View Full Version : Имам нужда от помощ, моля ви..
nikito0o
10-02-2007, 12:12
molq vi pomognete mi :( s gadjeto mi sme zaedno ot po4ti 8 meseca. v na4aloto vsi4ko be6e super.predi toi pu6e6e i zaradi mene sprq.bqhme mn 6tastlivi no predi okolo mesec i polovina vsi4ko zapo4na malko po malko da ruhva.imam samneniq 4e nqkoi mu promiva mozaka.tova ve4e ne e toi.otnovo propu6i ve4e ne spodelq s mene.samo mi vika kara mi se sardi se za vsqko ne6to non stop me obninqva neprekasnato stava vse po razli4en.samo me naranqva.kak moje az tolkova da go obi4am i da me boli zaradi nego i da nqmam sili a na nego da ne puka ve4e za men.vse mu pro6tavam i se nadqvam vs da se opravi.toi mi obe6tava no sled den vs pak se povtarq.strah me e da go skasa6 za6toto kaza 4e 6te si posegne a i men 6te me boli adski mn i nz dali 6te go prejiveq.molq vi pomognete mi.;(
Opitai se da s pogovorish s nego i da mu obqsnish kakvo 4uvstvash i kak te naranqva
Хмм .. гадна работа.Защо не поговориш с него и не го попиташ каква е причината за тази промяна,дали не си направила нещо,което да го е подтикнало да се държи така...От това,което прочетох останах с впечатлението,че много го обичаш,а и той теб - също.За това поговорете и не бързай с изводите,за да не съжеляваш после :wink:
FrosTDeViL
10-02-2007, 12:39
защо не му кажеш какъв тъпанар е да му вкараш една плесница и да го зарежеш такива идиоти като него просо не усъзнават какво имат пък за това че ще си посегне едва ли... освен ако не е малоумен. в което се съмнявам силно.. :smt011
Аз ходех с момче 2 години и когато се обърнах назад видях, че той леко-полеко се е променял и е станал някой, който не познавам... Преди да се хванеме беше един, когато се хванахме се промени и 2 год. по-късно... стана... непознат.... И да ви кажа честно промяната не ми хареса - скъсахме. И видях, че така ми е по-добре. Отлагах с месеци края, но в един момент чашата преля... Боля ме и мен, защото навика, всички моменти, всичко... ми липсваше. Но сега, сега съм нов човек - ценя повече всичко около мен... Говори с него, кажи му това, което кза на нас, пък ако е писано - ще се оправите, ако не....
MiMcHeToOo
10-02-2007, 13:05
Хмм .. гадна работа.Защо не поговориш с него и не го попиташ каква е причината за тази промяна,дали не си направила нещо,което да го е подтикнало да се държи така...От това,което прочетох останах с впечатлението,че много го обичаш,а и той теб - също.За това поговорете и не бързай с изводите,за да не съжеляваш после :wink:
+1
nikito0o
10-02-2007, 13:25
blagodarq za savetite vi.ne sam o4akvala 4e nqkoi moje da me posavetva taka kakto vie.neznam na kolko ste no az sam po4ti na 15 e vse o6te qvno nemoga da si pomagam sama.na priqtelite si s gadjeta pomagam a sama na sebe si nemoga. vijte az mn go obi4am i sam napravila mn za nego kakto i toi za men i zaradi tova se strahuvam vs da svar6i.
Напомняш ми когато бях на твоите години .. абсолютно същата беше ситуацията с моята приятелка .. пак точно 8 месеца и се напушвах като козел секи ден и наистина се променях и не ми пукаше вече за нея .. според мен един добър съвет който мога да ти дам е да седнеш с него да му припомниш времената в който сте тръгнали и първите месеци колко ви е било хубаво и че си го виждала как само зема да си трови живота и тровейки неговия трови и твоя .. попитай го дали иска да спре да се занимава кажи че може да му помогнеш .. да не се занимава с тея негови приятели дето пушат а да бъде с други .. не вярвам да има малко приятели .. а пък ако не му кажи че не искаш да продължава така и му кажи да се разделите .. мисля че казано това, ще му се отрази по някакъв начин
ох мацка мноо кофти.. 6то не се опита6 да седне6 и да сподели6 с него мъката си,това което сподели с нас? :roll: ако пак обе6тае да се промени а не го прави ве4е нЗ...може би си има друга или си му омръзнала или пък си има други проблеми незнам.. наистина поговорете и изяснете вси4ко,стискам палци.. успех :!:
nikito0o
10-02-2007, 13:44
blagodarq vi.a mislite li 4e po nqkakav na4in az sama sam si vinovna ili sam go predizvikala.toi mi kazva 4e sam bila studena a az go obra6tah sas cqlata si lubov i vnimanie .
