View Full Version : Как ще е най-добре?
jajajajaja
10-03-2007, 20:12
haresala sam si edno mom4e. poznava me se 4esto si govorim no e postoqnno s priqtelite si a az iskam da go pokanq na sre6ta i za tova pitam dali 6te e po dobre po telefona ili da go drapna nastrani i da mu kaja no si mislq i drugo no nz dali 6te e efikasno ako mu kaja da doide s men za malko primerno izvyn kafeto za da ne ni vijda nikoi i da go celuna(do sega ne sam pravila takava glupost i mi se struva malko stra6ni4ko..nz) ako mojete daite savet 6te sam vi mnogo blagodarna
Модерирано по т.7 от Правилника!
коалка
hungry_vampire_f
10-03-2007, 20:19
Трябва да си малко по-уверена в себе си :) Лично аз бих му се обадила по тел-а
hungry_vampire_f
10-03-2007, 20:55
Трябва да си малко по-уверена в себе си :) Лично аз бих му се обадила по тел-а
Именно
п.с. тфа ти ли си на снимката бе мадам , много си лачена :D :D :D :D :D
Мдам :wink:
white_chik
10-04-2007, 07:05
По принцип може да му пишеш по скайп да му кажеш "Хей,искаш ли да излезем да пием едно кафе или да се разходим в парка" като цуло не подкрепям тези неща да се правят в чата,но може би така ще изглежда най-небрежно и ако той ти откаже няма да изглеждаш тъпо.
MoOnLiGhT_ShAdOw
10-04-2007, 07:22
По принцип може да му пишеш по скайп да му кажеш "Хей,искаш ли да излезем да пием едно кафе или да се разходим в парка" като цуло не подкрепям тези неща да се правят в чата,но може би така ще изглежда най-небрежно и ако той ти откаже няма да изглеждаш тъпо.
+1
Относно целувката, по-добре изчакай да видиш как се развиват нещата и тогава действай...
мен ако питаш първо действай по телефона и после целувката :wink:
Подкрепям.
А за целувката по-добре недей, все пак незнаеш какви са му чувствата към теб и ако не изпитва нищо и се дръпне ще изглейдаш смешна.
gLoRiOuS_aNGeL
10-04-2007, 21:43
Според мен трябва да говорите лично...Е,да трябва да си уверена,ама съм съгласна,че целувка е малко прекалено!
MiMcHeToOo
10-04-2007, 22:21
+1
Относно целувката, по-добре изчакай да видиш как се развиват нещата и тогава действай...
+2 ;)