Влез

View Full Version : Дав за тен без слънце

iLoveChocolate
10-03-2007, 15:22
лицето ми е мн бледо и все още съм в пубертета искам да ви попитам дали е удачно да ползвам от Дав серията за тен на лицето без слънце,дали няма да ми омазни кожата,действа ли въобще и какви се цените?

iLoveChocolate
10-03-2007, 17:43
haide de hora absl. nikoi li ne go e polzval tozi DOVE :(

Mariella
10-03-2007, 18:34
Аз ползвах един такъв лосион за тен на Johnson's,който като се изтърках с гъбата в банята се отмиваше :lol: ...няма как да добиеш истински тен без слънце.По-добре опитай някакъв фон-дьо-тен или пудра. :)

Water_lili
10-03-2007, 22:16
Не съм сигурна дали говорим за едно и също,но аз ползвах лосион за тяло които уж създава и нещо като тен,проблема обаче е че не можеш винаги да се намажеш на всякъде равномерно и след няколко дена на места кожата ти е по тъмна от други и изглежда все едно си мръсен :smt012

LuCiFersAngeL
10-03-2007, 22:43
Не ползвам такива неща, но съм чувала, че в повечето случаи ставаш на петна и не ти го препоръчвам, особено за лицето. Летният сезон приключи и вече не е време за плаж, но за сметка на това има солариуми. Можеш да пробваш ако искаш, а ако не... както някои вече казаха - пудра или фон дьо тен (въпреки, че не е много добре цвета им да се различава прекалено много от естествения ти тен, защото стои изкуствено и грозно)

iLoveChocolate
10-04-2007, 15:33
az vku6ti si imam fon diutenche ama go polzvam mn rqdko i ne si slagam na cqloto lice,za6toto mn mi zapushva,ina4e imam i nqkakuv avtobronzant na Oriflame,no ne moga da se nau4a da si go slagam ravnomerno i zatova si sedi i subira prah.no mi e bleda kojata i iskah da probvam s Jonson's,ma dali vur6i ne6to izob6to

Charlotte_
10-04-2007, 20:57
аз бях два месеца на море и нямам вече тен по лицето,а с тоя даф ти си мислиш,че ще получиш тен,закво ти е тоя тен сега,всички са бели кат вампири :D като дойде лето печи се и стани кат негър :twisted:

iLoveChocolate
10-07-2007, 11:46
някой ползвал ли е тогава Джонсън`с дето е за тен и дали има някакъв ефект

teenage_drama_queen
10-07-2007, 11:53
някой ползвал ли е тогава Джонсън`с дето е за тен и дали има някакъв ефект

аз съм го ползвала,има ефект ако го нанесш равномерно иначе ставаш на кафеникави петна,а до колкото знам не е за лице,мисля че ще го омазни прекалено много .. аз не сам си слагала на лицето и не мога да ти кажа .. иначе за тяло става :wink:

iLoveChocolate
10-07-2007, 12:28
аз съм го ползвала,има ефект ако го нанесш равномерно иначе ставаш на кафеникави петна,а до колкото знам не е за лице,мисля че ще го омазни прекалено много .. аз не сам си слагала на лицето и не мога да ти кажа .. иначе за тяло става :wink:
edna priqtelka go ima i ne i omaznqva liceto,no ne si slaga redovno ta ne moje da mi kaje dali deistva

Kras4eto_lp
10-07-2007, 12:36
Пфф и аз съм много бяла,но не ползвам такива неща.Предпочитам да си хвана истински тен въпреки,че в повечето пъти ставам като домат ама нищо.По добре отиди на солариум ако искаш тен...не ползвай тия кремчета :wink:

Котарана
10-07-2007, 12:43
Аз съм ползвала на Джонсън`с ама не съм особенно доволна.Тен имах след 3-4 нанасяния придобих някъв тен, но изглеждаше някакси изкуствено и накрая ми писна и спрях да го ползвам.

peteto89
10-07-2007, 12:46
q ne se izlagai ... ako ima6 4isto bezproblemno lice nedei da se maje6 s tiq"laina"s izvinenie ako sloji6 savsem malko ruj no mn malko 6te polu4i6 po-dobar efekt a lqtoto se pe43i pove4e.......... :D :D :D

shaka_kan
10-07-2007, 14:08
Az p0lzvam takav Dove, no spored men nqma nikakav efekt! Po dobre si vzemi fonduten na Vichy i ti garantiram, 4e 6te si adski d0v0lna!

the_crazy_girl
10-08-2007, 21:43
Пролетта ползвах лосиона н Johnson's holiday skin доволно съм. Сега летния ми загар почти изчезна и днес потърсих крема за лице от същата серия, защтото съм мн бяляа в лицето, не го намерих никаде.Незнам защо го няма по магазините, може би не е толкова търсен като лосиона, иначе ако се поровиш из нета ще видиш че съществува.

sexy_sladuranka___
10-09-2007, 11:21
mn si napatih ot teq losioni za izkustven ten , stanah cqlata na petna sqkash ne s1m se k1pala ot 5 godini i mn trudno go mahnah ne vi go prepor14vam a dadoh ludi pari za nego :?

Blab
10-09-2007, 11:27
Dove те прави ОРАНЖЕВА!!! =; (и моята кожа е бяла...и се подлъгах по рекламите т'ва лято...недей)