Пуснато на: Вто Окт 02, 2007 4:30 pm Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
Напомняш ми когато бях на твоите години .. абсолютно същата беше ситуацията с моята приятелка .. пак точно 8 месеца и се напушвах като козел секи ден и наистина се променях и не ми пукаше вече за нея .. според мен един добър съвет който мога да ти дам е да седнеш с него да му припомниш времената в който сте тръгнали и първите месеци колко ви е било хубаво и че си го виждала как само зема да си трови живота и тровейки неговия трови и твоя .. попитай го дали иска да спре да се занимава кажи че може да му помогнеш .. да не се занимава с тея негови приятели дето пушат а да бъде с други .. не вярвам да има малко приятели .. а пък ако не му кажи че не искаш да продължава така и му кажи да се разделите .. мисля че казано това, ще му се отрази по някакъв начин
blagodarq vi.a mislite li 4e po nqkakav na4in az sama sam si vinovna ili sam go predizvikala.toi mi kazva 4e sam bila studena a az go obra6tah sas cqlata si lubov i vnimanie .
Не си виновна .. негова е вината че се проваля с тея глупости .. трябва да приказваш с него .. а пък ако не разбере за кво му приказваш считай по добре че тоя човек няма да се подобри незнам така го мисля аз
blagodarq vi.a mislite li 4e po nqkakav na4in az sama sam si vinovna ili sam go predizvikala.toi mi kazva 4e sam bila studena a az go obra6tah sas cqlata si lubov i vnimanie . това само ти знае6.. 6том смята6 4е не си се държала студено,зна4и не си :roll: нЗ.. може ти да си виновна от 4асти(или изцяло)ама не ние го знаеме това а тИ
щом сте стигнали до това положение явно всичко е свършило...
nikito0o
10-02-2007, 13:56
strah me e ot kraq.govorila sam s nego mn pati no vinagi se sardi i me izkarva men vinovna.dokato be6e na lager imalo nqkavi momi4eta deto sa mu se natiskali.i toi se e celuval s tqh i gi e pregra6tal a na mene kaza 4e si e predstavql mene i 4e te sa mu bili prosto udu6nici. ;(;(
nikito0o
10-02-2007, 13:57
mislq 4e ve4e nego ne go e grija za men.no to4no kogato 6te se otkaja toi zapo4va s milite dumi.kak da se spravq
noname000
10-02-2007, 14:01
oo 6tom se e celuval i pregra6tal s dr prosto nema smisal da se zanimaa6 s nego tva ne iska da se razdelqte e sigurno za6toto ne iska da ostane na suho
az sashto hodih 1 godina s momche koeto beshe idealno v nachaloto ... minaha okolo 7 meseca i toi leka po leka vze da se promenq zaslepena ot obichta si kam nego nerazbrah che toi veche nqma chuvstva kam men ... a prosto beshe sviknal s men ... no blagodarenie na mn hora se osaznah i slojih krai na toq koshmar/zashtoto za men poslednite meseci ot vrazkata ni bqha palen ad/ ... ne mislq che ti si vinovna za promqnata v povedenieto mu .... prosto izglejda e ohladnql a moje i da gresha ... nai-dobre parvo pogovorete s nego, izqsnete si vsichko i togava vzemi nai-dobroto reshenie za teb ... dali shte mu dadesh oshte edin shans ili shte prodaljish sama
nikito0o
10-02-2007, 14:13
oo 6tom se e celuval i pregra6tal s dr prosto nema smisal da se zanimaa6 s nego tva ne iska da se razdelqte e sigurno za6toto ne iska da ostane na suho
moje i da si prav/a s mnogo momi4eta se karah zaradi nego,i vseki pat toi za6titava tqh i smqta 4e az nikoga ne sam prava makar 4e polovinata fr mislqt 4e az sam pravata.mn sam obarkana.nz ve4e kakva sam:dali vlubena ili zaslepena ot bolka.