Влез

View Full Version : Караници.. любов.. дали?!

GaBsI
10-02-2007, 13:03
Вярвате ли в това, че когато двама човека се карат много, означава че се обичат повече? :roll: С моя приятел ходим от 6 месеца и постоянно се караме и то все за какви ли не глупости :smt012 Обаче после.. всичко си е както преди. Нито той, нито аз можем да се сърдим и ни минава скоро след поредното скарване... :| А при вас как е? :wink:

MiMcHeToOo
10-02-2007, 13:07
при мене е същото хъхъ :-D да мисля, че когато хората се карат има любов (не във всички случай, но в повечето), защото след като се карат за нещо значи се интересуват един от друг.. или пък ако нещо единия е наранил другия почват да се карат.. пак има чувства - в случая любов, но пак повтарям не винаги е така ;)

sasha_90
10-02-2007, 13:08
Може би е вярно.

AnIcHkAtA
10-02-2007, 13:09
Хората са казали "Малките камъчета обръщат колата"...

VeSna
10-02-2007, 13:11
=D> =D> =D>

ProstoAz
10-02-2007, 13:12
Карането само по себе си не е признак на любов, а по-скоро на неразбирателство и на проява на безкомпромисност. В момента явно има любов, затова и караниците не са сериозни, бързо ги забравяте и бързо ви минава, но когато любовта малко по малко почне да угасва, караниците ви ще траят повече и няма да се сдобрявате толкова лесно. И всичко това, докато в един момент...

bossychick
10-02-2007, 13:18
Nqma na4in,kato ima lubov karanicite sa nerazdelna 4ast ot tova :) a puk i v kraina smetka ina4e 6te e sku4no ;)

babity
10-02-2007, 13:22
Аз съм много горделива и ината. Кофти комбинация...т.е. ако се караме с гаджето ми често и връзката ни продължава да съществува, то това би било единствено и само ако той постоянно се извинява, дори и за моите грешки....Малко момчета, са склонни на това :arrow: при мен ракива връзки не съществуват!

FiRe_LaDy
10-02-2007, 13:28
Винаги когато съм се карала с момчето,с което съм ходила после ни е било по - хубаво.В повечето случаи е така....а и караниците показват,че имате някакъв интерес един към друг.

sindity
10-11-2007, 20:31
спокойно мила и при нас с приятеля ми е така :D както каза zelena feq .. ако няма караници.. ще е скучно :P това е нещо нормално :wink:

hilaRy___
10-11-2007, 21:44
pri vseki ima karanici :}

BWald0rf
10-11-2007, 21:53
Аз не мисля че карането е признак на любов .. По скоро липса на компромиси .. Опитвайте се да се разберете без да се карате и не налагай мнението си винаги ..

`Death`Whore``
10-12-2007, 06:17
Щом осъзнавате, че се карате за глупости, защо се карате? Започнете да се държите като големи хора и може и да останете заедно.

Wrathchild
10-12-2007, 06:23
Хах неее...
Вярно е, че във всяка една връзка има караници, няма как да няма. Но ако започват още от началото на връзката и още продължават очевидно нещо куца...

nencuHka
10-12-2007, 06:47
Една приятелка вече е 1 година с момчето си.В началото бяха като куче и котка,не се разбираха въобще.Но в момента един без друг не могат.Може би в началото сте по безкомпромисни един към друг,но стечение на времето всичко се променя.Ест караниците отново ще ги има,но няма да са толкова важни.. :-s

koalka
10-12-2007, 07:32
Не означава, че като се карате повече се обичате повече.Просто е нормално в една връзка да има караници, но пък щом ми минава бързо и не се сърдите после, значи всичко е ок.

iskamTe_vednaga
10-12-2007, 08:21
мда може да се каже ако си бяхте безразлични нямаше да се карате защото нямаше да ви пука.но принципно не е нормално прекаленото каране

kobrichka
10-12-2007, 09:14
Не мисля,че с караници се показва любовта.Във всяка връзка има спорове неизбежно е,но честите скандали не са нормални поне според мен.Ако се карате мн често постепенно и на двамата ще ви омръзне и ще се разделите.Както каза AnIcHkAtA "Малките камъчета обръщат колата"... А и щом има често скандали,значи няма компромиси,а без компромиси една връзка не може да трае дълго.

miss_fatty
10-12-2007, 09:26
"БЕЗ ВОЙНА ЛЮБОВ НЯМА"! :-D :-D С мойто милу си се караме много и след всяка кавга си се обичкаме повече и повече!!

