View Full Version : sms-че
miss_fatty
10-03-2007, 18:57
Моля Ви кажете ми някой много готин смс за приятеля ми!Вече не мога да измисля нищо яко! :-D
GregoryHouse
10-03-2007, 19:01
Ела у нас сама съм...много ще се изкефи...
П.п: За да не можеш да измислиш нищо има 2 вариянта или си мноу тъпа или си му казала всичко възможно...което е практически невъзможно... :-k
Eh kak iskam i na men nqkoi da mi napi6e sms... napi6i na priqtelq ti 4e ne moge6 da givee6 bez nego i 4e toi e tvoq smisal! :( tugno mi stana
GregoryHouse
10-03-2007, 19:06
Кажи си номера бе аз ще ти пратя :-D
GregoryHouse
10-03-2007, 19:08
Какъвто въпроса такъф отговора бре...тъп въпросът тъп отговора...
GregoryHouse
10-03-2007, 19:19
Има и по вкъсни работи бе :smt005 :smt005
Лека нощ мило ... тая вечер ти няма да си ми другарче :smt017
shte ti izqm dupeto :D
boge boge kade ostanaha istinskite i romanti4nite hora. izpitvam otvra6tenie ot dunoto na du6ata mi
boge boge kade ostanaha istinskite i romanti4nite hora. izpitvam otvra6tenie ot dunoto na du6ata mi
Qvno ne nosish na maitap
Copy-paste-вам от моите СМСи до любимия днес. Така де, единият СМС, който смятам, че ще ти свърши работа.
"Sedq i se pulq v site-a na Mtel. Chudq se kakvo krasivo neshto da ti napisha, kak da te zaradvam..znaesh li.. blagodarenie na teb az se nauchih da obicham , da byda po-silna, po-otgovorna dori.. i.. ne znam kak da ti blagodarq..kak da ti pokaja che si naj-naj-skypocenniq chovek za men i kak bih napravila vsi4ko za teb, za da te vijdam usmihnat i shtastliv.. Tolkova mnogo te obicham.."
Дългъг СМС, а? :lol:
hungry_vampire_f
10-03-2007, 20:40
Qvno ne nosish na maitap
Май не схвана лафа :lol:
Qvno ne nosish na maitap
Май не схвана лафа :lol:
Da, sugalqvam, ne nosq! Az sum dosta zadrustena!!!