пише толкова много ?!?!?!!?
Най-тъпите теми са най-популярните - факт. А по темата мисля като по-умната част от форума, демек като всички, които нямат нищо против гледането. :-$
~BoRn^InLoVe~
10-03-2007, 05:38
офффф абе ко приказвате бе,вие мъжете сте баси подлите и тъпи същества в тва отношение.или заглеждате-което го правят огроомна част от вас или правите тва дет праи най-добрия ми приятел на най-добрата ми приятелка.докато вървят каквото и момче да има той и закрива очите :shock: :smt013 :smt013 :smt013 е кажете ми тва нормално ли е :smt018 :smt019 момичето се притрепа кат върви така със затворени очи :smt012 :smt012 лелей изроди сте от всякъде.п.п той не заглежда други момичета O:) но пак си оставате гадни изродчета в тва отношение :smt019 :smt019 :smt019 :smt019
lee_ryan_girl
10-03-2007, 13:13
Ти малоумна ли си?!?!
ti si o6te po-kuha ma drisloooo!!!Mnoo si e pravo mom4eto!!!Ama takiva TAPA4KI kat tebe ne gi razbirat tiq raboti :lol: :smt018
xXxScreamxXx
10-03-2007, 13:37
ha po rano i men me drazne6e no ve4e sviknax kvo tolkko priemi go ...........
PINK_FLoyD
10-03-2007, 21:33
А вие момичетата хич не се заглеждате.Вие направо действате :smt005
Phenomenon
10-04-2007, 03:14
Това е все едно да се разхождат по улицата обувки и ти да не се загледаш бе ;)
Това че твоя приятел се заглежда по някви не значи,че е края на света..
Можеш да му сложиш капаци като на превозните коне че да не гледа никъде,само в тебе,а ?
Просто е приятно да видиш красиво момиче по улицата..това че го гледаш не значи че си мислиш 'Те тая ше я сцепъ'...
ПП: Ти си чавка. :)
scorpias
10-04-2007, 03:48
Ми ти що гледаш ма ??? ,недейте ми се правете женските на много примерни ок?
bossychick
10-04-2007, 09:28
seki da si gleda kvot si iska.. nema lo6o..az osven 4e zqpam mujete zqpam i jenite.. sa kat mine ena gotina macka mn qsno 4e 6e q glea6 :)
bossychick
10-04-2007, 09:28
seki da si gleda kvot si iska.. nema lo6o..az osven 4e zqpam mujete zqpam i jenite.. sa kat mine ena gotina macka mn qsno 4e 6e q glea6 :) a za tiq koito se draznqt 4ak tolkova mnooo spored men sa nekfi kompleks4eta ;) moe mnenie
meden dixlorid
10-04-2007, 09:31
zelena feq обаче кърти с тея коментари евалата браточка те тава е всеки да гледа дет му е кеф :twisted: