View Full Version : да му кажа или да умра с таината ??????
lost_girl666
10-03-2007, 11:24
Zdraveite problema e sledniq :
haresvam edno mom4e i to ve4e po4ti 2 godini ne spiram da mislq za nego imam mu skype pi6em si no kogato se vidm nav1n toi dori ne me poznava .kakvo da pravq da mu kaja li ili da zapazq tainataa >>????
edna priqtelka po cql den mi govori 4e trqbva da mu kaja no az ne se re6avam mislite li 4e tova e pravilnoto re6enie ???????????????
mersi predvaritelno na si4ki koito po4etoxa temata mi ..............
xXxScreamxXx
10-03-2007, 11:27
Ama ne spomena 4e priqtelkata s1m -AZ........... :-D
xXxScreamxXx
10-03-2007, 11:29
a nqkoi 6te me podkrepi li 4e tr1bva da mu kaje ?????
Да :!: :wink:
ami sled kato si pi6at po skype..za6to ne izpolzva da mu kaje?!v nai lo6iq slu4ai 6te i otkaje...no ,kakvo pak?pone 6te spe da se my4i...az bih go napravila,pak ako me odreje pone 6te znam 4e sam opitala,a nqma da stoq i da se 4udq kakvo e mojelo da stane.. :wink:
Samotno_Angel4e
10-03-2007, 11:32
Nz dali trqbva da mu kaji... :smt017 Edva li ima interes,6tom ne q poglejda kat e navan...No ako ima nqkakav interes da mu kaje razbira se...Aide uspex,ako 6te mu kazva6...
xXxScreamxXx
10-03-2007, 11:32
Mersi mersi o6te hora na tva mnenie??
MiMcHeToOo
10-03-2007, 11:36
и аз подкрепям :wink:
xXxScreamxXx
10-03-2007, 11:40
Lost_girl666 vijda6 li tyka cqlo mnozinstvo ima ko mu misli6 o6te ???
i ne mi kazvai 4e nqma da mu kaje6 [-X ne si go i pomislqii !!!!1!!!!!
lost_girl666
10-03-2007, 11:43
iskam da mu kaja mn p1ti se kanex ama nqmam smelostta ako moje malko kyrajj
mn 6te s1m vi blagodarna
Че трябва да му кажеш трябва но не веднага. Първо почнете да се виждате малко на вън станете истински приятели не само по skype покажи му че се интересуваш от него и тогава...
sasha_90
10-03-2007, 11:49
Кво чакаш?Кажи му.
gLoRiOuS_aNGeL
10-03-2007, 11:51
Ami kaji mu!Nqma kakvo da gubi6!
AnIcHkAtA
Присъединявам се.
Малък_Alfa_гъзар
Найстина парво се вижте няколко пъти, покажи му че го харесваш няколко мили думи и е готов.. успех :wink: :arrow:
sladuranka_17
10-03-2007, 11:54
умри си с тайнатаааааааа :twisted: оффф sorry днес съм ужасна :smt011 Кажи му и това е ко го мислиш! :wink:
xXxScreamxXx
10-03-2007, 11:54
Awe ybedixme q ama sa idva v1prosa KAK DA MU GO KAJE ?????????????????????????????????????????????????? ????????????????????????????????????????????????
sladuranka_17
10-03-2007, 12:01
честно казано незнам защото и аз незнам как да му кажа на едно момче че го харесвам 8-[ но според мен да излязат на кафе или да се поразходят и да му каже
GregoryHouse
10-03-2007, 12:02
Хъх отнеси я в гроба...баси тъпия въпрос много ясно че ще му кажеш...бляяя кфи тъпотий се изписаха напоследък.
Да излезте няколко пъти и в най-подходящия момент го питаи дали той те харесва(защото е важно и той да те харесва)аз като м епитат най лесно си признавам.След като го питаш на него ще му стане ясно че и ти го харесваш и хоп готово .... :smt008
Малък_Alfa_гъзар
10-03-2007, 12:20
Що не дадеш skype му да му го кажем ния :lol:
gLoRiOuS_aNGeL
10-03-2007, 12:24
Ще ви предложа нещо! Защо ти като нейна бест фр не му кажеш,че тя го харесва!Той може да поиска да си поговорят и всичко е уредено! :) :) :)
BaByLisS
10-03-2007, 12:24
Кажи му много ясно :!: Иначе какво искаш да постигнеш :?: Говори с него, разкрий му чувствата си, а от тук натам вече зависи от неговото решение ;) Успех :smt006
Хъх отнеси я в гроба...баси тъпия въпрос много ясно че ще му кажеш...бляяя кфи тъпотий се изписаха напоследък.
+1
Има ли смисъл да му кажеш и той да те отреже? Аз лично се съмнявам...
gPa3HuTeJl
10-03-2007, 13:12
Че трябва да му кажеш трябва но не веднага. Първо почнете да се виждате малко на вън станете истински приятели не само по skype покажи му че се интересуваш от него и тогава...
Умно ! #-o
Хвани поговори с него на четири очи и изяснете чувствата си един к1м друг.. па току виж за твой к1смет и той така... харесвал па не ти е казал... \:D/
xXxScreamxXx
10-03-2007, 13:13
ha ami i nie go obmislixme tva az da mu kaja oba4e 6te e nqkak stranno za6tot toi moje da pomisli 4e az naro4no go kazvam bez tq da iska .. nz spored men tq trqbva da si my kaje
чудиш се дали да му излееш чувствата си?? Еми според мен не трябва да бързаш, защото едва ли ще се получи нещо. В смисъл та вие даже не сте се опознали. Може ти да знаеш всеки негов навик, да го знаеш от глава до пети....ами той теб?? Според мен първото, което трябва да направиш е просто да започнете лафа, да се сприятелите, свалки туй онуй и чак тогава действай....а може й той да те изпревари....кой знае...
Айде кураж! Не се отчайвай!
sexy_for_you
10-03-2007, 13:25
Естествено,че те подкрепям.Няма да умира с тайната я :-D
UnaBletoLoVeU
10-03-2007, 13:54
Чатят си по скайп-хубаво!
Когато се засекат навън той не я поглежда-лошо!
За някои момчета всичко по скайп си е просто "забавление по чата" и не го обвързват с реалността по никакъв начин.
Освен това би било тъпо изведнъж да му изцепиш "Знаеш ли-аз те харесвам".
Не знам точно за какъв чат става дума-може да е от тип приятелски до яко флирт. Ако е приятелски започни да флиртуваш все повече с дните и той може да се усети. Ако ти отговори обаче не се радвай толкова. Както споменах може да е от онзи тип момчета, които приемат всичко просто за забавление. Ако пък флиртувате и той все така не те поздравява..или се прави на оборотен или пък иска всичко между вас да си остане в скайп.
Предполагам инфото по-горе ще ти е полезно като го приложиш към твоята ситуация. Дано съм помогнала и успех :)
DevilWish
10-03-2007, 17:01
АййЙй 2 години се турмозиш и още питаш по форуми какво да правиш с него!??!?Кажи му разбира се ,а ти какво искаш да продължаваш да се измъчваш??! Така и така си без него или ще сподели чувствата си или ще те отреже - така и така ще си без него и сега и тогава.Нищо не губиш!!!!
Кажи му.Малее, не знам как си издържала две години... :-#
bqsna_teenagerka
10-03-2007, 17:16
:-D аз например!
е кво толкоз,ко те харесва супер ко не...майната му!
xXxScreamxXx
10-04-2007, 06:38
ha em i az tav q pitam 2 godini ....tctctccc ama ne6to o6te mi spori 4e ne trqbva da mu kajee :smt012
Добре,де кви са тея казвания ся?!?!Почва да се заиграва с него и то ше се усети ако има нещо...Пфуууу :lol: 8)
MoOnLiGhT_ShAdOw
10-04-2007, 06:50
Едно въпросче: сигурно ли е, че той някак си не е разбрал вече зяа това? В интерес на истината с моето момче се познавахме единствено по IRC и Skype преди да стане нещо между нас, и то само защото почти всеки божи ден в продължение на 4 месеца си пишехме, главно защото аз започвах първа разговора. Още нещо, не можеш да си сигурна, че някак си и той не е бил по някакъв начин увлечен по теб. Така че ми се струва, че е най-добре да го извикаш някой ден да се видите (напр. "Много ми е хубаво да си лафя с теб, но би ми било по-хубаво да се видим на живо"), да поговорите, ако почувстваш, че ако му кажеш, реакцията няма да е негативна и да се отдръпне, да действаш. В противен случай продължаваш да го каниш на среща, докато не се поотпусне и новината за чувствата ти няма да е фрапираща... Но в НИКАКЪВ СЛУЧАЙ не казвай от колко време дефакто го харесваш, защото съм адски сигурна, че ще се шашне... Но в края на краишата ти си знаеш най-добре, аз мога само да ти пожелая успех ;)
xXxScreamxXx
10-04-2007, 07:26
Mi da ti kaja 4estno toi moje i da se e ysetil ili pqkoq ot kllukarkite v na6to daskalo da mu e kazala 6tot i takiva gi ima :wink:
1. - Ako ne mu kajesh cql jivot shte te grize otvutre che ne si go pitala zashtoto eventualno e mojel da ti otvurne na chuivstvata!
2.- Ako mu kajesh moje da sujalqvash cql jivot.... ](*,)
stuci_i_miri
10-04-2007, 17:14
trqa da mu kaje!!! zadaljitelno e nie 2-ta se zapoznahme v aha-to :D setne ve4e najivo ama poi4e ot 2 sedmici samo v aha,miRc i SMS si lafihme :D sega sme zaedno po4ti 11 meseca
alkobalko
10-04-2007, 17:37
Признай му, няма да изгубиш нищо.
talisman4e_
10-05-2007, 00:22
момиче ти наред ли си с главния ?! :) как 2 години ще го гледаш и няма да се престрашиш да му кажеш как стоят нещата ?! :) Уговори си среща с него,ама само двамата да сте:) Дръж се мило... покажи интерес и виж каква ще е реакцията му и как ще се държи ... Ако показва интерес... накарай го да излезете пак и му обясни как стоят нещата... ако стане работата стане, ако не .. МАЙНАТА МУ :P :o
кажи му защото цял живот ще сажеляваш ... е цял цял или докато му кажеш или докато умреш 8-[ , което дефакто си е цял живот последното.
Аз също!Няма смисъл да го криеш... така измъчваш само себе си.... Опитай... Дано да се получи!
inlove_girl___
10-05-2007, 12:46
vij mila nai -dobre e da mu kaje6 p1k kakvoto stane.vajnoto e da si opitala.kolkoto po skoro mu kaje6 tolko po dobre;) kaji p1k da stava kakvoto6te :)da ne ti puka ne e edinstvenoto mom4e na zemqta:)KAZVAIII
:D ako imah va6te problemi... no ne! ne misli i deistvai 6toto 6te si umre6 s tainata :D:D:D
tItEufFf
10-05-2007, 13:05
+1 :wink: Кажи му. Дори и да не се получи нищо ще знаеш, че си опитала :roll: