PDA

View Full Version : Старата любов ръжда не хваща

LiveFlower
10-02-2007, 20:52
taka hora zdraveite na vsi4ki!ot 4 godini obi4am edno mom4e predi 3 godini stanahme gadjeta za dva dena,togava toi mi be6e 1-voto gadje i bqh dostaaaa naivna :smt010.i taka problema e 4e toi si misli 4e ve4e ne go obi4am,no ne e taka(iskam da vi kaja 4e otno6eniqta ni ne sa nikak dobri imam predvid 4e toi si me misli za edna smotla,6toto nikoga dosega ne sme si govorili dori i kogato bqhme gadjeta ,e toava bqh malka.oba4e utre 6te hodq v negobiqt kvartal na gosti na brad4edite mi,a toi jivee sre6tu tqh i iskam da govorq s nego i da mu kaja 4e o6te imam 4uvstva kum nego(stra6no mnoooooooogo sum sramejliva).ta vuprosa mi e kak da govorq s nego i kvo yo4no da mu kaja? :smt010 #-o :smt009 :smt012

Заглавието на темата трябва да бъде написано на кирилица!

Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3

MiMcHeToOo
10-02-2007, 20:53
първо направи така, че да не те мисли за смотла ;)

LiveFlower
10-02-2007, 20:56
първо направи така, че да не те мисли за смотла ;)blagodarq ti za otgovora mnogo ,no kak da mu promenq mnenieto? :smt010

MiMcHeToOo
10-02-2007, 21:08
първо направи така, че да не те мисли за смотла ;)blagodarq ti za otgovora mnogo ,no kak da mu promenq mnenieto? :smt010

ами докажи му, че не си.. няма как да ти обесня по подробно понеже не познавам даденото момче.. покажи му, че и ти си имаш свойте качества и мнение.. покажи му, че си забавна.. изобщо дръж се като себе си (все пак си пораснала) и най важното - самата ти не мисли, че си смотла :!:

AFFIRA
10-02-2007, 21:33
ami kato go vidi6 nedei da se pritesnqva6 priemai go kato priqtel pozdravi o ne6to tva onova i glavata gore! bez da se zduhva6 posle iz4akai da vidi6 reakciqta mu a ako poznava6 nqkoi ot fr mu lafi si s nqkoi e taka pred nego puskai maitapi v granici razbira se nali trqbva dobro vpe4atlenie da pravi6 i tova ob6to vzeto mn ne se iziskva posle 4aka6 rezultat-da te zagovori po taka iiiiiii....ispeh

LiveFlower
10-02-2007, 21:38
ami kato go vidi6 nedei da se pritesnqva6 priemai go kato priqtel pozdravi o ne6to tva onova i glavata gore! bez da se zduhva6 posle iz4akai da vidi6 reakciqta mu a ako poznava6 nqkoi ot fr mu lafi si s nqkoi e taka pred nego puskai maitapi v granici razbira se nali trqbva dobro vpe4atlenie da pravi6 i tova ob6to vzeto mn ne se iziskva posle 4aka6 rezultat-da te zagovori po taka iiiiiii....ispehblagodarq ti mnogo to4no tva e 4e pred nego se zduhvam i stavam edna takava mnogu sku4na i tupa.a poprincip ne sum takava mnou otvoren 4ovek sum i si kazvam kvot si mislq oba4e pred nego i dumi4ka ne obelvam :smt010

AFFIRA
10-02-2007, 21:46
ami kato go vidi6 nedei da se pritesnqva6 priemai go kato priqtel pozdravi o ne6to tva onova i glavata gore! bez da se zduhva6 posle iz4akai da vidi6 reakciqta mu a ako poznava6 nqkoi ot fr mu lafi si s nqkoi e taka pred nego puskai maitapi v granici razbira se nali trqbva dobro vpe4atlenie da pravi6 i tova ob6to vzeto mn ne se iziskva posle 4aka6 rezultat-da te zagovori po taka iiiiiii....ispehblagodarq ti mnogo to4no tva e 4e pred nego se zduhvam i stavam edna takava mnogu sku4na i tupa.a poprincip ne sum takava mnou otvoren 4ovek sum i si kazvam kvot si mislq oba4e pred nego i dumi4ka ne obelvam :smt010
e spokono de ti puk nedei i az bqh taka ama uspqvat drazkite...ako stoi6 i gleda6 ot strani ni6to nqma da se polu4i ...majete obi4at smelite(no ne dosadni momi4eta)sled kato go obi4a6 tolkova vreme zna4i trqbva dobre da go poznava6 i da znae6 kakvo haresva....sledovatelno moje6 da si nameri6 ob6ta tema na razgovor....

MiMcHeToOo
10-02-2007, 22:10
e spokono de ti puk nedei i az bqh taka ama uspqvat drazkite...ako stoi6 i gleda6 ot strani ni6to nqma da se polu4i ...majete obi4at smelite(no ne dosadni momi4eta)sled kato go obi4a6 tolkova vreme zna4i trqbva dobre da go poznava6 i da znae6 kakvo haresva....sledovatelno moje6 da si nameri6 ob6ta tema na razgovor....

дам - ако не рискуваш няма да си щастлива хъх.. поне в този случай..

LiveFlower
10-04-2007, 16:51
e spokono de ti puk nedei i az bqh taka ama uspqvat drazkite...ako stoi6 i gleda6 ot strani ni6to nqma da se polu4i ...majete obi4at smelite(no ne dosadni momi4eta)sled kato go obi4a6 tolkova vreme zna4i trqbva dobre da go poznava6 i da znae6 kakvo haresva....sledovatelno moje6 da si nameri6 ob6ta tema na razgovor....dam i as taka vikam

дам - ако не рискуваш няма да си щастлива хъх.. поне в този случай..

koalka
10-04-2007, 17:00
Трябва да преодолееш срамежливостта си, защото виждаш какво става.В една връзка трябва да се водят разговори, а не така, както е било при вас.Кажи му какво чувстваш.