View Full Version : Каква поза най-много обичат момичетата ?
kakva poza predpo4itat momi4etata\ako znaqt de\
Moderated by miloto
т.7 от Правилника :!:
swords1010
10-03-2007, 18:19
Всякакви хора, всякакви идеали. На всеки му допадат различни неща! :wink:
bossychick
10-03-2007, 18:26
emi na men sqkak mi haresva,no mnoo se kefq na zadna,kato sum otgore,tip luji4ki,krakata na ramenete..abe sexa e huafo ne6to :oops: :oops: :oops:
krem4et0
10-03-2007, 18:33
Най-лесто достигам до оргазъм, когато съм седнала в него и имам достъп до цялото му тяло. Изобщо, ако съм отгоре свършвам лесно, но самият секс не ми допада толкова. Ако ще правя по-дълго секс-мисионерската с крака на раменете или кръста му!
ak0 може да те поправя- "Разни хора- разни идеали" ;)~
alkobalko
10-03-2007, 19:24
Лично на мен ми допада най-много мисионерската и когато съм седнала в него.
ooo laji4ki :smt007 i kato go obgurna s kraka
sentient_
10-03-2007, 20:02
Най-лесто достигам до оргазъм, когато съм седнала в него и имам достъп до цялото му тяло. Изобщо, ако съм отгоре свършвам лесно, но самият секс не ми допада толкова. Ако ще правя по-дълго секс-мисионерската с крака на раменете или кръста му!
+1
Аз обожавам всички пози , но най-любимата ми е , когато го правим на маса висока горе-долу до члена на партньора ми,защото така освен,че целия му хуй влиза в мен имам възможност да наблюдавам и реакциите на половинката ми , а това найстина носи удоволствие.А колкото до момичетата...труден въпрос..защото до една степен ние още живеем с моралните глупости на миналия век и все се надяваме момчето да прави всичко за да ни задоволи..Е да ,ама не...Така определено не става и забелязвам , че нашето поколение ще промени всичко.За мен все още е странно че повечето ми приятелки гледат на секса като нещо странно и голяма част от тях правят секс само в три пози-на задна,мацката отгоре и мацката отдолу....Абе незнам пич..Ако въпроса ти бе какво харесва една жена в леглото просто щях да ти кажа всичко, стига да има някой който да и го даде по подходящия начин.
CuteBaby
10-03-2007, 20:15
На задна и лъжичките :roll:
Най-ме кефят 2 :
1. Аз съм легнала по стомах, а той на колене зад мен, чупка в ханша и леко ми повдига дупето и ... и като си увия краката около неко .... ( Триенете на G-точката е огромно...) Нз обаче как се казва тая поза....
и 2. Здана прашка....
swords1010
10-03-2007, 21:33
ak0 може да те поправя- "Разни хора- разни идеали" ;)~
Абе аз каквото исках да напиша, го написах! :wink:
Fanatichka
10-03-2007, 22:35
Най-ме кефят 2 :
1. Аз съм легнала по стомах, а той на колене зад мен, чупка в ханша и леко ми повдига дупето и ... и като си увия краката около неко .... ( Триенете на G-точката е огромно...) Нз обаче как се казва тая поза....
и 2. Здана прашка....
тези двете плюс краката ми да са на каменете или на кръста му :mrgreen:
LuCiFersAngeL
10-03-2007, 22:40
Задната прашка води в класацията :-)
+1
krem4et0
10-04-2007, 12:50
e ko va kefqt teq zadni
И аз това питам. Това ми е най-неудобната, схващаща ме и болезнена поза. А като прибавим, че не мога да целувам и прегръщам гаджето си, че дори не го виждам...........уф. Правя я супер рядко.
Лоша поза няма стига да се ебе :)
sentient_
10-04-2007, 15:52
задна..
e ko va kefi taq zadna\to nqma lo6o am se pak :-D
MaRiNkA_16
10-04-2007, 17:19
na mene nai mi haresva ky4e6kata :oops: :oops: :oops:
ramaiana
10-04-2007, 17:19
задна и лъжички... :smt007
SilverAngel
10-04-2007, 17:24
Мисионерска с краката на раменете или на кръста :::
Summer_Girl_6
10-04-2007, 18:15
лъжички \:D/
Каква е тази поза "лъжички" ???
Абе тоя само пуска теми и лъска бастуня....
kuklata_90
10-05-2007, 16:57
мисионерската и седнала в него.
i na mene tova mi haresva nai mn !!!!
I like it doggy style.
Или аз да го "обяздя".
Или мисионерската, но да съм си вдигнала краката почти на раменете му. *уууу последният път ебаси оргазмите изпитах.. :oops: :oops: :oops:
Хм, харесва ми и "лъжички", но това е дооооста мързеливо.
На задна ми е най-яко. :twisted:
hahavteen
10-05-2007, 17:15
Tezi + "pritiskane na slona" ili "suiyza na slona" (pi6at ia razli4no i ne sum sigyrno za to4noto ime :roll: )
e ko va kefqt teq zadni
И аз това питам. Това ми е най-неудобната, схващаща ме и болезнена поза. А като прибавим, че не мога да целувам и прегръщам гаджето си, че дори не го виждам...........уф. Правя я супер рядко.
Moq puk posqga da me celuva na zadna :D
hahavteen
10-05-2007, 18:03
e ko va kefqt teq zadni
Da i dosega6nia mi priatel me celyva6e v taia poza :wink: .Mnogo po-ydobno e oba4e v kolata za6toto miastoto e po-malko ili kogato sum opriana na stenata :roll:
ccccc :D nz koq poza no da ima maximalno po dulboko pronikvane \:D/
krem4et0
10-06-2007, 09:22
e ko va kefqt teq zadni
Da i dosega6nia mi priatel me celyva6e v taia poza :wink: .Mnogo po-ydobno e oba4e v kolata za6toto miastoto e po-malko ili kogato sum opriana na stenata :roll:
В колата.........там е такава теснотия за тази поза. Там се практикува само седнала в него и нищо друго. де да знам.........не ми харесва и толкова. Както и тия лъжички-не можем да ги нагодим. От ръста ли е, от какво.........не се получават никога.
Kras4eto_lp
10-06-2007, 09:25
Задната е много готина...иначе мисионерската най-често си практикуваме :::
hahavteen
10-06-2007, 09:44
В колата.........там е такава теснотия за тази поза. Там се практикува само седнала в него и нищо друго. де да знам.........не ми харесва и толкова. Както и тия лъжички-не можем да ги нагодим. От ръста ли е, от какво.........не се получават никога.
Nie puk poneje niakolko meseca niama6e kude drygade osven v kolata i vsi4ko sme izprobvali tam :smt005 S malko turpenie i fantazia pove4eto pozi si stavat i na zadnata ili prednata sedalka :mrgreen:
I like it doggy style.
Или аз да го "обяздя".
Или мисионерската, но да съм си вдигнала краката почти на раменете му. *уууу последният път ебаси оргазмите изпитах.. :oops: :oops: :oops:
йеп, сейм хиър :-D даже що почти на раменете му, направо на тях...
(какви дълги кракаааа...мисля, че много ще ми отиват на раменете)
bulgarche
10-06-2007, 10:33
I like it doggy style.
Или аз да го "обяздя".
йеп, сейм хиър :-D даже що почти на раменете му, направо на тях...
(какви дълги кракаааа...мисля, че много ще ми отиват на раменете)
Айде де, какво чакаш, не на раменте ми на...на тавана ако щеш :smt004
marina star
10-06-2007, 12:38
nai-ve4e ZADNAAAAAAAAAAA,ima6e tam ne6to za slona...aaa....az sam po korem,toi legnal v/y men,misionerskata,ama da sam leko izpravena s podlojena vazglavnica ili ne6to takova
krem4et0
10-06-2007, 12:41
Nie puk poneje niakolko meseca niama6e kude drygade osven v kolata i vsi4ko sme izprobvali tam :smt005 S malko turpenie i fantazia pove4eto pozi si stavat i na zadnata ili prednata sedalka :mrgreen:
Миналата зима що секс видя тази кола........от Ноември до април долу-горе все там. Ама и без това сме така загорели, че в 1 поза той и аз свършваме за минути. де да знам-в кола свършвам изключително бързо. Даже първият ми оргазъм по време на секс беше в колата му.
hahavteen
10-06-2007, 14:47
Миналата зима що секс видя тази кола........от Ноември до април долу-горе все там. Ама и без това сме така загорели, че в 1 поза той и аз свършваме за минути. де да знам-в кола свършвам изключително бързо. Даже първият ми оргазъм по време на секс беше в колата му..
I pri mene be6e taka.Sigyrno za6toto prostranstvoto e malko i dopira na telata e po-pluten..Znam li vajnoto e 4e e iako :-D
ThePainIsReaL
10-06-2007, 15:34
Лично аз харесвам :
1. Когато съм седнала в него ..
2. Лъжички
3. Задна
4. Хм .. мисионерска ..
