PDA

View Full Version : Еднообразието ни отдалечава!Съвети?

nice_bunny
10-03-2007, 07:31
Ами покрай тея стачки необмислените .. с моите приятели/приятелки, с които съм всеки ден, се караме доста често.Всеки ден планът е еднакъв.. кафе-разходка.Това е.Дори нямаме какво да си кажем толкова-ужасно е!Ходихме на фитнес,сауна и др. тем подобни, градът е по-малък, не предлага кой знае какви развлечения.А ако не излизаме е ужасно скучно в къщи- хем така не става, ама и иначе не става.Не знам какво да правим вече.Дори сега всяка от нас мисли някаква нова идея какво да правим днес.Нямаме си гаджета да се занимаваме с тях.Вие какво правите например?Някъв съвет.. нз Съжалявам ако има такава тема но като че ли не открих. :-k

VerryBerry
10-03-2007, 07:39
mi..verno 4e pokrai u4itelskite sta4ki e mnoo tapo..ama vse nqkakav na4in tr da ima..za6to ne gi pokani6 nqkoq ve4er u vas da gledate stra6en film? ili ne6to ot sorta?! :wink:

hristowow
10-03-2007, 07:43
emi u4ete kato vi e sku4no. az nqmam sta4ka i znae6 li kolko e "zabavno"

Madness
10-03-2007, 07:56
Хаххаха....с приятели и ти е скучно..хъхъ
Ми деа ви знам,съберете се по-голяма компания бягайте някъде по кафетата,напраете си някво купонче,идете извън града,на дискотека...напиите се като прасета,вържете някое гадже като нямате...баси....

mila_pila
10-03-2007, 07:59
е как няма да има какво да си кажете? нали са ти приятелки?
и кво общо имат стачките? все едно сме си във ваканция. помисли какво сте правили през лятната ваканция и правете пак така :)
ние например имаме по един-два часа макс и след тва цъкаме с един хек в парка, обикаляме насам натам, даже с един приятел четохме една повест двамата. в смисъл той чете една глава на глас, после аз и така и да ти кажа това май е единственото смислено нещо, което съм правила с тоя човек :lol:
та идеята ми беше, че аз не скучая без да ходя по кафенета щото ги мразя пък и съм безпарична напоследък, тъй че всичко е до нагласа. и да има хиляди развлечения в града ви пак можете да скучаете...

vra4ka
10-03-2007, 08:06
Запознайте се с нови хора! ;-)

bqsna_teenagerka
10-03-2007, 08:14
е явно,по4ваме да се обидиняваме против ста4ката!
ами то ние с моята приятелка където сме в софия правим долу горе всеки ден еедно и също...решаваме зада4и,мотаем се по магазинните,дранкаме си..прайм си снимки...и това е...още не ни е доско4ало супер,но ако продължава още ста4ката боя се 4е ще ни доско4ае...на даксало поне си лафиме със вси4ки,интересно всеки ден нещо ново...а и така си ангажиран...и не ску4ае6!

SunnyG
10-03-2007, 08:27
Едва ли стачката е поводът да нямате какво да правите.Еднообразието на свободните ви дни по-скоро се дължи на факта,че не знаете как да си оползотворите времето.Правете това,което не можете да правите,докато сте на училище.Нали сте приятели,би трябвало да имате много общи неща.Стачката е глупаво оправдание...

sh3_1s_7h3_0n3
10-03-2007, 15:04
сега ви е 'едноообразно' заради учителските стачки и нямате какво да правите... ами ваканцииите, като не сте на у-ще, какво правите тогава?! :-s

Blab
10-03-2007, 15:17
Aко искаш нещо ще намериш начин!
Аз ли да ти кажа какво ти се прави? :-s
Последните дни не съм се спряла(и днес дойде време да си остана вкъщи:)) - концерт на не-знам-си-кой-си, jam session, театър, after party-та...
А ако няма какво да си кажете с приятелките ти, това е лошо...Направете си екскурзия, излет в планината, пикник в парка...
Стига да сте в настроение и един най-обикновено прекаран ден в парка с кучето ще ви донесе приятни емоции...

find_m3
10-03-2007, 16:10
баси мислех ,че сме само ние...ми то ние 5 дена излизахме назад напред мотахме се и после се из1ерпаха идеите та не сме се виждали от събота и е много тъпо .....а тва кво праим през ваканцийте ...еми повечето не сме в София тъй ,че почти не се виждаме така или иначе.са ще мислим кво да праим тия дни ,ако се навие някой да излезе и другиден вечерта изчезвам от тука.

а за вас не мога да дам идея ,щом не сте от София :x

sexa_na_kompleksa
10-03-2007, 16:45
Те са ти приятелки,а няма какво да се кажете ... Много кофти,ей ... Явно не сте си толкова близки.С мойта най-добра приятелка сме си кажи - речи нон-стоп заедно - сутрин ходиме заедно до даскало,на даскало сме постоянно заедно,прибираме се заедно,после сме или на кафе или ходиме нещо да тренираме,после си пишеме в скайп ... и винаги имаме какво да си кажеме.
Вашия проблем не идва от това,че сте от малък град или от учителската стачка.