RaLkb
10-12-2007, 10:15
[/b]Emmm da nqkakva stepen e vqrno che kolkoto poveche se karate tolkova poveche se obichate...no pbk ponqkoga tezi kavgi ni idvat v poveche i zapochavame da se zamislqme dali trqbva da prodaljim da sme zaedno.[/i]

rihannka
10-12-2007, 10:16
GaBsI и при нас е така..всеки ден се караме за абсолютни глупости,и после бързо ни минава и вси4ко си е както преди..

ZaHaRcHe
10-12-2007, 10:30
И при мен беше така ама накрая му писна и се разделихме :smt010

alkobalko
10-12-2007, 14:24
От караница до караница има много голяма разлика. Едно е да спорите за глупости, друго нещо са сериозните скандали.

Veno0m
10-12-2007, 15:57
Вярно е,особено когато двамата влюбени много се обичат,някакви си дреболийки няма да попречат на тяхното щастие! :lol:

sherry
10-12-2007, 16:04
=D> =D> =D>
Така е...Накрая на хората им писва от много караници. Малко по малко се отдалечават.
С моя приятел се обичахме безкрайно много, за 5-те години, през които бяхме заедно, буквално пораснахме заедно. Но нямаше разбирателство между нас. Все се карахме! Онзи ден(понеделник) се скарахме отново и понеже твърде много ни станаха дрязгите, скъсахме. Когато двама души се обичат, караниците могат да показват една страстна връзка, но когато се съберат твърде много, когато станат чести, то накрая чашата прелива. Да, може и да се сдобрим с моя, много време бяхме заедно, но със сигурност не ми харесват тези дрязги между нас, човек се уморява с времето да прави постоянно компромиси. Оправете си връзката сега, докато му е време, че после става по-сложно...

radito
10-12-2007, 17:36
То пък без караници понякога е супер скучно. Трябва да има малки дразги. При нас с моя много се нервя когато искам да поспорим за нещо, а той просто казва "добре добре както кажеш, ти си винаги права" и още куп такива изрази, които ми лазят по нервите :smt013

Kras4eto_lp
10-12-2007, 18:07
И при мене е същото :roll: Не спираме да се караме и все за глупости...направо се побърквам ама кво да се прави.Сега от около 2 седмици не сме се карали и направо се учудвам...явно в него е проблема..виждам че се опива са спре да се караме за глупости и засега успява.Иначе не се притеснявай от това,че се карате.ако наистина се карате прекалено много поговори с него и му обясни,че така не се чувстваш добре :wink:

Blestq6ta
10-12-2007, 19:31
Щом осъзнавате, че се карате за глупости, защо се карате? Започнете да се държите като големи хора и може и да останете заедно.

Е да, и аз така си казвам всеки път когато се скараме с гаджето за поредната глупост ](*,) , ама и двамата сме такива инати и толкова горделиви, че като стане гаф и нито единият отстъпва, нито другият, докато "ледът не се пропука" и се гушнем, и се цункаме и последва поредното "извинявай". :smt008
Т.е. , мисля, че караниците са нормални, особено ако двойката държи един на друг. :wink:

GregoryHouse
10-12-2007, 19:35
Нали знаеш песента на Райна и Константин....5 секунди сме добреее а на 6тата не смеееее :-D ала бързо ни манваааааа :-D

`Death`Whore``
10-12-2007, 19:37
Е да, и аз така си казвам всеки път когато се скараме с гаджето за поредната глупост ](*,) , ама и двамата сме такива инати и толкова горделиви, че като стане гаф и нито единият отстъпва, нито другият, докато "ледът не се пропука" и се гушнем, и се цункаме и последва поредното "извинявай". :smt008
Т.е. , мисля, че караниците са нормални, особено ако двойката държи един на друг. :wink:
Който обича, отстъпва. А и ако връзката ви е истинска, няма да се карате постоянно...

MimityYy
10-12-2007, 20:02
da i pri men be6e sa6toto s biv6iq i sled vsqka karanica az go obikvah vse pove4e i pvoe4e i nakraq skusahme :mrgreen:

MimityYy
10-12-2007, 20:02
da i pri men be6e sa6toto s biv6iq i sled vsqka karanica az go obikvah vse pove4e i pvoe4e i nakraq skusahme :mrgreen:

Leksi23
10-12-2007, 20:43
При нас к'ви скандали е имало... #-o Мани, мани!! Обаче наще скандали се оправяха в леглото :smt016 . Според мен караниците могат да бъдат провокирани от много неща. От неразбирателство, от неодстъпчивост, от гордост, а дори понякога от любов и от много други. Важно е да има компромиси за да се разберете и за да просъществува връзката по-дълго време.