View Full Version : Възможно ли е... ?
Rambo_Silek
10-02-2007, 23:23
минали за 8 дена от края на мензиса на приятелката ми и правихме секс без презерватив.не свърших в нея,но има ли шанс да е забременяла...по време на акта нали пак текат разни течности там от мъжкия полов орган... ?
пазя-го-в-тайна
10-02-2007, 23:50
ИМА!
merilin1
10-02-2007, 23:54
ооф защо не пробваш другия път първо да помислиш и тогава да правиш нещо...ще си спестиш притесненията... а според мен няма причина да се притесняваш щом не си свършил в нея...
alkobalko
10-03-2007, 04:06
Има риск дои и минимален. Повече не си правете такива експерименти, ако не сте готови да поемете отговорност за действията си.
Щом не си свършвал в нея, шанс почти няма. Но замисли се малко- менструацията й е минала преди 8 дена, една среднопродължаваще менструация е 6-7 дена. 8+6=14 -> може да има овулация -> при най-малкото невнимание може да има и бременност! Ако не искате проблеми- пазете се!
swords1010
10-03-2007, 06:21
Шанса да забременееш от предеякулационната течност е минимален!
Summer_Girl_6
10-03-2007, 08:34
Оффф...абе престанете да справите секс без презерватив и да се доверявате на чудо да не станете майки и бащи :smt013 То е вярно, на момента не мислите, ама замислете се че на вас ще ви са опънати нервичките да чакате ще й дойде ли цикъла или не. Не си играйте на руска рулетка. Презервативите са по 3 лв. Абортът е риск за жената да няма никога повече деца. Замисли се :smt017
Shans vinagi ima dori i minimalen da e toi!I vse pak 6tom ne si svar6il v neq mislq,4e nqma za kakov da se pritesnqvate.Ako vse pak se pritesnqva6 neka si kupi edin test za vs slu4ai.I tolkova li e slojno vmesto da gi pi6ete teq suma ti temi vsi4kite ednakvi prosto da izpolzvate prezarvativi :?: :!:
Кандидатирам се за кръстник :D
biskvitche
10-03-2007, 09:52
Щом не си свършвал в нея, шанс почти няма. Но замисли се малко- менструацията й е минала преди 8 дена, една среднопродължаваще менструация е 6-7 дена. 8+6=14 -> може да има овулация -> при най-малкото невнимание може да има и бременност! Ако не искате проблеми- пазете се!
Подкрепям това мнение. Ако цикъла и е 28 или около 28 дни, значи сте правили секс приблизително по времето на овулацията. :?
ako si malko umen nqma da tr1gne6 da pi6e6 temi "vazmojno li e?" tuka nikoi ne moje da ti dade konkreten otgovor! ima si testove za taq rabota, ima i lekari. ama koi da se seti. ako si tolkova golqm 4e da pravi6 sex, bi trqbvalo da moje6 da se spravq6 s tezi ne6ta, obratnoto dokazva 4e si mn malak i nedorasal za sex. mislq 4e tova vaji i za vsi4ki ostanali momi4enca deto puskat podobni temi.
sasha_90
10-03-2007, 11:44
Има шанс.
Има риск дои и минимален. Повече не си правете такива експерименти, ако не сте готови да поемете отговорност за действията си.
Kras4eto_lp
10-03-2007, 12:28
Има съвсем малък шанс,но на мен не ми се вярва да е бременна.Другият път изоплзвайте ПРЕЗЕРВАТИВ!!!!