Всъщност харесвам всичко, когато съм с него и съм добре. :twisted:
ездачката ми е най любима :oops: а също и мисионерската \:D/ но най вече съм свършвала на 69 :smt016 :smt016 :smt016
Кво трябва да е това 69? А лъжичките? Обяснете какво представляват :)
kuklata_90
10-07-2007, 15:44
na mene nai mn mi haresva misionerskana ii kato sum sednala v nego
Кво трябва да е това 69? А лъжичките? Обяснете какво представляват :)
pepitaaa
10-07-2007, 20:41
sad but true 69 е когато мъжа и жената си правят френска едновременно :) мъжа е легнал а жената е върху него, е то сиг става и мъжа да е отгоре ама ако е някой по-голям... :-D малко не го обясних като хората :) пък лъжичките http://kamasutrabg.hit.bg/pose30.htm
~Teardrop~
10-07-2007, 20:56
69 :smt016 \:D/
Аз съм по корем тои в/у мен,задна,краката в/у раменете или на гърдите му :smt047 тва са ми наи-наи.. :P а и мисионерска!
На мен са ми тея:
Мъжът отново е отгоре, но този път жената е повдигнала краката си на раменете му. Поза, която гарантира възможно най-дълбокото проникване и носи голямо удоволствие и на двамата партньори. За целта обаче е необходимо жената да бъде напълно възбудена преди това. Не знам името точно как е.
--
Кучешката
----
Позата на Индрата
-----
Позата на богинята
--------
69 :smt007
за романтичен секс - мисионерска.. за мръснишки - задна прашка :smt016 :-D :-D зависи какво ми е настроението
eviL_anGeL
10-12-2007, 21:12
заднаа \:D/ :)
PaulCrewe
10-13-2007, 00:23
при жените винаги задната действа безотказно :P доколкот знам, влиза по-добре, усещането е по-добре...... бе изобщо, щом се говори за любима женска поза (па то и мъжка, да ви призная честно :>), както и сами виждате от отговорите.... заднааа \:D/ :twisted: :twisted: :twisted:
The^SweeTesT^Thing
10-13-2007, 00:32
nqma spor ЗАДНА,kra4eta na ramenete,toi e sednal i az byrhu nego,mm obicham da sym otgore mu :))))
Lubimite mi sa 69 i zadna O:)
krem4et0
10-19-2007, 08:26
при жените винаги задната действа безотказно :P доколкот знам, влиза по-добре, усещането е по-добре...... бе изобщо, щом се говори за любима женска поза (па то и мъжка, да ви призная честно :>), както и сами виждате от отговорите.... заднааа \:D/ :twisted: :twisted: :twisted:
Пак казвам-не съм съгласна. При мен е болезнена. Нетърпимо болезнена!
girl_in_black
10-19-2007, 09:29
Обичам мисионерската
PinkFloydSound
10-19-2007, 09:53
А може ли да пуснете малко снимки от нета на позите...
tanqkoteto
10-19-2007, 10:06
всички пози обичам :)
sabrina_89
10-19-2007, 10:07
ммм...мисионерската но с крака на раменете му :smt007 ,лъжички :P и най вече когато той е седнал а аз сам отгоре с крака около кръста му...леле обужавам я тая поза... :oops: абе сякак...!!! СЕКСА Е СТРАХОТЕН ВЪВ ВСИчКИ ПОЗИ СТИГА ДА СИ С чОВЕКА,КОЙТО ОБИчАШ!!! :smt008 :smt055
PinkFloydSound
10-19-2007, 11:06
А може ли да пуснете малко снимки от нета на позите в секса плийс...
Sasha2k8
10-19-2007, 11:36
Амииии на мен любимите ми са: 69, задна, мисионерска но с крачета на раменете му, той като е легнал и аз съм с гръб кам него иииии засега май не се сещам.....абе общо взето когато съм с него винаги ми е хубаво....без значение в каква поза сме :smt008
PinkFloydSound
10-19-2007, 13:40
А може ли да пуснете малко снимки от нета на позите в секса плийс...Еми ето един сайт за секс пози http://kamasutrabg.hit.bg/ :wink:
благодаря много :smt008
EnriqueIglesias
10-19-2007, 13:47
Na mene specialno zadna pra6ka.
poneje si 'tesnichka'?
:lol:
beleg na vrata
10-20-2007, 23:01
ami opredeleno na zadna ama i 69 e qka \:D/
krem4et0
10-21-2007, 09:47
Аз пак да се намеся. Не мисля, че 69 е сексуалн поза. Да, прави се секс, но сам орален. Аз под сексуална поза разбирам такава, в която има полова сношение. Ако 69 е поза, значи на мен любимата ми е да седя с разтворени крачета, докато той ме облизва-гарантиран многократен оргазъм!
beleg na vrata
10-21-2007, 15:00
xix e da no se vodi kato poza :P
pozi , v koito sym vyrhu nego ili sedq v nego i kato se porazgoreshtim ... ZDANA :P
Бира и телевизор... ми дай тя да си праи ако ще цялата камасутра :smt005
SilverAngel
10-25-2007, 17:01
pi0neer е супер прав човека :smt005
so_sexy_92
10-26-2007, 19:25
ммм...мисионерската но с крака на раменете му :smt007 ,лъжички :P и най вече когато той е седнал а аз сам отгоре с крака около кръста му...леле обужавам я тая поза... :oops: абе сякак...!!! СЕКСА Е СТРАХОТЕН ВЪВ ВСИчКИ ПОЗИ СТИГА ДА СИ С чОВЕКА,КОЙТО ОБИчАШ!!! :smt008 :smt055
+ 1
otvarq4anadevici
10-26-2007, 21:19
nam oqta priqtelka nai mnogo i dopada:
krakata zad glavata
r1cete i otvarqt vaginata
v vaginata i ima p1that banan az s1m q vdignal i q eba analno
kakyvto i sex da pravim vinagi e super qko,a nai-qkite ni pozi sa misionerska i az da sym sednala v nego,na zadna syshto mi haresva,no mn me boli kato mi go vkara celiq,zatva q praktikuvame rqdko :P
bloodranger
10-27-2007, 01:28
Си4ки са разли4ни някой искат мисионерска да може да си се цункат с гадженцето други искат по...крайни версии :-D :-o :-D
sapphirr
10-27-2007, 05:31
ak0 може да те поправя- "Разни хора- разни идеали" ;)~ :razz:
Аз обожавам всички пози ,
Golfadjiq
11-26-2007, 23:12
Бира и телевизор... ми дай тя да си праи ако ще цялата камасутра :smt005
:smt001 Така е . Студена бири4ка да има и някои ма4 и тя да прави свирки :D Шегувам се :D Когато тя е отгоре е наи-добре, стига да знае как ,защото съм имал и такива дърва ,които си го вкарат и те гледат тъпо! ](*,)
samonervi
11-26-2007, 23:13
мога да кажа ,че не ме кефи много мисионерската.всички останали са перфектни
scanadal
11-27-2007, 05:44
Оле,няма друга като "ездачка"-та.Обожавам я тази поза :grin:
А да и добрата стара задна не е никака лоша.А и както повечето тук казаха и мисионерска,ама когато крачетата ми са върху раменете му-проникването е много дълбоко и е яко :oops:
abe vsichki pozi sa prevazxodni stiga da moje da se praktikuvat po nai-zadovolqvashtiq nchin =; :wink:
Hubav vapros ... ami az li4no si predpo4itam jenskata pred mene da e silno navedena a az da sam otzat a daje efekta e po hubav ako si sabere kra4kata platno 8-) :P :---)
DaniFilth
11-27-2007, 11:42
vsi4ki sa gotini na men nai mi haresva tipi4nata poza :smt001
maackata
11-27-2007, 12:06
Ami nai-mn mi haresva kogato az sam otgore, ili sednala v nego.
ReFlEcTiOn
11-27-2007, 13:10
Аз пак да се намеся. Не мисля, че 69 е сексуалн поза. Да, прави се секс, но сам орален. Аз под сексуална поза разбирам такава, в която има полова сношение. Ако 69 е поза, значи на мен любимата ми е да седя с разтворени крачета, докато той ме облизва-гарантиран многократен оргазъм!
напълно съм съгласна с кремчето... :oops: \:D/
gavro64eto
11-27-2007, 13:41
Misionerskata ;-)
Момичетата харесват различни пози(ако ти е малък члена "nail").
so_sexy_92
11-28-2007, 16:12
Lyji4ki i misionerska...Obi4am da sme blizo edin do drug... :-)
На задна прашка,като сме прави; да съм отдолу и краката ми да са на раменете му; настрани легнали също е готино..не знам й се вика на тая поза точно ;)
brutal_baby
11-28-2007, 21:04
На задна прашка,като сме прави; да съм отдолу и краката ми да са на раменете му; настрани легнали също е готино..не знам й се вика на тая поза точно ;)
в общи линии същата работа :-)